Wandoo

Hvem er Wandoo

Igennem Wandoo kan du med sikkerhed finde et lån, der passer til dine behov og ønsker. Til daglig udbyder Wandoo lån til en række forskellige lande, hvor blandt andet Polen, Letland, Georgien, Spanien og Danmark er inkluderet.

Wandoo benytter sig af moderne teknologi og er udstyret med et erfarent team, så du her nu mulighed for at få et fleksibelt og sikkert lån. Du har mulighed for at optage et lån på 500kr. og helt op til 15.000kr. Du vælger selv beløbet, og er derfor ikke tvunget til at låne mere end nødvendigt.

Trods Wandoo er så nye på det danske marked, har de udviklet et fordelagtigt lån. Din lånemulighed er derfor nu blevet nem og hurtigt, og hjælper dig under dit midlertidige penge behov. Med en simpel låneproces kan du hurtigt komme til penge.

wandoo
Lånebeløb
1.000 - 15.000 kr.
Tilbagebetaling
4 - 4 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
20%
 • Gratis de 30 første dage
 • få dine penge på 15 minutter
 • Debitorrente 791,67% årligt
8 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 4.000 kr. - Afdrag 3 mdr. - Ydelse 1.898 kr. - Debitorrenten 802.00 % - ÅOP 802.00 % - Kreditomkostninger: 1.696.70 kr. - Total: 5.696.70 kr

Lån penge hurtigt med Wandoo

Igennem Wandoo kan du nemt låne penge. Med stor erfaring indenfor lån og kunde håndtering, kan du med tryghed vælge Wandoo som låneudbyder. Når du optager et lån, er der altid en række fordele og ulemper ved de forskellige låneudbydere. Vi har derfor valgt at opstille begge så du med sikkerhed selv kan se hvorfor de er det helt rigtige valg.

Læs mere om forbrugslån her

Generelle fordele

 • Du kan låne som 18-årig
 • Hurtig udbetaling
 • Kassekredit er en billig og fleksibel låneform
 • 100% gennemsigtighed og sikkerhed
 • Ansøg nemt og hurtigt med dit NemID

Det kan hurtigt ses at Wandoo er en god låneudbyder hvis du har brug for hurtige penge. Derudover arbejder de efter 100% gennemsigtighed og sikkerhed, så du kan føle dig tryg når du optager et lån. Du skal derfor også underskrive din ansøgning inden du sender den.

Ved blot at benytte dig af NemID er du sikret mod at ingen andre kan optage et lån i dit navn. Når du benytter dig af NemID kan du også give dem adgang til oplysninger som årsopgørelse, indkomst osv. Dette vil give dig en mere præcis kreditvurdering, og dermed en bedre chance for at blive godkendt.

Generelle ulemper

 • Din månedlige rente kan blive relativ høj
 • ÅOP ved kassekredit er høj
 • Første kredit maks. 4.000

De ulemper vi har fundet, kan være med til at vælte en allerede usikker økonomi. Dog er Wandoo meget kritiske overfor hvem de låner penge til. De laver en meget grundig kreditvurdering af dig når du ansøger om et lån. Hvis de derfor kan se at din økonomi er alt for ustabil, vil de afvise din ansøgning.

De afviser nemlig din ansøgning for både at beskytte dem selv, men også for at beskytte dig for at komme i gæld du sandsynligvis ikke kan tilbagebetale.

Høj ÅOP

Hos Wandoo er ÅOP’en utrolig høj. Wandoo er en låneudbyder som arbejder efter kortsigtede lån. Med kortsigtede lån giver det ingen mening at have en lav rente, da indtjeningsmuligheden for dem er meget lille. Wandoo har derfor også meldt klart ud, at hvis der optages et lån skal det helst være kortsigtet, for kundens skyld.

Deres løbetid er ubegrænset, men det kan hurtigt løbe op i mange penge hvis dette bliver udskudt. Husk derfor altid at kortlægge din økonomi, og de fremtidige udbetalinger du måtte få. Det kan nemlig hurtigt blive svært at komme ud af en gæld hvor det månedlige gebyr er alt for højt.

Ved høje lån er banken en god mulighed, da renten er lav dog med et højt etableringsgebyr. Wandoo fungerer på samme måde som en taxa, ved små ture er dette en god, hurtig og nem løsning, som fører dig til dørs. Ved korte lån fungerer Wandoo godt og nemt, ved langsigtede lån frarådes Wandoo grundet det utrolig høje gebyr månedligt. Læs mere om hvad ÅOP betyder her

Låneeksempel

Igennem Wandoos låneberegner har vi opsat et låneeksempel. Det er vigtigt du kontrollerer din egen kreditvurdering igennem din låne kontrakt. Vi oplever sjældent at to kreditvurderinger er ens, og derfor er låneaftaler heller ikke ens. Brug derfor 5 minutter ekstra på at sikre dig din lånekontrakt stemmer overens med de forventninger og behov du har for lånet.

Beløb 4.000 kr.
Løbetid 4 måneder
Samlede omkostninger 2.180,64 kr.
Månedlig ydelse 1545,16
Samlet tilbagebetalingsbeløb 6.180,64 kr.
ÅOP 791,61%
Debitor rente 791,61%
Etableringsomkostninger 0kr.

 

Krav til låntager

Som en hver anden låneudbyder, stiller Wandoo en række krav, som du skal opfylde for at kunne optage et lån igennem dem. Så for du ikke skal ind og gennemlæse Wandoos lånevilkår, har vi fundet de krav vi finder mest relevante for dig som låneansøger.

 • Du er mindst 18 år gammel
 • Du har NemID ved registrering af konto
 • Du skriver dig op med en aktiv mail og dansk telefonnummer
 • Du er dansk statsborger samt en dansk bankkonto der ejes af ansøger
 • Du er ikke registreret i RKI og Debitor registret

Hvordan optager du et lån

Det kan nogle gange virke uoverskueligt at optage et lån. Alle de informationer der skal indsættes, kan hurtigt forvirre en. Vi har derfor lavet en simpel guide til hvordan du nemmest kan optage et lån igennem Wandoo.

Første skridt til dit lån

Ved nemt at scrolle længere op på siden, vil du finde et knap der hedder ansøg nu. Efter du har klikket på den, vil du blive videre ført til Wandoos egen hjemmeside. Du vil nu skulle vælge det beløb du ønsker at låne. Deres låneberegner bruger ikke løbetid, da du har ubegrænset. Der er dog opsat et låneeksempel på 4 måneder så du hurtigt kan danne dig et overblik over hvor meget du skal betale om måneden.

Det er vigtigt du overvejer din økonomiske situation inden du optager et lån. Hos Wandoo går de op i ansvarlighed fremfor hurtigt udstedte lån, derfor bør du overveje om det lån du er i gang med at ansøge om, er nødvendigt.

Andet skridt i din jagt på et lån

Dine personlige oplysninger skal nu indtastes. Du kan være helt rolig, hos Wandoo opbevarer de dine oplysninger sikkert, og de bliver kun brugt til hvad lovgivningen foreskriver. Når alle dine informationer er skrevet ind, kan du ansøge om et lån. Husk altid at kontrollere om de informationer du har skrevet, er korrekte.

Underskriv med NemID

Hvis du bliver godkendt, vil du modtage en mail fra Wandoo med din lånekontrakt og et link. Gennemlæs denne for en sikkerhedsskyld, da der kan forekomme ændringer fra låneberegnere. Når du har godkendt det der står i den, benytter du dig nu af det link du som var i samme mail.

Ved at trykke på det, vil du blive videreført til en sikker hjemmeside hvor du benytter dig af dit NemID for at skrive under. Efter underskrivelse skal du blot vente på at modtage dine penge. Der går typisk 6- 24 timer, afhængig af hvornår du ansøger.

Lån trods RKI

Hos Wandoo har de siden opstart haft fokus på ansvarlighed, hvilket danner grundlag for at de ikke låner penge til danskere der er registreret i RKI. De har fokus på netop dette, fordi de har ingen interesse i lån som ikke kan tilbage betales rettidigt. Både du og Wandoo ønsker det samme, nemlig et lån hvor alle tilbagebetalinger bliver overholdt.

Dog skal det nævnes at kunderne hos Wandoo altid bliver prioriteret i første række, hvilket også påviser hvorfor Wandoo har så stor fokus på gennemsigtighed og sikkerhed for alle deres kunder/låntagere, så der ikke opstår tvivl når der optages lån.

Wandoo hjælper personer der pludseligt får uforudsete udgifter, og mangler penge til at betale regningerne.

RKI registreret

Hvis du er registreret som dårlig betaler hos RKI, debitor registret eller begge, kan det være svært at finde en låneudbyder der vil låne dig penge. Hvis du formår at finde en som gerne vil låne dig penge, vil du hurtigt opleve en skyhøj rente samt. et vanvittigt gebyr. Derfor fraråder vi du optager det. Du vil hurtigt se din ustabile økonomi falde helt til jorden.

For ikke at være registreret som dårlig betaler, kan du gøre en af følgende ting:

 1. Betale din restgæld som i første omgang placerede dig der. Ved at betale det hele, vil låneudbyderen fjerne dig som dårlig betaler, og du vil nu igen være i stand til at optage lån hvor renten er normal.
 2. Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler, vil du efter 5 år blive ophævet fra dette. Du vil stadig have gæld hos den pågældende kreditorer, og i vil herefter finde en løsning på gældsproblemet.
 3. Aftal med den pågældende kreditorer en plan for hvordan i bedst muligt kan tilbage betale beløbet igen. På denne måde kan du sørge for at kreditorer ophæver dig fra RKI eller debitor registret.

Se om du er registreret her

wandoo

 

 

 

 

 

 

Wandoo

Automatikvej 1, 3.4

2860 Søborg

info@wandoo.dk

Bedømmelse 4.79 / 19
Wandoo 2018-10-02 10:54
Jyske Lån