Vivus

Hvem er Vivus

Med opstart i 2010, har Vivus.dk hjulpet over 100.000 kunder med mikrolån. For at dette har gjort sig muligt, har Vivus indgået et samarbejde med 4finance, som er et internationalt firma der udbyder lån og kreditter. 4finance har i dag afdelinger i over 16 lande, og mere en 5 millioner kunder på verdensplan.

Over de sidste par år, er Vivus blevet en af Danmarks mest foretrukne kreditvirksomheder i Danmark, fordi deres kundetilfredshed bliver ved med at overraske. Med 5 flotte stjerner på Trustpilot.dk, og et motto som ”Når det er vigtigt for dig, behandler Vivus dit lån hurtigt og professionelt”, er Vivus en populær låneudbyder.

Vivus kærneværdig er at tilbyde dig en løsning, som muliggør, at du får en nem og overskuelig måde at låne penge på. Du bestemmer selv, hvor meget du vil låne i intervallet mellem 100-12000 kr., og på samme tid, hvor lang tid du har brug for at kunne tilbage betale.

For at sikre, at kundeservicen er i top og for fortsat at kunne arbejde på udvikling af produkter, har Vivus 50 dygtige medarbejdere, som hjælper dig, hvis du har spørgsmål.

Vivus kundeservice kan kontaktes på enten mail eller telefon, og har åbent alle hverdage fra 8-18.

VIVUS lån
Lånebeløb
1.000 - 12.000 kr.
Tilbagebetaling
3 - 12 mdr.
Min. alder
20 år
Rente
20%
 • 0% i rente de første 30 dage
 • Du kan låne op 12.000 kr. på din anden kreditaftale
 • Pengene på din konto indenfor 60 sekunder
10 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 5.000 kr. over 3 måneder. Etb. omk. 0 kr. Mdl. gebyr 0 kr. Fast årlig debitorrente 0%. ÅOP 730,1%. Mdl. ydelse 1.983 kr. Kreditomkostninger 950 kr. Tilbagebetaling 5.950 kr. - maks ÅOP: 791.6%

Fordele og Ulemper

Penge på 2 timer

VIVUS bestræber sig efter at give deres kunder penge på kontoen indenfor 120 minutter.

6000 kr. rente- og gebyr frit

Som førstegangskunde hos VIVUS vil du have mulighed for at optage et lån i 30 dage gratis med 0% i rente.

Lån op til 12.000 kr. som tilbagevendende kunde

Hvis du har lånt hos VIVUS før, så har du mulighed for at låne op til 12.000 kr. allerede fra anden gang.

5-stjernet kundetilfredshed

VIVUS er en af de mest attraktive låneudbydere i følge befolkningen i Danmark. Med høje kundetilfredshed på både google og trustpilot.

Overskuelig og brugervenlig hjemmeside

Deres hjemmeside er brugervenlig og derfor tager det ikke langtid at søge om et lån hos dem.

Ingen stiftelsesgebyrer

Hvis du optager et lån hos VIVUS, er der ingen skjultegebyrer eller et dyrt stiftelsgebyr.

Uendelig løbetid på kredit

Der er ingen maksimal løbeperiode på et lån. Du skal blot sørge for at betale det månedlige beløb tilbage under hver eneste betaling.

ÅOP relativ høj

De årlige omkostninger i procenter er desværre høje blandt alle låneudbydere da der ikke stilles nogen form for sikkerhed. Det er ganske hurtigt og lige til at optage et lån, og derfor kan de årlige omkostninger i procenter være høje. Dog skal man huske på at lånet er kortvarigt.

Maks 12.000 kr.

Det kan både være en fordel eller en ulempe at kunne låne 12.000 kr. Hvis man ønsker at låne mere end de 12.000 kr. bør man finde en anden låneudbyder.

6000 kr. som førstegangskunde

Hvis du aldrig har lånt hos VIVUS før, så har du desværre kun mulighed for at låne 6.000 kr. førstegang. Dog er dit første lån gratis i 30 dage med 0% i rente.

Lån

Lånemulighederne er ikke mange når du benytter Vivus. Her kan du som maksimum låne 12.000 kr. Løbetiden på disse lån ligger på 30 dage og kan fornyes ved betaling af renter. Renterne varierer fra kunde til kunde, på baggrund af deres individuelle kreditvurdering de laver, når du tager ansøger om et lån.

Når du tager et lån hos Vivus, bestemmer du selv din betalingsdato, dog indenfor 30 dage. Din periode kan forlænges ved betaling af rentebetalinger hver 30. dag, eller slutmåned. Du har stadig mulighed for at indfri lånet når du har lyst, uden at blive påkrævet et ekstra beløb, i form af gebyr.

Hos mange låneinstitutioner betaler man et stiftelsesgebyr, dette er ikke tilfældet for Vivus, de har nemlig minimeret dine låneomkostninger.

Kassekredit og mikrolån er en smart, billig og fleksibel lånemulighed, som giver dig det pusterum, du har brug for i hverdagen. Ved denne slags lån betaler du kun renter af det beløb du bruger, hvilket gør, at du slipper for at betale renter for penge, der står på kontoen. Disse lån er ideelle for dig, som blot ønsker et mindre beløb, uden høj rente.

Hvad end du søger et lån på 1000 eller 8000 kr., er Vivus en billig løsning til dit behov, såfremt det er til en kortsigtet periode. Som låntager skal du registre dig med NemID, så ingen andre end dig, kan ansøge om lån i dit navn.

Mangler du penge i slutningen af måneden?

Hos Vivus kan du låne alle ugens dage, med et maksimum beløb på 12.000 kr. Vivus går ind for hurtig svartid om godkendelse af lån, og hurtig udbetaling. Vivus sætter kunden først og stræber efter at levere den bedst mulige kundeservice. Når du ansøger om et lån, modtager du dine penge, senest dagen efter.

Selve ansøgningsprocessen foregår online, på deres hjemmeside og er nem og ligetil. Du vil her blive bedt om at registrere dig med en ny profil, eller logge ind med din nuværende. På Vivus.dk har du til enhver tid mulighed for at logge ind, og følge op på din kreditaftale, rentebetalinger, forhøje dit lånebeløb, ændre kontaktoplysninger og meget mere.

Din ansøgning bliver som udgangspunkt godkendt inden for 2 minutter. Når ansøgningen er godkendt, modtager du pengene inden for 1 dag. Hvis du har Nordea, modtager du pengene samme dag inden klokken 16.

Priseksempel for lån

Låneeksempler Mikrolån/Kreditaftale
Beløb 5000
Løbetid 90 dage
Debitorrente 0
ÅOP 243,3 – 791,6%
Etableringsomkostninger 0
Tilbagebetalt beløb 7000*

* 8000 kr. ved en allerede oprettet konto, grundet 30 dage rentefri kampagne.

Ovenfor ses et priseksempel, med udgangspunkt i en ny kunde. På dette lån fraskriver du dig dine 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du underskriver med NemID.

 

Krav

Alder 18
RKI Nej
Statsborgerskab Ja
Netbank Ja
E-mail og telefonnummer Ja

Kunde tilfredshed

Over 3000 kunder har givet deres vurdering af Vivus på Trustpilot, hvor de stadig kan bryste sig af 5 stjerner. Vivus arbejder hver dag hårdt, for at levere god service og optimere deres kundegruppe.

ÅOP

Hos Vivus bruger man gebyrer i stedet for renter, grundet de korte lån. ÅOP vises derfor som skyhøj, grundet det månedlige gebyr. ÅOP’en er høj, fordi det udregnes over et år, og med gebyrer for hver måned. Såfremt sammenlignet med andre kreditselskaber, skal der sammenlignes over et år, da ÅOP dækker over de årlige omkostninger i procent.

Er privatlåns renten fast eller variabel?

Hos Vivus tilbydes der kun et gebyr som bliver pålagt hver måned. Dette gebyr udregnes ud fra den størrelse kreditlån du har.

Vivus VS banklån

Banklån er godt på langsigtede lån, da renten oftest er lav, men har høje etableringsomkostninger. Taxaer kan være en fornuftig løsning, til små og korte ture, med ved længere rejser er de ikke praktiske. Det samme gælder for Vivus, ved mindre beløb du skal bruger her og nu, er det fornuftig midlertidig løsning. På langsigtede lån, fraråde Vivus grundet det høje gebyr.

Ofte stillede spørgsmål fra potentielle kunder

Vi har opstillet de mest hyppige spørgsmål vi får omkring Vivus fra potentielle kunder.

Hvad kan du låne til

Vivus har ingen intentioner om at vide hvad du skal bruge pengene på. Vivus arbejder på kundekontakt og kundeservice, og du kan altid beskrive dit problem til dem inden du ansøger om lån.

Hvad kræver Vivus af dig

 • Du er mindst 20 år gammel
 • Du har NemID ved registrering af konto
 • Du har en dansk bankkonto
 • Du skriver dig op med en aktiv mail og dansk telefonnummer
 • Du har ikke navne eller adresse beskyttelse
 • Du er dansk statsborger
 • Du er ikke registreret i RKI og Debitor registret
 • Du har dansk folkeregisteradresse

Vivus laver derudover en individuelkreditvurdering når du ansøger om lån hos dem.

Skal der stilles sikkerhed til et lån?

Når du ansøger igennem Vivus behøver du ikke stille nogen sikkerhed. Vivus egen kreditvurdering afgør om du har mulighed for dette.

Jeg kan ikke søge om lån.

Når du registrerer dig på hjemmesiden, kan der ske fejl. Husk derfor at,

 • Kontrollere alle felter er udfyldt korrekt, og ingen af dem indikerer at der er en fejl i din registrering. Det kan være der mangler tegn som ”@” eller bare generelle oplysninger
 • Du har glemt at læse og afkrydse betingelser
 • Ikke udfyldt E-mail, navn, alder, NemID registrering korrekt

Hvis du fortsat har problemer med oprettelse af konto, kan du kontakte Vivus indenfor deres åbningstider på enten telefon eller mail. De kan træffes mandag til fredag fra 8-18. Det er også muligt at komme i kontakt med dem over deres egen online chat på deres hjemmeside.

Hvad er lånerenten?

Hos Vivus er renten sky høj i forhold til andre låneinstitutter. Vivus arbejder med mikrolån, hvilket betyder de ikke tjener meget på lave renter over en så kort en periode. Derimod benytter de sig af gebyrer. Satsen ligger primært på 20% af beløbet. Hvis du låner 1000 kr., vil der blive pålagt et gebyr på 200 kr.  så du i alt skal betale 1200 tilbage, når din låne periode er udløbet, medmindre du forlænger for 200 kr. mere.

Kan jeg låne penge igennem et opkald og mail?

Hos Vivus ansøger du om lån igennem deres online hjemmeside, ved brug af NemID. Du kan derfor ikke låne penge igennem en mail eller et opkald. Du kan altid skrive eller ringe for at spørge ind til de bedste muligheder du har, for at få det bedst mulige lån.

Hvorfor kan jeg ikke låne 12000 som der stod i deres reklame?

Som helt ny kunde kan man kun låne 6000kr. disse er dog rente- og gebyrfrie de første 30 dage. Hvis du såfremt ønsker at låne 12.000 kan man anmode om de første 6000kr., indbetale dem med det samme og til sidst anmode om et nyt lån. Som gentagne kunde kan du altid søge om op til 12.000kr.

Hvis du gør sådan, udnytter du ikke dine 6000 rentefrie kroner og skal betale gebyr af alle 12.000kr.

Hvornår har jeg pengene på min konto?

Som udgangspunkt arbejder Vivus på at få overført dine penge så hurtigt som muligt. Vivus arbejder med hurtige bankoverførsler mellem diverse banker. Der kan dog forekomme mindre komplikationer hvilket kan resultere i en sen bankoverførsel. Hvis du har Nordea som bankudbyder, har du oftest pengene indenfor 1-2 timer efter godkendt låneansøgning.

Hvordan betaler jeg tilbage og hvornår modtager i det

Hos Vivus kan du til enhver tid indfri din gæld, uanset dag. Vivus har en række betalingsmuligheder, som kan tilgås når du logger ind på egen profil på Vivus.

 • Betal med Dankort eller Visa Dankort

Du kan betale med dit dankort eller visa dankort igennem din Vivus profil. Efter du har betalt, vil du modtage en bekræftelses mail og/eller besked, når dit gebyr eller gæld er betalt. Kort som visa elektron, Mastercard osv. Modtages ikke for hvad angår betaling.

 • Betal med netbank.

Hvis du såfremt gerne vil betale med Netbank har du også mulighed for dette. Hvis du vælger at tilbage betale ved brug af kontooverførsel, er det vigtigt du skriver dit CPR-nummer under modtagerens kontoudskrift. Denne form for tilbagebetaling tager lidt længere tid at registrer afhængig af frigivelse af beløb fra bank.

 • Betal med indbetalingskort igennem bank eller på posthus.

Hvis man ønsker at betale igennem et girokort, har du mulighed for det. Dette kort bliver sendt til dig, og du skal ikke notere cpr nummer, da du har fået dit eget unikke id.

Har jeg mulighed for at have to lån på samme tid

Du har kun mulighed for at have én bruger på Vivus ved brug af NemID. Hver bruger på Vivus har også kun mulighed for at have et lån/kredit. Du har dog mulighed for at forhøje dit beløb til det maksimale beløb hvilket er 12.000. Dette kan gøres når man logger ind på Vivus hjemmeside.

Vigtigt: når du forhøjer du dit lån, ændres din næste betalingsdato ikke

Hvor længe kan jeg have mit lån?

Hos Vivus er der ingen maks. Grænse for hvor længe du beholder dit lån. Du betaler som hovedregel et gebyr hver måned, for at forlænge dit lån i 30 dage.

Kan jeg delbetale mit lån?

Du kan sagtens delbetale dit lån. Når du indbetaler et mindre beløb end du skylder, vil der først blive registreret noget af din rentebetaling, herefter vil resten af det overskydende beløb blive overført til din kredit automatisk.

Når du har betalt noget af din kredit, vil din rentebetaling automatisk blive mindre. Eksempelvis, Din rentebetaling er 2000 kr., og du indbetaler 2500 kr. Heraf registreres 2000 kr. som din rentebetaling og 500 kr. som betaling på din gæld.

Kan jeg slippe for at bruge NemID?

Vivus vægter din sikkerhed højt og for at dette kan lade sig gøre, tager de brug af online signatur, NemID. NemID er det element som sikrer Vivus om du er når du underskriver en låneaftale. NemID er grunden til at Vivus har mulighed for at svare inden for så kort tid, da du i tilmelding giver samtykke til at Vivus må hente alle de nødvendige oplysninger, for at de kan godkende dig.

Hvis du har mistet det, er det muligt at hente et nyt hos dit lokale borgerservice eller bestille det online.

Hvad kræver de når jeg ansøger om lån?

 • Navn herunder fulde navn
 • Adresse
 • e-mail
 • Telefonnummer
 • Indtægt
 • Udgifter

Det er simpelt og lige til at lave en låneansøgning og dit retursvar vil komme korttid efter.

Igennem Vivus er det utroligt nemt at udfylde en låneansøgning, og dit svar i form af godkendelse, vil ankomme inden for 2 minutter.

VIVUS
Vesterbrogade 1L, 4.,
1620 København V
Tel. 78 77 20 68
Mail. info@vivus.dk

Bedømmelse 4.73 / 15
Vivus 2018-10-02 10:52
Jyske Lån