Turbolån

Hvem er Turbolån?

Turbolån A/S tilbyder forskellige lånetilbud til private kunder. Næsten alle kunder ville kunne låne penge hos Turbolån selvom de har en række krav. Hvis du bliver afvist med dit ønskede beløb, er der en stor sandsynlighed for, at du vil få tilbudt at låne et mindre beløb. Dette forbedrer den generelle kundeoplevesen, da en kunde sjældent får en afvisning. Hos Turbolån kan låne penge i hverdagen, weekender og på helligdage. Du kan læse mere om hurtige lån her

2

turbolån
Lånebeløb
1.000 - 10.000 kr.
Tilbagebetaling
4 - 4 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
20%
  • Lån penge i weekender og helligdage
  • Løbetid på 120 dage
  • Få dine penge på under 60 minutter
7 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 5.000 kr. - Afdrag 4 mdr. - Ydelse 1.918 kr. - Debitorrenten 759.79 % - ÅOP 759.79 % - Kreditomkostninger: 2.675 kr. - Total: 7.675 kr.

Fordele & ulemper

Du behøver ikke stille sikkerhed i dine aktiver

Det ligger i navnet, at du med Turbolån nemt og hurtigt kan ansøge om et lån uden yderligere kontakt. Hvis du skal optage et lån i banken, er det meget naturligt, at de spørger ind til, hvad pengene skal bruge til, dit fremtidige budget og dine seneste lønsedler. Desuden ønsker banken sikkerhed i dine aktiver i form af din bolig eller bil. Alle disse faktorer behøver du slet ikke at bekymre dig om, når du optager et lån hos Turbolån.

Straks udbetaling

Når du er blevet godkendt som kreditværdig vil du opleve en lynhurtig udbetaling af dit lån. Der kan gå op til 24 timer før pengene når din konto, og i mange tilfælde vil de faktisk blive overført med det samme. Turbolån er derfor ideel for dig, som ønsker penge lige nu og her.

Troværdig låneudbyder

Du vil ikke opleve skjulte renter og gebyrer, når du handler med Turbolån. Du vil kun skulle betale dit månedlige beløb og tilhørende rente, som er nedskrevet i lånekontrakten. Turbolån ønsker at give dig et retvisende billede af, hvad dit lån vil komme til at koste. Du kan derfor blindt stole på at de også varetager dine interesser, når i indleder en handel.

Fuld fortrydelsesret

Som udgangspunkt lyder det, at aftalen er bindende ligeså snart du har underskrevet kontrakten med dit NemID. Men hvis du kommer ud for den situation, at du fortryder optagelsen af dit lån, er du så heldig, at Turbolån tilbyder hele 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du underskriver kontrakten.

Løbetid på maks. 120 dage

For alle Turbolåns kunder gælder det, at det lånte beløb skal være tilbagebetalt indenfor 120 dage. 4 måneder er ikke langt tid at afdrage på et lån, hvis du ikke har et specielt stort beløb at afdrage med. Turbolån er derfor en udbyder du skal vælge, hvis du ved at du inden for 4 måneder vil få penge til rådighed til at kunne tilbagebetale din gæld, ellers vil der komme yderligere og renter og gebyrer på din gæld.

Lån fra 100 – 10.000 kr.

Hos Turbolån kan du låne fra 100 kr. til 10.000 kr., og de er derfor en af de få låneudbydere, der tilbyder et relativt lavt beløb.
Turbolån henvender sig derfor primært til den yngre befolkning, der spontant mangler penge til en ny mobiltelefon eller computer, hvis elektronikken pludseligt er ødelagt. Hvis du studerer, er du afhængig af en computer, og det er ikke altid man har penge stående til en ny, hvis den ødelægges, og så er det rart at man kan gå ud og låne pengene hurtigt og nemt.
Hos Turbolån har du 120 dage til at tilbagebetale lånet, og det skal ske over 4 afdrag. Der er i Turbolåns lånekontrakt altså en kort maksimumsgrænse for, hvor længe man kan beholde kreditten.

Hvordan ansøger man om et lån?

For at kunne ansøge om et lån, skal man igennem et nogen simple steps, for at kunne fuldføre låneansøgningen. Det er ganske simpelt, og tager ganske få minutter at få fuldført. Herunder får du et indblik i hvor simpelt det egentlig er.

Opret dig som bruger på Turbolån.dk

Det første du skal gøre i din ansøgningsproces, er at oprette dig som bruger på Turbolåns hjemmeside. Her skal du angive din fødselsdagsdato, dit CPR-nummer, din E-mail og dit telefonnummer. Desuden skal du besvare spørgsmål vedrørende din nuværende bolig- og jobsituation, så Turbolån kan vurdere om du er i stand til at optage et lån hos dem.

Bestem dit lånebeløb

Efter du har oprettet dig som bruger og er logget ind, kan du bestemme dit ønskede lånebeløb. Her vil Turbolåns automatiske låneberegner fortælle dig præcist, hvad dit lån ville komme til at koste, og hvor meget du i sidste ende skal betale tilbage.

Underskriv med NemID

Du vil modtage et lånetilbud, som du skal læse grundigt igennem med henblik på at undgå eventuelle misforståelser. Herefter skal du acceptere lånetilbuddet med dit NemID. På den måde bekræftes din identitet og personlige oplysninger, og du vil nu kunne modtage dine penge indenfor 24 timer.

Hvilke krav stiller Turbolån?

  • -Du skal være fyldt 20 år.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Du skal være dansk statsborger og have en dansk folkeadresse.
  • Du må ikke have navne- eller adresse beskyttelse.
  • Du skal have et gyldigt NemID.
  • Du skal have en e-mailadresse og et dansk telefonnummer.
  • Du skal have en dansk bankkonto, hvor pengene kan udbetales til.

Turbolån er altså en af de låneudbydere, der stiller ekstra krav til deres potentielle kunder. Disse krav er kun implementeret for at beskytte kunder, der har et forvrænget billede af deres økonomi, og som ikke er i stand til at kunne optage et lån.

 

Låneeksempel hos Turbolån.dk

På Turbolåns hjemmeside kan du vælge det beløb du ønsker at låne. Hos mange låneudbydere kan du også bestemme de månedlige rater, beløbe skal tilbagebetales over, men hos Turbolån er dette fastsat til 120 dage med 4 ydelser.
For at visualisere hvordan et lån udvikler sig hos Turbolån, vises nedenfor et låneeksempel på 5.000 kr. fra Turbolån.

Lånebeløb 5.000 kr.
Ydelse pr. måned 1.918 kr.
Tilbagebetalingsbeløb 7.675 kr.
Kreditomkostninger 2.675 kr.
ÅOP 761%
Fast debitorrente 761%

Det samlede tilbagebetalingsbeløb ender efter de 4 måneder med at blive 7.675 kr med en månedlig ydelse på 1.918 kr.

turbolån

Turbolån Danmark A/S
Vestergade 18 E
1456 København K
E-mail: info@turbolaan.dk
Telefon: 44 22 40 45
Åbningstider:
man – tors: 09:00 – 19:00
lør – søn: 09:00 – 16:00

Bedømmelse 4.81 / 21
Turbolån 2018-10-02 10:49
Jyske Lån