Sparxpres

Få flere penge på kontoen hurtigt med Sparxpres!

Hvis du står og mangler penge på kontoen lige her og nu, kan et minilån fra Sparxpres være en oplagt mulighed. Sparxpres blander sig ikke i pengenes brug, og du kan derfor med sikkerhed optage et lån igennem dem, så længe du opfylder deres simple krav.

Alle kan stå i en situation, hvor de har behov for penge lige her og nu. Det kan f.eks. være at der er kommet u forudsete udgifter, der skal betales med samme eller måske ønsker du blot penge til en spontan ferie med kæresten eller vennerne. Uanset hvad pengene skal bruges på, så kan du nemt optage et attraktivt lån hos Sparxpres.

Sparexpres lån
Lånebeløb
5.000 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 60 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
19,56%
 • Nem oprettelse
 • Hurtig service
 • Blandt de billigste smålån
7 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: Eksempel: 40.000 kr. over 5 år. Etb. omk. 1.500. ÅOP 24,7% Mdl. ydelse 1.112 kr. Kreditomkostninger 26.711 kr. Tilbagebetaling 66.711 kr. - maks ÅOP: 57.14%

Hvem er Sparxpres?

Sparxpres er en del af Spar Nord Bank, og har 70 filialer fordelt rundt i landet, som er kendt for at være blandt landets største banker. Tilbage i 1992 startede Sparxpres med at levere forbrugs finansieringsløsninger via detailhandlende fra mange forskellige brancher i Danmark.

Sparxpres har formidlet lån tilbage i 1991 til private personer, og er specialister indenfor låneformidling til private kunder. Du har derfor rig mulighed for at få professionel rådgivning, hvad angår et lån som passer til dig.

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet når du ansøger, og løbetiden på lånet er dynamisk, så du har mulighed for at regulere hvor længe lånet skal stå på. Du har også mulighed for at styre en passende rate som månedsbetaling, inden lånet træder i kraft. Hvis du ikke er interesseret i Sparxpress, så har vi et hav andre attraktive låneudbydere.

Kundetilfredshed

Kunder har givet udtryk for nem oprettelse, og hurtig service over telefonen. Sparxpres har nogle af de billigste små lån, og det kan ses på kundernes tilfredshed.

Hvem er Spar Nord?

Spar Nord er en bank som går tilbage til 1824, hvor den første bank blev stiftet med navnet Bye og Omegns Sparekasse. Banken fusionerede med deres konkurrent Landbosparekassen i 1967. Banken har efterfølgende etableret filialer i større byer fordelt rundt i hele landet.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål angående lån eller andet relateret, har du mulighed for at tage kontakt til deres kundeservice. Kunderne på nettet er tilfredse med deres service, så der er intet at frygte.

Du kan ringe til deres kundeservice fra mandag – fredag mellem 10:00-16:00 og du kan ringe på nummeret 96 16 13 00.

Betingelser for lån

I forbindelse med at blive godkendt til et lån hos Sparxpres, er der en række krav som skal opfyldes som et minimum. Herunder har du mulighed for at se deres simple krav:

 • Du skal som minimum være fyldt 18 år.
 • Du skal som minimum have en årlige indkomst på 125.000 kr.
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have dansk adresse
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Hvis du opfylder disse simple krav fra Sparxpres, så er dine chancer for et lån positive.

Hvor meget kan du låne og hvad er løbetiden?

Sparxpres er kendt for deres små lån, og du har derfor mulighed for at låne mellem 5.00050.000 kr. Du har selv mulighed for at vælge din løbetid fra 12, 24, 36, 46 eller helt op til 60 måneder.

Du kan f.eks. låne 30.000 kr. og betale beløbet tilbage løbende på 5 år.

I forbindelse med at du ansøger om et lån hos Sparxpres, så har du mulighed for at fortælle dem om pengenes brug. Dette felt er ikke obligatorisk, og derfor kan du vælge ikke at oplyse dem om pengenes brug.

Betal dit lån ud, når som helst

Hvis du ender med flere penge mellem hænderne, og ønsker at tilbagebetale det skyldige beløb, så kan dette sagtens lade sig gøre. Ved at tilbagebetale det fulde beløb, slipper du for at betale den månedlige rente hver eneste måned.

At betale lånet ud før tid, vil også give dig en række fordele. Du kan f.eks. optage et nyt lån hos mange af de forskellige låneudbydere, nu hvor du ikke skylder penge fra et daværende lån. Du vil desuden også have færre udgifter hver enkelte måned, hvilket også betyder at dit rådighedsbeløb vil være større.

Du skal blot tage kontakt til deres kundeservice, hvor du vil blive informeret om restbeløbet.

Hvor hurtigt eksekverer Sparxpres på din låneansøgning?

Sparxpres eksekverer med det samme på din låneansøgning, og du kan derfor forvente svar indenfor ganske få sekunder. Hvis du ikke får svar med det samme, kan det skyldes at Sparxpres laver en manuel kreditvurdering på dig.

Sådan låner du penge hos Sparxpres

Først og fremmest bør du scrolle lidt længere op, hvor du vil have muligheden for at klikke dig selv direkte ind på Sparxpres’ uforpligtende låneansøgning. Det er vigtigt at pointere at deres låneansøgning er gratis og blot er en forespørgsel på et lånetilbud.

Step 1 – Lånebeløb og låneperiode

Som et led i din låneansøgning, skal du vælge hvor mange penge du ønsker at låne. Husk på at lånet skal tilbagebetales, og derfor bør du kun låne det nødvendige beløb, som du har behov for. Samtidig med at du har valgt dit lånebeløb, skal du også vælge hvor lang en låneperiode du ønsker. Husk at vælge en låneperiode, som passer sammen med dit rådighedsbeløb.

Step 2 – Udfyld låneansøgningen

Nu hvor både lånebeløb og løbeperiode er valgt, skal låneansøgningen udfyldes med personlige oplysninger. Du bør være grundig med din låneansøgning, da dine oplysninger skal være 100% korrekte. Hvis dette ikke er tilfældet, vil Sparxpres ikke have mulighed for at lave en kreditvurdering.

Til slut skal du blot underskrive din låneansøgning med din digitale signatur fra NemID

Step 3 – Underskriv lånetilbuddet

I forbindelse med at du er blevet godkendt til et lån, vil du få besked via den givende mail, som du har givet dem. Hvis du er enige med Sparxpres i forhold til dit lånetilbud, skal du blot underskrive lånetilbuddet med din digitale signatur fra NemID.

Men før dette er muligt, skal du desværre vente i 48 timer, før at du må underskrive. Dette skyldes en regel om en tænkepause på 48 timer, som trådte i kraft tilbage i 2017 d. 1. januar.

Step 4 – Modtag pengene med raketfart

Når Sparxpres har modtaget din accept på lånetilbuddet, så eksekverer de med det samme. Dette betyder at pengene vil blive sendt med samme med straks overførsel. Du vil enten modtage pengene samme dag, eller ved næste bankdag.

Du bør benytte dig af betalingsservice

Sparxpres anbefaler at man tilmelder sig automatisk betalingsservice, da hurtigt kan glemme at betale en regning til tiden. Hvis man glemmer at tilbagebetale det skyldige beløb til tiden, vil man ende med rykkere, som koster dig flere penge end nødvendigt.

Sådan tilmelder du dig automatisk betalingsservice

Du tilmelder dig på Sparxpres egen hjemmeside, under ”Tilmeld betalingsservice”.

 • Angiv dit CPR. nummer
 • Angiv registreringsnummer
 • Angiv dit kontonummer

Ydermere skal du angive dit kundenummer og PBS-nummeret, så de har mulighed for at trække pengene automatisk. Og til slut skal du godkende betalingsservice, ved at give et lille felt et flueben.

Sparxpres tilbyder økonomisikring

Du har mulighed som kunde hos Sparxpres for at benytte dig af deres økonomisikring. Det kan f.eks. være at du ønsker at stå mere sikkert, hvis du mister dit job, og din indkomst derfor vil blive formindsket drastisk.

Dog har Sparxpres nogle krav til deres økonomisikring:

 • Man skal have en alder mellem 18 og 65 år.
 • Du skal være bosiddende i Danmark
 • Du skal modtage en dansk løn på minimum 16 timer pr uge.
 • Du må heller ikke være ansat i et vikariat

Hvis du opfylder disse krav, har du mulighed for at tegne en økonomi forsikring til dit lån. Du skal dog være opmærksom på at. Hvis du har kendskab sygdom, personskade eller kommende arbejdsløshed, så dækker forsikringen ikke.

Hvis du ønsker at blive klogere på økonomiforsikringen, kan du gøre det lige her.

Bedømmelse 4.69 / 16
Sparxpres 2018-10-02 10:47
Jyske Lån