Spargo Finans

Spargo Finans

Går du med tanken om at få flere penge mellem hænderne til lige præcis det du ønsker? Eller står du i en situation hvor lidt ekstra penge på kontoen, kan hjælpe dig? Uanset hvor skoen trykker, så kan det altid være rart med lidt økonomisk frihed.

Lån penge hurtigt og nemt med et attraktivt lån fra Spargo Finans. Det er både overskueligt og yderst fleksibelt at søge om et lån hos dem på ganske få minutter.

 

Spargo Finans lån
Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 120 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
9,5%
  • Få svar inden for en time
  • Få lånet på dagen
  • Lån op til 150.000 kr.
7 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 50.000 kr. over 12 - 120 mdr. Etb. omk. 4.000 kr. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 27,16% - 46,35%. Maks. effektiv rente 46,36%. Tilbagebetaling 56.813 - 61.086 kr. Kreditomkostninger 6.813 - 11.086 kr. - maks ÅOP: 29.17%

Hvem er Spargo Finans?

Spargo Finans er relativ nye på det danske lånemarked, men lad dig ikke narre af deres få år i bagagen. Med en stor kundebase på kort tid, har Spargo Finans kæmpet sig til en stabil plads i lånebranchen.  Selvom virksomheden er etableret tilbage i 2017, skal du ikke lade dig narre, da det er virksomheden 3C retail koncernen, som står bag Spargo Finans.

Hvis du ikke kender 3C retail, kan vi hurtigt afsløre at de står bag adskillige låneudbydere som Leasy Minilån, Modus Finans og mange flere.

Hos Spargo Finans har du mulighed for at låne mellem 10.000 – 150.000 kr. ganske nemt og hurtigt. Der er ingen former for skjulte gebyrer, som kan overraske dig med kedelige ekstra udgifter. Alle udgifter er penslet på deres hjemmeside, og på det endelige lånetilbud, så der herskes ingen tvivl i forhold til det økonomiske aspekt.

Hvilke krav har Spargo Finans?

Som alle andre låneudbydere på det danske marked, så har Spargo Finans selvfølgelig også nogen simple krav, som du skal opfylde for at kunne optage et lån hos dem. Herunder kan du se deres krav:

Ved at overholde disse simple krav, har du mulighed for ansøge om et lån hos Spargo Finans. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du er registreret i RKI eller Debitor Registret, så har du mulighed for at tjekke op på det hos dininfo.dk. Blot ved at benytte dig af dit NemID, vil du kunne tjekke om du skylder penge til det offentlige eller til en virksomhed.

Fast rente hele vejen igennem

En af de mange fordele med et lån fra Spargo Finans, er deres faste rente, som man har igennem hele låneperioden. Du skal med sikkerhed ikke bekymre dig om et ukendt beløb, når den månedlige rente skal betales.

Den nuværende rente hos Spargo Finans er lige nu imellem 9,90% – 26,08% og afhænger af den obligatoriske kreditvurdering som virksomheden laver på dig. Hvis din kreditvurdering er virkelig positiv, vil din rente automatisk blive mere attraktiv for dig.

Kreditvurderingen bliver målt på mange forskellige ting, og det kan være svært at pensle alle de vigtige faktorer som er afgørende i forhold til renten, som du bliver tilbudt. Vi kan dog hurtigt afsløre at din alder, civilstand og bopæl har en afgørende finger med i spillet samt. din økonomiske situation i forbindelse med indtægter og din årsopgørelse fra skat.

Betal lånet ud, når du vil

Hvis du ender med at optage et lån hos Spargo Finans, så skal du ikke være bange for at løbeperioden er bindende. Hvis du ender med flere penge mellem hænderne, så har du selvfølgelig mulighed for at betale lånet fuldt ud.

 

Optag et lån uden at stille sikkerhed

Hvis du har prøvet at optage et lån igennem banken, så ved du med sikkerhed også at banken kræver sikkerhed i forbindelse med et lån. Hvis man er ny ud knækket ude på det danske arbejdsmarked, eller stadig er studerende, kan det være svært at stille sikkerhed til et lån hos banken.

Hos Spargo Finans skal man ikke stille sikkerhed til lånet, og du kan derfor med sikkerhed udfylde en gratis låneansøgning, som hverken er bindende eller har nogen form for skjulte intentioner. Du skal hverken møde fysisk op i en bank, hvor du skal snakke med en bankrådgiver, og du skal heller ikke stille høje værdigenstande i sikkerhed i forbindelse med et hurtigt lån.

Sådan optager du et lån hos Spargo Finans

Det er ganske overskueligt og lige til at optage et lån hos Spargo Finans. Alt du skal gøre er at scrolle lidt længere oppe på siden, hvor du kan klikke dig selv direkte ind på deres gratis låneansøgning. Efterfølgende skal du blot udfylde felterne med dine personlige oplysninger. Dine oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt, så du har ingen grund til at bekymre dig.

Du skal desuden også tage stilling til hvor mange penge du ønsker at låne samt. hvor lang en låneperiode som du har behov for. Det er vigtigt at have styr på hvor mange penge man kan undvære til den månedlige betaling. Du bør derfor altid have 100% styr på dit eget rådighedsbeløb. Hvis dit rådighedsbeløb ikke er så stort igen, bør du optage lånet i en længere periode.

Når du har udfyldt dine personlige oplysninger samt. taget stilling til dit lånebeløb og din låneperiode, så skal du til at dokumentere dine seneste lønninger samt. din årsopgørelse fra skat.dk. Disse dokumenter er yderst vigtige, da de har indflydelse på din kreditvurdering.

Underskriv med NemID

Nu hvor du er færdig med din låneansøgning, skal du underskrive låneansøgningen med din digitale signatur fra NemID. Ved at underskrive digitalt giver du Spargo Finans samtykke til at undersøge om du er stemplet som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret. Desuden har du skrevet under på at dine oplysninger er 100% rigtige.

Lånetilbuddet

Efter ganske få sekunder, vil du modtage svar på din låneansøgning. Hvis låneaftalen er godkendt, skal du gennemtjekke den grundigt. Her har du mulighed for at se renten samt. hvor mange penge de tilbyder at låne dig. Spargo Finans tilbyder det bedste lån i forhold til din kreditvurdering og dit personlige behov.

Hvis du er enige med Spargo Finans i forbindelse med lånetilbuddet, så skal du blot underskrive den endelige aftale med dit NemID. Du skal dog være opmærksom på at du har 48 timers tænkepause, før du har mulighed for at underskrive aftalen.

Spargo Finans vil sende dine penge med en straks overførlsel, så de kan komme på din konto hurtigst muligt.

 

Bedømmelse 4.73 / 15
Spargo Finans 2018-10-02 10:45
Jyske Lån