SMS lån

Find dit ønskede lån med det samme

Her hos Jyske Lån, hjælper vi dig med at finde det perfekte lån, som du vil kunne drage fordel af, og dermed få et lån, som opfylder alle dine krav og personlige behov.

Hvis du scroller ned her på siden, vil du finde en oversigt over alle låneudbydere i Danmark, som tilbyder deres kunder et SMS lån. Du kan også hurtigt sammenligne de forskellige låneudbydere med hinanden. Du kan også læse om hurtige lån her

Sådan gør du

Efter du har taget et kig på vores liste, kan du blot klikke dig videre ind på de låneudbydere, som du finder attraktive. Derefter vil du komme ind på den ønskede side, hvor du kan starte dit hurtige og simple lån.

*NB: Du kan altid søge om et lånetilbud, da det ikke forpligter overhovedet!

Saa nemt optager du et billigt SMS laan

 

 

 

Fordele & ulemper

Få pengene med det samme

Du kan søge om et SMS lån på ganske få minutter, og du vil modtage svar indenfor 5 minutter. Få pengene på din konto indenfor 30 minutter.

Absolut ingen sikkerhed for lånet

Det smarte ved et SMS lån er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Så du skal ikke tænke på, at det kræver værdier som et hus eller en dyr bil, for at kunne optage et lån. Chancen for at optage et lån, er større uden sikkerhed. Så dette er klart en fordel for potentielle kunder.

Du skal ikke begrunde brugen af pengene

Låneudbyderne blander sig ikke i, hvad du bruger dine penge på, hvorimod en normal bank med sikkerhed vil spørge ind til dit ønskede forbrug, hvor det efterfølgende vil have indflydelse på lånet og bankens afgørelse.

Højere chance for godkendelse

Chancen for at optage et SMS lån er væsentlig højere, da der ikke stilles store krav til låntageren.

Afstressende at foretage et lån

Som låntager skal du ikke spilde tid på at snakke med bankrådgiver, som ofte vil spørge ind til mange personlige ting. Et SMS lån foregår online, og du kan derfor søge om et lån fra sofaen eller fra din smartphone på farten. Du kan altså glemme alt om, at skulle tale din sag for din bankrådgiver, med sange fra de varme lande, om hvorfor du har brug for lidt ekstra penge.

Høje omkostninger og høj rente

Hurtige lån er generelt kendt for at have høje renter, og derfor skal du være påpasselig, når du optager et hurtigt og nemt lån. Vær sikker på, at du kan betale pengene tilbage til tiden, for ellers vil du ende med skyhøje renter, som kan vælte din økonomi.

Hvad er et SMS lån?

Et SMS lån er også kendt som et kviklån. SMS lånet dækker dog de mindre kviklån, som mange låneudbydere tilbyder deres potentielle kunder. Det største kendetegn ved et SMS lån, er et lavt lånebeløb, lyn hurtig udbetaling uden sikkerhed, og muligheden for at låne hurtigt – blot via telefonen. De fleste SMS lån har ingen renter, og det er en af de mange positive faktorer, som har gjort SMS lån populært de seneste par år.

SMS-lån fungerer lidt anderledes, i forhold til et par år siden. I dag skal du underskrive med NemID, då lånet foregår online på låneudbyderens hjemmeside. Ønsker du et rentefrit lån, har du mulighed for at finde det perfekte lån hos Jyske Lån.

Hvorfor er et SMS lån populært?

Der er mange positive ting ved SMS lån, som har gjort det til den populære lånemetode, som det er i dag. Først og fremmest låner du uden om banken, og skal derfor ikke bruge tid og ressourcer på at snakke med en bankrådgiver.

For det andet stilles der ingen sikkerhed til lånet, og du vil kunne optage et lån, uden at skulle bekymre dig om, at have værdi, der har interesse for banken.

Desuden skal du ikke bruge meget tid på din låneansøgning, da processen foregår online. Du skal blot gå ind på deres hjemmeside, og benytte dig af deres enkle online låneansøgning. Alle låneudbydere har optimeret deres hjemmeside, så den kan bruges på forskellige devices, som eksempelvis mobiltelefon, tablet og computer. Du kan derfor nemt søge om et lån, hvor end du befinder dig. Du skal blot sørge for at have WIFI tilgængeligt på din enhed.

Billigste sms lån

Hvis du ønsker at finde det billigste SMS lån bør du se vores udvalg af låneudbydere der tilbyder et rentefrit SMS lån.  Her vil du med sikkerhed kunne finde en låneudbyder, der kan tilbyde dig et gratis førstegangslån.

Hos Jyske Lån bestræber vi os efter at servicere vores læsere med en oversigt over alle låneudbydere.

Hvor meget kan du låne?

SMS lån 1000 SMS lån 2000 SMS lån 5000
Et lynhurtigt lån på 1.000 kr. er et meget populært valg, fordi det kan hjælpe dig med at klare dig resten af måneden, eller med at betale en regning som haster. Hvis du ønsker et hurtigt, beløb bestående af hele 2.000 kr., til uforudsete udgifter eller andet, så er dette beløb en god mulighed. Husk at mange låneudbydere tilbyder lånet rentefrit i op til 30 dage. Hos nogle låneudbydere kan du låne op til 5.000 kr., uden at stille nogen form for sikkerhed, og det vil stadig være rentefrit i de første 30 dage.

Sms lån uden sikkerhed

Hvis du nogensinde har prøvet at optage et almindelig lån som et realkreditlån, så kender du også til bankens krav hvad angår sikkerhed. Derfor kan det være svært at optage et lån, hvis ikke man kan stille nogen form for sikkerhed.

Banken kan f.eks. finde på at spørge ind til din bil eller bopæl, hvis der skal lånes penge hos dem. Dette er en lang proces, specielt hvis man ønsker at låne penge hurtigt.

Ved at søge om et SMS lån, skal der ikke stilles nogen form for sikkerhed. Du skal blot sørge for at betale det skyldige beløb til tiden, for at undgå skyhøje renter.

Du vil derfor have nemt ved at låne penge, uanset om du er studerende eller fastlønnet.

Gratis SMS lån

Et SMS lån er ideelt til dig, som ønsker at optage et lån udenom banken, hurtigt og nemt. Selv du har mulighed for at få dig selv et gratis SMS lån. Adskillige låneudbydere er nemlig begyndt at tilbyde gratis lån til deres kunder.

Som kunde skal du dog være opmærksom på løbetiden, hvor renten er gratis. Det er vigtigt at betale lånebeløbet tilbage, specielt hvis man vil undgå den høje rente.

Renten er høj, da der ikke stilles sikkerhed for lånet. Du bør derfor være sikker på at kunne betale lånet fuldt ud tilbage indenfor de første 30 dage.

Det er faktisk muligt at låne rentefrit i 60 dage, hvis man ønsker dette. Nupp.dk tilbyder nemlig deres kunder helt op til 60 dages lån uden renter, til deres nye kunder. Du vil b.la. også få svar indenfor ganske få sekunder, og du kan bruge pengene som du vil.

Lån som 18-årig

Hvis du ønsker at optage et lån som 18-årig, er dette en mulighed med et SMS lån. Heldigvis findes der låneudbydere, som har sat aldersgrænsen helt ned til 18 år. Du skal dog være påpasselig med at optage et lån, da renterne vil være endnu højere for en yngre person.

Du skal være særdeles opmærksom på begrebet ÅOP, som alle låneudbyderne skilter med.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for ”årlige omkostninger i procent”. Begrebet dækker over den årlige rente, gebyrer og andre mulige omkostninger. Det er vigtigt at benytte sig af dette statistiske tal, da det giver dig et helhedsbillede af omkostningerne.

 

SMS lån studerende

Hvis man ønsker at optage et normal lån som studerende, kan du med sikkerhed opgive det. De fleste banker ønsker nemlig sjældent at låne penge til studerende uden en fuldtids indkomst. Man er generelt ikke særlig attraktiv på lånemarkedet som studerende, med mindre man har en god boligopsparing eller et velbetalt deltidsjob.

Da det er ikke altid er umuligt at optage lån i banken, som studerende, kan du søge om et SMS lån online. Et SMS lån er også kendt som minilån, kviklån og mobillån – kært barn hare mange navne. Låneudbyderne låner gerne til studerende, men det er vigtigt at du har økonomien i orden, da låneudbyderne vil lave et kredittjek på dig.

De vil desuden tjekke, hvorvidt du er registreret som dårlig betaler. Du kan enten være registreret hos RKI eller i Debitor Registret.

Lån penge til studiebolig

SMS lånet kan hjælpe dig med at betale det sidste til din studiebolig. Lån 5000 kr. uden om banken, og få betalt pengene til din studiebolig, så du kan fokusere på dit studieliv og karriere.

Læg et budget inden du foretager dig et lån

Husk på, at et kviklån er kendt for deres rentefri perioder, og desværre også deres høje renter. Derfor anbefaler Jyske Lån, at du som studerende lægger et solidt og gennemtænkt budget, så du har et korrekt indblik i dine udgifter og rådighedsbeløb. Det er vigtigt at kunne betale tilbage til tiden.

SMS lån på farten

Hvis du står i en situation, hvor du skal bruge penge hurtigt, har du mulighed for at optage et lån på farten. Det er ganske simpelt at søge om et lån online, og du vil blive godkendt eller i værste fald få et afslag indenfor ganske få minutter.

Hvis låneaftalen bliver godkendt, kan du allerede have pengene på din konto indenfor 45 minutter. Husk at have dit NemID klar, da aftalen skal skrives under digitalt.

Lån udenom RKI

Hvis du er endt i enten RKI eller Debitor Registret, vil du ikke have mulighed for at  optage et lån. Der bliver slået hårdt ned på folk, som er registreret heri, og bankerne ønsker ikke at have kunder, som ikke betaler deres regninger til tiden.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er havnet i et af de 2 registre, har du mulighed for at tjekke op på det hos dininfo.dk.

Sådan kommer du ud af Debitor Registret

Hvis du er blevet registreret som dårlig betaler, findes der 2 forskellige metoder, der kan få dig ud af registret.

Metode 1

Den første metode er klart den bedste, men er nemmere sagt end gjort. For at komme ud af RKI eller Debitor Registret hurtigst muligt, er du nødsaget til at betale det skyldige beløb. Ved at betale hele beløbet, vil du blive fjernet fra listen indenfor ganske kort tid.

Hvis du har betalt dine regninger, og ikke er blevet fjernet endnu, bør du kontakte RKI eller Debitor Registret.

Metode 2

Denne metode anbefales ikke, men kan være nødvendig, hvis ikke man kan betale det skyldige beløb. Hvis man venter i 5 år, fra den registrerede dato i registret, vil man automatisk blive fjernet, når der er gået 5 år.

Du skal dog være opmærksom på, at denne metode vil resultere i , at du vil have begrænset  mulighed for at optage et lån, hos en af de mange låneudbydere.

Underskriv sms lån med NemID

Takket være den digitale signatur med NemID, har vi alle mulighed for at foretage os et lån online, og dermed også udenom banken. Låneprocessen har aldrig været nemmere, end den er i dag. Du vil derfor kunne låne penge hurtigt og nemt, og underskrive låneudbyderens krav med dit NemID.

Hvis du har mistet dit nøglekort, har brugt nøgler op eller er usikker på, om du har fået dig et NemID, kan du besøge NemID.

14 dages fortrydelsesret sms lån

Hvis du har optaget et lån, og eventuelt er kommet til penge på en anden måde, skal du ikke frygte den endelige låneaftale. Alle kunder som foretager sig et lån i Danmark, har krav på 14 dages fortrydelsesret, takket være handelsloven.

Du kan derfor med sikkerhed ringe til din låneudbyder, og annullere aftalen uden problemer. I værste tilfælde kan låneudbyderen opkræve rente, fra de dage du har haft pengene i besiddelse, så det skal du være opmærksom på.

 

Udenombanken med sms lån

Med et SMS lån, har du mulighed for at komme uden om banken, da du søger om et lån på telefonen. Det kan nemlig være enormt tidskrævende at komme igennem en låneproces.

Hvad må SMS lånet bruges på?

Hvis du har kendskab til generelle lån, så ved du også, at låneudbyderen som oftest skal vide, hvad lånet skal bruges på. Dette gælder især for de fysiske banker. Dette gælder dog ikke, hvis du ønsker at tage et SMS lån.

En af de stærke fordele fra SMS-lånet, er klart at de fleste låneudbydere ikke stiller krav til hvad pengene skal bruges til, og der bliver som regel heller ikke spurgt indtil det. Du styrer 100 % selv, hvad pengene skal bruges til.

Hvad koster et SMS lån?

Prisen på et SMS lån afhænger af den individuelle låneudbyder, og den kreditvurdering, der bliver lavet på dig som låntager. Prisen på lånet afhænger af både løbeperioden, renten og ÅOP.

Husk på, at du også kan optage et gratis lån med en rentefrihed på op til 30 dage. Ved at optage et rentefrit lån, skal du ikke bekymre dig om renten. Du skal dog kunne betale lånet tilbage inden din rentefrihed slutter, da renten ellers vil ende med at stige gevaldigt.

Et eksempel på et simpelt SMS lån 1000 kr.:

Beløb til låntager 1.000 kr.
Låneperiode 30 dage
Rente 19.75%
ÅOP 877,01 %

SMS lånet vil have 197.5 i kreditomkostninger og det samlede beløb ender op i 1.197.5 kr.

5 ting du skal tage højde for, inden du underskriver et SMS lån

  • Har du råd til at betale det fulde beløb tilbage før den rentefrie periode ophører?
  • Har du undersøgt andre låneudbydere, der tilbyder den samme form for service?
  • Tag højde for den årlige ÅOP på lånet, hvis du ender med at betale af løbende.
  • Hvordan skal du betale den månedlige rente, og hvor meget skal du betale?

Findes der andre alternativer, hvis man vil låne som 18-årig?

Krav

Når du skal ud og ansøge om et lån, findes der nogle bestemte krav, som går igen hos hver en låneudbyder. Det er derfor vigtigt at du tager højde for disse krav, da de skal overholdes, for at få et muligt lånetilbud fra låneudbyderen.

Herunder finder du en liste med de mest essentielle krav, som går igen hos alle låneudbyderne:

Du skal have dansk bopæl

Hvis ikke du har en dansk adresse, har du ikke mulighed for at optage et lån, hos en af de mange låneudbydere.

Du skal have dansk statsborgerskab

I og med du har bopæl i Danmark, kan du ikke bare få et lån godkendt, medmindre du har arbejdstilladelse eller opholdstilladelse, og i fleste tilfælde skal du have dansk statsborgerskab.

Grunden til at man skal have dansk statsborgerskab, er for at undgå udnyttelse af lånet, hvor man rejser ud af landet igen. I og med en låntager rejser ud af landet, kan låneudbyderen risikere at miste retten til at sende regninger ud til den individuelle person, hvis andre regler gældende i et andet land.

Din årlige indkomst skal være på et minimumsbeløb

Alle låneudbydere her i Danmark har et minimumskrav i forhold til den årlige indkomst. Det er derfor vigtigt at du har tjent minimumsbeløbet, som låneudbyderen kræver. Den årlige indkomst afhænger af den individuelle virksomhed, og derfor kan beløbet være højere eller lavere.

Du skal kunne dokumentere for dine lønninger

For at blive godkendt til at optage et lån hos en af de mange låneudbydere, skal du kunne dokumentere for dine lønninger. Nogle virksomheder kræver lønninger flere måneder tilbage, hvor andre kun kræver dokumentation fra sidste måned. Du bør derfor altid have dine dokumenter klar, så du kan sende din ansøgning afsted i en fart.

Du skal kunne dokumentere for din årsopgørelse

Samme er gældende for din årlige indkomst. Du skal kunne dokumentere for din årlige indkomst, da dokumentet beviser hvor meget du har tjent på et helt år.

Hvis ikke du har din årsopgørelse, har du mulighed for at hente den hos skat.dk. Du skal blot logge ind med dit NemID, hvor du har mulighed for at hente din årsopgørelse ned efterfølgende.

Du skal være fyldt 18 år

For at kunne forpligte sig til en aftale med en gældende underskrift, er det et lovkrav at man er fyldt 18 år +. Derfor skal du være minimum 18 år gammel, for at kunne optage et lån.

Du skal dog være opmærksom på, at der er mange låneudbydere, hvor du skal være en del ældre end 18 år. Det er stadig muligt at kunne optage et lån som 18-årig, da der er låneudbydere, som tillader man kun er fyldt 18 år.

Specielt SMS lån egner sig til unge, hvor der ikke stilles nogen form sikkerhed, og derfor vil chancen for et lån være større for dig.

Du skal have fast indtægt

Du kan ikke blive godkendt til et lån, hvis ikke du har faste indtægter fra fuldtidsarbejde, deltidsarbejde mm.

Nogle låneudbydere har endda krav til hvor meget du minimum skal tjene, og du bør derfor være yderst opmærksom på minimumsbeløbet.

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Du kan godt vinke farvel til et SMS lån, hvis du er stemplet som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret. Hvis du ønsker at blive klogere på registrene og størrelsen af dette krav, kan det gøres lige her.

Spørgsmål og svar

Herunder finder du ofte stillede spørgsmål fra potentielle kunder.

Hvor meget kan jeg låne?

De fleste udbydere tilbyder op til 7.000 kr. til deres nye kunder. Hvis du har lånt penge før og overholdt aftalen, vil du kunne låne et højere beløb.

Hvad koster et SMS-lån?

Prisen på et lån afhænger af låneudbyderen. Du skal derfor være særlig opmærksom på deres ÅOP. Ydermere vil din kreditvurdering også have indflydelse på renten.

Du kan dog benytte dig af 30 dages gratis lån, hvis du kan betale tilbage indenfor de 30 dage. Ved at betale tilbage indenfor tidsfristelsen, vil lånet ikke koste dig noget i rente.

Hvordan søger jeg om et SMS-lån?

Du kan søge om et lån ganske nemt ved at bruge din telefon, tablet eller computer. Du skal blot have adgang til noget WIFI, så du kan besøge låneudbyderens hjemmeside og starte din låneansøgning.

Husk at have dit NemID klar. Du skal nemlig underskrive aftalen med din digitale signatur.

Hvornår er pengene på min konto?

Låneudbyderne bestræber sig efter at give dig pengene hurtigst muligt, og derfor laver de en straks overførsel direkte til din konto. I fleste tilfælde kan der gå cirka 45 minutter.

Hvad er et SMS-lån?

Et sms lån er ganske enkelt et online lån, hvor du kan låne et relativt lav beløb.

Lån 1000 hvordan?

Hvis du ønsker at låne 1.000 kr. hurtigt, kan det gøres ganske nemt online. Du skal blot finde en låneudbyder, og udfylde deres låneansøgning.

 

Spoergsmaal angaaende SMS laan

SMS lån 2018-10-02 10:43
Jyske Lån