Smartlånet

Få et lækkert lån med Smartlånet

Med et attraktivt lån fra Smartlånet har du mulighed for at låne op til 150.000 kr. Smartlånet sender pengene med det samme, så du har mulighed for at modtage pengene samme dag. Hvis du mangler mellem 10.000 – 150.000 kr., så kunne Smartlånet være et godt bud.

Til tider kan vi alle få brug for lidt ekstra penge mellem hænderne specielt i forbindelse med uforudsete udgifter eller under en flytning. Det kan også være at du mangler penge til en lækker ferie sammen med kæresten eller vennerne. Du styrer 100% lånets brug, og kan derfor med sikkerhed låne penge til lige det du står og mangler.

Dine fordele med et lån fra Smartlånet:

 • Hurtigt svar på din ansøgning
 • Straks overførsel / hurtig udbetaling
 • Konkurrence dygtig rente
 • 100% fortrolighed med henblik på dine personlige oplysninger
 • Bred vifte af muligheder
Smartlånet lån
Lånebeløb
10.000 - 150.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 72 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
7,5%
 • Pengene på din NemKonto 1-2 hverdage
 • Få svar på under 15 minutter
 • Din ansøgning er ikke bindende
6 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 65.000 kr. Månedlig ydelse: 1.294 kr. - 1.755 kr. i 62 mdr. Samlede kreditomkostninger: 15.030 kr. - 43.719 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 80.030 kr. - 108.719 kr. Variabel debitorrente: 7,22% - 21,93%. ÅOP: 8,28% - 23,07%

Lån op til 30.000 kr. uden lønsedler

Hvis du ønsker at låne uden at skulle dokumentere lønningssedler, så tilbyder Smartlånet helt op til 30.000 kroner uden dokumentation. Det er nærmest umuligt at låne penge i dagens Danmark uden at dokumentere lønningssedler i dagens Danmark. Dog har Smartlånet valgt at give deres kunder denne unikke mulighed. Det er ganske nemt at optage et kviklån uden dokumentation.

Tænk at have en god årsopgørelse, samt. gode lønninger og stadig ikke have mulighed for at optage et lån online. Det kan f.eks. være at man kun tjener penge i bestemte måneder, hvor man ikke har mulighed for at kunne dokumentere indkomst fra den daværende måned, som er krav fra de fleste låneudbydere.

Brug pengene til hvad som helst

Smartlånet blander sig ikke i pengenes brug, og derfor har det ingen indflydelse på om du bliver godkendt til et lån. Dette er blandt andet en af de mange grunde til at online lån er blomstret løbende, da det relativt svært at optage et lån i fysisk bank, hvor de ikke blander sig i pengenes brug.

Smartlånet er godt klar over at det er dine penge, og derfor har du selvfølgelig 100% ejerskab.

Låneeksempel fra Smartlånet

Herunder vil du have mulighed for at se et typisk låneeksempel fra Smartlånet. I forhold til renten er det vigtigt at pensle variationen. Minimums renten er på 7,22%, hvor den maksimale rente er på 21,93%.  renten afhænger af din personlige kreditvurdering som Smartlånet laver i forbindelse med at udstede et lånetilbud til dig.

Der er valgt en løbeperiode på 3 år, men du har selvfølgelig selv mulighed for at vælge hvor lang en låneperiode du ønsker. Jo flere måneder du vælger jo lavere beløb skal du tilbagebetale hver enkelte måned.

Lånebeløb: 100.000 kr.
Løbeperiode: 36 måneder
Månedlig ydelse: 3.156 – 3.837 kr.
Variabel Debitorrente: 7,22% – 21,93%
Samlede kreditomkostninger: 13.611 – 38.046 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb: 113.611 – 138.046 kr.

Din låneansøgning er ikke bindene

Nu hvor du skal til at udfylde en låneansøgning, er det vigtigt at pointere at din låneansøgning kun er en anmodning for at kunne optage et lån. Det er 100% gratis og er absolut ikke bindende at efterspørge et tilbud på et lån.

Jyske Lån anbefaler desuden at man ansøger minimum 3 forskellige steder, netop for at forøge chancen for et lån samt. have muligheden for at vælge det billigste lån i forbindelse med at bliver godkendt flere steder.

 

Hvem kan optage et lån hos Smartlånet?

Stort set alle personer kan optage et lån hos Smartlånet. Du skal blot opfylde nogen simple krav, før du kan blive godkendt til et lån.

 • Du skal minimum være fyldt 25 år
 • Du skal have bopæl i Danmark
 • Du skal have en minimumsindtægt på 120.000 kr. årligt
 • Du må ikke være registreret i RKI eller hos Debitor Registret

*læse mere om hvordan du kommer ud af RKI

Hvis du opfylder disse simple krav fra Smartlånet, kan du ganske nemt optage et lån. Du skal dog være opmærksom på at der også bliver lavet en obligatorisk kreditvurdering på dig, og derfor kan du i værste tilfælde få et afslag, hvis din kreditvurdering ikke opfylder deres krav.

Hvis du har fået afslag på din låneansøgning, bør du undersøge sagen nærmere på egen hånd, før du tager kontakt til deres kundeservice. I nogen tilfælde kan det skyldes en fejl på egen hånd, hvor man har lavet en tastefejl under låneansøgning. Hvis dette ikke er tilfældet, bør du tjekke dininfo.dk, hvor du har mulighed for at se om du skylder penge.

14 dages fortrydelsesret hos Smartlånet

I forbindelse med at du har underskrevet den endelige aftale, har du faktisk op til 14 dages fortrydelsesret, hvor du har mulighed for at opsige lånet. Hvis du f.eks. ender med flere penge mellem hænderne, og ikke har behov for at låne deres penge, så kan du returnere beløbet tilbage, uden aftalen er bindende.

De 14 dage udregnes fra dagen hvor du har modtaget dine penge på din NemKonto. Hvis du ender med at fortryde lånet efter de 14 dages fortrydelses ret, så vil du desværre ikke have mulighed for at annullere låneaftalen.

Dit rådighedsbeløb

Inden du vælger at optage et lån, bør du have styr på din økonomi. Her snakker vi specielt om dit rådighedsbeløb. Det er yderst vigtigt at tilbagebetale lånet til den aftalte tid hver eneste måned, da forsinkelse på betalingerne kan koste dig dyrt.

Ved at have styr på dit rådighedsbeløb, ved du med sikkerhed, hvor mange penge du kan undvære til betalinger hver eneste måned. Selvom et lån kan koste dig mere med en længere låneperiode, kan det godt betale sig, hvis dig rådighedsbeløb ikke rækker til en kortere låneperiode.

Hvis du har svært ved at skemalægge din økonomi, bør du tage kontakt til en bankrådgiver som kan hjælpe dig.

Underskriv med NemID

Det har aldrig været nemmere at underskrive en låneaftale, som det er i dagens Danmark. Du skal blot underskrive den endelige låneaftale digitalt med din signatur fra NemID. Det vil sige at du slipper for at skulle printe lånetilbuddet samt. underskrive det med en fysisk signatur, hvorefter lånetilbuddet skal scannes ind på computere for at blive sendt retur til Smartlånet.

Hvis du ikke har NemID, vil du ikke have mulighed for at optage et lån hos Smartlånet, og dette er også gældende hos alle andre låneudbydere som udsteder lån online. Er du i tvivl om hvorvidt du har NemID, så har du mulighed for at bestille det på nemid.nu. Samme er gældende hvis du har mistet dit nøglekort.

Bedømmelse 4.73 / 15