Simbo.dk

Hvem er Simbo.dk?

Simbo.dk er en helt ny spiller på banen, som fik sin debut her i 2018. Virksomheden som ejer Simbo.dk hedder Capitolia Aps og blev grundlagt tilbage i 2016.  Hvis du skal bruge penge på en ny bil, eller ønsker at rejse jorden rundt på godt og ondt, så har du altid mulighed for at søge om lån hos Simbo.dk.

Simbo.dk er hurtige, og du vil derfor have mulighed for at have pengene stående på din konto inden for ganske kort tid. Som ny kunde får du tilbudt et gratis lån på 4.000 kr. Simbo er ligeledes den eneste låneudbyder på markedet, som tilbyder et gratis lån til 19-årige.

Simbo er rimelig fleksible med deres lån. Lån 5.000 kr. hvis du mangler penge til noget, som lige koster en tand ekstra i forhold til dit månedlige budget. Lån 10.000 kr. som et ferielån, hvis du eventuelt ønsker dig en ferie sammen med din familie, venner eller noget helt tredje.

Hvis du ønsker at låne et mindre beløb til resten af måneden, så kan du f.eks. tager et lille lån på 2000 kr.  Du vil automatisk søge om et lån uden sikkerhed, og skal derfor ikke bekymre dig om at have værdi, for at kunne optage et lån. Du kan læse mere om hurtige lån her

simbo.dk
Lånebeløb
1.000 - 15.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 56 mdr.
Min. alder
19 år
Rente
100%
 • Lån op til 6.000 kr. første gang
 • Lån op til 12.000 kr. anden gang
 • 30 dage rentefrit
8 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 4.000 kr. - Afdrag 3 mdr. - Ydelse 1.587 kr. - Debitorrenten 228.00 % - ÅOP 706.40 % - Kreditomkostninger: 760 kr. - Total: 4.760 kr. 

Fordele ved at låne penge hos Simbo.dk

Du kan låne op til 15.000 kr. hurtigt og nemt

Du skal ikke bruge meget mere end 60 sekunder, for at låne op til 15.000 kr. hos Simbo.dk. Dit lån vil blive udbetalt hurtigt til din NemKonto, og du skal blot bruge dit NemID.

En troværdig kassekredit

Hos Simbo.dk er der ingen skjulte renter og udgifter, som vil slå benene væk under dig. Du betaler kun den aftalte månedlige rente, som du har underskrevet.

Kundetilfredshed i topklasse

Det er tydeligt at bemærke kundetilfredsheden blandt kunder hos Simbo.dk. De ligger nemlig helt i top, inden for privatlån hos Trustpilot.dk.

Lån penge gratis de første 30 dage rentefrit!

Alle kunder hos Simbo.dk får fornøjelsen af gebyrfrihed og 30 dages rentefrit lån, i den første måned.

Du bestemmer selv din låneperiode!

Som kunde hos Simbo.dk, har du selv mulighed for at bestemme længden på din låneperiode. Du skal blot betale din månedlige rente i starten af hver måned.

Simbo.dk indberetter automatisk lånet til SKAT!

Som kunde skal du ikke tænke på at indberette dit lån hos skat, så det ikke koster dig flere penge på længere sigt. Simbo.dk indberetter nemlig automatisk renter på dit lån, så du slipper for det postyr.

Simbo.dk tilbyder gratis lån

Første lån gratis er en af de fantastiske services, som Simbo.dk tilbyder sine nye kunder. Du får en hel måned uden betalinger, så du har tid til at få økonomien på plads, og dermed kan betale dine kommende renter fra din låneudbyder.

Det kan være svært at skelne mellem billige og dyre låneudbydere. Derfor er det blevet et lovkrav for låneudbyderne, at de skal vise deres årlige ÅOP på deres hjemmeside.

Du kan derfor let sammenligne de forskellige låneudbydere med hinanden, og dermed få noget sikkerhed i forhold til din endelige beslutning.

Et repræsentativt eksempel, med udgangspunkt i et lånetilbud i en 3 måneders periode:

Lånebeløb 100 kr.
Månedlige rente 19 kr.
Første betalingsdato 30 dage efter
Fuld tilbagebetaling 100 kr. (Hvis du betaler hele beløbet første gang)
Månedlige betalinger 3
Samlede kreditomkostninger 38 kr.
Samlede tilbagebetalingsbeløb 138 kr.
ÅOP 706,4%
Debitorrente (årligt) 228%

Sådan låner du penge hos Simbo.dk

For at kunne optage et lån hos Simbo.dk, er det vigtigt at du som låntager ved, hvor meget du har brug for at låne.

Vælg det ønskede lånebeløb

Ved brugen af deres låneberegner, har du mulighed for at vælge, hvor mange penge du ønsker at låne. Her kan man som eksisterende kunde i deres database, komme op på 15.000 kr. Hvis du ikke har været kunde hos Simbo.dk, har du mulighed for at låne op til 6.000 kr. første gang.

Udfyld låneansøgning

Det er vigtigt at understrege, at man skal udfylde låneansøgningen 100% korrekt, da Simbo.dk skal lave en individuel kreditvurdering på dig som låneansøger.

Du skal give følgende oplysninger:

 • Dit fulde CPR-nummer
 • Gyldig E-mail adresse (Yderst vigtigt, da dit svar kommer på mail)
 • Gyldigt telefonnummer (Dit nummer skal bekræftes med en kode)
 • Indkomst (Din indkomst for næste måned efter skat)
 • Månedlige udgifter, herunder husleje, madforbrug, varme osv.
 • Oprettelse af Password og bekræftelse af password

Du skal til slut acceptere lånevilkårene hos simbo.dk, og give dem tilladelse til at hente personlige oplysninger. Ydermere henter de identifikationsoplysninger mm.

Du skal også give tilladelse til, at Capitolia må indhente informationer fra kreditregistret, RKI og andre kreditoplysningsbureauer, der kan have data om dig

Underskriv med NemID

Når du har udfyldt alle felterne med korrekte oplysninger, skal du underskrive aftalen digitalt med dit NemID. Ved at underskrive med NemID, kan systemet registrere om dine oplysninger er korrekte, og du vil derfor kunne få et svar indenfor ganske få sekunder.

Du kender formentlig allerede NemID fra b.la. borger.dk eller Netbanken. Hvis du ikke har et NemID i forvejen, har du mulighed for at bestille et nøglekort her.

Dit lånetilbud er ikke bindende

Husk på, at det ikke koster dig noget at søge et lån hos simbo.dk. Du binder dig ikke til et lån, før du har godkendt den endelige aftale.

Du har derfor rig mulighed for at få tilsendt et lånetilbud, hvor du efterfølgende kan overveje, om du ønsker at acceptere det endelige lånetilbud.

Få dit endelige svar på din ansøgning

De automatiske systemer, som Simbo.dk benytter sig af, er hurtige til at krydstjekke dine informationer. De kan altså hurtigt hente den fornødne information til din kreditvurdering, som enten vil give dig et afslag eller en godkendelse.

For at godkende låneaftalen, skal du underskrive med din digitale signatur en sidste gang.

Fortrydelse af den gældende aftale

Hvis du har underskrevet den endelige aftale hos simbo.dk, har du intet at frygte, hvis du fortryder din låneaftale.

Simbo.dk følger kreditaftaleloven, med henblik på 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Hvis du ønsker at annullere din låneaftale, skal du være opmærksom på, at du skal betale renterne tilbage, for den periode, lånet har eksisteret.

Hvilke krav har Simbo.dk?

 • Man skal minimum være fyldt 19 år, ellers vil du med sikkerhed få et afslag på dit lån
 • Du skal have et CPR-nummer
 • Du skal kunne underskrive digitalt med NemID
 • Du skal have adresse i Danmark
 • Du skal have et aktivt telefonnummer og samme gælder E-mail
 • Du skal have en Nemkonto hos din bank; samme konto som din løn udbetales på
 • Lån trods RKI registrering er ikke muligt

Bliv efterfølgende godkendt på 10 sekunder, eller få i værste tilfælde et afslag, hvis et af kravene ikke er opfyldt.

Få dit endelige svar på din ansøgning

De automatiske systemer, som Simbo.dk benytter sig af, er hurtige til at krydstjekke dine informationer, og hente den information til din kreditvurdering, som enten vil give dig afslag eller godkendelse.

For at godkende låneaftalen, skal du underskrive med din digitale signatur en sidste gang.

Fortrydelse af den gældende aftale

Hvis du har underskrevet den endelige aftale hos Simbo.dk, har du intet at frygte, hvis du fortryder dit lån.

Simbo.dk følger kreditaftaleloven med henblik på 14 dages fortrydelsesret på dit lån. Hvis du ønsker at annullere din låneaftale, skal du være opmærksom på, at du skal betale renterne tilbage, for den periode, lånet har eksisteret.

Ønsker du et lån trods RKI?

Det er desværre ikke muligt at låne penge hos Simbo.dk, hvis man er registreret i skyldnerregistrene. Hvis du f.eks. er registreret hos Experians RKI-register eller Debitor registret, er et lån udelukket.

Er du i tvivl om du er registreret?

Hvis du har mistanke om, at du er registreret som dårlig betaler, har du mulighed for at tjekke op på det hos Experian. Du skal dog logge ind med dit NemID, da de har med fortrolige oplysninger at gøre på siden.

Hvis du er registreret, kan du henvende dig til enten Experians RKI-register eller Debitor registret. De har krav på at informere dig om, hvorfor du er registreret som dårlig betaler, og hvad du kan gøre for at komme ud fra registret.

Sådan kommer du ud af RKI

Hvis du ønsker at komme ud af RKI, findes der 2 forskellige valgmuligheder. Den første og bedste løsning, vil være at få betalt det skyldige beløb direkte til RKI. Men det er nemmere sagt end gjort, specielt hvis du ønsker at foretage et lån, for at opretholde din økonomi.

Den anden metode kræver at man venter i hele 5 år, fra den registrerede dato, hvor man blev registreret i RKI.

Du vil automatisk blive slettet fra RKI efter 5 år. Du skal dog være opmærksom på, at du stadig skylder det skyldige beløb til virksomheden, selvom du er fjernet fra registret.

Renten hos Simbo.dk

Uanset hvor meget du låner hos Simbo.dk, vil renten være fast på 19 %. I tider hvor økonomien er usikker i Danmark eller EU, vil det ikke have indflydelse på din rente.

Det samme gælder, hvis den variable rente andre steder falder – din rente vil stadig være fast.

Fordelen ved den faste rente er, at du som kunde altid ved, hvor meget du skal betale hver måned. Ingen negative overraskelser vil have indflydelse på din rente, og du kan derfor med sikkerhed implementere det månedlige beløb i dine faste udgifter.

Lån med omtanke

Før man overhovedet søger om et lån, er det vigtigt at overveje, hvor mange penge man har behov for at låne. Man skal altid huske på, at lånet skal betales tilbage igen, og derfor bør du undersøge, om du vil have mulighed for at betale den månedlige rente.

Hvis ikke du betaler den månedlige rente, vil der komme ekstra gebyrer på, som vil gøre det endnu mere besværligt for dig som kunde at betale beløbet tilbage.

Vi anbefaler derfor, at du undersøger dit rådighedsbeløb, før du tager den endelige beslutning, om at søge lån.

Hvad mener kunderne?

På trustpilot.dk, har virksomheden høstet hele 710 anmeldelser med titlen som Fremragende. Simbo.dk har, som en af de eneste lånevirksomheder, opnået så høje anmeldelser, sammenlignet med andre danske låneudbydere.

Kundeservice

Simbo.dk bestræber sig på at yde den bedst mulige og informative kundeservice til deres kunder. Du kan derfor roligt ringe på 44 22 60 90 i hverdagene 8:00 – 18:00, og få svar på dine spørgsmål mm.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du ofte stillede spørgsmål fra andre kunder, som har været i tvivl,
i forhold til essentielle oplysninger der vedrører et lån hos Simbo.dk

Hvor har man en oversigt over det skyldige beløb og hvornår træder betalingen i kraft?

Du har automatisk oprettet dit eget personlige login, samtidig med at du ansøgte om dit lån. Ved at logge ind i højre hjørne af deres website, vil du have adgang til en oversigt.

Hvor meget kan man låne?

Som ny kunde hos Simbo.dk har du mulighed for at låne maksimum 6.000 kr. Hvis du har haft et lån her tidligere, kan du låne op til 15.000 kr.

Hvornår får man svar på sin ansøgning?

Du vil modtage dit svar på skærmen, få sekunder efter du har sendt lånet afsted.

Hvornår er pengene kommet ind på kontoen?

Dine penge vil være tilgængelige på din NemKonto senest 30 minutter efter, du har godkendt den endelige aftale.

Hvad er minimumsbetalingen på?

Din minimumsbetaling er den månedlige rente på kreditten, og renten er derfor de omkostninger, du skal betale hver måned. Dog er den månedlige rente på 19%.

Indberetter Simbo.dk til SKAT?

Dit lån vil automatisk blive indberettet til SKAT, så det behøver du ikke at gøre manuelt.

Hvor meget koster det at låne?

Det koster 19% i rente hver eneste måned, indtil det skyldige beløb er betalt. Hvis det er dit første lån hos Simbo.dk, vil du have de første 30 dage rentefri. Der er ingen skjulte omkostninger, og det eneste du skal betale, er den månedlige rente.

Hvordan betaler man den månedlige rente?

Man har mulighed for at betale sin kredit, på sin egen personlige side hos Simbo.dk. Du har selvfølgelig mulighed for at betale med MasterCard, Visakort og Dankort.

Man har også mulighed for at lave en bankoverførsel, som et andet alternativ.
Reg. Nr: 8075
Konto nr.: 0001503584

Det er vigtigt at skrive sit lånenummer i feltet ”tekst til modtager”, så Simbo.dk ved med sikkerhed, at pengene skal bruges til det skyldige beløb.”

Hvornår modtager Simbo.dk betalingen?

Alt afhængig af, hvad tid du indbetaler beløbet, kan der gå op til 24 timer, da kalenderen kan overgå til en ny bankdag.

Hvis du betaler med dankort, vil du kunne se betalingen med det samme på din profil.

Hvor lang en kreditperiode er mulig?

Hvis du følger minimumsbetalingen, vil din låneperiode forløbe sig, til det skyldige beløb er betalt. Hvis du ønsker at forkorte din låneperiode, har du mulighed for at betale mere end hvad minimumsbeløbet kræver.

simbo.dk

Capitolia Aps
Simbo.dk
Østergade 13
1100 København K

TLF.: 44 22 60 90
E-mail: kundeservice@simbo.dk

Bedømmelse 4.76 / 17
Simbo.dk 2018-10-02 10:37
Jyske Lån