Selene Finans

Hvem er Selene Finans?

Selene Finans ApS er en låneformidler, som er ejet af Basisbank A/S. Selene Finans tilbyder et hurtigt svar på din låneansøgning og en hurtig udbetaling af lånet, og er derfor den perfekte låneudbyder til dig, som ønsker at have pengene i en fart. Desuden tilbyder Selene Finans deres kunder at forhøje deres lån løbende, hvis man ønsker flere penge mellem hænderne. Du kan læse mere om kviklån her

selenefinans logo
Lånebeløb
10.000 - 75.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 72 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
15%
  • Få pengene samme dag
  • Indfri lånet når du vil, det koster ikke ekstra
  • Personlig rådgivning
9 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.126 - 1.515 kr. Debitorrente: 9,99 - 26,08 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 15,3 - 32,8 %. Samlede kreditomk.: 16.293 - 35.744 kr. Samlet tilbagebetaling: 56.293 - 75.744 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr.

Fordele og ulemper

Du kan forhøje dit lånebeløb løbende

En af de unikke fordele der er ved at optage et lån hos Selene Finans er, at du kan forhøje dit lånebeløb løbende. I situationer hvor der kommer ekstra gebyrer på din bil eller din ferie blev dyrere end forventet, kan du drage fordel af Selenes Finans’ unikke tilbud om at forhøje beløbet. Hos mange andre låneudbydere ville du skulle optage et nyt lån og betale renter på to lån.

Lån uden sikkerhed

Hos Selene Finans kan du låne helt uden at skulle stille sikkerhed i dine aktiver. Hvis du skal låne penge af din bank, vil du i næsten alle tilfælde skulle stille sikkerhed i nogle af dine værdifulde aktiver i form af din bolig eller din bil. Dette behøver du slet ikke at bekymre dig om, når du optager dit lån hos Selene Finans.

Et lån uden sikkerhed indebærer også, at Selene Finans ikke blander sig i, hvad du ønsker at bruge dine lånte penge på. Det vil både gøre låneprocessen meget hurtigere og mere enkelt for dig som kunde, da du ikke behøver at forklare din bank, hvorfor du eksempelvis har brug for et nyt køkken.

 

Lån penge som 18-årig

Der er meget få låneudbydere, der har en minimumsaldersgrænse på 18 år. Selene Finans er derfor perfekt til dig, som lige er blevet myndig og ønsker en bil, et indskud til en lejlighed eller penge til at opleve verdenen. Der er dog en årsag til at mange låneudbydere sætter aldersgrænsen lidt højere end 18 år. Husk derfor altid at snakke med en voksen, du er fortrolig med inden du optager et lån.

Fortrydelsesret

Som udgangspunkt er aftalen bindende, når du har underskrevet, men du har dog 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du underskriver kontrakten med dit NemID. Du skal derfor ikke være bange for, at du kommer til at fortryde det lige efter du har optaget lånet. Men du skal stadig betale for etableringsomkostningerne og renterne for de 2 uger, selvom du benytter din fortrydelsesret.

Minimumsbeløbet er 10.000 kr.

Et minimumsbeløb på 10.000 kr. kan give nogle begrænsninger i forhold til hvis du ønsker at låne penge til en gave, en mobiltelefon, en computer mv. Her ville du være nødsaget til at låne et større beløb end du egentlig havde brug for.

Hvor meget kan man låne?

Hos Selene Finans kan du låne fra 10.000 kr. til 75.000 kr. Dette låneinterval er perfekt, hvis du vil anskaffe dig en bil eller bestille en ferie. Du har altid mulighed for at sende en uforpligtende ansøgning for at modtage et lånetilbud. Din aftale er først bindende, når du har underskrevet med dit NemID.

Repræsentativt låneeksempel

Dit endelige tilbagebetalingsbeløb og rente kan først fastsættes, når Selene Finans har foretaget en individuel kreditvurdering af dig. Nedenfor vises et låneeksempel med et lånebeløb på 20.000 kr. over 48 måneder.

Lånebeløb 20.000 kr.
Månedlige rater 48
Fast månedlig ydelse 692
Debitorrente 22.35%
ÅOP 31,3%
Samlet tilbagebetalingsbeløb 33.228
Stiftelsesomkostninger 3.200 kr.
Faktureringsomkostninger 33 kr.

Kundeoplevelsen

Når Selene Finans handler med kunden, er det afgørende for dem at kunden går derfra med en god oplevelse. På Trustpilot har Selene Finans modtaget 182 anmeldelser, hvoraf 83% af dem omtaler låneudbyderen som værende ”fremragende”, hvilket giver dem en samlet score på 5 ud af 5 stjerner. Dette giver dig en sikkerhed i forhold til troværdigheden og kvaliteten af Selene Finans som din mulige låneudbyder.

Hvilke krav har Selene Finans?

  • Du skal være myndig, og derfor være fyldt 18 år.
  • Du skal have en fast og stabil årlig indtægt
  • Du skal have en adresse i Danmark og være dansk statsborger
  • Du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret.

Disse krav er formuleret til at beskytte dig mod en større gæld, hvis du befinder dig i en økonomisk ustabil situation. Du vil derfor opleve en blank afvisning, hvis du ikke opfylder alle de ovenstående krav. Hvis du til gengæld opfylder kravene, vil du nemt og hurtigt kunne låne penge til at realisere dine drømme.

Hvordan ansøger man?

Udfyld dine personlige kontaktoplysninger

Det første du skal gøre i din ansøgningsproces er, at finde ud af hvor mange penge du har behov for at låne, og hvor mange månedlige rater du vil tilbagebetale beløbet over. Dernæst skal du udfylde følgende oplysninger:
Du skal svare ja eller nej på, om du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Se om du er registreret her

  • Du skal oplyse kontonummer og registreringsnummer, så låneudbyderen ved hvilken konto pengene skal udbetales til.
  • Du skal oplyse dit private telefonnummer
  • Du skal oplyse din private e-mail.

Underskriv med dit NemID

Når du har indsendt din ansøgning med de praktiske oplysninger, skal du kun vente 15 minutter på at få svar på, om du betragtes som kreditværdig eller ej. Hernæst modtager du et lånetilbud, som du skal underskrive med dit NemID. Læs aftalen grundigt i gennem, så du ikke kommer ud for nogle ubehagelige overraskelser.

Modtag dine penge dagen efter

Når du har underskrevet aftalen, vil dine penge være overført på din konto indenfor 24 timer. Denne proces er enkel, og giver dig mulighed for at få pengene på din konto hurtigt. Du kan til hver en tid indfri lånet før tid uden at det koster dig ekstra. På den måde kan du spare dig selv for de resterende renter. Selene Finans holder kontakten med dig i gennem hele låneforløb, og du har i alle ugens dage mulighed for at få personlig rådgivning fra deres erfarne økonomiske rådgivere.

 

selenefinans logo

Teglholm Allé 15
2450 København SV
E-mail: adm@selenefinans.dk
Telefonnummer: 70 20 58 22
Åbningstider:
man – fre 8 -21
Weekend 10 – 17

Bedømmelse 4.81 / 21
Selene Finans 2018-10-02 10:36
Jyske Lån