Resurs Bank

Hvem er Resurs Bank?

Resurs Bank er en af de større online banker på det danske marked. De har filialer i både, Danmark, Sverige, Norge og Finland, og deres hovedkontor ligger i Sverige. Resurs Bank har finansieret lån til nordiske borgere siden 1977, og har derfor allerede god erfaring med den skandinaviske forbruger, og deres behov for at låne penge her og nu.

Hos Resurs Bank kan du få de såkaldte hurtig lån. De kan lånes online, her og nu, og med få klik. Du undgår på den måde at skulle troppe fysisk op i din bank, hvor du ofte også skal redegøre for brugen af dine penge. Du får også svar på din ansøgning inden for kort tid. Fordi Resurs Bank giver dig mulighed for at låne ret store summer penge, uden at du skal stille sikkerhed, så kan der godt gå et stykke tid før du får endeligt svar på din låneansøgning og penge på din Nem-konto. Men der går allerhøjest 3 dage.

Resurs Bank har mange fornuftige og vigtige værdier inkorporeret, i deres forretning som online bank. De er drevede, åbne, innovative og tillidsfulde. Resurs Bank er altså nysgerrige indenfor branchen, interesserede i at afprøve nye teknologier og veje, samtidig med, at de er åbne, tillidsfulde, og lydhør overfor både medarbejdere og kunder.

ResursBank logo
Lånebeløb
10.000 - 300.000 kr.
Tilbagebetaling
3 - 56 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
9%
  • Renten starter fra 9%
  • Få svar på under 15 minutter
  • Få pengene på din NemKonto
7 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 56.000 kr. Månedlig ydelse 1.471 kr. Løbetid 48 mdr, ÅOP 11.96 %, Variabel debitorrente 8.99 %, Oprettelsesgebyr 2.240 kr. Adm. gebyr pr. md. 29 kr. Sum af ydelser 70.581 kr.

Fordele & ulemper

Underskriv digitalt med NemID

Låneprocessen nem, hurtig og kører uden problemer online. Man skal blot bruge sit NemID for at ansøge om et lån, og man får svar indenfor 15 minutter.

Penge direkte til din NEM-Konto

Dine penge bliver indbetalt på din NEM-konto hurtigt. Du kan regne med at have pengene samme dag som din låneansøgning bliver godkendt, og senest dagen efter.

Personline oplysninger bliver beskyttet

Alle dine personlige oplysninger vil blive behandlet med stor sikkerhed, også når du benytter dig af bankens tilbud om personlig rådgivning. Det skyldes blandt andet brugen af NemID.

Flere fordele med en konto

Du har hos Resurs Bank mulighed for at oprette konti, sammen med dit lån. Det kan give dig endnu større overblik over din økonomi, og give mulighed for en opsparingskonto mm.

Fleksibilitet

Hvis du er hos Resurs Bank, er der en stor fleksibilitet, i forhold til at betale lån tilbage. Du skal i din låneansøgning angive, hvornår du regner at være færdig med afbetaling på dit lån. Du har dog op til 12 år at betale dit lån tilbage i, altid 2 afdragsfrie måneder og altid frihed til at betale tilbage før tid, hvis der kommer luft i din økonomi.

Tryghedsforsikring

Hos Resurs Bank kan du til og med også få del i fordelagtige tryghedsforsikringer, sundhedskonto samt mulighed for økonomisk hjælp til tandlægeregninger mm.

Ingen livechat

Resurs Bank tilbyder eksempelvis ikke chat i deres kundeservice. Chat er en vigtig faktor for mange forbrugere, da det er en nem og hurtig løsning, hvis man blot ønsker svar på et simpelt spørgsmål. Det er en fordel, da det for nogle ikke altid er en mulighed at sidde og vente i telefonen.

Eksempel på lån hos Resurs Bank

Låneeksempel hos Resurs Bank  
Ønsket lånebeløb 50.000 kr.
Løbetid 60 måneder/5 år
Debitorrente 8,99 %
ÅOP 12,11 %
Månedlig ydelse 1099 kr.
Etableringsomkostninger 2240 kr.
Tilbagebetalt beløb 65.932 kr.

Herover ser du et eksempel på, hvordan det ville se ud, hvis der lånes 50.000 kr., med en løbetid på 5 år, hos Resurs Bank. Som det ses, vil dine årlige omkostninger i procent, ÅOP, komme til at ligge på ca. 12 %, og det vil komme til at koste dig i omegnen af 15.000 kroner at låne 50.000 kr. henover 5 år.

Særligt grundet den fornuftige rente på et lån som dette, og grundet den ret fornuftige årlige omkostning for dit lån i procent, så er Resurs Bank altså en rigtig god løsning, hvis du eksempelvis står og skal bruge 50.000 til udbetaling på drømmelejligheden.

Krav til lånere hos Resurs Bank

Hos Resurs bank er der, ligesom hos mange andre låneudbydere, nogle simple krav, som du skal kunne opfylde, hvis du ønsker at låne penge. Ønsker du at tage et lån hos Resurs Bank, så skal du blandt andet:

  • Være fyldt 18 år
  • Ikke være opskrevet i RKI
  • NemID-registreres med dit nøglekort
  • Dokumentere din indtægt for Resurs Bank
  • Kreditvurderes af Resurs Bank

*Se om du er registreret i RKI

En bank med mange års erfaring

Vælger du at blive kunde hos Resurs Bank, så vil du opleve, at det er en bank med mange års erfaring. De kan derfor yde en virkelig god service, og rådgive dig om d problemer eller spørgsmål du nu måtte have, i forhold til dit lån.

Du er måske usikker på, om du har valgt den passende løbetid for dit lån. Her vil en af Resurs Banks dygtige rådgivere hjælpe dig med at se din overordnede økonomi efter i sømmene, for måske at finde ud af, at du kan få gavn af en endnu korte afdragsperiode, i forhold til din rente.

Det kan også være, at du har modtaget en elektronisk låneaftale, som du skal til at underskrive. Måske er kontrakten ikke helt som du havde forventet, eller renten er højere end du havde forventet. Ring da til Resurs Bank, og de vil sammen med dig komme frem til en mere fordelagtig løsning.

Resurs Bank har kundeservice mandag til fredag fra klokken 9.00 til klokken 20.00. Det er en forholdsvist lang åbningstid, hvor de fleste kan være med.

ResursBank logo

 

Resurs Bank
Delta Park 46
2665 Vallensbæk Strand
E-mail: mail@resurs.dk
Telefonnummer: 39131600

Kundeservice per telefon:
Mandag – fredag
9.00 – 20.00

Bedømmelse 4.69 / 16
Resurs Bank 2018-10-02 10:30
Jyske Lån