Prima Lån

Prima Lån

Med et forbrugslån fra Prima Lån har du mulighed for at låne op til 75.000 kr. Du vil endda modtage pengene samme dag som du ansøger og godkender låneaftalen. Hvis du mangler mellem 15.000 kr. og 75.000 kr. så kunne Prima Lån være en rigtig god mulighed.

Du kan låne penge til lige præcis det du ønsker, uden at skulle informere Prima Lån. Hvis du f.eks. ønsker at optage et lån grundet en lækker ferie til syden eller blot ønsker flere penge mellem hænderne, så er det helt op til dig, hvad pengene skal bruges på. Som låntager hos Prima Lån har du 100% ejerskab af dine penge.

Derfor er et forbrugslån fra Prima Lån konkurrencedygtigt:

 • Lån mellem 15.000 – 75.000 kr.
 • Modtag dig svar indenfor 15 minutter
 • Hurtigt, nemt og sikkert at optage et lån
 • Attraktiv rente
 • Modtag pengene samme dag du ansøger
 • Betal lånet ud når du ønsker det
Primalaan
Lånebeløb
15.000 - 75.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 72 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
14,5%
 • Få svar på 3 minutter
 • Underskriv med NemID
 • Lån sammen og få en billigere rente
8 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 14,85 – 29,95% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,7 - 36,8 %. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage. Min. tilbagebetalingstid: 12 måneder. Max. tilbagebetalingstid: 72 måneder.

Hvem er Prima Lån?

Prima Lån er et brand under Better Rates AS som er en erfaren låneformidler i den finansielle sektor. Desuden samarbejder prima Lån med BasisBank, som er den eneste låneudbyder på det danske marked som tilbyder et lån på hele 500.000 kr.  Hvis du vælger et lån igennem Prima Lån, vil du modtage lånet igennem Basis Bank.

Prima Lån har en mission om at have kunden 100% i fokus. Derfor bestræber de sig efter at have en brugervenlig låneberegner samt. låneansøgning som er sikker og lige til at benytte sig af. Prima Lån forbedrer løbende deres koncept, så kunden kan drage fordel af trends og tendenser på det danske låne marked.

Lån hurtigt 75.000 kr. uden sikkerhed og dokumentation

Hvis du ønsker at låne 75.000 kr. hurtigt uden nogen som helst form for sikkerhed og dokumentation, så er Prima Lån et godt bud. Du skal ikke have nogen form for værdi, som du skal stille i sikkerhed til lånet. Dette er gældende uanset lånets størrelse, så du kan hurtigt låne penge uden at skulle bekymre dig.

Du skal heller ikke dokumentere dine sidste lønninger samt. din årsopgørelse for at kunne optage et lån igennem Prima Lån. Du skal blot udfylde deres brugervenlige låneansøgning, hvor du hurtigt vil blive godkendt eller i værste tilfælde få et afslag.

Hvem kan optage et lån hos Prima Lån?

Alle personer har mulighed for at optage et lån igennem Prima Lån, dog skal man opfylde et par simple kriterier for at blive godkendt. Herunder kan du se deres krav:

 • Du skal minimum være fyldt 21 år
 • Du skal have en minimumindkomst på blot 150.000 kr. årligt
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

*Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skylder penge kan du undersøge sagen nærmere hos dininfo.dk

Ganske simple krav som burde være til at overholde. Det er vigtigt at pensle, at selvom du opfylder alle kravene 100% er det muligt at du ikke bliver godkendt til det ønskede lånebeløb, da den obligatoriske kreditvurdering er alfa omega i forhold til godkendelsen af det ønskede lån.

Sådan låner du penge på blot 2 minutter

Det behøver ikke at tage mere end et par minutter, før du er blevet godkendt til et attraktivt lån hos prima Lån. Du skal blot tage højde for 2 vigtige elementer.

Først og fremmest skal du have styr på hvor mange penge du ønsker. Det kan være fristende at låne mere end man har behov for, men er det virkelig nødvendigt. Det er vigtigt at pointere at hele lånet skal tilbagebetales med renter, og derfor vil højere lån koste dig mere på længere sigt.

For det andet skal du have styr på hvor lang en låneperiode du har behov for. Det kan f.eks. godt betale sig at optage lånet i en længere periode, hvis ikke man har så mange penge til rådighed. Man kan også vende den om at sige hvis man har et større rådighedsbeløb, kan man selvfølgelig betale lånet af hurtigere og dermed gøre det billigere.

Hos Prima Lån har du mulighed for at selv bestemme over din låneperiode, og du kan med sikkerhed også tilbagebetale det fulde beløb, hvis du får flere penge mellem hænderne.

Benyt dig af 2 simple trin

Der skal ikke mere end 2 simple trin til at hjælpe dig med at få penge direkte på kontoen. Alt hvad du skal gøre, er følgende:

Trin 1 – Udfyld låneansøgningen

Først og fremmest skal du scrolle lidt højere op på siden, hvor du kan klikke direkte videre ind på deres låneansøgning. Det er ganske nemt og lige til at udfylde hele låneansøgning. Alt hvad du skal udfylde er følgende:

 • Lånebeløb
 • Låneperiode
 • Navn
 • Cpr-nummer
 • Din Civilstand
 • Børn i husttanden
 • Biler i husttanden
 • Benyt dig af NemID

Det burde ikke tage mere end et par minutter at udfylde felterne, hvorefter du blot skal sende din låneansøgning afsted ved at underskrive med din digitale signatur fra NemID.

Trin 2 – Tjek lånetilbuddet

Indenfor ganske få sekunder vil du modtage dit endelige svar på din låneansøgning. Hvis du er blevet godkendt, vil du modtage det endelige lånetilbud fra Prima Lån. Det er yderst vigtigt at være grundig, da lånetilbuddet kan være anderledes i forhold til dit ønskede lånebeløb.

Når du har tjekket tilbuddet igennem godt og grundigt skal du blot underskrive den endelige aftale med dit NemID, hvis du altså er enige med Prima Lån. Efterfølgende vil låneudbyderen lave en straks overførsel så du har mulighed for at få dine penge samme dag.

Ingen skjulte udgifter

Det er ganske simpelt at se alle omkostninger på et lån fra Prima Lån, da du har mulighed for at se de årlige omkostninger i procent (ÅOP). Desuden betaler du kun den månedlige rente, så der er ingen grund til at bekymre sig om uforudsete regninger mm.

Du skal dog være opmærksom på at renten er variabel. Det vil sige at din endelige faste rente, kan være anderledes i forhold til den dokumenterede rente på deres forside. Alt i alt handler det om hvor positiv din kreditvurdering har været.

Ansøg flere steder

Inden du er fast besluttet på at optage et lån igennem Prima Lån anbefaler Jyske Lån at du ansøger flere steder, netop for at få det billigste lån som overhovedet muligt. Ved at søge flere steder forøger du også chancen for at kunne få penge på kontoen. Læs mere om serielån her

Billedresultat for prima lån

Prima Lån
Vestergade 3A
1456 København K

Bedømmelse 4.8 / 20