Om

Om

Jyske Lån er en online tjeneste som sammenligner diverse mulige lån, og muliggør hvilket lån der er mest attraktivt for dig. Vores tjeneste opstiller forskellige kriterier som gør sig gældende for hvilke finansielle behov du har.

Vores kerneværdi er at skabe en bredere forståelse for hvilke lån der tilfredsstiller dine behov, så der ikke forekommer nogle misforståelser. Vi har designet vores låne beregner så du nemmere kan se de forskellige lån der er på markedet.

Når du benytter vores låne beregner sorterer vi efter ÅOP (årligt omkostning i procent), højest rangerede anmeldelser for udbydere, udbetalingsdag og lånebeløb, alt dette sikrer dig det bedste overblik og den bedst stillede situation.

Vores mission er at hjælpe flere tusinde danskere med at træffe den korrekte beslutning om hvilke kvik lån der er mest fordelagtig for dem. Vi har hjulpet mange personer efterhånden, med at finde det perfekte lån. Tjek vores trustpilot, for at se hvad vores besøgende synes om os.

Kontakt

Du er altid velkommen til at skrive til os hvis du har generelle spørgsmål eller kommentarer som kan hjælpe os med at blive endnu bedre.

Mandag til fredag: 9:00 – 17:00
lørdag: 10:00-14:00

Søndag lukket

Jyskelaan.dk
Øster Alle 56
DK-2100 København

Mail: info@jyskelaan.dk