Nupp

Hvem er Nupp?

Nupp har i samarbejde med Basisbank givet en række danskere mulighed for at tegne et fordelagtig lån, hvor man har helt op til 36 måneders løbetid som mulighed. Lånestørrelsen er i den lave ende, nemlig fra 1.000-6.000 kr. Nupp er med til at ændre folks visioner og holdninger til mikrolån. Med et lån hos Nupp, har du mulighed for at være rentefri de første 60 dage af din låneperiode.

Det betyder, at hvis din løbetid er på 12 måneder, så har du kun renter i de sidste 10 af dem. Nupp er en låneudbyder, som tilbyder mikrolån med et maksimum beløb på 6.000kr. I stedet for en ordning med gebyrer hver måned, tilbyder Nupp en afdragsordning, som kan hjælpe dig bedst muligt i forhold til din økonomi.

Fordelen ved denne afdragsordning er, at du ikke skal betale hele beløbet tilbage efter 30 dage, og ødelægge din privatøkonomi igen.

Mikrolån er lån, som strækker sig op til 10.000 kr. og bliver oftest indfriet inden for 30-90 dage.

nupp.dk
Lånebeløb
1.000 - 6.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 36 mdr.
Min. alder
19 år
Rente
35%
 • Rentefrit i 60 dage
 • Du får svar med det samme
 • Brug pengene som du ønsker
6 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 6.000 kr. - Afdrag 36 mdr. - Ydelse 274 kr. - Debitorrenten 26.08 % - ÅOP 36.70 % - Kreditomkostninger: 3.875 kr. - Total: 9.875 kr. 

Fordele & ulemper

Ansøg med NemID

Hos Nupp skal du blot underskrive din uforpligtende låneansøgning med dit NemID.

Mindst 18 år

Nupp har skruet alderen helt i bund til den yngste alder på 18 år.

14 dages fortrydelsesret

Hvis du ender med at fortryde dit lån, har du mulighed for at annullere aftalen indenfor 14 dage.

Rentefri i de første 60 dage

Nupp tilbyder deres kunder 0% i rente i hele 60 dage.

Modtag pengene indenfor en 1 time

Når du har godkendt den endelige låneaftale med dit NemID, skal du blot vente en time, da Nupp laver en straksoverførsel med det samme.

Max beløbsgrænse på 6.000 kr.

Desværre er det kun muligt at låne op til 6.000 kr.

Faste indtægter for at ansøge om lån

for at kunne få godkendt et lån, skal du have faste indtægter fra et fuldtidsjob eller deltidsjob.

Forholdsvis høj rente

Hvis du ikke betaler tilbage indenfor de første 60 dage med gratis rente, så vil du ende med en høj månedlig rente.

Lån

Når du ansøger om lån hos Nupp, har du mulighed for at vælge et lånebeløb mellem 1.000 – 6.000 kr., lånet skal dog være afrundet i tusinde, så du kan altså ikke låne 2.500 kr. Der er derudover et stiftelsesgebyr på små 200 kr., som pålægges i starten af lånet.

Du har derudover muligheden for at bestemme løbetiden for dit lån. Du kan vælge mellem 12, 24 og 36 måneder, og alle ydelser betales månedligt.

Som en bonus, har du mulighed for at tilføje en afdragsfri periode, dog maks. 60 dage, hvor du ikke betaler på lånet. Den periode du vælger at udskyde, bliver forlænget på lånet, uden ekstra omkostninger.

Nupp har fokus på deres kunder og sørger derfor for en hurtig svartid på lånegodkendelser. Din ansøgning bliver besvaret med det samme, og du behøver derfor ikke at spilde din tid og vente på at finde ud af, om lånet er blevet afvist.

Når du tegner et lån, vil du automatisk blive tilmeldt betalingsservice. Dette gør Nupp, for at gøre det nemmere for dig, samt sikre, at den månedlige ydelse bliver betalt.

Når du underskriver en låneaftale i Nupps åbningstid, alle hverdage mellem 9-20, vil du modtage dine penge indenfor 30 minutter. Hvis du derimod låner i weekenden, skal du ansøge i tidsrummet 11-16, for at have pengene inden for 30 minutter. Hvis der søges uden for de tidsrum, modtager du først pengene dagen efter. Du kan læse mere om kviklån her

Priseksempel for lån

Låneeksempler Lån
Beløb 6000 kr.
Løbetid 24 måneder
Debitorrente 34,95 %
ÅOP 44,3 %
Etableringsomkostninger 200 kr.
Tilbagebetalt beløb 7.662 kr.

Dette priseksempel, er blevet lavet på Nupp.dk, og renten kan variere alt efter, hvornår du tegner lånet, kreditvurdering osv. Læs om dine rettigheder lige her

Hurtige penge når du har brug for det

Hos Nupp har du mulighed for at låne penge alle ugens dage. Med et maksimumbeløb på 6.000 kr., en meget hurtig svartid og hurtig overførsel, hjælper Nupp dig, når du har brug for det.

Selve ansøgningsprocessen er hurtig og foregår på deres hjemmeside. Det er nemt og enkelt at søge om et lån igennem Nupp. Når processen er gennemgået, vil du få et login, hvor du kan følge med i, hvor meget du mangler at betale.

 

Krav

 • Du skal mindst være 18 år for at låne penge hos Nupp
 • Du er myndig
 • Du har dansk folkeregisteradresse
 • Du er ikke registreret hos RKI eller Debitor registeret
 • Din aktive mailadresse og telefonnummer
 • Du har et NemID

Renter hos Nupp

Når du ansøger om lån på Nupp.dk, har du mulighed for at se et udkast af, hvordan dine lånerenter vil forholde sig. Overstående låneeksempel er taget derfra. Nupp, har som så mange andre låneudbydere en variabel lånerente, der kan variere. Lånerenten kan altså stige eller falde, fra lån til lån.

En variabel rente kan have sine fordele. Såfremt renten falder til din fordel, vil ydelsen for hver måned falde, tilbagebetalingsbeløbet vil være mindre, og du vil have flere penge ”mellem hænderne”, hver måned. Dog vil du skulle betale mere i ydelse, hvis renten stiger og derved vil dine samlede omkostninger også stige.

ÅOP

Når du kigger din låneaftale igennem, bør du kigge efter ÅOP. ÅOP står for Årlige omkostninger i procent. Når du låner hos Nupp, er din løbetid fra 12 måneder og helt frem til 36 måneder. ÅOP vil hjælpe dig med at få et bedre overblik over det lån, du ansøger om.

Sammenligningsmulighederne for diverse lån er nemmere end nu tror, når lånets løbetid er så lang. Hvis du kender lånets ÅOP, har du også mulighed for at regne dig frem til de samlede omkostninger, hvis dette ikke er opgivet.

Sådan tegner du et lån

Når du ankommer til Nupps hjemmeside, får du muligheden for at vælge dit ønskede beløb, på mellem 1.000 og 6.000 kr. Når du har valgt dette, skal du ligeledes vælge længde at din løbetid, altså hvor mange ydelser du skal betale. 12 måneder = 12 ydelser.

Når begge beløb og løbetid er valgt, vil du kunne se et udkast til et lån. Dette er dog ikke det endelige lån, da renten kan variere. Hvis du føler beløbet passer din privatøkonomi, skal du herefter indtaste dine personlige oplysninger, så som navn, E-mail, CPR-nummer osv. Når alt  er indtastet korrekt, kan du ansøge om lånet.

Inden for kort tid vil du få svar på, om dit lån er blevet godkendt eller ej. Såfremt du bliver godkendt, skal du læse kontrakten og derefter underskrive den med NemID. Hvis du ikke finder lånekontrakten optimal, skal du ikke underskrive den, men derimod sende den retur til Nupp.

Hvis du underskriver, men fortryder et par dage efter, så har du mulighed for at bruge dine 14 dages fortrydelsesret. Hvis du gør det, skal du tilbage betale hele lånebeløbet tilbage uden rentebetaling.

Spørgsmål & svar

Hvad kræver Nupp af dig

 • Du skal mindst være 18 år for at låne
 • Du er myndig
 • Du har dansk folkeregisteradresse
 • Du er ikke registreret hos RKI eller Debitor registeret
 • Din aktive mailadresse og telefonnummer
 • Du har et NemID

Som led i ansøgningsprocessen, laver Nupp en kreditvurdering af dig. Så selvom du opfylder alle krav, kan din låne ansøgning stadig afvist. Se om du er registreret i RKI her

Når der tegnes et lån, skal der så stille sikkerhed.?

Hos Nupp skal der ikke stilles sikkerhed når der tages et lån.

Hvad gør jeg hvis hjemmesiden melder ”fejl”

Nupp er en ny side og der kan derfor forekomme fejl, selvom udviklerne arbejder på, at det ikke sker. Såfremt du finder en fejl på siden, skal du ikke tøve med at skrive til, kundeservice@nupp.dk, som kan hjælpe dig med dit lån.

Andre fejl kan også være

 • Tastefejl ved Navn, kontonummer, NemID, E-mail osv.
 • Dårlig internetforbindelse

Hvilke dokumenter er nødvendige når jeg tegner et lån?

Hos Nupp er ingen dokumenter nødvendige, for at du kan tage et lån. Du skal dog bruge NemID for at kunne ansøge om et lån.

Hvordan underskriver jeg med NemID

Når du er blevet godkendt til at låne, vil du modtage en mail, som indeholder et link. Dette link fører dig til en side, hvor du har mulighed for at læse din låneaftale igennem og underskrive med NemID, såfremt du godkender aftalen. Det er muligt at underskrive med enten mobil, tablet og computer. Når aftalen er underskrevet, vil du modtage pengene.

Hvornår har jeg pengene på min konto og hvordan bliver de udbetalt?

Nupp bestræber sig på, at få overført pengene med det samme, så du har dem så hurtigt som overhovedet muligt. Hvis du ansøger i hverdagene indenfor deres åbningstider, vil du modtage dem inden for 1 time. Der kan dog forekomme komplikationer som kan resultere i, at du først modtager pengene, dagen efter du har accepteret lånet.

Hvor længe kan jeg have mit lån?

Ved optagelse af lånet hos Nupp, valgte du selv løbetiden på lånet. Men med et lån hos Nupp, kan du forlænge lånet, hvis du tager kontakt til dem. Deres hjemmeside skriver intet om muligheden for at forkorte lånet, men hvis du kontakter dem på mail eller telefon, kan i sikkert komme frem til en god forhandling.

Du har også mulighed for at få 60 afdragsfrie dage, hvor du ikke betaler, men som i stedet bliver pålagt løbetiden.

Kan jeg slippe for at bruge NemID?

Nupp bruger NemID for at sætte fart på din låneansøgning, og derudover give dig den bedste kreditvurdering. Jo bedre kreditvurdering du får, dets bedre renter på lånet vil du modtage.

Kan jeg indfri lånet før tid?

Nupp skriver desværre intet på deres hjemmeside, om muligheden for at indfri et lån før tid. Andre låneudbydere, som også bruger basisbank, giver dig muligheden for at indfri gælden tidligere, end hvad kontakten angiver. Når du betaler en højere ydelse, har du mulighed for at blive gældfri før tid, og du har ligeledes mulighed for at spare en masse penge på rentegebyr.

nupp.dk

NUPP.DK

Teglholm Allé 15

2450 København SV

kundeservice@nupp.dk

Tlf 70 20 58 22,

CVR-nr: 36710888

Bedømmelse 4.83 / 24
Nupp 2018-10-02 10:23
Jyske Lån