Nordisk lån

Hvem er Nordisk lån

Nordisk lån er en ny spiller på det Danske lånemarked. I samarbejde med Basisbank A/S – Som er en af Danmarks største og mest etablerede banker. Du vil derfor låne pengene igennem Basisbank, men kundeservice, låne aftale mm. går igennem Nordisk lån.

Nordisk Lån sætter kunden i højeste prioritet, og det ses tydeligt på de anmelder deres kunder har givet. Det er nemt, enkelt og hurtigt når du låner igennem Nordisk lån. Med en erfarent serviceteam, og en af Danmarks måske bedste banker som støtte, kan du bestemt ikke tage fejl.

nordisklaan
Lånebeløb
10.000 - 75.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 72 mdr.
Min. alder
19 år
Rente
15%
 • lav og attraktiv rente
 • Mulighed for økonomisk forsikring
 • Betal ud, når det passer dig
7 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 14,85 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,7 – 36,8%. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr.

Med Nordisk lån kan du låne penge hurtigt

Igennem Nordisk lån kan du låne penge hurtigt. Med en stor erfaring indenfor servicefaget, og basisbank som finansiel støtte, er du garanteret stor erfaring indenfor lån og kundehåndtering. Du kan derfor med tryghed vælge Nordisk lån som låneudbyder.

Nedenfor har vi opsat en række fordele og ulemper for Nordisk lån. For at spare dig tiden for at undersøge deres hjemmeside, har vi fundet de ting vi finder mest relevante for dig som ny kunde.

Generelle fordele

 • Hurtigt svar og udbetaling
 • Lån op til 75.000 kr. uden at stille sikkerhed
 • Ansøg nemt og hurtigt med dit NemID
 • Ingen indfrielsesgebyr
 • Lav rente
 • Mulighed for tillægsforsikring

Når man kigger igennem alle de fordele Nordisk lån tilbyder, er det nemt at se hvorfor så mange kunder vælger dem. Nordisk lån arbejder med 100% gennemsigtighed, så du kan føle dig helt tryg ved at låne igennem dem.

Derudover skal du bruge NemID når du optager et lån igennem Nordisk lån. Dette betyder at du er sikret mod andre optager lån i dit navn, en hurtigere godkendelse og udbetaling. Ydermere vil NemID give dig en mere præcis kreditvurdering ved brug af oplysninger fra skat mm.

Generelle ulemper

 • Ikke muligt at låne mindre end 10.000 kr.
 • Ingen online chat

Ulemperne er få når vi kigger igennem Nordisk lån. De ulemper som har fanget vores øjne, er muligheden for online chat når man optager et lån. Mange danskere har spørgsmål om det lån de er ved optage, og derfor kan nogle kunder hurtigt skifte til en låneudbyder som netop har denne ulempe.

Ydermere kan man som minimum kun låne 10.000 kr. Ved mange hurtig lån, ønsker kunder et lavere beløb. Hvis du ønsker dette, kan du forsøge at skrive en mail til dem. I de fleste tilfælde kan i komme frem til en fælles aftale.

God rente og ingen skjulte gebyrer med Nordisk lån

Hos Nordisk lån vil ikke finde noget skjult gebyr. Du vil derimod opdage deres 100% gennemsigtighed samt. deres utrolig professionelle tilgang, til både de henvendelser du melder tilbage og hvordan de arbejder med dem.

Mange af Nordisk låns konkurrenter må bøje sig i støvet over deres så konkurrencedygtige lån. De arbejder hverdag på yderligere at udvikle og fremme de lån de allerede har etableret på det danske marked.

Krav til låntager

Nordisk lån har få og enkle krav, så det er nemt at blive godkendt til et lån. De krav de stiller, er meget almene og nogle vi ser hos de fleste låneudbydere. Sørg altid for at kontrollere om du opfylder alle de krav låneudbyderen stiller. I værste tilfælde vil din låne ansøgning blive afvist. Vi har nedenfor opstillet alle de krav vi finder relevante for dig. Se mere om dine rettigheder her

 • Du er mindst 18 år gammel
 • Du har NemID ved registrering af konto
 • Du skriver dig op med en aktiv mail og dansk telefonnummer
 • Du er dansk statsborger samt en dansk bankkonto der ejes af ansøger
 • Du er ikke registreret i RKI og Debitor registret

Hvordan optager du et lån igennem Nordisk lån

Vi oplever en stigende grad af spørgsmål om hvordan man nemmest optager et lån hos vores låneudbydere. Derfor har vi hos Jyske lån, valgt at lave en hurtig guide til dig der har brug for nem og overskuelig vejledning for at optage et lån.

Første step – vælg beløb og låneperiode

Brug det link du finder længere oppe på siden for henvisning til Nordisk lån. Du vil nu blive videreført til Nordisk lån egen hjemmeside hvor du har mulighed for at vælge mellem beløbsstørrelse og løbe tid. Det er vigtigt du er realistisk over for dig selv og din fremtidige økonomi. Det kan nemlig være svært opretholde en stabil økonomi hvis den månedlige ydelse er alt for høj.

Andet step – Dine personlige oplysninger

Efter du har valgt din beløb og den valgte gældsperiode, vil du nu blive bedt om at indtaste alle dine personlige oplysninger. Her er det utrolig vigtigt du kontrollerer de informationer rigtige, da hvis nogle ikke stemmer overens med hvad Nordisk lån finder når de laver en kreditvurdering, kan du i værste tilfælde få en afvist låne ansøgning.

Efter du har indtastet dine oplysninger, skal du indsende din ansøgning. Der vil herefter gå mellem 40 sekunder og 1 time før de får en tilbagemelding på om du er blevet godkendt.

Tredje step – Enden er nær

Hvis du modtager en godkendelse, vil inden for kort tid modtage en mail fra Nordisk lån. Heri vil du finde din låne kontrakt og et link. Inden du underskriver, er det vigtigt du gennemlæser din lånekontrakt.  Efter du har kontrolleret at de informationer i kontrakten er korrekte, benytter du dig af det link du finder i mailen.

Når du trykker på dette link, vil du blive viderestillet til en sikkerside hvor du har mulighed for at underskrive din låne kontrakt. Efter underskrivelse vil der typisk gå en arbejdsdag før du modtager pengene. Dog kan du opleve at modtage dem før.

Låneeksempel

Vi har igennem Nordisk lån ansøgt om et lån igennem deres hjemmeside. Det er vigtigt at pointere, at dette låne eksempel er lavet ud fra vores egen kreditvurdering og derfor vil din muligvis ikke være ens med vores. Husk derfor altid at kontrollere de oplysninger der står i din lånekontrakt som er relevante for dig.

Vi har herunder udtaget de oplysninger vi finder mest relevante i forhold til din lånekontrakt.

Beløb 15.000 kr.
Løbetid 12 måneder
Samlede omkostninger 3.420 kr.
Månedlig ydelse 1.535 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 18.420 kr.
ÅOP 47,8 %
Debitor rente 18,4 %
Faktureringsgebyr 33 kr. Mdr
Bedømmelse 4.79 / 19
Nordisk lån 2018-10-02 10:21
Jyske Lån