Nordiclån

Hvem er Nordiclån?

Nordiclån er en online finansieringstjeneste, som blev stiftet i 2016. Nordiclån er altså en relativ ny online låneudbyder på markedet. Det er virksomheden L’easy A/S og dens samarbejdspartner 3C Retail A/S som står bag Nordiclån. Hos Nordiclån får du et fleksibelt lån, hvor du kan justere lånebeløb og løbetid, så det passer til dine behov og ønsker.

Nordiclån ønsker at være en tryg og nem låneudbyder, der gør det muligt for privatforbrugeren at designe sit eget lån. Derfor vil der i deres åbningstid altid stå medarbejdere klar til at vejlede og give dig gode råd om din lånoptagelse.

nordiclaan logo
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 80 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
12,5%
  • Få svar på under 60 minutter
  • Fast månedlig ydelse
  • Betal ud, når du vil
8 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 30.000. ÅOP 12,38% - 30,95%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 80 måneder. Maks. effektiv rente 46,36%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 39.779 - 55.241. Samlede kreditomkostninger kr. 9.779 - 25.241.

Fordele & ulemper

Lån uden sikkerhed

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Det vil sige du behøver nødvendigvis ikke at have værdifulde aktiver i form af en bolig eller en bil, som kan styrke eller nedsætte din kreditværdighed.
I modsætning til din bank vil du hos Nordiclån ikke blive spurgt om hvad dine lånte penge skal bruges på, og det er derfor mere overskueligt end i banken, hvor de stiller en masse spørgsmål til budgetter og lånets formål.

Fortrydelsesret

Som udgangspunkt er dit lån bindende ligeså snart, du underskriver aftalen med dit NemID. Dog har du hele 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du underskriver aftalen. Du har derfor intet at frygte, hvis du kommer til at fortryde dit køb. Men du skal være opmærksom på, at du stadig skal betale etableringsomkostningerne og renterne for de 14 dage, og det er derfor ikke helt omkostningsfrit at fortryde et lån hos Nordiclån.

Lynhurtig udbetaling

Du kan låne helt op til 50.000 kr., og hvis du ansøger indenfor Nordiclåns åbningstid, får du svar på din låneansøgning indenfor en time. Hvis du bliver godkendt, kan du have pengene på din konto indenfor 24 timer. Ansøgningsprocessen sker online med dit NemID, og er derfor hurtigt og sikkert.

 

Omkostningsfrit at indfrie lånet

Hos mange låneudbydere skal du betale et bestemt beløb for at indfrie hele din gæld tidligere, hvis du pludselig får flere penge imellem hænderne. Men hos Nordiclån er det helt omkostningsfrit at indfrie din gæld, når det passer dig. At indfrie et lån tidligere vil spare dig for en masse renter, og det kan derfor være en stor fordel at have mulighed for det.

Mange skjulte gebyrer

Hos Nordiclån er der mange skjulte gebyrer, og det kan derfor være svært at danne sig et overblik over, hvad ens lån helt konkret kommer til at koste. For eksempel har Nordiclån et oprettelsesgebyr på 1.600 kr., men hvis du kan gennemskue disse gebyrer, burde det ikke være et problem. Læs mere her om dine rettigheder

Lån fra 10.000 kr. til 50.000 kr.

Hos Nordiclån kan du låne minimum 10.000 kr. og et maksimalt beløb på 50.000 kr. Dette låneinterval er derfor perfekt til dig som ønsker et lån til en ferie eller en budgetvenlig bil. Du kan altid sende en uforpligtende ansøgning, da den ikke binder før du har underskrevet aftalen med dit NemID.

Hvordan optager jeg et lån hos Nordiclån?

Det er lynhurtigt at optage et lån hos Nordiclån. Hvis du bliver vurderet som værende kreditværdig kan du allerede have pengene på din konto dagen efter, du er blevet godkendt. Nordiclån er derfor perfekt til dig, som skal bruge pengene lynhurtigt.

Udfyld dine personlige oplysninger

Det første du skal gøre, når du ansøger om et lån er at oplyse dine personlige oplysninger omhandlende din bopæl, civilstand, beskæftigelsesforhold og bankoplysninger. Disse oplysninger er vigtige i forhold til at Nordiclån skal kunne foretage en individuel vurdering af din kreditværdighed.

Log ind med NemID

Efter du har udfyldt dine personlige oplysninger, skal du videre i ansøgningsproccesen med dit NemID. Ved at logge ind med NemID kan Nordiclån verificere om dine oplysninger er korrekt indtastet og samtidig gør det hele processen hurtigere og mere sikker. Derefter kan din ansøgning blive sendt til vurdering.

Få et hurtigt svar

Hvis du ansøger om et lån indenfor Nordiclåns åbningstid, kan du forvente et svar inden for en 1 time. Dit svar bliver sendt med et lånetilbud, som du skal læse nøje igennem, inden du accepterer.
Hvis du beslutter dig for at tage imod lånetilbuddet, skal du underskrive lånet med dit NemID. Husk at det øjeblik, du underskriver aftalen med NemID, bliver aftalen bindende.

Hvilke krav har Nordiclån?

Hos Nordiclån har de 4 faste krav, som du skal opfylde for at kunne ansøge om et lån.

  • Du skal minimum være fyldt 20 år.
  • Du skal være dansk statsborger, og have et gyldigt NemID.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller andre registrer for dårlige betalere.
  • Du skal kunne dokumentere overfor Nordiclån, at du har en fast og stabil årlig indtægt. Dette betyder i alt enkelthed at du skal fremvise dine seneste lønsedler.

*Lånekravene er som beskrevet minimale og retfærdige hos Nordiclån, og henvender sig derfor til mange forskellige lånetyper.

Hvad betaler du?

Dit endelige tilbagebetalingsbeløb og rente vil først blive fastlagt efter Nordiclån har foretaget en individuel kreditvurdering af dig. Jo mere kreditværdig de vurderer dig til at være jo lavere vil din rente også blive.
Hvis du har et andet lån i forvejen, kan dette påvirke din kreditværdighed utrolig meget, og det kan derfor godt betale sig at få betalt et tidligere lån ud for at opnå en rente, der er til at betale.
Nedenfor er vist et låneeksempel med et lånebeløb på 20.000 kr. over 30 måneder.

Lånebeløb 20.000 kr.
Månedlige rater 30
Fast månedlig ydelse 801 – 958 kr.
Debitorrente 8,73% – 26,08%
ÅOP 15,74% – 34,77%
Samlet tilbagebetalingsbeløb 24.002 – 28.733 kr.
Oprettelsesgebyr 1.600 kr.

Du kan få mere information omkring billige lån her

nordiclaan logo

Nordic Lån

Østre Stationsvej 1-5 Odense C
Åbningstider: 8:00 – 22:00 alle ugens dage
+45 99 99 90 09
Nordiclaan@nordiclaan.dk

Bedømmelse 4.81 / 21
Nordiclån 2018-10-02 10:18
Jyske Lån