NordCredit

Lån hos NordCredit

Vi kan alle stå i en situation hvor økonomien ikke rækker langt i perioder, og hvor vi blot ønsker flere penge mellem hænderne. Med et attraktivt lån fra NordCredit, vil du have mulighed for at få flere penge på kontoen hurtigtog nemt.

NordCredit blander sig ikke i dine penges brug, og derfor kan du låne til alle dine drømme. Du kan f.eks. bruge pengene på en forlænget weekend med kæresten eller familien. Du har også mulighed for at bruge pengene på regninger mm. Faktisk kan du bruge pengene på lige præcis det du ønsker, uden at nogen blander sig overhovedet.

Billigt laan nordcredit
Lånebeløb
500 - 15.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 124 mdr.
Min. alder
21 år
Rente
6%
 • Hurtigt lån
 • Nemt at ansøge
 • Sikkerhed i top
7 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 15.000 kr. over 12 måneder. Fast debitorrente på 72%. Samlede kreditomkostninger på 8.616,84 kr. Tilbagebetalingsbeløb 23.619,84 kr. ÅOP: 145,8%.

Hvem er NordCredit?

NordCredit er forholdsvis nye på markedet, og er en del af Lainasto Oy. I bund og grund tilbyder de en gennemtestet service, der ligger vægt på hurtighed, pålidelighed og overskuelighed. Med kunden 100% i fokus og attraktive faste renter, har Nord Credit plantet dem selv stabilt på et hårdt og konkurrencepræget marked.

Virksomheden er desuden etableret tilbage i 2016, og er specialister indenfor forbrugslån. Ydermere er firmaet dansk registreret, hvilket betyder at dansk lovgivning er gældende.

Disse oplysninger skal du give i forbindelse med din låneansøgning

Umiddelbart har NordCredit en ganske simpel låneproces, og de kræver ikke mange oplysninger i forbindelse med udfyldning af din låneansøgning.

 • Udfyld navn
 • Udfyld gyldig e-mail
 • Udfyld dit CPR-nummer
 • Udfyld dit telefonnummer
 • Udfyld dine bankkontooplysninger
 • Dokumenter din månedlige indtægt
 • Dokumenter din årsopgørelse fra Skat
 • Informer om din boligsituation (F.eks. lejebolig, andelsbolig mm.)

Lån op til 15.000 kr.

Som udgangspunkt har du mulighed for at låne helt op til 15.000 kr. Dog fungerer NordCredit lidt anderledes, hvis vi sammenligner med de andre låneudbydere på markedet. Ved et normalt lån får du alle pengene til rådighed med det samme, men dette er ikke tilfældet hos NordCredit.

Hos NordCredit kan du maksimalt trække 5.000 kr. af kreditbeløbet. Når du har betalt 2 månedlige afdrag, vil der blive frigivet yderligere 5.000 kr., som du har mulighed for at hæve. Efter 2 måneder yderligere vil du få adgang til 5.000 kr. igen, hvilket betyder at du faktisk har 15.000 kr. til rådighed i alt.

Låneeksempel

Herunder vil du have muligheden for at se et af de 3 låneksempler som NordCredit tilbyder deres kunder:

Lånebeløb: 5.000 kr.
Låneperiode: 12 mdr.
Maksimal månedlig betaling: 656 kr.
Fast debitorrente: 72 %
Totalt tilbagebetalingsbeløb: 7.872 kr.
Samlede kreditomkostninger: 2.872 kr.

 

 

Hvilke krav har NordCredit?

Som udgangspunkt stiller NordCredit ikke nogen svære krav til deres potentielle kunder. Dog stiller de en række simple krav, som er nødvendigt at opfylde for at kunne blive godkendt til et lån hos dem.

 • Man skal minimum være fyldt 23 år
 • Man skal have NemID til rådighed
 • Man skal have en dansk adresse
 • Man skal være dansk statsborger
 • Man skal have et dansk telefonnummer til rådighed
 • Man skal have en dansk bankkonto

Det er vigtigt at pensle at selvom du opfylder alle kravene, så skal der stadig laves en obligatorisk kreditvurdering ud fra dine givende oplysninger. Ydermere må du ikke være stemplet som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. I og med du giver samtykke til at NordCredit må tjekke op på om du er registreret, vil du ikke have mulighed for at skjule det. Igennem Dininfo kan du se om du er registreret i RKI

Sådan optager du et lån hos NordCredit

Ved blot at scrolle lidt længere oppe på siden, vil du have mulighed for at klikke dig direkte ind på låneudbyderen låneansøgning. Låneansøgningen er gratis og er ikke bindende på nogen måder. En låneansøgning er en opfordring til et lånetilbud, og derfor er det ikke bindende. Hvis du bliver tilbudt et lån, kan du bare takke nej, uden det kommer til at koste en krone.

Step 1 – Lånebeløb og lånetilbud

Først og fremmest skal du tage stilling til hvor mange penge, du ønsker at låne. Hvis du skal låne mere end 5.000 kr., skal du huske på at du skal have afdraget i 2 måneder, før du får yderligere 5.000 kr. til rådighed. Desuden skal du beslutte dig for, hvor lang en låneperiode du ønsker.

Step 2 – Udfyld låneansøgningen

Nu hvor du har valgt dit lånebeløb og din låneperiode, skal du blot udfylde deres simple låneansøgning. Husk at være grundig med dine personlige oplysninger, da de bliver brugt i forbindelse med den obligatoriske kreditvurdering.

Når du har udfyldt låneansøgningen, skal du blot underskrive den med din digitale signatur fra NemID.

Step 3 – Underskriv lånetilbuddet

Hvis du er blevet godkendt til et lån hos NordCredit, vil du få et lånetilbud retur, indenfor ganske få sekunder. Hvis dette er tilfældet, skal du blot tjekke lånetilbuddet godt og grundigt igennem, inden du beslutter dig for at sige ja til lånet.

Desuden skal der gå op til 48 timer, før du har mulighed for at underskrive låneaftalen. Dette skyldes en regel som trådte i kræft tilbage i 2017 d. 1. januar. Hvis du ønsker at læse mere om de forskellige regler kan dette gøres hos retsinformation.dk.

Hvis du er tilfreds med deres vilkår i forhold til lånet, skal du blot underskrive med dit NemID.

Step 4 – Modtag pengene med raketfart

Hvis du har underskrevet låneaftalen, og sendt lånetilbuddet afsted til NordCredit, så vil de eksekvere med det samme. Dette betyder at du vil have pengene til rådighed enten samme dag eller dagen efter ved en ny bankdag.

Bedømmelse 4.71 / 17
NordCredit 2018-10-02 10:14
Jyske Lån