Mobillån

Ansøg om et mobil lån når du er på farten

Hos Jyske lån, sætter vi store krav til vores samarbejdspartnere. Du har derfor mulighed for at finde et attraktivt lån, selvom du er på farten. Nedenfor har du mulighed for at se alle låneudbydere, som kan hjælpe dig med et af Danmarks billigste mobillån. Du kan få mere information omkring billige lån her

Sådan gør du

Inden du optager et lån, er det vigtigt, at du får dannet dig et overblik over de mange lånemuligheder. Det er gratis at ansøge om lån, og lånet forpligter først fra du har underskrevet lånekontrakten.

Spoergsmaal angaaende SMS laan

Fordele & Ulemper ved et mobillån

Fordele ved mobillån

Mobillån har mange fordele, men en af de største er, at du kan foretage et lån, hvor end du vil. Vi bruger mobilen i dagligdagen og søger på selv de mindste ting, når vi er på farten – og lån er også en af dem.

Her har vi skrevet lidt om, hvad vi mener, er fordelene ved mobillån:

Hurtige lån

Når du foretager et mobillån, går der ikke lang tid, før du har fundet den rigtige udbyder, og din ansøgning er sendt afsted til godkendelse. Du kan få svar på din ansøgning allerede inden for 120 sekunder efter, du har sendt ansøgningen afsted. Hvis alt går som det bør, har du derfor dine penge indenfor en time.

Lån der passer til dine behov

Alle vores samarbejdspartnere har optimeret deres hjemmeside til mobilbrug, så du har mulighed for at tage et lån, når du er på farten. Du skal derfor ikke aftale tider i banken for at kunne optage et lån. Dette kan gøres på under 120 sekunder, når du bruger din telefon.

Mobillån uden sikkerhed

Når du optager et lån igennem mobilen, er det ikke nødvendigt at stille sikkerhed. Du skal derfor ikke trække friværdi fra dit hus, bil eller andet.

Ingen behøver at vide hvad du skal bruge pengene til

Når du prøver at optage et lån i din egen bank, bliver du som hovedregel stillet spørgsmål om, hvad skal du bruge pengene på. Hos vores samarbejdspartnere bliver din frihed prioriteret højt, og derfor skal du ikke redegøre for de penge, du låner.

Større chance for at optaget et lån

Når du låner online, bliver der udført en kreditvurdering med henblik på at give dig det bedst mulige lån. Når kreditvurderingen bliver lavet, fokuserer låneudbyderen på dine sidste skatteoplysninger, lån og evt. din indkomst. Det er derfor nemmere at blive godkendt her, fremfor i din egen bank.

Ulemper ved mobillån

Som andre lånetyper, har mobillån også ulemper.

Højere rente end egen bank

Når du optager et mobillån i stedet for et almindeligt banklån, bliver din lånerente markant højere end normalt. Dette skyldes, at du ikke optager et lån med sikkerhed. Stiller du sikkerhed i hus, bil, båd osv., så har banken nemmere ved at få sine penge retur.

Når du optager et lån uden sikkerhed, har banken en højere risiko for gener i form af misligholdelse af gæld.

RKI-registrering

Hvis du misligholder din gæld, kan du blive registreret i RKI eller Debitor registret. Når du er registreret deri, indikerer det, at du er en dårlig betaler. Som dårlig betaler har du sværere ved at optage lån online såvel som i egen bank.

Omkostninger for lån

Med et mobillån online, er du dårligere stillet i forhold til omkostninger. Når du laver et online mobillån uden sikkerhed, vil din rente være højere og dermed vil dine samlede omkostninger være dyrere end ved banklån.

Hvad er et mobillån

Som navnet antyder, kan du optage et lån via din mobil. Et mobillån er et lån, hvor du typisk kan låne mellem 1.000 og 15.000 kr., som også udbetales meget hurtigt. Du har også mulighed for at tegne et lån på mindre end 1.000 kr., dog ser vi ikke mange af vores kunder gøre dette.

I forhold til en kassekredit, så er et mobillån nemmere at komme af med. Du har muligheden for at betale beløbet på en gang, grundet det ofte lave beløb der lånes. Der er også mange fordelagtige tilbud ved et mobillån.

Mobillån trods RKI

Mobillån trods RKI er en hyppig kategori blandt vores kunder, dels fordi meget få, hvis ingen af vores samarbejdspartnere tilbyder dette. Hvis du er registreret i RKI betyder det, du er en dårlig betaler. Hvis du får tilbudt et lån trods du er registreret i RKI, er det vigtigt du læser din låne kontrakt.

Renterne er sky høje når du låner og det kan være svært for dig at betale det tilbage. Se om du er registreret som dårlig betaler her

For at komme ud af RKI har to muligheder

Når du er registreret i RKI eller debitor registret kan du blive fjernet på to måder.

  1. Hvis du betaler din fulde gæld ud, som har gjort du, er havnet i registret.
  2. Fra den dato du bliver registreret i RKI, går der 5 år før du automatisk bliver fjernet. Du skylder stadig penge til låneudbyderen, og i vil herefter finde en fælles beslutning om, hvad i gør med resten af lånet.

Mobillån med NemID

Når du kigger efter mobillån, har du mulighed at låne med NemID. NemID bruges som et aktivt redskab, for at optimere dit lån, så du får den bedst mulige kreditvurdering. Hvis du låner med sikkerhed, vil dit lån også få en bedre rente. Det er fordi du stiller sikkerhed ved brug af friværdi i dit hus, og derfor rangerer dig selv bedre på låneudbyderens risikovurdering.

Gratis mobillån

Hvad er et gratis mobillån? – et gratis mobillån er et lån, hvor du under hele løbetiden har et rente- og gebyrfrit lån. Du kan med et mobillån låne gratis i de første 30 – 60 dage. Disse lån er til førstegangs låntagere hos den pågældende låneudbyder. Dog er der også nogle udbydere som har dette, så hvis pengene kniber i slutningen af måneden, er det muligt at låne uden gebyr. Hvis du derefter optager et lån hos dem, bliver du mødt af gebyrer ved hvert lån.

Mobillån som 18 år

Du kan allerede som 18-årig optage et lån. Vi har et hav af låneudbydere, som står klar til at hjælpe dig. Om det er til et indskud, hårde hvidevare eller til madkontoen – det gør ingen forskel for låneudbyderne. Livet som ung kan godt være hårdt. Få penge og  en masse arrangementer gør det svært for dig at gøre, hvad du elsker og gerne vil.

Uden om banken

Der kan ansøges om lån på to måder. Når du ansøger, kan du enten søge om det fysisk i egen bank eller online hos en låneudbyder. Ved at låne fysisk i egen bank må du igennem en masse procedurer, før du kan optage lånet. Nogle af disse procedurer gør, at banken kan give en lavere rente.

Denne lange proces kan undgås, ved at optage et lån online på bare 30 sekunder.

Mobillån uden sikkerhed

Vi har ca. 42 samarbejdspartner, og de fleste, tilbyder mobillån uden sikkerhed. At låne uden sikkerhed betyder, at du ikke behøver at trække friværdi fra dit hus eller lignende. Du kan låne penge til det du ønsker, uden indsigelser fra låneudbyderen.

Når du låner uden sikkerhed, bliver din rente også markant forøget. Dette sker, fordi banken spotter en risiko for, at de ikke får deres penge indenfor den aftalte løbetid.

Krav for mobillån

Som alle andre banklån, har de forskellige låneudbydere forskellige krav. De forskellige krav strækker sig helt fra din økonomiske status til dig som person. Alle de krav som låneudbyderne har, kan tolkes som en god ting. Dette gøres for at ramme bestemte målgrupper, så alle behov opfyldes på bedst mulig måde.

Lån penge på din mobil

Med et mobillån har du mulighed for at låne penge lige meget hvor du er henne i landet. Om du ønsker du at låne til en tandlægeregning eller hjælp til et indskud er ligegyldigt for os, vi er her for at hjælpe dig til at finde det bedste lån.

Sådan finder du det bedste mobillån

Hos Jyske lån arbejder vi hverdag på at finde de bedste løsninger til dig som søger om lån. Vi sørger for at finde det lån som passer bedst til de kriterier du sætter, og overskueliggør dine lånemuligheder.

Det sværeste er, hvordan du vælger det rigtige lån som passer til dig og dine behov, for hvis du udelukkende kigger på renten og ÅOP kan du hurtigt tage fejl. Det skyldes at renten og ÅOP kun er enkelte omkostninger der er med til at udgøre et lån.

For at kunne finde det billigste lån skal du kigge på flere omkostninger for lånet. Som nævnt før er renten og ÅOP gode indikatorer til at skelne mellem diverse lån, men når du fokusere på både kort- og langsigtede lån, er det vigtigt du også medregner løbetiden, etableringsomkostninger, PBS, Administrationsomkostninger og stiftelsesomkostninger osv.

Det er derfor utroligt vigtigt, at du tager alle disse til følge inden du optager et lån. Renten har som regel altid den største indvirkning i hvordan lånet udvikler sig i løbet af perioden du låner. For at du nemmere skal kunne sortere i denne slags lån, er det med lovkrav blevet vedtaget at alle finantielle virksomheder der udbyder lån skal opgive ÅOP for deres lån.

Mobillån og ÅOP

Som alle andre lån er ÅOP inde over for at kunne hjælpe dig til at finde de bedste lån. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og giver dig nemt et overblik for hvor meget dit lån vil kunne koste dig på årsbasis. Med ÅOP er alle omkostninger nemlig medregner på et års forbrug, så det er nemt for at sammenligne lån.

Det betyder også at ved lån 30 – 60 dage, kan du ikke bruge den på samme måde. Det kan derfor være svært at benytte ÅOP til mobillån, grundet den korte løbetid vi ofte ser vores kunder, søger efter.

Online mobillån – hvor meget kan jeg låne

Man ser ofte mobillån som et mindre lån med kort løbetid. Du har mulighed for at låne mere end 6.000kr. når du bruger mobilen. Der kan dog være nogle flere krav der skal opfyldes her. Vi mener, at der kan være mange situationer hvor du kan have brug at lave et mobillån. Vi derfor noteret nogle af de ting vi tror er årsagen til at optage et mobillån:

Engangsudgifter

Når vi skriver engangsudgifter indebærer det de forbrugsgenstande som du ikke kan leve uden. Det kan være din opvaskemaskine skal udskiftes eller du har brug for en ny højtaler. Det kan også være din løn desværre ikke rækker til slutningen af måneden og du har brug for et hurtigt mobillån for at kunne betale for mad.

Betalinger før løn

Når man skriver sig op til abonnementer, kan det være muligt de ikke bliver trukket den første hvor du får løn, men på det tidspunkt du tegnede det. Hvis du har tegnet det i slutningen af måneden og pengene er små, kan det være svært at have råd til mad osv.

Hurtig tilbagebetaling

Mange tager mobillån i slutningen af måneden, da de ved der er løn lige rundt om hjørnet. Når lønnen er modtaget, bliver lånet tilbagebetalt med det samme.

Hvordan låner jeg igennem et mobillån

Når du besøger vores hjemmeside, har du mulighed for at finde et lån, og ansøge inden for 30 sekunder. Med tre nemme trin har du sendt en ansøgning og på samme er du tættere på dit lån end nogensinde før. Når du gennemgår den fremgangsmetode vi har opsat, ser du hvor nemt det er at optage et lån.

Jyske lån

I det første trin skal du indtaste det beløb du ønsker at låne, og din alder. Begge af disse faktorer er med til at afgøre hvilket selskab der er bedst til prisen. Når du har indtastet dette, kan du se hvilke låneudbydere der kan hjælpe dig, og hvilke lån der er mest fordelagtige for dig. Du vælger de udbydere som du finder bedst (Gerne flere).

Personlige oplysninger

Når du er ankommet på låneudbyderens side, skal du indtaste dine personlige oplysninger som de ekstra krav de kan have. I nogle tilfælde kan det være vedhæftelse af lønseddel og andre gange være andet.

Godkendelse

Når du har sendt din ansøgning, er der ikke andet for end at vente på den bliver godkendt. Hvis din låneansøgning bliver godkendt, vil du modtage en mail, med et link videre til lånekontrakten og den online underskrift, som foretages ved brug af NemID.

Det er vigtigt du ved at denne kontrakt først er gyldig når du har underskrevet din kontrakt. Det betyder du derfor stadig kan, takke nej tak, til denne kontrakt.

 

Generelle spørgsmål

Vi har samlet alle de mest hyppige spørgsmål vi har modtaget fra vores kunder.

Hvor meget kan jeg låne med et Mobillån?

Du kan som udgangspunkt låne mellem 100 kr. og helt op til 12.000 kr. som et mindre lån. Hvis det ikke er nok, har du også mulighed for at låne helt op til 300.000kr. igennem din mobil.

Indfrielse af lån før tid?

Du kan som udgangspunkt sagtens indfri dit lån før tid, hos nogle udbydere. Hos udbydere som Basisbank og Vivus, har du mulighed for at indfri dit lån før tid. Når du indfrier lånet, skal du dog betale de gebyrer og renter, du optog lånet til. Hos nogle udbydere vælger de dog at slette de sidste gebyrer og renter.

Hvor meget koster lånet?

Hvor meget lånet koster afhænger helt af, hvor du låner pengene henne, samt hvilken rente og gebyrer, du skal betale for lånet. Når du optager et lån, får du tilsendt en låneaftale som indeholder, omkostningerne for dit lån, din aftalte løbetid og generelle gebyrer.

Det er derfor ikke muligt, præcis at kunne svare på, hvor meget et lån koster.

Hvad gør jeg hvis jeg er registreret i RKI?

Hvis du er opskrevet i RKI, har du stadig mulighed for at kunne optage et lån. Når du optager et lån, vil du opdage, hvor høj en rente du vil blive stillet. Mange har ikke mulighed for at betale det, så de er nødsaget til at frasige lånet.

Du kan som en anden mulighed betal,e hvad du skylder på tidligere gæld, og dermed optage et lån, som har en lavere rente.

Er det muligt at have to lån på samme tid?

De fleste af vores samarbejdspartnere vil ikke låne penge til personer, som har optaget flere lån uden sikkerhed, da de før har oplevet, at disse kunder misligholder gælden. Der er dog nogle af vores samarbejdspartnere som gør dette i den tro, at du kan betale begge lån tilbage på samme tid.

Hvilke krav er der for at kunne optage et mobillån?

For at kunne optage et Mobillån, er der nogle krav som skal opfyldes. Når du kigger efter krav omhandler det primært din økonomiske status, din alder og generelle oplysninger. Vi har nedenfor opstillet de krav, som vi ser hos samtlige af vores samarbejdspartnere. Se kreditaftale loven her

  • Minimumsalder på et mobillån er, 18 år (enkelte 21 og 23 år)
  • Du skal opgive NemID
  • Du bruger en aktiv E-mail eller et telefonnummer, når du tegner et lån

Hvad kan jeg bruge pengene på?

Når du optager et lån i din egen bank, bliver du mødt med en masse spørgsmål og procedurer, som skal opfyldes inden du får mulighed for at modtage pengene på din konto. Med et online lån slipper du for alt dette, og kan fokusere på, hvad du skal bruge dine penge på.

Du skal altså ikke redegøre for, hvad du skal bruge dem til. Du kan derfor slappe af og nyde livet.

Hvornår får jeg pengene udbetalt?

Vi kan som udgangspunkt ikke garantere noget, men vores samarbejdspartnere gør alt hvad de kan,  for at du har dine penge hurtigst muligt. Når pengene overføres, bliver det gjort med en straks-overførsel, som gør at du har pengene når din bank åbner for indbetalinger.

Nogle låneudbydere har aftaler med diverse banker, derfor har du mulighed for allerede at have dine penge inden for en time efter underskrevet lånekontrakt.

Er det muligt at få et gratis mobillån?

Når du ansøger om et mobillån, har du mulighed for at vælge et gratis lån. Hos nogle af vores låneudbydere, er det muligt at låne penge i 30 – 60 dage gratis, uden der bliver pålagt gebyrer eller renter. Husk på, at disse kortsigtede lån har et højt månedligt gebyr, så det er vigtigt, at du betaler tilbage –  ellers vil det blive dyrt for dig i længden.

Kan jeg forlænge mit lån?

Når du optager et lån, har du mulighed for at indfri lånet før tid, men også at forlænge det. Hvis du går i dialog med en låneudbyder, kan du mod et forlængelsesgebyr forlænge dit lån. Hvis du derimod misligholder din gæld, bliver dit lån ikke forlænget, men der kommer store renter og gebyrer på i stedet.

Tilbagebetalings muligheder

Dit lån kan tilbagebetales på to måder. Hos nogle låneudbydere har du mulighed for at tilbagebetale dit lån igennem deres hjemmeside. Du kan enten gøre det ved en netbank overførsel eller ved brug af betaling igennem kort.

Hos andre låneudbydere, bliver du opskrevet til betaling igennem PBS. Dette gør udbyderne for din skyld, da dette kan være nemt at glemme i dagligdagen.

Hvordan kan jeg få et overblik over mine lån og oplysninger

Når du opretter dig hos en låneudbyder, bestemmer de hvordan du ser det. De fleste tilsender en låneaftale, hvor det er muligt at følge udviklingen af lånet. Det betyder også, at alle de spørgsmål du har kan blive besvaret af en aktiv kundeservice som altid er behjælpelig.

Hos de fleste udbydere har du mulighed for at følge dit lån igennem deres hjemmeside. Når du optager et lån, vil du blive oprettet som bruger på deres hjemmeside, og derfra har du mulighed for at logge ind og følge dit låns udvikling igennem løbetiden.

Har jeg mulighed for at ændre mit lånebeløb

Du kan som udgangspunkt altid ændre dit lånebeløb. Hos Vivus, som er en ar udbyderne her på Jyske Lån, har du mulighed for at låne flere penge på din aftale, du har dog en maksimumsgrænse på 12.000 kr.

Hvis du ønsker det, kan du hos andre altid kontakte din låneudbyder for mere information. De fleste udbydere godtager dog ikke dette hos førstegangslånere, hvis det overstiger et bestemt beløb.

Kan jeg fortryde mit lån?

Fra det øjeblik du har underskrevet din lånekontrakt, begynder din 14 dages fortrydelsesperiode. Du kan i denne periode fortryde dit lån og tilbagebetale hele lånet igen. Hos nogle udbydere kræver de renter, hvorimod du hos andre ikke skal betale andet end beløbet tilbage.

Bedømmelse 4.73 / 15
Mobillån 2018-10-02 09:29
Jyske Lån