Minilån

Find dit drømme lån, og få penge på kontoen samme dag

Jyske Lån ønsker blot at hjælpe dig med at finde dit drømme minilån, som opfylder dine personlige behov.

Hvis du scroller ned, vil du kunne se en samlet oversigt over de forskellige låneudbydere som befinder sig på markedet lige her og nu. Du har også mulighed for at sammenligne de forskellige låneudbydere med hinanden. Du kan læse mere om hurtige lån her

Sådan gør du

Scroll blot et par gange for at få en brugervenlig oversigt over alle låneudbydere. Efterfølgende skal du blot klikke på de låneudbydere du finder interessante, og starte din ansøgning med det samme. Vi anbefaler at du søger hos mindst 3 låneudbydere.

Saa nemt optager du et billigt minilaan

Fordele & ulemper

Fordele

Med et minilån kommer du hurtigt til penge og det let. Ved brug af vores samarbejdspartnere kan du indenfor kort tid få svar på din ansøgning om du er godkendt eller ej. Med så hurtigt svar, ved du om dine drømme kan blive til virkelighed.

Med et minilån kan du bruge pengene som du vil. Ingen af vores samarbejdspartnere der udbyder dette lån, vil spørge om hvad du skal du pengene til. Friheden er noget vores samarbejdspartnere sætter i høj kurs, så du kan nyde dine penge og bruge dem til hvad du ønsker.

Optag et online lån når bankerne ikke vil låne dig et mindre beløb

Hvis du tegner et minilån igennem din egen bank, skal du igennem en lang proces. Med så en omstændig proces vil det kunne tage 1-3 dage før banken får godkendt lånet og du har pengene på din konto. Du skal på samme tid sige hvad du skal buge pengene på.

Ved brug af vores samarbejdspartnere, vil du få svar inden for 1 time, og andre helt ned til 60 sekunder efter ansøgning. Når du har læst og godkendt låneaftalen, vil du typisk få udbetalt pengene på dagen eller senest dagen efter. Processen er enkelt, simpel og nem for dig, som har brug for penge nu.

Låneudbydere

Vi har opsat en oversigt, som giver dig mulighed for at se hvilke af vores samarbejdspartnere, der tilbyder minilån. Hver samarbejdspartner har deres unikke fordele som du har mulighed for at gøre brug af. Med vores sammenligningstjeneste kan du se hvilke krav, standardrente og fordele du kan få. Nemmere bliver det ikke.

Du kan underskrive med NemID

Når du ansøger om en låne aftale, skal du ikke printe den ud og sende retur, du kan sagtens bare læse den og underskrive. Flere gør brug af dette fordi de ikke behøver at møde fysisk op hos en bank og ansøge om et lån. Når du derimod ansøger online, får du et lynhurtigt svar indenfor 1 time i deres åbningstider. Du vil modtage med en mail, som videresender til hvor du kan underskrive online.

Du har mulighed for at tegne et gratis lån uden gebyrer

Du har mulighed for at tegne et minilån hos vores låneudbydere som er gratis de første 30 dage eller 60 dage. Denne låneservice er der meget få udbydere der tilbyder. Disse lån er til dig som ønsker hurtige lån som du kan betale tilbage.

Gældfri på ingen tid

Når du optager et lån er løbetiden meget kort i forhold til andre lån. Du har mulighed for at tegne et minilån på en længere periode, men tilbage betalingen vil også være derefter.

   

  Ulemper

  Minilån er kortsigtede lån, og der er dermed også højere gebyrer, renter osv. når disse tegnes. I forhold til andre lån er den høje rente en stor ulempe, og er en af indikatorer for at folk bliver skræmt væk. Hvis du dog overholder alle betalingsfrister, vil du er ulemperne små, da disse lån er gode kortsigtede.

  Sammenlignet med andre lån er det en høj rente

  Når du ser de forskellige lånemuligheder igennem, kan man ikke undgå at falde over de høje renter der bliver vist fra diverse udbydere.

  Hvis vi antager du tilskriver dig et forbrugslån som ofte er variere mellem 10 – 30 år, er renten lav, men grundet perioden bliver omkostningsbeløbet højt. Med et kviklån er den gennemsnitlige periode 60 dage, med en skyhøj rente, men omkostningsmæssigt, er begge lån meget ens.

  Beløbsgrænse med loft

  Hvis du ønsker at låne mere end hvad udbyderen tilbyder, vil det være nemmere at finde en ny låne udbyder. Hos alle vores samarbejdspartnere, er alle lige, og alle har samme vilkår. Men bare rolig, vi har nogle låneudbydere med kort løbetid som låner i større mængder, hvor mange andre udbydere låner et mindre beløb ud. Så husk at undersøge markedet inden du ansøger og underskriver et lån.

  Hvad er et minilån?

  Et minilån, er som navnet antyder, et mindre lån. Lånet er oftest over en kort periode, som andre kortfristede lån som sms-lån, quicklån og kviklån. Med et minilån skal der ikke stilles sikkerhed, og du behøver derfor ikke at pantsætte eller stille garanti i din bud, bil osv. Et lån uden sikkerhed har både sine fordele og ulemper.

  Når man tegner et lån uden sikkerhed behandlingstiden som regel hurtig, og har generelt højere omkostninger, da det er her og nu lån, og ikke langsigtede som forbrugslån. Hos nogle udbydere har du mulighed for at få et ”gratis” minilån, hvilket betyder de er rentefrie samt. løbetiden på lånet ikke vare i lang tid.

  Når du tegner et minilån, kan du have mange årsager til dette. Om du har modtaget en regning du ikke kan betale, eller bare har fået for lidt i løn. Uanset om hvad du låner pengene til, så hjælper Jyske Lån dig med at finde det rigtige minilån hurtigt, nemt og til den bedste pris trods de mange udbydere.

  Som hovedregel er der ingen grænser for et minilån. Afhængig af størrelsen og renter, er minilån smartest at tage hvis det er mellem 300 – 6.000kr. Hvis der skal lånes 7.000 burde du overveje et kviklån eller forbrugslån, grundet de fordelagtige lånemuligheder i forhold til minilån der er bedst til de helt små lån.

  Saadan faar du et minilaan

  Hvilke krav er der til et lån

  Med minilån er der kriterier som skal opfyldes, før du kan ansøge om et. Diverse låneudbydere har forskellige krav, og uden at skrive dem alle her, har vi fundet fælles krav, som du skal være opmærksom på

  • Du skal minimum være 18 år for at kunne optage et kviklån
  • Hvis du er registreret i RKI og debitor registret kan du ikke låne*
  • Du skal ansøge med NemID

  For at kunne optage et lån, skal du være minimum 18 år, for at kunne indgå en kontrakt. Grundet alder vil der være færre lånemuligheder for unge mellem 18 – 24 år, grundet den gennemsnitlige lave og ustabile indkomst. Denne kreditpolitik bliver bedre som din alder stiger. Jo ældre du bliver, dets mere fordelagtige låneaftaler får du.

  Da lånet foregår online, skal alle dokumenter udfyldes digitalt. For at kunne bekræfte hvem du udgiver dig for at være, og for at kunne underskrive online, vil der blive taget brug af NemID. Dette sikrer dig, du ikke bliver snydt ved udskiftning af aftale, og andre ikke kan tegne et lån i dit navn.

  I nogle særtilfælde har du mulighed for at låne penge. Du kan altid prøve at tage kontakt til selve udbyderen om dette, da de kan hjælpe.

  Få pengene allerede i dag

  Med et minilån kan du få penge allerede i dag. Igennem vores låneudbydere er det muligt at få lån hvor du allerede modtager dine penge i dag. Minilån er beregnet til dig som skal bruge pengene her og nu.

  Har du fortrudt dit lån?

  Hos de fleste låneudbydere har du mulighed for at benytte dig af 14 dages fortrydelses ret. Så hvis du har fortrudt dit lån, har du mulighed for tilbage betale hele beløbet igen uden renter. Dog kan der være enkelte låneudbydere som kræver renter på de penge du har lånt.

  De 14 dages fortrydelsesret er et lovkrav som sikrer dig, du ikke får lavet en dum beslutning.

  Tag højde for dine kommende udgifter med et lån

  Inden du låner penge, er det vigtigt du overvejer din økonomiske situation. At tegne et lån er nem, hurtigt og kan gøres på ganske få minutter. Når du tegner et lån, bliver du også stillet til ansvar når lånet skal tilbage betales.

  Hvis du ikke betaler dine regninger, bliver du til en dårlig betaler, og registreret hos RKI eller Debitor registret. Dette kan have meget alvorlige konsekvenser for dine fremtidsmuligheder. Hvis du er registreret som dette, kan du kun i sjældne tilfælde optage lån.

  Inden du underskriver din låneaftale, så sikre dig, du ved hvordan du tilbage betaler dit lån, der er nemlig forskel fra låneudbyder til låneudbyder. Hos nogle låneudbydere skal der betales igennem deres egen website. Eksempelvis har Vivus har denne funktion. Til forskel fra Coop bank hvor du kan betale igennem PBS.

  Hvis du tidligere har tegnet et kviklån som ikke er betalt ud, kan dette være med til, at du får afslag fra en låneudbyder når du ansøger om et lån. For din egen skyld, burde du kun have ét lån, så husk at undersøg de forskellige muligheder der er på markedet.

  Lån med betænkningspause

  For at sikre din sikkerhed, er der blevet lavet en lovændring januar 2017. Lovændringen går ud til folk som ønsker at låne penge på mere end 3 måneder. Denne lov foreskriver, at man er tvunget på en 48 timers betænkningspause. I de 48 timer har du ikke mulighed for at acceptere dit nye låne tilbud.

  Låneudbyderen må ligeledes ikke kontakte dig i denne periode. Når den tvungne betænkningspause er overstået og du stadig ønsker lånet, skal du kontakte udbyder, og få udbetalt dine penge.

  Denne lov er lavet for at beskytte dig, så du ikke gennemfører et lån du vil fortryde igen.

  Få et lån uden sikkerhed

  Når du låner igennem vores låne udbydere, vil der ikke stillet spørgsmål til hvad du skal bruge dem på. Om du låner dem på farten, lige før huslejen skal betales eller hvis du mangler til mad resten af måneden, er det ikke nødvendigt at informere om dette.

  Flere kunder er glade for denne mulighed, dels for friheden men også for hvor nemt det er. Online lån er den nemme løsning. Hvis du tager et lån i banken, vil du skulle gennemgå en masse procedurer for hvordan du bedst muligt kan betale pengene tilbage, gennemgå en masse krav og en masse regler.

  Der kan findes en lang række grunde til hvorfor man har brug for penge nu, men inden du tegner et lån, så husk rentebetalingerne.

  Få dig et sikkert minilaan hvor dine oplysninger er beskyttet

  Få de bedste lån online

  Du kan igennem Jyske Lån få de bedste tilbud på minilån der er på markedet. Du har derfor mulighed for at kigge vores låneudbyderkartotek igennem, hvor vi har lavet en masse research for hvilke fordele og ulemper, samt. generel information af hver enkelte låneudbyder.

  Når du bruger vores sammenligningstjeneste, har du mulighed for at udvælge de bedste lån som passer til dine behov.

  Hvordan ansøger jeg om et lån?

  I dagens Danmark har det aldrig været nemmere at ansøge om et minilån. Du skal derfor ikke tøve med at finde et minilån, da det er ganske simpelt og lige til. Først og fremmest bør du tjekke vores låneoversigt igennem, og finde nogle attraktive låneudbydere. Klik efterfølgende ind på de ønskede låneudbydere, og start din ansøgning direkte.

  Hos låneudbyderen skal du blot udfylde de tomme felter med dine personlige oplysninger. Du kan være ganske rolig, da det ikke er lovligt at sælge personlige oplysninger videre i forbindelse med et lån. Når alle felter er udfyldt, og du har vedhæftet dine lønninger, skal du blot underskrive låneansøgningen med dit NemID.

  Indenfor ganske få sekunder vil din kreditvurdering være færdig, og du vil få dit svar med det samme. Hvis du er blevet godkendt til et lån, skal du tjekke den endelige låneaftale igennem, da der kan være ændringer i forhold til den sendte låneansøgning. Hvis du er enig med låneudbyderen, skal du blot underskrive lånetilbuddet med dit NemID.

  Regler for Minilån

  Der er blevet lavet nye regler og love for at beskytte dig for ikke at låne for meget. Loven omfatter en betænkningstid for dig på 48 timer inden du kan underskrive et lån som overstiger en løbetid på 3 måneder.

  Hvis du ønsker at blive klogere på de nye regler indenfor minilån, bør du kigge hos retsinformation.dk.

  Vigtige overvejelser inden du tegner et lån

  Inden du tegner et minilån, er det vigtigt du har en masse overvejelser, omkring dine andre muligheder. Dette skyldes at der findes mange forskellige lånemuligheder, og hver især har styrker og svagheder alt efter dit eget personlige behov.

  Når du tegner et minilån igennem en af vores samarbejdspartnere, vil de ikke vide hvad du skal bruge pengene på. Du har derfor ikke nogen der spørger indtil om dette er en god beslutning. Hvis din computer til arbejdet gået i stykker, ville et minilån være mest passende for dig, afhængig af prisen. Hvis du derimod skal til at investerer i et hus ville et forbrugslån være mere værdifuldt grundet renter, samlede omkostninger osv.

  Minilån VS banklån

  Hvis du før har prøvet at anmode om et lån i banken, så ved du også hvor hård en proces du skal igennem. Låneudbyderne mener det skal være nemt at låne penge, og blander sig derfor ikke i hvad du vil bruge lånet til. Hvis du er 18 år eller op efter, og har en stabil økonomi og ikke er registreret i RKI bliver du vurderet som god betaler. Læs mere her om lån til studerende

  Renter

  Når du ansøger om et minilån, hos en specifik låneudbyder, får de adgang til dine seneste personlige indberettede dokumenter fra det offentlige. Ud fra disse dokumenter kan de lave en kreditvurdering af dig. Mange faktorer kan hjælpe dig til at få en bedre låne aftale. Herunder har vi samlet en liste:

  • Fast lønmodtager
  • Høj indkomst
  • Stabil økonomi
  • Ingen andre at forsørge
  • Alder
  • Specifikke kommuner

  Når du ansøger om lån, vil din rente blive påvirket, både fra det positive og det negative. Rentesatsen bestemmer hvor meget du skal betale tilbage, hver eneste måned.

  Nogle personer bliver hurtigt forelskede i tanken om 0 kr. i rente de første 30-60 dage af lånet. Men sandheden er, at lånet er dyrere end du tror hvis du ikke passer på. Du skal være vaks på hvilke lånetilbud der florerer og hvornår løbeperioden for den gratis rente slutter.

  Mange udbydere tilbyder rentefrie måneder, men skruer desværre derefter op for renter og gebyrer. Den unikke rente der bliver stillet, kan gøre det svært for låneansøgeren at sige nej. Hvis du ønsker dig et minilån hvor kan betale senest 30 dage efter, bør du stærkt overveje at benytte dig af dette tilbud.

  Minilån som dårlig betaler

  Hvis du også er en af dem, hvis økonomi er hårdt ramt, og du desværre er opskrevet i RKI, kan din søgen efter et minilån blive svær. Når man er stemplet som dårlig betaler i RKI eller Debitor registret så får du et afslag fra den specifikke låneudbyder, da de ser chancen for tilbagebetaling som relativ lille. Låneudbyderne vil heller ikke forværre din situation yderligere.

  Få af vores samarbejdspartnere ser igennem fingre med om du er registreret i RKI og Debitor registrering. De lån du får mulighed for at tegne, er med højrente, grundet den usikre tilbage betaling. Dette lån kan være med til at gøre din økonomi mere ustabil. Se om du er registreret her

  Et lån for studerende

  Som studerende i dagens Danmark, er det ikke sikkert at den månedlige SU rækker til dit månedlige forbrug. Specielt hvis man er udeboende, kan man nemt komme til at sidde i saksen. I forhold til den givende SU, mister man allerede en del til den månedlige husleje, telefonregning, internet, madforbrug mm. Derfor kan det være svært at have penge til uforudsete udgifter eller noget helt andet.

  Ved at tegne et minilån som studerende, vil du have mulighed for at købe eller betale lige præcis det du har brug for. Som studerende skal du ikke bekymre dig om at pengene skal gå til regninger eller andet økonomisk, da låneudbyderne ikke blander sig i penges brug, også selvom du blot er studerende med en mindre indkomst.

  Husk at være forpasselig og tjek dine muligheder hos forskellige låneudbydere, da renten er anderledes hos hver enkelte låneudbyder. Ydermere skal du forvente at din rente, vil være i den høje ende, da du formentlig er en studerende med en lavere indkomst sammenlignet med en person, som har fuldtidsjob.

  Få dig et minilaan som studerende

  Lån til hvad du ønsker dig

  Som ung, uden en fast høj indkomst, må man sige nej til mange arrangementer, oplevelser og ønsker. Hvis pengene ikke er der, og opsparingen er tom, er en rejse langt ude fra rækkevidde, så er et lån en god udvej til dig som ønsker lidt mere frihed og overskud i hverdagen. Læse mere om hurtige lån her

  Uforudsete udgifter, studiebøger og indskud

  Livet som studerende er ikke billigt, og som udeboende er det ekstra dyrt, da der skal betales husleje. Det kan endda blive endnu mere dyrt i form af udgifter til dyre studiebøger. Når du handler studiebøger, finder du hurtigt ud af det ikke er en billig fornøjelse. Med mange forskellige bøger til hver enkelte semester, kan det hurtigt blive en meget dyr omgang. Hvis det ikke er tilfældet, kan et minilån være en mulighed for at finansiere dine udgifter mm.

  En anden dyr fornøjelse kan være din kommende studiebolig. Hvis du lige er blevet optaget på et studie, hvor du er nødsaget til at flytte i en studiebolig, skal du lige pludselig tage høje for et indskud. Et indskud er en dyr fornøjelse specielt som suderende. Ved at søge om penge fra et minilån, vil du have mulighed for at kunne betale dit indskud, og fokusere på din uddannelse.

  Med Jyske Lån kan du finde et attraktivt studielån

  Når man som studerende skal tage et lån, begynder nerverne først at sidde uden på tøjet, og det er forståeligt. Med alle de låneligheder, renter, ydelser og forskellige goder, kan det være svært at finde rundt i de mange udbydere. Alle udbydere mener, at de har den bedste lånemulighed.

  Jyske Lån hjælper dig med at finde det lån som er mest optimalt for at dine behov bliver tilfredsstillet. Vi sammenligner alle lån og giver dig det bedste overblik over lån som er mest interessante for dig. Vores tjeneste er 100% gratis, for dig som ansøger efter de bedste lån.

  Der findes udbydere som tilbyder nye kunder en rentefri periode på 30 dage, og mulighed for at låne helt op til 6.000kr. Dette tilbud er primært udvalgt til nye kunder der har muligheden for at få et lavlånetilbud i håb om de enten vender tilbage, eller betaler gebyrer for en ny måned.

  Hvis du skal betale for reparation på din bil, er lånet perfekt til dig. Hvis du derimod skal ud og rejse med familien rækker beløbet ikke til meget, og et andet lån ville være mere fordelsagtigt.

  Låneudbydere der giver gratis rente i de første 30-60 dage, er ikke for dig som ønsker at låne et højere beløb. Du skal nemlig være økonomisk stabil nok til at kunne betale det hele tilbage ved periodens afslutning. Derfor bør du undersøge markedet og hvilke tilbud det indeholder. Du kan gøre det her.

  ÅOP

  Når du ønsker at optage et minilån, bør du altid undersøge hvad lånets årlige omkostninger i procenter ender i. Låneudbyderne skilter med deres ÅOP på deres hjemmeside, da det er dansk lovpligt. Hvis du ønsker at optage et længer varende minilån, er det yderst vigtigt at du finder en attraktiv ÅOP, så du ikke ender med at betale mere end du bør gøre.

  De årlige omkostninger i procenter sorteres i 2 overordnede kategorier, hvor det er muligt at segmentere yderligere ned til de forskellige udgifter. Disse omkostninger bør du altid tjekke grundigt igennem hos den individuelle låneudbyder, før du underskriver den endelige aftale.

  Engangsomkostninger:

  • Dokumentgebyr
  • Stiftelsesprovision
  • Ekspeditionsgebyr
  • Fast tinglysningsafgift
  • Variable tinglysningsafgift

  Løbende omkostninger:

  • PBS gebyrer
  • Renter
  • Måedlige og årlige kontogebyrer
  • Administrationsgebyrer
  • Deportgebyrer

  Hos hver enkelte låneudbyder, kan der forekomme andre navne som betyder det samme som de nævnte udgifter.

  Generelle spørgsmål

  Hvilke minilån anbefaler vi?

  Hos Jyske Lån har vi opstille alle de bedste muligheder for at du trygt kan tegne et lån. Alle vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt grundet deres gennemsigtighed. Grundet de mange låneudbydere er det vigtigt du selv undersøgermarkedet inden du tegner det første lån du får tilbudt.

  Hvis du ønsker et lavt beløb i slutningen af måneden, anbefaler vi, du gør brug af rentefrie lån, da du har mulighed for at betale det samme beløb tilbage som du lånte.

  Hvilke krav skal jeg opfylde for at kunne tegne et minilån?

  Når du tegner et minilån, er der enkelte krav som skal være opfyldt inden du kan optage det. Vi har fundet de krav som er gældende hos alle vores samarbejdspartnere.

  • Du skal minimum være 18 år for at kunne optage et kviklån
  • Hvis du er registreret i RKI og debitor registret kan du ikke låne*
  • Du skal ansøge med NemID

  Mange af vores låneudbydere har flere krav, og nogle kun disse. Det er derfor vigtigt du kontrollere hvilke krav der bliver stillet til dig inden du optager et lån.

  * I nogle tilfælde har du mulighed for at låne trods du er registreret i RKI. Hvis du såfremt er registreret, kan du kontakte dem trods deres krav. I nogle tilfælde kan du blive godkendt.

  Hvordan optager jeg et minilån?

  Igennem vores sammenlignings tjeneste har du mulighed for at optage et minilån. Når du har besluttet dig for hvilket lån der er mest fordelagtigt for dig, bliver du henvist til den låneudbyder. Du har nu mulighed for at optage det ønskede beløb og med den løbetid der passer bedst til dine behov.

  Hvor meget kan jeg låne igennem et minilån?

  Som hovedregel, har du mulighed for at låne mellem 100 – 6.000, hvor det er betegnet som et minilån. Dog er der nogle udbydere som giver dig mulighed for at låne helt op til 12.000kr.

  Hvornår er man en dårlig betaler?

  Hvis du har mange regninger som ikke er blevet betalt, bliver din gældsbeviser sendt ind til RKI eller Debitor registret. Du har der mulighed for at ændre afbetalingens størrelse, med forbehold for du bliver registreret som en ”dårlig betaler”.

  Når du er registreret som dårlig betaler, har man sjældent mulighed for at kunne låne penge hos diverse låneudbydere samt. i din egen bank.

  Skal man bruge NemID?

  Nå du ansøger om et minilån, skal der hos de fleste låneudbydere bruges NemID. NemID er med til at sikre banken hvem der låner penge, og ligeledes din sikkerhed. Der er enkelte låneudbydere hvor det ikke er nødvendigt at bruge NemID.

  Har jeg andre lånemuligheder?

  Der er mange andre forskellige låne typer, som du kan gøre brug af.

  Mobil-lån

  I dagens Danmark foretrækker flere danskere at låne igennem sin mobil. Med et mobillån, skal du ikke stille sikkerhed, du skal ikke underskrive med og du skal ikke bruge nogle fysiske papirer. Dette lån er favorabelt for dig som gerne vil låne et mindre beløb. Dette lån har typisk en maks. Grænse på 1.000kr.

  Forbrugs-lån

  Til forskel fra et realkreditlån, kan man låne penge uden at skulle stille sikkerhed. Du kan låne et større beløb, oftest fra 15.000 – 300.000kr., og du har mulighed for at låne igennem din tablet, mobil og computer. En af fordelene ved denne lånetype er, du ikke skal møde fysisk op i banken for at låne et så stort beløb.

  Kan jeg søge om et minilån uden nogen værdi?

  Alle vores samarbejdspartnere, laver lån uden sikkerhed. Lånets størrelse afgør ofte om dit lån skal stilles med sikkerhed. Når du ikke stiller sikkerhed i hus, båd osv. er der heller ingen krav til hvordan du bruger dine penge. Du er ikke forpligtiget til at informere din låneudbyder om hvad du skal bruge pengene på.

  Kan jeg stole på de forskellige låneudbydere?

  Når du kigger igennem vores låneudbyder kartotek, kan du se vi har lavet en solid baggrunds søgen. Vi gør alt for at du er i de bedste hænder når du vælger en af de forskellige låneudbydere. Desuden er alle låneudbyderne registreret med et CVR nummer, så du er beskyttet af den danske lovgivning, hvis der skulle gå noget galt fra deres side af.

   

  Bedømmelse 4.79 / 19
  Minilån 2018-10-02 09:26
  Jyske Lån