Minifinans

Få dit drømmelån hos Minifinans i dag

Går du med tanken om at optage et kortvarigt lån? Eller skal du bruge penge hurtigt til uforudsete udgifter? Alle kan have brug for lidt flere penge mellem hænderne, specielt i forbindelse med spontane beslutninger og uforudsete situationer. Hvis dette er tilfældet, kan et forbrugslån fra Minifinans være aktuelt.

Det kan f.eks. være at du skal bruge penge til en forlænget weekend med drengene eller kæresten, eller blot skal bruge penge på uforudsete udgifter. Uanset hvad du skal bruge penge på, så kan du hurtigt optage et lån hos minifinans.dk.

minifinans
Lånebeløb
3.000 - 20.000 kr.
Tilbagebetaling
30 mdr.
Min. alder
21 år
Rente
18,50%
 • Få godkendt dit lån indenfor 48 timer
 • Få pengene direkte på din konto
 • Underskriv med NemID
6 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 40.000 kr. over 5 år. Den månedlige ydelse er baseret på debitorrenten 16,90%. Debitorrente fra 16,90% til 26,08%. ÅOP fra 21,10% til 30,95%. Samlede kreditomkostninger fra 22.621 til 33.655 kr. Samlede tilbagebetaling fra 62.621 til 73.655 kr. Løbetid 1-6,6 år. Maksimal ÅOP 46,36%

Hvem er Minifinans?

Minifinans er et brand under Finans 247 ApS, som har tilbudt lån til befolkningen i Danmark siden 2016. Finans 247 ApS er desuden også registreret hos Finanstilsynet, og derfor kan de tilbyde kortfristede forbrugslån til deres kunder.

Hos Minifinans er kunder og ansvarlighed, de to vigtigste elementer, som er med til at skabe det perfekte lån for dig. I og med at Minifinans har stort fokus på ansvarlighed, betyder det også at de ikke tilbyder lån til personer registreret i RKI eller hos Debitor Registret. Det er både i din og Minifinans’ bedste interesse at alle lån bliver tilbagebetalt rettidigt. Der er desuden også stort fokus på gennemsigtighed i forbindelse med et sikkert lån hos Minifinans, og derfor er alle udgifter penslet ud på lånetilbuddet.

Minifinans ønsker udelukket at hjælpe danske forbrugere, som har brug for flere penge på kontoen i forbindelse med uforudsete udgifter, spontane beslutninger eller noget helt tredje.

Låneeksempel

Herunder vil du have mulighed for at se et låneeksempel fra Minifinans, med alle tilsvarende udgifter. Der er ingen skjulte udgifter i forbindelse med låneeksemplet.

Lånebeløb: 4.000 kr.
Låneperiode: 30 dage
Samlede tilbagebetalingsbeløb: 4.740 kr.
Samlede kreditomkostninger: 740 kr.
Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: 688,69 %

 

Sådan optager du et lån hos Minifinans

Først og fremmest skal du scrolle lidt længere op på siden, hvor du vil have muligheden for at klikke dig selv direkte ind på deres uforpligtende låneansøgning. Det er vigtigt at pensle at din låneansøgning hverken er bindende eller koster dig penge.

Step 1 – Vælg dit lånebeløb samt. din låneperiode

Hvis du har besluttet dig for at optage et lån hos Minifinans, skal du beslutte dig for, hvor mange penge du ønsker at låne. Husk på at hvis du er førstegangskunde kan du låne top ti. 4.000 kr., og hvis du har haft et daværende lån, vil du kunne låne op til 12.000 kr. Ydermere skal du beslutte dig for, hvor lang en låneperiode, som du har behov for.

Nu hvor du har valgt dit lånebeløb og din låneperiode, så vil du have mulighed for at se en komplet oversigt af dit lån. Oversigten inkluderer følgende:

 • Samlet kreditbeløb
 • Låneperiode
 • Samlede tilbagebetalingsbeløb
 • Samlede kreditomkostninger
 • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP

Step 2 – Udfyld formularen og underskriv med NemID

I forbindelse med at du udfylder låneformularen, vil du automatisk få tilknyttet din egen personlige profil. Hvis du har haft et daværende lån, skal du blot logge ind med dit eksisterende login. Din personlige profil bruges i forbindelse med at optage nye lån, administrere eksisterende lån samt. tilbagebetalinger af nuværende lån.

Det er vigtigt at du som låneansøger udfylder din låneansøgning 100% korrekt, da de personlige oplysninger bliver brugt til din personlige profil og den obligatoriske kreditvurdering, som du giver Minifinans tilladelse til at udføre.

Når du har udfyldt låneansøgningen med dine personlige oplysninger samt. givet tilladelse til at tjekke om du er registreret i RKI eller Debitor Registret, så skal du blot underskrive låneansøgning. Låneansøgningen skal underskrives digitalt med din signatur fra NemID.

Efterfølgende skal du blot vente få sekunder, hvorefter du vil modtage svar på din låneansøgning.

Step 3 – Godkend lånet efter 48 timer

Hvis du har modtaget et lånetilbud retur, betyder det at Minifinans gerne vil udstede et lån til dig. Hvis dette er tilfældet, skal du gennemtjekke det endelige lånetilbud grundigt. Der kan forekomme ændringer i få tilfælde hvor lånebeløbet har ændret sig til et mindre beløb. Dette vil typisk være i forbindelse med et lån der er højere end 8.000 kr., hvor man skal dokumentere med årsopgørelse og seneste lønninger.

I og med at du har modtaget lånet, skal du desværre vente i 48 timer, før du har muligheden for at underskrive den endelige aftale. Dette skyldes en lov om betænkningspause, som kom tilbage i 2017. Du skal blot logge ind 2 dage efter du har modtaget dit lånetilbud, hvor du vil have muligheden for at sende lånetilbuddet retur med din digitale underskrift.

Step 4 – Modtag pengene direkte på din konto

Nu hvor du har godkendt lånetilbuddet vil Minifinans eksekvere med samme. Det betyder at Minifinans laver en straks overførsel med det samme, så du får dine penge hurtigst muligt. I de fleste tilfælde vil pengene være på din konto samme dag eller ved næste bankdag.

Hvilke krav har Minifinans?

I bund og grund stiller Minifinans ikke mange krav til deres kunder, men der er dog enkle krav der skal opfyldes i forbindelse med et godkendt lån. Herunder har du mulighed for at se deres enkle krav:

 • Du skal have en minimumsalder på blot 21 år og dermed også være myndig
 • Du skal være dansk statsborger med gyldigt CPR-nummer
 • Du skal have adresse i Danmark
 • Du skal have en gyldig E-mail samt. en NemKonto hvor pengene kan sendes til
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Lån 4.000 kr. som førstegangskunde

Som ny kunde hos Minifinans vil lånemulighederne være begrænsede, på trods af at Minifinans skilter med at de låner 500 – 12.000 kr. til deres kunder. I forbindelse med at du er førstegangslåner, vil du have muligheden for at låne op til 4.000 kr. Dette skyldes at Minifinans vil være sikre på at du som låner er ansvarlig og troværdig. Hvis du overholder låneaftalen og betaler de 4.000 kr. tilbage, vil du have mulighed for at låne op til 12.000 kr. efterfølgende.

Umiddelbart vil du blive tilbudt at låne op til 8.000 kr. uden nogen form for dokumentation. Hvis du ønsker at låne op til 12.000 kr., vil du formentlig blive spurgt om at vise dokumentation på både din årsopgørelse og dine seneste lønninger.

Hvis du ønsker at låne flere penge end blot 4.000 kr. førstegang, så har du mulighed for at låne 10.000 kr. eller mere hos mange andre udbydere.

Lån op til 12.000 kr.

Hvis du har optaget et daværende lån hos Minifinans, vil du have muligheden for at låne mellem 500 – 12.000 kr. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange du ønsker at låne samt. hvor lang en låneperiode du ønsker i forbindelse med tilbagebetalingen. Låneperioden er mellem 5 og 30 dage, så du har mulighed for at få indkomst inden du skal tilbagebetale det skyldige beløb.

Her hos Jyske Lån anbefaler vi vores besøgende at tage udgangspunkt i det specifikke lånebeløb, som man har behov for. Det kan være ganske fristende at låne flere penge end nødvendigt, men det er vigtigt at pointere at lånet skal tilbagebetales fuldt ud indenfor 30 dage.

Tilbagebetaling af lånet

I forbindelse med at du har optaget et lån hos Minifinans har du mulighed for at tilbagebetale lånet på 3 forskellige måder. Du kan f.eks. benytte dig af en ganske simpel bankoverførsel, eller du kan tage brug af et betalingskort.

Minifinans anbefaler at man tager brug af automatisk betaling via. den personlige profil, som du har fået tilknyttet i forbindelse med dit lån. Ved at tage brug af automatisk betaling, skal du ikke bekymre dig om at lånet bliver tilbagebetalt til tiden. I værste tilfælde kunne man glemme at tilbagebetale til tiden, hvilket vil have alvorlige konsekvenser for din økonomi.

Konsekvenser ved brud på låneaftalen

Hvis du ender i en situation, hvor du ikke har mulighed for at tilbagebetale lånet til tiden, vil det desværre have konsekvenser. Først og fremmest vil din rente stige og du vil modtage rykkerbreve med rykkergebyr og andre udgifter. Hvis du bliver varslet 3 gange, og stadig ikke har tilbagebetalt det skyldige beløb, vil du blive registreret hos RKI eller Debitor Registret som dårlig betaler.

Hvis du er blevet registreret, vil du ikke have mulighed for at optage et nyt lån hos nogen af vores låneudbydere. Du vil heller ikke have mulighed for at købe dyre produkter på afbetaling. Derfor bør du altid prioritere dine låneaftaler, så du ikke ender i denne onde spiral.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skylder penge til offentligheden eller eksterne virksomheder, så har du mulighed for at tjekke op på det hos dininfo.dk.

Hvad kan pengene fra Minifinans bruges på?

Som Minifinans selv skriver, så kan pengene bruges på enhver drøm. Det betyder at Minifinans ikke blander sig i pengenes brug. Minifinans giver udtryk for at det er dine penge, og derfor bestemmer du selv 100% over dit eget lån. Du kan f.eks. bruge pengene på at købe en dejlig ferie til syden sammen med familien eller vennerne, hvis i trænger til at mærke solens varme stråler. Du kan bruge pengene på uforudsete udgifter eller til en spontan forlænget weekend med kæresten.

Minifinans mission er at udstede lån til folk, som hurtigt har brug for flere penge mellem hænderne i en presset situation. Ved at optage dit lån hos Minifinans får du mere frihed sammenlignet med et lån fra en fysisk bank. Læs mere om lån til studerende her

Optag et lån hvor som helst

Hos Minifinans har du mulighed for at låne penge når som helst og hvor som helst. Du har mulighed for at låne penge på farten via din smartphone eller tablet. Du kan også bruge en laptop eller stationær, hvis dette er tilfældet. Faktisk kan du udfylde låneansøgningen på alle enheder, da hjemmesiden er mobiloptimeret og kan skalere til alle størrelser. Dette betyder at du har mulighed for at låne penge samtidig med at du sidder i bussen eller taxaen, og du kan også låne penge hjemmefra.

Du slipper for at tage en tur ned i en fysisk bank, hvor du skal snakke med bankrådgiver for at kunne ansøge om et lån. For at ansøge skal du blot have adgang til deres hjemmeside med brugen af et wi-fi- eller mobilnet.

 

Bedømmelse 4.69 / 16
Minifinans 2018-10-02 09:21
Jyske Lån