LendOn

Attraktivt lån med LendOn

Går du med tanken om at optage et online lån, som du kan bruge på lige netop det du ønsker uden at skulle still nogen form for sikkerhed. Med et attraktivt lån fra LendOn, kan du optage et lån med en billig rente eller et lån med 0% i rente i op til 30 dage.

Du kan f.eks. låne penge til en lækker ferie til syden, eller måske ønsker du at charme lejligheden med nye møbler. Uanset hvad du skal bruge pengene på, så har du mulighed for at optage et lån på blot få minutter.

lendon
Lånebeløb
1.000 - 15.000 kr.
Tilbagebetaling
3 - 120 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
22%
  • Afdragslån fra 10%
  • Kassekredit fra 15%
  • Kviklån 22%
7 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 15.000 kr. over 3 måneder. ÅOP 193.32%. Mdl. ydelse 2.325 kr. Kreditomkostninger 4.050 kr. Tilbagebetaling 19.050 kr. - maks ÅOP: 193.32%

Lån gratis hos LendOn

Som førstegangskunde hos LendOn, er det muligt at optage et gratis lån på hele 6.000 kr. Der er hverken nogen form for gebyrer, renter eller andre skjulte udgifter, som vil koste dig penge. Du har kun mulighed for at benytte dig af deres gratis lån en enkelt gang, men til gengæld koster det dig ikke en krone.

Desuden er 6.000 kr. det maksimale beløb du kan låne som førstegangskunde, men efterfølgende har du mulighed for at låne et langt højere beløb.

Hvis du ønsker at benytte dig af deres gratis låneperiode, skal du vælge deres kviklån på maks. 6.000 kr. Du skal dog være opmærksom på den obligatoriske 48 timers tænkepause, før du kan godkende lånet. Hvis du ønsker pengene hurtigere, har du mulighed for at vælge deres kassekredit eller et afdragslån.

Gratis lån hos LendOn

Ingen skjulte omkostninger

LendOn har valgt at fjerne alle former for skjulte udgifter. Det vil sige at under hele din låneperiode, skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, som i værste tilfælde vil briste dit månedlige rådighedsbeløb. Det eneste du skal fokusere på er at betale den månedlige rente til tiden.

Fleksibel lånemulighed

LendOn er yderst fleksible i forhold til deres udstedte lån til kunder. Først og fremmest har du mulighed for at afbetale lånet lige præcis når det passer dig. Du bestemmer nemlig selv hvor meget du vil tilbagebetale om måneden samt. hvor lang en låneperiode som du ønsker.

Hvis du f.eks. har valgt en specifik låneperiode, så har du faktisk mulighed for at forlænge perioden, hvis du f.eks. ønsker at betale et mindre beløb om måneden.

Nemt lån med egen profil

Hvis du accepterer lånetilbuddet hos LendOn, vil du få tilknyttet en privatprofil på deres hjemmeside, hvor du har mulighed for at se alle oplysninger på låneaftalen. Det smarte ved denne personlige profil, er at du faktisk har mulighed for at justere dit lån i forhold til både lånebeløb og låneperiode.

Hvis du f.eks. mangler lidt flere penge, så har du mulighed for at låne flere penge via. din personlige profil. Det kan også være at du har lidt færre penge mellem hænderne, og derfor ønsker du at betale et mindre beløb om måneden.

LendOn kassekredit

Med en kassekredit fra LendOn vil du have mulighed for at kunne optage et lån på 15.000 kr. Din ansøgning tager blot et par minutter hvorefter du vil modtage svar indenfor ganske få sekunder. Hvis du ønsker at låne mindre end 15.000 kr., så er dette selvfølgelig også muligt. Du har faktisk mulighed for at skræddersy lånet efter dine ønsker og behov.

En af de største fordele med deres kassekredit, er at du har mulighed for at låne flere penge løbende, hvis du ønsker flere penge på kontoen. Du vil altid have mulighed for at hæve på din kredit, lige præcis når du har lyst.

LendOn kviklån

Med et kviklån fra LendOn, har du mulighed for at låne mellem 100 og 10.000 kr. Du skal dog være opmærksom på at låneperioden er fra 5 dage til 30 dage, så du bør være sikker på at kunne tilbagebetale lånet til tiden. Hvis dette ikke er tilfældet, vil du ende med en høj rente.

LendOn afdragslån

Med et afdragslån LendOn har du mulighed for at låne mellem 5.000 og 20.000 kr. Et afdragslån tilbydes kun til personer, som har haft et daværende lån hos LendOn. Det vil sige at du skal være oprettet i deres system, for at kunne tage et afdragslån.

Krav

  • Låntager har et gyldigt NemID
  • Låntager har dansk CPR-nummer
  • Låntager har adresse i Danmark
  • Låntager er minimum fyldt 21 år
  • Låntager må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

*Du kan tjekke om du skylder penge på dininfo.dk

Har du styr på dit forbrug?

Nu hvor du skal til at optage lån, er det yderst vigtigt at have styr på månedsforbruget. Det er yderst vigtigt at du kan tilbagebetale lånet tilbage til den aftalte tid. Hvis økonomien begynder at briste, og du ikke har mulighed for at tilbagebetale lånet, så vil det have alvorlige konsekvenser.

For det første vil du få rykkerbreve med rykkergebyr og yderligere udgifter, hvilket vil briste din økonomi yderligere. For det andet kan du ende med at blive registreret i RKI eller Debitor Registret, hvis ikke du betaler det skyldige beløb inden de 3 første varsler fra låneudbyderen.

Hos LendOn har du rig mulighed for at justere din månedlige betaling, hvilket kan være til gavn i en periode med færre penge på kontoen. Du bør derfor være yderst opmærksom på, om du kan tilbagebetale lånet.

Sådan låner du penge hos LendOn med 3 simple steps

Det er ganske simpelt at optage et online lån med lidt hjælp fra Jyske Lån. Med blot 3 nemme steps vil du have mulighed for at få penge direkte på kontoen.

Step 1 – Vælg LendOn

Ved at scrolle lidt længere op på siden, vil du have mulighed for at klikke direkte ind på deres låneansøgning, hvor du kan starte med det samme. Du skal blot udfylde dine personlige oplysninger, som LendOn selvfølgelig holder fortrolige og beskyttet.

Step 2- Vedhæft og underskriv

Nu hvor dine personlige oplysninger er udfyldt, skal du dokumentere dine sidste lønninger samt. din årsopgørelse fra Skat. Grunden til dette skyldes at LendOn, skal lave en kreditvurdering ud fra dine personlige oplysninger samt. dine vedhæftede dokumenter.

Til slut skal du blot underskrive låneansøgningen med din digitale signatur fra NemID. Husk på at låneansøgningen blot er en forespørgsel på et lån, og det er 100% gratis. Låneansøgningen bliver underskrevet med NemID, så låneudbyderen med sikkerhed, ved at det er dig som ansøger.

Step 3 – Underskriv den endelige aftale

Efter ganske få sekunder vil du få svar på din låneansøgning. Hvis du er blevet godkendt, vil du modtage et lånetilbud, som du skal tjekke grundigt igennem. Vær særlig opmærksom på lånebeløbet, da det formentlig kan ændre sig. Hvis du er enige med LendOn, skal du blot underskrive låneaftalen med dit NemID.

LendOn vil lave en straks overførsel med det samme, så du kan få dine penge hurtigst muligt.

Gratis lån for studerende

Hvis du er studerende og ønsker et gratis lån, så har du mulighed for at søge om lånet hos LendOn. Dog har LendOn et krav om minimumsalderen. Derfor skal du minimum være fyldt 21 år, for at kunne optage et lån hos dem.

Under udfyldningen af låneansøgningen skal du dokumentere din indkomst fra din SU eller både din SU og dit studiejob, hvis du altså har et. Jo højere indkomst du har, jo større er chancen for at blive godkendt til lånet. læs mere om lån til studerende her

Gratis lån for studerende hos LendOn

Bedømmelse 4.73 / 15