LendMe

LendMe er ikke som de andre

Lendme er ikke en låneudbyder, som alle andre på det danske marked. Du låner ikke penge hos LendMe, men derimod gennem dem som en tjeneste. Du skal blot udfylde en ansøgning gennem LendMe, hvorefter din låneansøgning vil blive videresendt til flere forskellige låneudbydere. Dette betyder at du kun skal udfylde en enkelt låneansøgning under hele processen.

Spoergsmaal angaaende SMS laan

Lånebeløb
10.000 - 300.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 120 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
12%
 • Lav kun en ansøgning
 • Få det billigste tilbud
 • Spar tid og penge og lad bankerne komme til dig
9 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån:  Samlet kreditbeløb; 130.000 kr. Løbetid 7 år. Variabel debitorrente; 9,00%. ÅOP; 10,47%. Etb. omk. 6.500 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage; 189.849 kr.

Generelle krav

I forbindelse med at du ønsker at optage et lån online, findes der en række krav, der skal opfyldes for at blive tilbudt et lånetilbud. Generelt er kravene for et lån ikke strenge, hvilket også kan ses tydeligt på blomstringen af denne branche.

Herunder finder du de typiske krav:

 • Du skal som minimum være fyldt 18 år gammel og være myndig
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have bopæl i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI eller hos Debitor Registret

Hvis du opfylder disse simple krav vil du formentlig modtage et eller flere lånetilbud fra adskillige låneudbydere gennem LendMe med blot en enkelt låneansøgning.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skylder penge, så kan du tjekke dininfo.dk, hvor du blot skal logge ind med dit NemID.

Sådan sammenligner du de forskellige lån hurtigt

I og med at du modtager flere forskellige lånetilbud fra LendMe, kan det være svært at skille fårene fra bukkene, og få valgt det bedste lån.

For at sammenligne de forskellige lån hurtigt skal du kigge på deres individuelle ÅOP. Hvis du ikke kender til ÅOP, så betyder det den årlige omkostning i procent. ÅOP samler alle omkostninger der er ved lånet, og her snakker vi både om engangs- og løbende omkostninger.

Rettigheder fra LendMe

Som sagt er LendMe ikke et lånefirma men et låneservice som pensler forskellige lån i forbindelse med din låneansøgning. Derimod står du til ansvar for den specifikke låneudbyder som udsteder lånebeløbet.

Dette betyder også at hvis du ender med at fortryde lånet indenfor 14 dage, skal du tage kontakt til låneudbyderen som har udstedet lånet. LendMe er blot et led i din låneproces, og har intet at gøre med rettighederne.

LendMe passer på dine oplysninger

Som udgangspunkt er det ikke særlig trygt at videregive personlige oplysninger, hvilket er forståeligt. I forbindelse med at du videregivere dine oplysninger er det vigtigt at pensle at dine oplysninger er 100% beskyttet. Dine personlige oplysninger bliver kun brugt til at lave den obligatoriske kreditvurdering.

Optag et lån hvor som helst

Hos LendMe har du mulighed for at optage et lån uanset hvor du befinder dig i landet samt hvilket tidspunkt på døgnet du ønsker at låne på. Du har rig mulighed for at låne penge på farten, f.eks. når du sidder i bussen, toget eller måske sidder på en cafe.

Du skal blot have adgang til et WIFI, hvorefter du kan starte låneansøgningen på både telefon, tablet og computer.

Desuden slipper du for at tage ned i banken for at snakke med en bankrådgiver, hvor de også stiller krav til sikkerhed i forbindelse med et lån. Hos LendMe skal der ikke stilles nogen former for sikkerhhed.

Sådan optager du et lån hos LendMe

Det er ganske simpelt at optage et forbrugslån i dagens Danmark, blot ved at udfylde en låneansøgning online. Til at starte med skal du scrolle lidt længere oppe på siden, hvor du vil have muligheden for at klikke dig direkte ind hos LendMe, hvorefter din låneansøgning vil starte med det samme. Husk på at en låneansøgning er gratis, og er blot en opfordring til et lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere.

Trin 1 – Lånebeløb og løbeperiode

Som det allerførste er det vigtigt at tage højde for, hvor mange penge du har behov for. Der er ingen grund til at låne mere end nødvendigt, selvom det kan være fristende. Husk på at lånet skal tilbagebetales med renter og gebyrer.

Desuden skal du beslutte dig for, hvor lang en låneperiode du har behov for. Her er det yderst vigtigt at du har taget højde for den månedlige rente samt. hvor stort et rådighedsbeløb du har. Hvis dit rådighedsbeløb er relativt lille, bør du overveje en længere låneperiode, så du med sikkerhed kan tilbagebetale lånet til tiden.

Trin 2 – Udfyld din låneansøgning

Nu hvor du skal til at udfylde låneansøgningen, er det vigtigt at pointere at du bør være yderst grundig med din låneansøgning, da dine oplysninger bliver brugt i forbindelse med en automatisk kreditvurdering. Hvis dine oplysninger er forkerte, kan systemet ikke lave kreditvurderingen korrekt, hvilket vil medføre et afslag.

Alt du skal udfylde er blot:

 • Dit fulde navn
 • Din aktive E-mail
 • Dit telefonnummer
 • Dit CPR-nummer
 • Din civilstand
 • Dit statsborgerskab
 • Din adresse

Til slut skal du underskrive din uforpligtende låneansøgning med din digitale signatur fra NemID. Samtidig med at du underskriver giver du LendMe tilladelse til at lave en kreditvurdering ud fra de givende oplysninger. Desuden laver de et baggrundstjek på din økonomi, hvor de tjekker om du er stemplet som dårlig betaler i RKI eller hos Debitor Registret.

Trin 3 – Vælg dit ønskede lån

Efter ganske få minutter vil du have modtaget minimum 4 lånetilbud fra forskellige låneudbydere, der samarbejder med LendMe. Hvis du har modtaget et eller flere låentilbud, er det vigtigt at gennemgå dem grundigt. Her er det specielt vigtigt at tage højde for den månedlige rente samt. den årlige omkostning i procent (ÅOP).

Ydermere kan lånebeløbet være mindre i forholdt til lånebeløbet som du efterspurgte, og derfor bør du også tjekke op på det.

Du skal desværre også vente i 48 timer, før det er muligt at underskrive et lånetilbud fra en af de mange lånetilbud, som du er blevet tilbudt. Dette skyldes en betænknings pause som trådte i kræft tilbage i 2017.

Hvis du er tilfreds med lånetilbuddet skal du blot underskrive med din digitale signatur, hvorefter låneudbyderen vil sende pengene med straks overførsel, så du kan få dem samme dag, eller ved næste bankdag.

Bedømmelse 4.73 / 15
LendMe 2018-10-03 10:48
Jyske Lån