Leasy Minilån

Hvem er LEASY?

LEASY A/S er en dansk virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1985 af Niels Thorborg. LEASY har haft succes i mange år og ejer blandt andet isenkræmmerkæden Inspiration og 50% af Wupti.com. De har desuden 900 ansatte i virksomheden, hvilket gør dem til en af Danmarks største låneudbydere.

LEASY gør en ekstra indsats for at yde en god kundeservice og kundeoplevelse under hele processen. Det gør de b.la. ved at give de første 2 måneder rentefrit, når man optager et lån hos dem. Du har desuden også 14 dages fortrydelsesret, hvad angår dit lån. Dermed har du mulighed for at annullere lånet, hvis økonomien blomstrer.

leasy minilaan
Lånebeløb
5.000 - 10.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 36 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
10%
 • Hurtigt svar
 • Betal ud, når du vil
 • Lav rente
8 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 5.000 kr. over 12 - 36 mdr. Etb. omk. 495 kr. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 31,50% - 51,50%. Maks. effektiv rente 51,50%. Tilbagebetaling 5.781 - 6.215 kr. Kreditomkostninger 781 - 1.215 kr. - maks ÅOP: 51.5%

Fordele og ulemper

 • Du kan låne op til 10.000 kr.

 

 • Du har mulighed for at betale dit lån ud

 

 • Der kræves ingen sikkerhed

 

 • Det er både nemt og sikkert at foretage et lån
 • Afbetalingen strækker sig op til 36 måneder

 

 • Rente fra 9.9%

 

 • Du kan ikke låne mere end 10.000 kr.

 

 • Rente kan ende op til 26.08%

Sådan ansøger du

Trin 1: Ansøg om et lån på deres website

Hvis du ønsker at søge om et lån hos LEASY Minilån, foregår det online på minilaan.leasy.dk. Her har du mulighed for at vælge, hvor mange penge du ønsker at låne samt hvor lang en låneperiode, du ønsker.

Det er vigtigt at udfylde alle felterne med korrekt information, da LEASY skal lave en kreditvurdering på baggrund af dine personlige og fortrolige oplysninger.

Efter du har udfyldt alle dine fortrolige oplysninger, skal du erklære følgende:

 • Jeg er minimum 20 år gammel
 • Jeg er ikke registreret i RKI eller Debitor registret
 • Jeg har mulighed for at dokumentere min indtægt i form af årsopgørelse

Du skal desuden også acceptere:

 • LEASYS lånebetingelser og handelsbetingelser.
 • Debitor samtykke i forhold til at LEASY løbende indhenter generelle kreditoplysninger på debitor hos b.la. kreditkortoplysningsbureauer og advarselsregistre

Eksempel på et Leasy minilån

Hans Jensen + 45 12 34 56 78
Lånevej 123 hansjensen@lån.dk
2500 Valby 25/12-1990
 • Jeg accepterer lånebetingelserne
 • Jeg giver debitor samtykker til LEASY A/S

Få svar indenfor en time

Efter du har sendt din ansøgning afsted, skal LEASY lige lave en kreditvurdering i forhold til de personlige oplysninger, du har givet til dem. Efterfølgende vil du få svar indenfor en time på enten SMS eller E-mail, om hvorvidt du er blevet godkendt til et lån eller ej.

Samme regler er gældende for alle ansøgere, som ønsker at optage et lån. Der vil blive lavet en kreditvurdering af hver eneste ansøger, da dette er en sikkerhed for både virksomheden og dig.

Hvis du har problemer med at få sendt låneansøgningen afsted eller måske bare har generelle spørgsmål, hvad angår lånet, så har du rig mulighed for at kontakte deres professionelle kundeservice, som står klar på telefonerne fra: 08:00 – 22:00 alle ugens 7 dage på telefonnummeret 88 88 88 88.

Trin 2: Godkend din ansøgning

Når du har fået sendt din låneansøgning afsted og har fået et godkendt svar tilbage, skal du have underskrevet den endelige aftale digitalt med NemID.

Efter godkendelsen vil du modtage en E-mail med et link, som giver dig direkte adgang til at underskrive den endelige aftale. Du skal dog logge ind med dit eget personlige log in, før du har mulighed for at underskrive den endelige aftale.

Hermed kan du godkende din endelige låneaftale med en digital signatur ved hjælp fra dit NemID. Det anbefales, at man tager en kopi af låneaftalen for god ordens skyld.

Når du har godkendt låneaftalen, vil låneaftalen blive sendt retur til LEASY, som vil lave en straks overførsel af pengene, så du har mulighed for at få pengene så hurtigt som overhovedet muligt.

Krav

Hvilke oplysninger skal du oplyse med henblik på en låneansøgning?

Først og fremmest er det vigtigt at nævne, at alle dine oplysninger behandles fortroligt og aldrig vil blive uddelegeret eller solgt til andre virksomheder. Dine oplysninger bruges kun til at sikre dig den bedst mulige service fra LEASY Minilån.

Du skal oplyse følgende oplysninger

Fulde navn
Telefon
Adresse
By
E-mail
Fødselsdag, herunder dato, måned og fødselsår

Uforpligtende tilbud

Du har rig mulighed for at ansøge om et uforpligtende tilbud på et lån. Låneaftalen er først gældende, når du har godkendt den endelige låneaftale.

Så hvis du er nysgerrig, hvad angår dit lånetilbud, kan du sagtens ansøge uden at binde dig. 

Hvad er renten på og hvorfor?

Renten starter på 9.9% og kan ende helt op på 26.08%. Renten afhænger af den kreditvurdering, som LEASY laver på dig.

Minilån på trods af RKI

Du har desværre ikke mulighed for at optage et lån hos LEASY, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Du er derfor nødsaget til at vente med at optage et lån, indtil du ikke er registreret som dårlig betaler. Se om du er registreret her

Sådan kan du komme ud af RKI

Du har mulighed for at komme ud af RKI ved at vente i 5 år fra den registrerede dato. Efterfølgende vil samme virksomhed ikke have mulighed for at registrere dig som dårlig betaler igen. Blot fordi du venter de 5 år, betyder det ikke, at du er blevet gældfri fra virksomheden. Det er derfor vigtigt at få betalt sin gæld af løbende.

Hvis du ønsker at komme ud af RKI eller Debitor hurtigere, har du mulighed for at få betalt dine regninger. Det kan dog være svært at finde pengene til at betale regninger, specielt hvis det hænger sammen med et ønsket løn.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du optager et lån, vil du have flere økonomiske udgifter at slås med. Derfor er det vigtigt at vurdere om et lån er den rette løsning i forhold til at betale dine regninger. Se mere her, hvordan du kommer ud af RKI.

Kundeservice i top

Hvis man ønsker at optage et lån hos LEASY MiniLån, så kan man blive guidet af deres professionelle kundeservice, som kan hjælpe en med at skabe det perfekte lån.

Ydermere bliver der ikke stillet spørgsmål, hvad angår dit brug af pengene, når du søger om et lån hos LEASY.

Ofte stillede spørgsmål

Er det risikabelt at optage et lån hos LEASY Minilån?

Det er ikke risikabelt at optage et lån, da det er et kontaktlån under ansvarlige forhold. Der bliver taget højde for din egen sikkerhed i form af deres kreditvurdering.

Hvor meget kan du låne?

LEASY tilbyder et lån mellem 5.000 kr. og 10.000 kr.

Skal du stille sikkerhed for lånet?

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og LEASY spørger ikke indtil brugen af pengene.

Hvor lang tid går der, før du har pengene på din konto?

Pengene er på din konto samme dag, som du ansøger – eller ved den kommende bankdag.

Hvornår får du svar på din ansøgning?

Du får svar på din ansøging indenfor 60 minutter.

Hvordan får du lånet udbetalt?

Når LEASY har godkendt din låneaftale, vil pengene blive overført til din konto med en straks overførsel.

Skal man underskrive med NemID?

Hvis man ikke ønsker at underskrive aftalen med en digital signatur, har man mulighed for at få sendt lånet i form af fysisk post.

Hvordan ansøger man om et lån?

Du har kun mulighed for at søge om et lån på deres website.

leasy minilaan

L’EASY MiniLån
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Danmark
CVR: 21478008

Kundeservice
Tlf. 88 88 88 88
minilaan@leasy.dk

 

Bedømmelse 4.76 / 17
Leasy Minilån 2018-10-02 09:16
Jyske Lån