Lånlet

Hvem er LånLet?

Lånlet er en låneformidler, som arbejder gennem Basisbank. Basisbank er danskejet og har beliggenhed i København, som har fået mange drømme til at gå i opfyldelse siden år 2000.

Basisbank har en vision, som omhandler simplificering, gennemsigtighed og enkelthed for lån.

Basisbanks kunder mener, der er vigtigere ting i verden end en bank, hvilket danner grundlag for, hvorfor deres vision er, som den er.

Hos Lånlet mener de, at det skal være nemt og hurtigt at låne penge. Du kan låne op til 75.000 kroner, og du ansøger gennem en formular på deres hjemmeside. Du kan nemt og hurtigt underskrive ansøgningen med NemID for derefter at se pengene flyve ind på din konto.

Med Lånlet har du mulighed for at betale den månedlige ydelse med en løbetid, som strækker sig fra 12 måneder til 72 måneder.

LaanLet
Lånebeløb
7.000 - 75.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 72 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
22,5%
 • Få svar med det samme
 • få pengene samme dag, hvis du ansøger inden 14:00
 • Forhøj dit lån løbende
7 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 40.000 kr. over 5 år. Etb. omk. 3.200 kr. Mdl. gebyr 33 kr. ÅOP 20,7% - 36,8%. Mdl. ydelse 1.037 - 1.337 kr. Kreditomkostninger 22.197 - 40.216 kr. Tilbagebetaling 62.197 - 80.216 kr. - maks ÅOP: 36.8%

Fordele og ulemper

Hurtigt svar på ansøgning

Hos Lånlet bestræber de sig på at besvare din ansøgning indenfor 15 minutter fra du har ansøgt. Svartiden er derfor utrolig hurtig, så du har mulighed for at modtage dine lån, selv når du er på farten.

Mulighed for at forhøje lånebeløb

Når du optager et lån gennem Lånlet, har du mulighed for at forhøje dit lån. Du vil dog modtage en ny lånekontrakt, hvor der vil være ændret i renter mm.

Du skal være 18 år for at låne

For at hjælpe deres kunder bedst med at kunne betale regninger, indskud m.m. har Lånlet sænket lånealderen, således at 18-årige har mulighed for at låne penge, trods deres unge alder.

Der kan tilkøbes trygforsikring

Når du optager et lån, har du mulighed for at tegne en forsikring ved siden af lånet. Med denne forsikring er du bedre stillet, hvis du ikke har mulighed for at betale den månedlige ydelse. Du vil kunne vælge mellem pauselån og tryglån. Begge forsikringer har deres fordele, som du kan læse om længere nede.

Modtag pengene samme dag

Hos Lånlet sætter de deres kunder i første række. Derfor har de valgt at overføre penge 3 gange dagligt, så du kan modtage dine penge samme dag, du underskriver dit lån.

Renten er høj

Hos Lånlet er renten høj. Renten er sat højt grundet Bankens usikkerhed for at få pengene tilbage. Når du optager et banklån, har du mulighed for at stille sikkerhed i hus eller lign. Dette gør, at du bliver stillet en lavere rente end ved lån uden sikkerhed.

Nye kunder får kun mulighed for at låne fra 7000 kr.

Når du optager et lån hos Lånlet som ny kunde, skal du som minimum låne 7.000kr.

 

Lån

Lånlet sætter dine drømme i første række. Du har derfor mulighed for at låne til lige det, du står og mangler i hverdagen – uden nogen stiller spørgsmålstegn. Om pengene skal gå til købet af den samme grill som naboen, til at fri til kæresten eller noget helt tredje, er helt op til dig selv.

Når du er blevet godkendt til et lån, vil du modtage pengene på din konto. Lånlet har ingen indflydelse på, hvordan du bruger dine penge.

Som en fordel vil du modtage pengene inden dagens udgang. Du har derudover mulighed for at låne helt op til 75.000 kr. Ved større lånebeløb som 50.000-75.000 kr., skal du indsende din seneste lønseddel. Hvis der lånes mindre end 50.000 kr., er der ikke noget krav for lønseddel. Når ansøgningen er sendt afsted, går der ikke mere end 15 minutter, før du modtager et svar.

Du kan læse mere om kviklån her

Når du låner, har du mulighed for at vælge lånebeløb og løbetid

Når lånet tegnes, har du mulighed for selv at bestemme beløb og løbetid på dit lån. Når du indstiller disse, har du også mulighed for at se den månedlige ydelse, som du skal betale under hele låneperioden. Når du har bestemt dig for beløbets størrelse og løbetid, fortsætter du ved at ansøge om lånet.

Når du ankommer til næste side, skal du udfylde dine personlige oplysninger via ansøgningsskemaet. Derudover skal du indtaste, hvilken konto beløbet skal overføres til.
Ydermere skal du opgive, om du er registreret hos RKI eller Debitor registret.

Hvis du låner mindre end 50.000, skal du ikke oplyse din sidste lønseddel, men hvis du låner mere end 50.000 kr., er din sidste lønseddel et krav for at låne.

Efter ansøgningen er sendt, går der typisk 15 minutter, før du får svar – og heraf ved om lånet er blevet godkendt. Hvis ansøgningen godkendes, modtager du en låneaftale, som skal underskrives ved brug af NemID og sendes retur til Lånlet.

I låneaftalen vil alle informationer være specificeret, heraf hvilken månedlig ydelse du skal betale, debitorrenten, ÅOP og det samlede beløb. HUSK, at det er vigtigt, du læser denne kontrakt igennem, da nogle tal kan ændre sig.

Krav

 • Du er mindst 18 år gammel
 • Du har NemID til registrering af konto
 • Du er dansk statsborger og har dansk folkeregisteradresse
 • Du er ikke registreret i RKI og Debitor registret

Priseksempel for lån

Låneeksempler Lån
Beløb 7000
Løbetid 12 mdr.
Debitorrente 22,35%
ÅOP 55,1%
Etableringsomkostninger 0 kr.
Tilbagebetalt beløb 8.807

Dette priseksempel er blevet lavet på Lånlet.dk, og dette kan ændre sig.

På dette lån har du 14 dages fortrydelsesret.

Ofte stillede spørgsmål fra potentielle kunder

Vi har opstillet de mest hyppige spørgsmål, vi får omkring Lånlet fra potentielle kunder.

Hvad kræver Lånlet af dig

 • Du er mindst 18 år gammel
 • Du har NemID ved registrering af konto
 • Du har en dansk bankkonto
 • Du skriver dig op med en aktiv mail og dansk telefonnummer
 • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
 • Du er dansk statsborger
 • Du er ikke registreret i RKI og Debitor registret
 • Du har dansk folkeregisteradresse

Lånlet laver også en kreditvurdering af dig. Der er derfor også mulighed for at blive afvist på trods af, at du opfylder alle krav. Se om du er opskrevet i RKI her

Skal der stilles sikkerhed til et lån?

Der skal ikke stilles sikkerhed til lån, når du låner gennem Lånlet.

Hvad hvis hjemmesiden melder ”Fejl”

Når du registrerer dig hos Lånlet.dk, kan der ske fejl. Husk derfor:

 • at kontrollere, at dit navn samt øvrige oplysninger er rigtigt angivet
 • at være opmærksom, når du benytter NemID
 • at læse og afkrydse betingelser mm. inden du ansøger om lån

Hvis du fortsat har problemer med oprettelse af konto, kan du kontakte Lånlet indenfor deres åbningstider på enten telefon eller mail. De kan træffes mandag til fredag fra 8-18. Det er også muligt at komme i kontakt med dem over deres egen onlinechat på deres hjemmeside.

Hvilke dokumenter er nødvendige ved store lån?

Når du låner mange penge – over 50.000 kr. – skal du vedhæfte din sidste lønseddel. Ud fra denne vurderes din mulighed for at betale lånet tilbage, hvorfor dette også er en stor faktor for din kreditvurdering.

Hvordan underskriver jeg med NemID

Når låneansøgningen er godkendt, vil du modtage en mail med et link til din online underskrift. Det er muligt at underskrive med mobil, tablet og computer.

Hvornår har jeg pengene på min konto og hvordan bliver de udbetalt?

Hvis du bliver godkendt inden klokken 13:30 i alle hverdage, vil du modtage pengene samme dag. Dine penge vil blive overført med en straks overførsel til din konto. Der kan dog forekomme komplikationer, som kan resultere i, at du først modtager pengene dagen efter.

Hvor længe kan jeg have mit lån?

Da du ansøgte om lånet, indtastede du, hvor lang løbetid du ønskede. Hvis du tager kontakt til Lånlet, kan det være muligt at forlænge lånet. Dog skal der underskrives en ny lånekontrakt.

Kan jeg lave ekstra indbetalinger på min konto?

Hos Lånlet er det muligt lave ekstra indbetalinger, så du hurtigere bliver gældfri.

Kan jeg slippe for at bruge NemID?

Hos Lånlet bruges NemID for at give dig den bedste kreditvurdering, så netop dine renter på lånet er så lave som overhovedet muligt.

Hvad kræver de, når jeg ansøger om lån hos Lånlet:

 • Navn – herunder fulde navn
 • Adresse
 • E-mail
 • Telefonnummer
 • I nogle tilfælde lønseddel. Det afhænger af beløbet.

LaanLet

 

Lånlet

Basisbank A/S

Teglholm Allé 15

2450 København SV

Tlf: 70 20 58 22
email: adm@laanlet.dk

 

Bedømmelse 4.75 / 12
Lånlet 2019-02-12 14:12
Jyske Lån