Lånebanken

Lån hos Lånebanken

Hvis du står i en situation hvor du har behov for nogen penge hurtigt, er det muligt at få et nemt og sikkert lån hos Lånebanken. Som udgangspunkt har du mulighed for at låne penge til lige præcis det du ønsker eller har behov for. Lånebanken blander sig ikke i pengenes brug, hvilket betyder at du har 100% frihed.

Du kan f.eks. låne penge til en spontan begivenhed, ferie eller forlænget weekend. Måske skal du hurtigt bruge penge til nogen uforudsete udgifter som en tandlægeregning, eller til en reparation af bilen. Uanset hvad du skal bruge penge på, så har du mulighed for at ansøge om et lån gratis hos Lånebanken.

Laan penge hos laanebanken
Lånebeløb
5.000 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 60 mdr.
Min. alder
18 år
  • Lån som 18 årig
  • Helt nye på markedet
  • Få svar på under 24 timer
6 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 40.000 kr. over 5 år. Månedlig ydelse fra 1.162 kr. Årlig variabel debitorrente fra 23,14%. ÅOP fra 27,40%. Samlede kreditomkostninger fra 29.675 kr. Samlede tilbagebetaling fra 69.675 kr. Løbetid 1-5 år. Maksimal ÅOP 57,10%.

Hvem er Lånebanken?

Lånebanken er en del af Sparxpres, som dagligt hjælper befolkningen med attraktive lån med en fornuftig rente. Ydermere er virksomheden underlagt tilsyn af Finanstilsynet. Lånebanken er etableret tilbage i 2016, og er en af de nyeste skud på stammen, som tilbyder online lån.

Låneeksempel på 10.000 kr.

Herunder vil du have mulighed for at se et typisk lån fra Lånebanken på 10.000 kr. Du bør være opmærksom på at den givende rente, som du muligvis bliver tilbudt, kan være anderledes i forhold til renten i dette eksempel.

Lånebeløb. 10.000 kr.
Låneperiode: 36 mdr.
Debitorrente: 19,56%
Månedlig ydelse: 416 kr.
Samlede kreditomkostninger: 4.957
Samlet beløb: 14.957 kr.

 

Lån op til 50.000 kr.

Lånebanken tilbyder lån mellem 5.000 – 50.000 kr. Det kan f.eks. være at du ønsker at låne 10.000 kr., hvilket kan gøres på ganske få minutter. Det er ikke låneansøgningen som tager tiden, med derimod forarbejdet i forbindelse med at finde det perfekte lån til din givende situation. Du bestemmer helt selv hvor meget du ønsker at låne i forhold til deres minimums- og maksimumsbeløb.

Ydermere har du mulighed for selv at vælge hvor lang en låneperiode du ønsker. Som minimum kan du vælge 12 måneder, og som maksimum kan du vælge 60 mdr.

Selvom det er muligt at optage et lån på 50.000 kr., bør du stadig forholde dig til det aktuelle beløb, som du har behov for. Man skal huske på at lånet skal tilbagebetales, og hvis du låner mere end du har behov for, skal du betale endnu mere tilbage end nødvendigt.

Lån overalt på farten

Uanset hvor i landet du befinder dig, vil du have mulighed for at optage et lån med det samme. Du kan f.eks. ansøge om et lån på mobiltelefonen samtidig med at du sidder i bussen eller i toget. Du har også mulighed for at ansøge hjemmefra på din tablet eller computer. Faktisk kan du låne alle steder, hvis du har en enhed og et Wi-fi til rådighed.

Krav fra Lånebanken

For at kunne optage et mobillån fra lånebanken, skal du kunne opfylde en række simple krav. Sammenlignet med kravene fra en fysisk bank er disse krav meget nemmere at opfylde. I bund og grund har de 3 simple krav, men der findes et par, som ikke er skrevet mellem linjerne.

Herunder finder du kravene:

  • Du skal som minimum være fyldt 18 år
  • Du skal have dansk bopæl
  • Du skal have dansk statsborgerskab
  • Du skal have en minimumsindkomst på min. 125.000 kr.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registret

*Du kan tjekke om du skylder penge på dininfo.dk

 

4 simple trin for et godkendt lån

I forbindelse med at du skal til at ansøge om et lån hos Lånebanken, kan dette gøres ganske simpelt med 4 simple trin. Blot ved at scrolle lidt længere oppe på siden, vil du have muligheden for at klikke dig videre ind på Lånebankens uforpligtende låneansøgning. Det er vigtigt at pensle at låneansøgningen er 100% gratis og er ikke bindende på nogen som helst måde. En låneansøgning er en forespørgsel på et lånetilbud, og der er ingen skjulte intuitioner. Læs kreditaftaleloven her

Step 1 – Vælg dit lånebeløb samt. din låneperiode

Først og fremmest skal du tage stilling til, hvor mange penge du har behov for at låne. Efterfølgende skal du vælge hvor lang en låneperiode du ønsker. Det er vigtigt at pointere, at du bør 100% have styr på dit rådighedsbeløb, inden du beslutter dig for løbeperioden.

Grunden til dette skyldes at det er alfa omega, at du kan tilbagebetale beløbet tilbage til den aftalte tid. Ved at vælge en længere låneperiode, skal du betale et mindre beløb om måneden, fremfor en længere låneperiode hvor du skal betale et højere beløb. Vær sikker i din sag, så du ikke ender med at knuse din egen privatøkonomi.

Step 2 – Udfyld låneansøgningen (grundigt)

Nu skal du blot udfylde deres simple låneansøgning fra punkt til prikke. Du bør være særlig opmærksom på at udfylde låneansøgningen 100% korrekt, da den bliver brugt i forbindelse med at lave en kreditvurdering. Dine personlige oplysninger bliver desuden også opbevaret fortroligt, så du har intet at bekymre dig om.

Desuden skal du give Lånebanken samtykke til at der må indhentes oplysninger om dine eksisterende kreditaftaler. Ydermere vil der blive hentet identifikationsoplysninger i forbindelse med dine personlige oplysninger samt. tilladelse til at tjekke om du skylder penge i RKI eller hos Debitor Registret.

Step 3 – Underskriv den endelige aftale

Hvis du er blevet godkendt til at optage et lån hos Lånebanken, vil du modtage dit uforpligtende lånetilbud indenfor ganske få sekunder. Hvis du ikke har modtaget svar på din låneansøgning endnu, kan det enten skyldes forsinkelse i systemet eller grundet manuel kreditvurdering.

Det er vigtigt at du tjekker lånetilbuddet grundigt, da der kan forekomme ændringer i forhold til dit lånebeløb og låneperiode. Ydermere har du først mulighed for at underskrive aftalen efter 48 timer, grundet dansk lovgivning. Tilbage i 2017 trådte en ny regel i kræft, som skulle beskytte folk imod spontane impulskøb.

Hvis du er enige med Lånebanken skal du blot underskrive lånetilbuddet med din digitale signatur fra NemID efter de 48 timer.

Step 4 – Modtag pengene med straks overførsel

Lånebanken vil eksekvere på lånet, lige så snart de har modtaget din accept på låneaftalen. Pengene vil blive sendt med straks overførsel med det samme. Du vil formentlig modtage pengene indenfor 24 timer, altså ved næste bankdag.

Bedømmelse 4.75 / 16
Lånebanken 2019-02-12 14:12
Jyske Lån