Lån 50.000

Lån 50.000 på rekordtid

Lånemulighederne er store for dig der ønsker at låne penge. Længere nede på siden, kan du se en masse låneudbydere, hvor du har mulighed for at finde den låneudbyder, som passer lige til dine behov. Du kan låne 50.000 kr. eller mere til lige hvad du har lyst til. Mange låneudbydere har ingen interesse i at vide, hvad du skal bruge pengene til. Her hos Jyske Lån har du mulighed for at finde en masse billige låneudbydere med lave renter, der er til at betale. Skal du have et lån lige nu og her, kan du se mere her og ansøg hurtigt om et kviklån.

Når du skal låne penge, kan udgifterne variere lidt afhængigt af markedet. Disse udsving er dog relative, men du bør stadig være opmærksom på, at der kan opstå nogle variationer i disse renteudgifter. Ønsker du at undgå dette, kan det derfor ofte være en fordel for dig at betale af på dit lån ligeså snart du har mulighed for det.

Det kan tage under 3 minutter at udfylde låneformularen på diverse udbydere listet nedenfor. Efterfølgende vil låneudbyderen lave en kreditvurdering af dig, og du vil efter nogle få sekunder modtage et svar på din ansøgning. Du vil meget kort tid efter have dine 50.000 kr. på kontoen.

Opfyld nemt minimumskravene hos låneudbyderne

I dag er det ikke spor svært at låne penge. Der findes mange låneudbydere og her hos Jyske Lån, har vi samlet alle låneudbydere som du kan finde i Danmark, for at gøre det nemmere for dig at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Disse låneudbydere låner dig penge uden om banken. Det vil sige, at du i de fleste tilfælde ikke behøver at stille sikkerhed for dine lån.

Du har mulighed for at låne 50.000 kr. hos Danmarks låneudbydere gennem Jyske Lån, så snart du opfylder disse krav.

 • Du skal minimum være 18 år for at låne penge hos danske låneudbydere.
 • Du skal være dansk statsborger. Det vil sige, at du skal have et dansk pas.
 • Du skal have adresse her i Danmark.
 • Du skal kunne fremskaffe dokumentation om din indkomst for foregående måneder. Dette kan du gøre ved hjælp af dine lønsedler.
 • Du skal kunne dokumentere dine skatteoplysninger. Det vil sige din årsopgørelse fra skat. Årsopgørelse skal du vedhæfte i ansøgningen når du ansøger om lånet og du kan finde din årsopgørelse her hos dk. Når du logger ind med dit Nem ID, vil du kunne se en rubrik, hvor du kan downloade din årsopgørelse som en PDF-fil.
 • Du må ikke være registreret i Ribers (RKI) eller Debitor Registret. Er du i tvivl om dette, kan du tjekke det her.
 • Du skal have en Nem ID-konto.

Som du nok selv kan se, så kræver låneudbyderne ikke det helt store af dig. For at få fat på dine lønsedler, kan du finde dem på din e-Boks ved at logge ind på borger.dk, hvor du skal logge ind med dit Nem ID, eller kontakte din arbejdsgiver, hvis I har en anden ordning på din arbejdsplads.

Har du ikke en Nem ID-konto, kan du meget nemt få fat i sådan en. Du skal blot kontakte en bank du ønsker at være tilknyttet til, og arrangere et møde. Derefter vil banken vil så kunne oprette en Nem ID-konto hurtigt og gratis til dig, så du hurtigt kan få lov at låne penge.

Det er meget vigtigt, at du grundigt læser kravene på de pågældende låneudbydere, som du vælger. Du kan risikere, at du får afslag på din låneansøgning, hvis ikke du opfylde de pågældende låneudbyders minimumskrav.

Inden du siger ja tak til lånet

Det er yderst vigtigt, at du kan betale lånet tilbage til tiden. Husk, at du for hver måned skal kunne betale den månedlige ydelse på lånet, uden at det påvirker din daglige økonomi, såsom ejendomsskatter, husleje, daglig forbrug og andre personlige udgifter.

Står du i en situation, hvor du siger ja tak til et lån som du ikke kan betale af på eller tilbagebetale overhovedet, kan det få massive konsekvenser for dig personligt og for din økonomi. Du kan i værste fald ende op med en kæmpe gæld, da renterne vil blive ved med at bide dig i hælene, og du kan derfor med stor sandsynlighed risikere, ikke at få lov til at optage lån i fremtiden, da du vil blive betegnet som en dårlig betaler. Det vil resultere i, at du vil blive registreret i Ribers (RKI) eller Debitor Registret, som er registret for økonomisk kriminelle og dårlige betalere i Danmark.

Moralen er, at du skal vurdere med dig selv, om du er i stand til at betale af på lånet inden du ansøger om at låne 50.000 kr. Det kan derfor være en fremragende idé at lave et budget, så du kan holde styr på dine indkomster og udgifter. På den måde kan du nemmere danne dig et overblik over din økonomi, hvor du kan se, hvor mange penge du må bruge, og hvor mange penge du kan sætte til side til at betale af på lånet.

For at få råd til lånet, bør du overveje om du kan formindske nogle af dine udgifter. Du kan eventuelt gøre op med dig selv, hvor du har mulighed for at spare penge. Du kan eventuelt samle kvitteringerne på alt hvad du køber på en uge eller på en måned for at se, om der er noget af det du har købt, som du i realiteten sagtens kunne have været foruden.

Et smuthul, så du kan låne 50.000 kr. gratis

Her hos Jyske Lån har du faktisk mulighed for at finde låneudbydere som giver dig den første måned rentefrit. Det betyder, at du kan låne gratis, hvis du kan tilbagebetale inden den rentefrie periode udløber. De fleste låneudbydere tilbyder en periode med 0% i rente. Du kan ofte finde låneudbydere som har hele 60 dage med 0% i rente.

Denne mulighed kan du benytte dig af, hvis du ønsker at låne 50.000 kr. nu og kan tilbagebetale det fulde beløb inden de 60 dage udløber. Denne metode kan være ganske fin til short term lån, og det er en god idé at tjekke nogle forskellige låneudbydere, så du kan finde det bedste tilbud, der passer til dig. Står du og skal bruge 50.000 kr. lige nu og her, og med sikkerhed ved, at du kan tilbagebetale lånet inden de 60 dage, så er dette lige noget for dig.

Låneeksempel på 50.000 kr. hos en vilkårlig låneudbyder

Herunder kan du se et vilkårligt eksempel på et lån på 50.000 kr. Dette er blot en illustration på, hvordan et lån kan se ud. Tallene kan godt variere fra person til person, da du får de reelle tal efter låneudbyderens kreditvurderingen af dig.

Beløb Kr. 50.000,-
Løbetid (tilbagebetalingsperiode) 60 måneder (5 år)
Ydelse per måned Kr. 1.469,-
ÅOP (årlig omkostning i procent) 28,1%
Debitorrente 22,35% per år
Kreditomkostninger Kr. 38.127,-
Tilbagebetalingsbeløb i alt Kr. 88.127,-

 

Når du ansøger, vil det typisk se sådan ud, så du får et overblik over dit fulde lån. Vær dog opmærksom på gebyrer, da nogle få låneudbydere har et par ekstra af dem. Er der en låneudbyder, som du ikke føler dig tryg ved, vil vi anbefale, at du vælger en anden. Dog er alle vores låneudbydere registrerede autoriserede låneudbydere, og du kan læse meget mere om deres anmeldelser fra kunderne på Google eller Trust Pilot.

Fremragende lån for studerende, hvis SU-lånet ikke rækker så langt

Som studerende kan det være svært at få økonomien til at løbe rundt. Der kan hurtigt opstå uforudsete udgifter, så derfor kan det være smart at kunne låne penge hurtigt. Det kan også være at du lige mangler nogle penge til den lejlighed du drømmer om at leje eller købe. Det kan Jyske Lån hjælpe dig med.

Det ses ofte, at bankerne ikke vil lade unge studerende låne penge, så derfor er det nu muligt at optage et lån på 50.000 kr. kroner eller meget mere hos låneudbyderne her hos Jyske Lån, selvom du blot er studerende. Du skal dog være 18 år eller derover for at låne penge hos danske låneudbydere.

Mange banker kræver, at man kan stille i sikkerhed til lånet, hvis man vil optage et banklån for studerende. Dette kan ofte være vanvittigt problematisk, da mange studerende enten ikke har særlig mange penge at stille sikkerhed med eller andre ejendomme med værdi, som sikkerhed. Har du ikke nogen forældre som kan kautionere for dig, vil du netop ikke have mulighed for at optage et banklån.

Låneudbyderne her hos Jyske Lån, er blot interesseret i at lave en kreditvurdering på dig, som sikkerhed til lånet. Efter kreditvurderingen af dig, vil du så få mulighed for at afvise eller bekræfte dit tilbud om lånet, så længe du opfylder låneudbyderens minimumskrav.

Ønsker du at se dine muligheder for lån for studerende kan du se mere på jyskelaan.dk

Lån til pensionister

Det kan være vanskelig at låne penge som pensionist. Mange banker vil ikke låne penge ud til folk over 65 år. Til gengæld er vores låneudbydere villige til at låne penge til dig, selvom du er pensionist. Det eneste de kræver fra dig er, at du opfylder dine minimumskrav og dokumenterer din pension og månedlige indkomst.

Som pensionist har man oftest ikke vildt mange penge mellem hænderne. Derfor er det vigtigt, at du kan tilbagebetale dit lån uanset hvad. Derfor kan det også her være en god idé at fører et budget over dine indtægter og udgifter, så du har kontrol over din økonomi.

Det kan være smart at sætte din løbetid op, altså hvor lang tid du vil låne pengene, så du netop ikke får en for høj månedlig ydelse, som i værste fald kan ødelægge din økonomi. Jo længere løbetid du vælger på dit lån, jo lavere vil din månedlige ydelse være.

Brug pengene til lige hvad du har lyst til

Med vores låneudbydere, har du mulighed for at bruge dit hurtige lån på lige det du har behov for. Vores låneudbydere interesserer sig ikke for, hvad du vil bruge pengene til.

De ønsker blot at lave en kreditvurdering af dig, for at undersøge hvor stor sandsynlighed der er for, at du kan tilbagebetale lånet på sigt. Jo bedre en økonomi du har, jo lavere rente vil du få som tommelfingerregel.

Den nye lovgivning om kortfristede forbrugslån

Fra den 1. januar 2017 blev en ny lov sat i kraft. Denne lov omfatter en betænkningsperiode på 48 timer. Det vil sige, at du kan nå at fortryde dit lån inden for disse 48 timer. Denne lov blev sat i kraft på grund af en undersøgelse, hvorpå 4 ud af 10 personer fortrød deres impulskøb hos låneudbydere. Ønsker du at læse mere om dette kan du læse mere på retsinformation.dk under § 8.

I nogle tilfælde kan du stadig låne 50.000 kr. trods Ribers registrering (RKI)

Har du været rigtig uheldig, og er endt i køerne i Ribers, registret for dårlige betalere, så er lånemulighederne formindsket gevaldigt. I nogle tilfælde, kan du faktisk være heldig og finde et smuthul til et lån alligevel.

Måden at gøre dette på er, at gøre dig gode venner med låneudbyderne. Det er vigtigt at være helt ærlig om din situation angående din registrering i Ribers over for den pågældende låneudbyder. Dernæst er det vigtigt, at du i dette tilfælde fortæller dem, hvad du vil bruge pengene på, da det nogle gange kan have indflydelse på dine chancer om et lån.

Det kan være en meget fornuftig idé at kontakte den låneudbyder du ønsker at låne penge hos, så de netop kan høre lidt om dig og om din situation. I de fleste tilfælde vil låneudbydere forsøge at finde en løsning sammen med dig, så begge parter kan føle sig komfortable om handlen.

Ønsker du at låne penge trods RKI, skal du regne med at skulle betale en højere rente i forhold til, hvis du ikke var registreret i RKI eller Debitor Registret, da låneudbyderne ikke kan have nogen former for sikkerheder grundet din registrering i RKI. Det er dog helt klart forsøget værd, da sandsynligheden for, at det kan lade sig gøre og du får et ja, er forholdsvis sandsynlig. Læs mere om RKI her

Lån hurtigt 50.000 kr.

At ansøge om lån kan blot tage 3 minutter, besvarelsestiden fra låneudbyderen er hos vores låneudbydere helt ned til 10 sekunder. Kreditvurderingen af dig, tager også ganske kort tid, og så snart kreditvurderingen er gennemført, vil du i de fleste tilfælde modtage pengene med det samme kort tid efter du har underskrevet med dit Nem ID. I alt kan dette blot tage under 15 minutter at ansøge om lånet til du har pengene på kontoen.

Hos Jyske Lån har vi rigtig mange låneudbydere. Alle dem kan du finde ved at benytte dig af vores lynhurtige søgemaskine lige her på jyskelaan.dk.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at alle låneudbyderne har forskellige fordele, ulemper og krav. Det vil sige, at renten kan variere meget fra låneudbyder til låneudbyder. Derfor er det vigtig at undersøge nøje dine betingelser inden du takker ja til lånet.

De fleste af vores låneudbydere har nogle illustrationsværktøjer af forskellige lån. Du vil opdage, at mange af disse værktøjer, kan du bruge til at undersøge, hvad du kan låne og i hvor lang tid du kan låne beløbet. Det er ofte et skema, hvor du kan justere beløbet og løbetiden, så du overordnet kan se dine lånemuligheder inden du ansøger om et lån.

Sådan hjælper Jyske Lån dig med et hurtigt og sikkert lån

Hos Jyske Lån har vi gjort det super nemt for dig at låne penge hurtigt og nemt. Der går ikke længe fra du ansøger om lånet til du har modtaget pengene på din konto. De fleste af vores låneudbydere benytter sig af straks overførsler. Det vil sige, at du modtager pengene med det samme kort tid efter din ansøgning er blevet behandlet og godkendt af låneudbyderen.

Her på siden har samlet en vejledning til, hvordan du nemt kan ansøge om et hurtigt lån gennem Jyske Lån. Vi viser dig, hvor nemt det kan gøres og, hvor kort tid det egentlig tager for dig at ansøge om et lån.

 • Til at starte med skal du finde de låneudbydere du finder interessante. Dette gør du gennem vores søgemaskine, hvor du blandt andet kan ansøge om billige lån.

 

 • Her skal du blot indtaste, hvor mange penge du ønsker at låne og dernæst indtaste din alder. Ved hjælp af disse oplysninger, kan søgemaskinen på ganske få sekunder finde de mest relevante lån for dig.
  Her kan det være en god idé at vælge nogle forskellige låneudbydere, så du har flere som du kan sætte op mod hinanden og sammenligne med, så du kan finde det bedste lån for dig. Alle dine personlige oplysninger, forbliver fortrolige når du indtaster disse oplysninger.
  Dette trin og også fuldstændigt uforpligtende, og du binder dig ikke til noget når du indtaster dine oplysninger.

 

 • Når du har fundet 1 – 3 låneudbydere som du finder interessant, skal du klikke på dem, hvorefter du vil blive sendt videre til låneudbyderens website.

 

 • På låneudbyderens website, får du mulighed for at indtaste dine oplysninger om, hvor meget du har lyst til at låne og, hvor lang en løbetid du ønsker at have, også kaldet låneperiode.
  Det er vigtigt, at alle dine oplysninger er korrekte, da forkerte oplysninger kan have stor indflydelse på dine chancer om en godkendelse af dit lån.
  Har du vigtige oplysninger om dine økonomisk forhold, bør du også informere låneudbyderen om dette uanset hvad det er.Husk at låneudbyderne ønsker at gøre dig tilfreds og de vil hellere end gerne forsøge at finde en god løsning sammen med dig, så du kan få det lån du ønsker.

 

 • Send ansøgningen med din digitale underskrift ved hjælp af dit Nem ID. Alle låneudbyderne vil guide dig sikkert gennem dette trin, så du ikke er i tvivl om noget.Skulle dette dog ske alligevel mod forventning, kan du altid kontakte den specifikke låneudbyder, som derfra vil kunne hjælpe dig på vej igennem processerne.Når din ansøgning er sendt afsted, vil du ganske kort tid efter få afvist eller accepteret din ansøgning fra låneudbyderen. Dette tager blot nogle få sekunder.

 

 • Dit lånetilbud er kommet retur. Nu skal du til at tjekke grundigt, at alle tallene passer sammen og få dannet dig et overblik over alle oplysningerne.Det er vigtigt, at du ikke misser nogle vigtige informationer om lånet, da dette kan få store økonomiske konsekvenser, hvis ikke du også læser det hele og også det med småt. Hellere giv dig lidt ekstra tid til at læse det hele igennem, så du ikke er i tvivl om noget når du skal til at skrive under på lånetilbuddet.

 

 • Når du har gennemlæst dit lånetilbud, skal du blot underskrive igen med dit Nem ID. Når dette er klaret, vil låneudbyderen lave en straks overførsel, så du kan have pengene på din konto hurtigst muligt.

 

Ansøg om et lån med din partner eller en anden i husstanden

Når du ansøger om et lån hos en vilkårlig låneudbyder, har du mulighed for at låne med flere personer. Du kan enten ansøge om et låne med din kæreste, ægtefælle eller en anden i husstanden. Dette kan være en smart måde at låne flere penge på, da I oftest vil få en lavere rente, fordi I er to økonomier, som kan betale af på jeres lån.

Når du ser på din ansøgning vedrørende dit lån, har du mulighed for at sætte et kryds i feltet, der omhandler, hvor mange personer i er om lånet. Dette felt skal du blot krydse af og udfylde de efterfølgende oplysninger om den anden person, som du ansøger om et lån med. Ved hjælp af dette trick, kan I få mere ud af pengene og dermed have større sandsynlighed for at tilbagebetale lånet hurtigst muligt.

Det er vigtigt, at I er realistiske om jeres lånebeløb og løbetiden på lånet. Det kan være en god idé at lave et fælles budget, så i kan finde ud af, hvor meget i kan låne, hvor økonomien stadig kan følge med uden nogen form for økonomiske komplikationer vedrørende lånet.

Bedømmelse 4.79 / 19