Lån 5000

Lån 5000  nemt og hurtigt

Går du med tanken om at få dig selv et attraktivt lån på 5.000 kr., så har du rig mulighed for at vælge blandt vores store udvalg af låneudbydere. Du skal blot scrolle lidt længere ned på siden, hvor du vil finde vores brugervenlige oversigt. Lån pengene uden at fortælle udbyderen hvad de skal bruges på, og betal et lille månedsbeløb tilbage gradvist med en lav rente.

Du kan optage et lån på ganske få minutter, blot ved at udfylde låneudbyderens låneansøgning, og sende den færdige låneansøgning afsted med din digitale signatur. Efterfølgende vil den valgte låneudbydere foretage en kreditvurdering på dig, hvorefter du vil få et svar tilbage efter få sekunder.

Lån 5.000 kr. med hjælp fra Jyske Lån

Her hos Jyske Lån bestræber vi os efter at hjælpe dig med med at finde et lån som er skræddersyet til dine behov. Derfor har vi samlet alle landets låneudbydere, som kan give dig flere penge mellem hænderne, uden at du skal gå ned i banken og snakke med en bankrådgiver. Det er både nemt og hurtigt at optage et lån online. Du skal blot sørge for at overholde minimumskravene fra den individuelle låneudbyder.

Herunder finder du de mest hyppige krav som går igen blandt de forskellige låneudbydere:

 • Minimumsalderen er på 18 år
 • Du skal have dansk statsborgerskab
 • Du skal have adresse i Danmark
 • Du skal kunne dokumentere dine seneste lønninger
 • Du skal dokumentere din årsopgørelse
 • Du må ikke være registreret i RKI eller hos Debitor Registret

Låneudbyderne stiller generelt ikke strengekrav til deres låneansøgere, og derfor er chancen høj, hvis du altså overholder minimumskravene.

Minimumsalder 18 år

I forhold til den danske lovgivning, skal man som minimum være fyldt 18 år samt. være myndig for at kunne optage et lån. I forbindelse med at der er fastsat en minimumsalder på blot 18 år, har flere låneudbydere valgt at man skal være ældre før de ønsker at udstede et lån.

Nogle udbydere har en minimumsalder på hele 23 år, da de anser chancen for at lånets betalinger bliver overholdt. Du bør derfor være opmærksom på den individuelle låneudbyders alderskrav, nu hvor du skal til at finde en låneudbyder.

Årlige indtægter og nuværende job

Din årlige indtægt er formentlig et krav, hvis du ønsker at optage et lån hos en af de mange forskellige låneudbydere, som vi har her på siden. Hvor meget du skal have tjent på et år, afhænger af den individuelle låneudbyder. Nogen kræver mere eller mindre end andre, og derfor bør du undersøge deres krav i forhold til indtægter.

Dette krav er med til at sikre låneudbyderen, at du tilbagebetaler det aftalte lånebeløb fuldt ud. Du vil formentlig blive bedt om at vedhæfte din årsopgørelse, i forbindelse med at du er i gang med at udfylde din låneansøgning. Du vil formentlig også blive bedt om at vedhæfte dine sidste lønningssedler, så låneudbyderen ved at du har et nuværende job med indkomst, som giver økonomisk stabilitet i deres øjne.

Ikke alle låneudbydere har krav om at du skal vedhæfte dine sidste lønninger eller din årsopgørelse. Du bør derfor være opmærksom på hvilke krav låneudbyderne har før du søger om et lån, specielt hvis du ikke ønsker at vedhæfte dokumentation.

Tre simple trin til dit lån på 5.000 kr.

Det er ganske simpelt at optage et lån via. Jyske Lån, og det kan gøres på 3 steps.

Søg

Først og fremmest skal du blot bruge vores brugervenlige søgemaskine hvor du har mulighed for at segmentere blandt de forskellige låneudbydere, så du finder lige præcis det ønskede lånebeløb, som du har behov for. Start med at vælge hvor meget du ønsker at låne samt. din alder. Ved at være ældre vil du klart have en fordel, da fleste låneudbydere vil have at man skal have en minimumsalder på 21. Det er selvfølgelig muligt at optage et lån, i en alder af 18 år, men udvalget er mindre.

Vores søgemaskine frasorterer de låneudbydere som ikke udsteder et lån efter dit behov, og derfor vil du hurtigt kunne finde en eller flere låneudbydere som du kan lave en låneansøgning hos.

Sammenlign

Nu hvor du har en specifik låneoversigt, så har du rig mulighed for at sammenligne låneudbyderne på kryds og tværs. Du har desuden også mulighed for at læse om deres specifikke krav samt. fordele og renter på lånet. Husk at tjekke renten, som er skiltet hos alle vores låneudbydere.

Ansøg via. Jyske Lån

Det er både hurtigt, nemt og sikkert at optage et lån via. jyskelaan.dk. Det er 100% gratis og uforpligtende at lave en ansøgning hos alle vores leverandører. Der er absolut ingen binding på din låneansøgning og låneudbyderen sender også et lånetilbud afsted gratis.

Du skal blot klikke videre ind på de ønskede låneudbydere hvor din låne proces allerede er i gang. Hvis du er i tvivl under selve låneprocessen, bør du tage kontakt til låneudbyderens kundeservice, som vil guide dig igennem processen.

Lån 5.000 kr. gratis

At låne 5.000 kr. er faktisk en realitet, selvom det lyder for godt til at være sandt. Hvis du ønsker at optage et gratis lån med 0 % i rente, skal du være absolut sikker på at kunne overholde låneaftalen, da renten efterfølgende vil stige drastisk.

De fleste udbydere, tilbyder deres kunder 30 dage, hvor de har mulighed for at tilbagebetale pengene uden nogen form for renter. Det er kun som førstegangskunde, hvor du har mulighed for at optage et rentefrit lån.

Vidste du at det er blevet muligt at optage et gratis lån i op til 60 dage, i og med at lånemarkedet er blevet så konkurrencepræget som det er i dag? Desuden kan man låne mellem 1.000 kr. – 15.000 kr., dog skal man være sikker på at kunne tilbagebetale inden tidsfristelsen.

Låneeksempel med 0% i rente:

Kreditbeløb: 5.000 kr.
Løbetid: 30 dage
Rente: 0 %
ÅOP: 0 %
Omkostninger i alt: 0 kr.

Lån 5.000 kr. med attraktive renter

Selvom det er muligt at optage et gratis lån, kræver det stadig at man kan tilbage betale det skyldige beløb, inden tidsfristelsen udløber. Det er vigtigt at være realist når det kommer til penge, da et gratis lån med sikkerhed vil blive langt dyrere end et normalt lån med renter, hvis tidsfristelsen ikke bliver overholdt.

Låneudbyderne er ramt af hård konkurrence mellem hinanden, og derfor er renterne skruet helt ned i bund. Du vil med sikkerhed kunne finde et attraktivt lån, som du kan drage fordel af, i form af en billig rente.

Herunder finder du et typisk låneeksempel med renter:

Lånebeløb: 5.000 kr.
Løbeperiode: 12 måneder
ÅOP (Årlige Omkostninger I Procent): 9,95%
Kontogebyr: 25 kr./md.
Etableringsomkostninger: 1.200 kr.
Tilbagebetaling i alt: 1.722,5

*Det er muligt at finde et lån uden etableringsomkostninger, dog kan renten være relativ højere!

Konsekvenser hvis lånet ikke overholdes

Hvis du ender i en situation, hvor økonomien brister for dig, hvor du ikke har mulighed for at tilbagebetale de månedlige renter, vil det koste dig dyrt. Først og fremmest vil dit lån blive langt dyrere, og din økonomi vil have svært ved at finde fodfæstet igen. Det vil bl.a. gå udover din daglige økonomi samt. dine kommende udgifter i form af husleje, forbrug osv.

For det andet kan du risikere at blive truet med registrering i RKI eller hos Debitor Registret. Dog skal låneudbyderen varsle dig 3 gange, før de må eksekvere fra trussel til realitet. Hvis dette er tilfældet, vil du ikke have mulighed for at optage et eller flere lån i fremtiden, medmindre du får slettet din eksisterende gæld.

 

Et lån for studerende

Som studerende kan det være svært at holde økonomien i trådene, som så mange andre, specielt hvis der kommer uforudsete udgifter eller noget helt andet. Det kan f.eks. være at du mangler penge til at kunne købe dine nye studiebøger til det kommende semester, eller du blot ønsker penge til årets Roskilde festival, eller hvis du ønsker hjælp til dit indskud, så du kan flytte tættere på dit studie.

At være ung og studerende er ikke en speciel god cocktail, i forhold til at skulle optage et lån i en fysisk bank. Specielt fordi at bankerne ønsker at man stiller en form for sikkerhed til lånet. Det kunne f.eks. være at man stiller sin bil, motorcykel eller hus i værdi, så banken har værdi hvis lånet ikke tilbagebetales. Som studerende er der stor sandsynlighed for at man ikke ejer genstande af så høj værdi, og derfor ønsker bankerne ikke at udstede et lån.

Alle vores låneudbydere udsteder lån til studerende så længe at de overholder minimumskravene. Hvis du vælger at søge om et lån, skal du vedhæfte dine lønninger altså din månedlige SU. Hvis du er studerende med en alder på under 18 år, vil du ikke have muligheden for at optage et lån, grundet den danske lovgivning, der omhandler aldersgrænsen.

Hvis du stadig ønsker et lån som studerende og ikke har muligheden for at søge om lånet selv, bør du snakke med dine forældre, da de har muligheden for at optage et lån og udstede det til dig. Hvis i vælger denne løsning vil det være dine forældre som vægter på lånet, og derfor står de til ansvar for at betalingerne bliver overholdt til tiden.

I vores brugervenlige låneoversigt, har du mulighed for at vælge din alder, når du skal finde de forskellige låneudbydere, som passer til din alder. Du vil med garanti kunne finde et par attraktive låneudbydere, som udsteder lån til studerende.

Et lån for pensionister

Står du og mangler lidt flere penge mellem hænderne, men har ikke mulighederne for at tjene flere penge i form af flere timer på arbejdspladsen, så vil du stadig have mulighed for at optage et online lån 5.000 kr.

Den gennemsnitlige pensionist modtager et grundbeløb på 6.237 kroner om måneden før skat. Det lyder ikke af specielt meget, men det er uden dit personlige pensionstillæg. I og med at du stadig får indtægter som pensionist, vil du have mulighed for at optage et lån ligesom alle andre med fuldtidsjob, deltidsjob eller noget helt tredje.

Jyske Lån anbefaler at man tager højde for den månedlige betaling, da man ikke har mulighed for at skrue op for sine lønningstimer, nu hvor man er kategoriseret som pensionist. En god mulighed vil være at optage et lån i en længere periode, og skrue ned for den månedlige betaling, så den ikke ender med at briste økonomien.

En jungle af låneudbydere

Hos Jyske Lån tilbyder vi vores besøgende en overskuelig liste af alle låneudbydere i Danmark, som udsteder lån til den danske befolkning. Alt du skal gøre er at tjekke oversigten igennem og finde de låneudbydere som du kan drage fordel fra.

Der vil både være fordele og ulemper ved hver enkelte låneudbyder, og derfor bør du være grundig, nu hvor du skal ud og låne penge. Et lån kan være godt for mig og skidt for dig, da det afhænger af ens egne behov og krav.

Hos Jyske Lån er vi 100% neutrale blandt de forskellige låneudbydere, og fremhæver ingen over andre, da vi ikke ønsker at påvirke vores besøgende med specifikke låneudbydere. Vi ønsker blot at hjælpe dig med at finde et billigt og nemt lån, som du kan betale tilbage uden at din økonomi brister. Du bør tage højde for følgende faktorer, før du vælger en specifik låneudbyder:

 • Hvor meget vil du gerne låne?
 • Hvor meget kan du betale tilbage om måneden?
 • Hvad er de generelle lånevilkår hos låneudbyderen?
 • Hvilke låneomkostninger har lånet?

Dette kan lyde som en ordentlig mundfuld, men kan gøres ganske enkelt, ved blot at kigge vores oversigt igennem, og klikke direkte videre til den uforpligtende låneansøgning hos hver enkelte låneudbyder. Du vil desuden også have mulighed for at se deres specifikke krav, under udfyldningen af låneansøgningen.

ÅOP på et lån af 5.000 kr.

I forhold til alle de forskellige omkostninger i forbindelse med at optage et lån, kan det være svært at danne sig selv et helhedsbillede over alle udgifterne. Derfor er bankerne begyndt at skilte med de årlige omkostninger i procent (ÅOP), hvor du hurtigt og nemt kan se hvor meget lånet vil koste på årsbasis.

Hvis du ikke interesserer dig for alle de forskellige udgifter, skal du blot tjekke låneudbyderens ÅOP, som de alle sammen skilter med. Det er lovpligtende at skilte med ÅOP, og derfor kan du med sikkerhed se hvad lånet vil koste dig på års basis.

Du vil også hurtigt kunne sammenligne de forskellige lån med hinanden, uden at du skal bruge langtid på at udregne alle deres forskellige udgifter. Du kan selvfølgelig også kigge på låneudbyernes rentesats, dog vil du ikke have de andre udgifter med indover. De forskellige udgifter er delt i engangsomkostninger og løbende omkostninger.

Engangsomkostninger ved optagelse af et lån:

 • Dokumentgebyr
 • Stiftelsesprovision
 • Ekspeditionsgebyr
 • Fast tinglysningsgebyr
 • Den variable tinglysningsafgift

Løbende omkostninger i forbindelse ved optagelse af et lån:

 • PBS-gebyret
 • Månedlige rente
 • Månedlige og årlige kontogebyrer
 • Administrationsgebyrer
 • Deportgebyrer

Du bestemmer 100% over dig eget lån

Hos de fysiske banker kan det være nervepirrende at skulle søge om et lån, hvis pengene skal bruges på f.eks. ferie eller noget helt andet, som egentlig ikke vedkommer banken i din optik. Ved at søge om et lån på 5.000 kr. online, skal du ikke begrunde lånets brug.

Låneudbyderne spørger ikke decideret ind til pengenes brug, og du vil med sikkerhed kunne bruge pengene på lige det du ønsker, uden at det vil have indflydelse på om lånet bliver godkendt.

Lån 5.000 kr. sammen med en anden

Hvis du ønsker at optage et lån sammen med en anden person, er dette en mulighed blandt de fleste låneudbydere. Ved at være 2 personer om lånet, vil bankerne have en større tryghedsfølelse, og derfor vil lånets rente formentlig blive billigere.

Du bør derfor overveje at optage et lån sammen med en anden person, hvis du ønsker at kunne optage et lån med sikkerhed. Ved at være 2 personer om lånet, vil i begge 2 have fuld ansvar for lånet, og det kan give dig mere sikkerhed.

Den eneste negative ting ved at være 2 om lånet, er at hvis den ene ikke er i stand til at betale, så er den anden nødsaget til at betale den anden halvdel også.

Lån 5.000 kr. trods RKI

Hvis du er endt i saksen som dårlig betale hos enten RKI eller Debitor Registrer, og har prøvet at søge om et lån, ved du sikkert også at du med garanti vil få et afslag hos de fleste udbydere. Det er nærmest umuligt at optage et lån samtidig med at man er i RKI. Hvis du stadig ønsker at låne 5.000 kr. eller mere har vi et par enkelte råd som kan hjælpe dig.

Hvis du stadig ønsker at låne penge selvom du er registreret i RKI, har vi et par enkelte råd som kan hjælpe dig godt på vej. Der findes absolut ingen magisk løsning som kan fjerne dig fra listen desværre.

Vores første tip er umiddelbart det nemmeste men også en meget lang proces. Ved at vente i 5 år, vil din registrering automatisk blive fjernet fra listen. Dette er formentlig ikke den ideelle løsning til dig som ønsker at låne penge lige nu og her. Dog har man ikke rigtig noget valg medmindre man benytter sig af vores anden løsning.

Vores andet tip er klart den sværeste løsning, men også den mest holdbare løsning. I bund og grund handler det om at løsrive sig fra sin gæld, ved at betale restgælden, så hurtigt som overhovedet muligt. Du bør snakke med en bankrådgiver, og få skemalagt din økonomi fra punkt til prikke, så du kan se hvor meget dit forbrug er på, samt. hvor mange penge du har til dig selv.

Hvis du ønsker at tage sagen i egen hånd, kan du ganske nemt finde adskillige skabeloner som kan skemalægge din privatøkonomi.

Når din gæld er blevet betalt, vil du have mulighed for at optage et lån, hvis du altså opfylder låneudbydernes minimum krav. Vi anbefaler stærkt at du ringer til RKI eller Debitor Registret, og informerer dem om at gælden er færdigbetalt, så du hurtigere kan komme af listen, nu hvor det er slut. Se her om du er registreret som dårlig betaler

Generelle spørgsmål

Herunder finder du de mest hyppige spørgsmål fra kunder og besøgende.

Hvordan bliver pengene udbetalt?

Pengene vil med garanti blive send til din NemKonto, og derfor er det vigtigt at du har sådan en. Hvis du har lønninger, har du også en NemKonto.

Hvornår modtager jeg mine penge?

De fleste låneudbydere laver en straks overførsel, så du vil få pengene hurtigst muligt. I nogen tilfælde kan der gå op til 48 timer, da du som låneansøger er beskyttet med en tænkepause på de såkaldte 48 timer. Hvis du har fortrudt låneaftalen indenfor tænkepausen, kan du annullere uden det koster dog 1 krone.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Hvor meget du kan låne, afhænger af hvilken udbyder du vælger at optage et lån hos. F.eks. kan du finde låneudbydere som kan låne dig småbeløb på fra 100 kr. til 4.000 kr. samt. låne op til 450.000 kr. hos andre låneudbydere.

Alt afhænger af hvilken låneudbyder du ønsker at optage et lån hos.

 

Jeg har ikke fået svar på min ansøgning?

Hvis du ikke har fået svar fra låneudbyderen indenfor ganske kort tid, bør du stadig vente en time yderlige da i nogen tilfælde foretager låneudbyderen en manuel kreditvurdering, og derfor kan det tage længere tid.

Hvis dette ikke er tilfældet bør du tage kontakt til deres kundeservice, og forklare din situation.

Jeg har fået et afslag hvad gør jeg?

Først og fremmest bør du prøve at dobbelttjekke dine personlige oplysninger og se om de er korrekte, da man nemt kan komme til at lave en stavefejl på farten. Hvis dette ikke er tilfældet, bør du undersøger om du opfylder kravene endnu engang.

Hvis du er sikker på at det hele stemmeroverens med deres krav osv. bør du tage kontakt til deres kundeservice. Det er ikke sikkert at de oplyser grunden for dit afslag, og det må du desværre indfinde dig med. I tilfælde kan det også være en fejl fra systemet, og derfor kan det godt betale sig at tage kontakt.

Bedømmelse 4.75 / 20