Lån 400.000

Lån 400.000kr. nemt og hurtigt

Det har aldrig været nemmere at låne penge, som det er i dag. Med lån online kan du nemt og hurtigt komme til det det løn du ønsker på utrolig kort tid. Hos Jyske lån har vi opsat en sammenligningstjeneste, hvor du har mulighed for at sammenligne lån imellem 42 låneudbydere.

Når du ansøger igennem vores samarbejdspartnere, skal du ikke redegøre for hvad pengene skal bruges på. Du skal blot købe og gøre det du ønsker dig allermest. De få som låner helt op mod 400.000kr. bruger dem typisk på, udbetaling til hus, bil, renovering osv.

Låne processen igennem os og vores låneudbydere er enkelt, og det eneste du skal gøre, er blot at indtaste de oplysninger låneudbyderen ønsker, også er du godt på vej mod dit lån.

Hos Jyske lån hjælper vi dig til et nemt lån

Vi kander alle det, når vi søger nettet tyndt for en bestemt ting. Det kan hurtigt blive frustrerende med alle de forskellige hjemmesider, og muligheder du bliver stillet. Vi har derfor valgt at udvikle en sammenligningstjeneste, der hjælper dig til et nemmere og mere enkelt valg.

Med hele 42 låneudbydere, har du mulighed for at finde et lån, der opfylder de behov og krav du måtte have. Billige lån, er noget vi søger efter dagligt, hvilket også gør at vi opdaterer vores sammenligningstjeneste dagligt, for at du kan få det mest præcise låne eksempel som muligt.

Vi har derudover, indsat de største fordele og ulemper ved de forskellige låneudbydere, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de forskellige muligheder. Hvis du ønsker at låne som de forskellige låneudbydere, og hvad de kan tilbyde dig, kan du læse mere om dette her.

Lån 400.000 som ung

400.000kr. er utrolig mange penge for en ung, men ikke desto mindre har du mulighed for at optage et lån så stort udenom banken. Vi kender alle det, at vi som ung mangler lidt til de daglige indkøb. Derfor har du mulighed for at låne online uden at stille sikkerhed. Om du ønsker et lån på 30 dage eller 72 måneder, er helt op til dig.

Du bestemmer derfor helt selv om hvor meget du vil låne. Om det er til betaling af din husleje eller udbetaling til en lejlighed, det er helt op til dig. Du skal nemlig ikke redegøre for hvad du køber, trods din alder.

Der er dog nogle krav du som minimum skal stille inden du optager et lån. Vi vil komme ind på hvilke krav du som minimum skal opfylde længere nede i artiklen.

Det har aldrig været nemmere at låne penge

Vi har valgt at lave en guide til hvordan du nemt, hurtigt og enkelt låner penge ved brug af vores sammenligningstjeneste. Med så stort et udvalg af låneudbydere, kan man nemt se sig blind på alle de forskellige fordele, ulemper og beløbsgrænser.

Alle vores samarbejdspartnere benytter sig af straks overførsler, så du på hurtigste vis kan få dine penge på kontoen. Typisk vil du modtage dem inden for 24 timer efter du har underskrevet din låne kontrakt.

Søg blandt de mange låneudbydere

Ved blot at scrolle længere op på siden, vil du se vores sammenligningstjeneste. Ved besvarelse af to spørgsmål vil den finde de lån frem, som virker bedst for dig. Det er vigtigt du udfylder begge lån, da nogle låneudbydere har forskellige krav til både alder og maksbeløb. Det er derfor vigtigt du indtaster dette, da du kan få afvist din låne ansøgning hvis du ikke opfylder de forskellige krav.

Du vil hurtigt kunne se de forskellige fordele og ulemper ved det forskellige låneudbydere, under hver boks. Samt er der blevet indsat et låneeksempel under dem alle. Det er derfor nemt for dig at fra sortere de låneudbydere du ikke ønsker.

Valget er dit

Når du har fundet den låne udbyder der stemmer overens med alle de krav du har, trykker du på knappen ”ansøg lån” og du vil derefter blive videreført til den pågældende låneudbyders hjemmeside. Vi anbefaler du som minimum ansøger hos 2-3 forskellige, så du kan sammenligne dine lånekontrakter med hinanden. Det er gratis at ansøge om lån.

Når du ankommer til låneudbyderens hjemmeside, skal du nu indtaste det ønskede lånebeløb og løbetid. Du vil kunne ofte se, hvilken månedlig ydelse du vil få for det lån du er i færd med at optage. Juster derfor lånet, så du med garanti ved du kan tilbage betale den månedlige ydelse.

Efter du har indtastet dette, vil du blive videreført til en side hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger. Vores samarbejdspartnere arbejder med en sikker hjemmeside, så ingen kan stjæle de oplysninger du opgiver. Ligeledes har de ingen intentioner til at videre sælge dine oplysninger til en tredje part.

Læs og underskriv din kontrakt

Når du har underskrevet og sendt din låne ansøgning, vil du indenfor en time få en besvarelse på om du er blevet godkendt. Hvis du er blevet godkendt, vil du indenfor kort tid modtage en mail, hvori der er en låne kontrakt og et link til din online underskrift.

Husk, du er ikke bundet til din låne ansøgning, og du kan derfor unde problemer modtage flere lånetilbud på samme tid. Hvis et eller flere tilbud ikke lever op til dine forventninger, kan du gøre to ting.

  1. Lade som ingenting
  2. tilbagesende din lånekontrakt hvori du beskriver hvorfor den ikke er god.

Når du har kontrolleret at din låne kontrakt lever op til de forventninger du har, skal du benytte dig af det link du modtog i din mail. Igennem dette link, vil du nu blive videreført til en sikker side, hvor du skal underskrive med dit NemID.

Fra det sekund du sender din lånekontrakt afsted, vil banken påbegynde en straks overførsel til din NemKonto. Dr kan gå fra 1 time og helt op til 2 arbejdsdage. Dette afhænger af hvilken bank du har samt. det tidspunkt på døgnet du underskriver kontrakten på.

En sammenligningstjeneste udover det sædvanlige

I vores søgen på at give dig det helt rigtige lån, har vi udviklet en sammenligningstjeneste som gør det muligt for dig at finde det helt rigtige lån indenfor kort tid. Vi arbejder hverdag på at optimere vores kunders brugerrejse, og vi stopper ikke før der ikke kan forbedres mere.

Typiske krav for låntagere

Når man gennemsøger internettet for de bedste lån, kan det hurtigt blive svært at huske på alle de forskellige krav. Vi har derfor opsat de krav vi finder mest relevante for lån på 400.000kr.

Minimum og maksimums alder

For at kunne optage et lån, skal du som minimums være fyldt 18 år ifølge dansk lovgivning. Hos nogle låneudbydere, har de sat kravet så du skal have en bestemt alder for at kunne låne igennem dem. Hvis du ikke er opmærksom på minimumskravet for din alder, kan du få afvist din låne ansøgning.

Andre låneudbydere, sætter en maksimumsgrænse for lån til ældre. Dette gør de fordi usikkerheden for at få pengene

Dansk statsborgerskab, E-mail og bopæl

Når du ansøger om et lån online, skal du som minimum være dansk statsborger, have en aktiv e-mail og en dansk bopæl.

NemID

Når du ansøger om et lån online, benytter du dig af NemID til at under skrive med. Hos nogle låneudbydere, kan du underskrive din låneansøgning, for at give dem adgang til oplysninger fra skat mm.
dette gør du for at give dig selv en bedre kreditvurdering.

Registreret i RKI

Hvis du er registreret som dårlig betaler hos RKI eller debitor registret, vil du sjældent blive godkendt til et lån. For at blive slettet fra RKI eller debitor registret, kan du gøre to ting

  1. Betale din restgæld. Når du har betalt din restgæld, vil du blive slettet fra registret. Der kan dog gå helt op til et år efter du har betalt, før du bliver fjernet.
  2. Når du bliver registreret som dårlig betaler, kan du kunne være rastreret under samme gæld i 5 år. Herefter vil du blive slettet

Se om du er registreret i RKI her

Låne eksempel

Vi har opsat et låne eksempel, så du kan se hvad du skal kigge efter når du gennemser din låne kontrakt. Dette låne eksempel er taget direkte ud fra egen ansøgning, så derfor kan du opleve du ikke modtager samme tal, som i har indsat i vores eksempel.

Beløb 400.000 kr.
Løbetid 96 måneder
Samlede omkostninger 238.347 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 638.347 kr.
ÅOP 13,4 %
Debitor rente 12,45 %
Månedlig ydelse 6.649 kr.

 

Afslag på lån

Hvis du får afslag på din låneansøgning, kan der være mange grunde til dette. Vi har derfor valgt at opliste de meste hyppige grunde til hvorfor du bliver afvist. læs mere om retsinformation her

Opfylder ikke krav

Når du ansøger hos forskellige låneudbydere, har de alle forskellige krav. Dette betyder også du skal være opmærksom på dette. Vi modtager nogle mails hvori de spørg hvorfor de er blevet afvist. Hurtigt kan vi afspore os til at der ikke er blevet opfyldt nogle krav. Husk derfor altid at kontrollere disse inden du ansøger om et lån.

Lån nummer 2

Hvis du har et lån hos en anden låneudbyder, kan du blive afvist. Dette gør du fordi banken finder meget usikkert at låne penge til en der allerede skylder penge hos andre online banker. Du vil oftest kunne forhøje dit lån hos den låneudbyder du allerede bruger.

Bedømmelse 4.73 / 15