Lån 3000

Nemt, hurtigt og billigt lån på 3.000kr.

Vi kender alle det, når vi står og mangler penge til uforudsete udgifter, regninger, mad osv. derfor har Jyske Lån nu gjort det muligt at tilbyde dig alverdens lån samlet på et site. Du kan bruge dit lån til hvad du vil, og du behøver ikke redegøre for nogen hvad du skal bruge det til.

Ens regninger kan variere fra uge til uge, og det kan til tider være en godt med lidt flere på kontoen. Derfor kan det være en god ide for dig som ønsker en nem og hurtig løsning.

Et lån igennem vores samarbejdspartnere er nemt, hurtigt og billigt, det eneste du skal gøre, er at udfylde den låneformular leverandøren er lavet, også er du godt på vej til et hurtigt lån. Når de modtager din ansøgning, vil du blive kreditvurderet. Dette betyder låneudbyderen laver en vurdering af dig som låntager og giver dig svar indenfor få minutter om din ansøgning er godkendt.

Det er nu lettere end nogensinde før at optage et lån online, og vi hjælper dig helt fra dine overvejelser til det godkendte lån. Du kan læse mere om kviklån her

Sådan låner du penge

Når du skal ansøge om et lån, er der en bestemt proces du skal igennem for at kunne gennemføre det. Vi har derfor opsat en kort guide til hvordan du nemmest kan og hurtigst kan låne penge. Når du vælger at låne penge online, sparer du en masse tid på ikke at fysisk møde op i banken og gennemgå deres lange og trælse procedurer.

Som en af fordelene ved at låne online skal du ikke bekymre dig om at stille sikkerhed for dit lån. Dette betyder at vores låneudbydere kan godkende din låne ansøgning indenfor 30 sekunder, såfremt den bliver godkendt, kan du allerede have dine penge indenfor 2 timer. Læs mere her om kreditaftaleloven

Første trin

Det kan føles som digital jungle at se på alle de forskellige låneudbydere. Vi har derfor gjort det nemt for dig der gerne vil optage et lån allerede i dag. Igennem Jyske lån har du mulighed for at segmenterer imellem de data som afgør hvor du kan optage et lån.

Når du har valgt de data som passer til dig, har du mulighed for at se hvilke unikke goder de enkelte låneudbydere har. Når du har valgt den, låneudbyder der matcher dine behov, skal du klikke på ”læs mere”. Du vil herefter have mulighed for at vælge dit lån og dets løbetid.

Andet trin

Når du har bestemt hvor lang løbetid og beløb du ønsker, vil du blive sendt videre til en side hvor du skal indtaste dine personlige informationer. Disse informationer bliver brugt til at give dig så præcis en kreditvurdering som muligt. Jo bedre din kreditvurdering er, dets bedre rente og gebyrer.

Alle vores låneudbydere behandler dine oplysninger fortroligt og så du kan ro i maven opgive dine oplysninger til dem. Som en ekstra sikkerhed kan du kontrollere den pågældende låneudbyder har en http eller en HTTPS-hjemmeside. Det sidste ”s” står for secure, og er med til at kryptere din hjemmeside, så udefra komne ikke kan tage de informationer du ligger op.

Når du har indsat dine oplysninger, kan du i nogle tilfælde opleve fejl. Disse fejl kan typisk være fordi du har indtastet forkerte oplysninger i form af E-mail, Cpr-nummer eller forkert NemID kode.

Tredje trin

I det tredje og sidste trin, går vi igennem hvor dan du underskriver din låne kontrakt og modtagelsen af lånet.

Når du er blevet godkendt til et lån, vil du inden for kort tid modtage en mail hvor du modtager din låneaftale samt et videre link til din underskrift. Husk altid at gennemlæse din låneaftale, inden du underskriver. Heri står der din kreditvurdering i form af ÅOP, renter, gebyrer, samlet tilbagebetaling osv.

Ved brug af linket du modtager i din mail, vil du blive videreført til en ekstern side hvor du har mulighed for at underskrive din låne aftale online. Dette gør du ved brug af dit NemID.

Såfremt du er tilfreds med din låneaftale, underskriver du den, og låneudbyderen eksekverer med det samme. Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage i sofaen og vente på du modtager pengene. Afhængig af låneudbyderen går der mellem 1 time og 1 arbejdsdag.

Nemme lån for studerende

Som studerende kender vi alle til at mangle penge til hverdagens strabadser. Alle de arrangementer vi ønsker at deltage i, er ikke mulige grundet den tomme pengepung. Hos Jyske lån kender vi netop det problem alt for godt, og derfor har vi oprettet en service der hjælper dig til et hurtigt lån på 3.000kr.

Hvis du dog føler at netop dette lån er for lavt kan du nemt justerer på vores sammenligningstjeneste, så du finder netop det lån der passer til dine behov og ønsker selv om det er helt oppe i 10.000kr.

Når du er studerende, anbefaler vi du laver en dobbelt kontrol for hvilke lån du optager. Flere udbydere har gjort det fordelagtigt for studerende at låne. Du kan som udgangspunkt låne gratis de 2 første måneder hos nogle låneudbydere. Det kan derfor godt være en god ide at optage et lån sidst på måneden når pengene ikke rækker længere.

Det har aldrig været nemmere at optage lån i dag, og du kan gøre det hele online. Processen er faktisk så hurtig at du igennem Jyske lån kan sende en låne ansøgning på 30 sekunder. Når du låner online, slipper du også for at stille sikkerhed, hvilket gør det muligt for dig at låne til det du går og ønsker dig i hverdagen.

Når du ansøger om et lån er der selvfølgelig en række krav du skal opfylde for at kunne optage det. Ifølge den danske lovgivning skal låntageren mindst være 18 år. Hvis du står i pengenød og den eneste udvej er at låne, skal du have din værge/forældre til at underskrive din låne kontrakt.

Det betyder også at hvis du ikke tilbage betaler lånet, vil din værge eller forældre overtage lånet. Du kan her, se hvilke låneudbydere der låner til unge på 18 år. Det eneste du skal gøre, er at vælge den alder du er og vi vil derefter hjælpe dig til et nemt og hurtigt lån.

Lån penge trods RKI

Vi ser flere og flere som ender i RKI, hvilket betyder at de er blevet registreret som dårlige betalere. Mange låneudbydere låner som hovedregel ikke til kunder som er registreret i RKI, grundet låneudbyderens forværrede sandsynlighed for at få pengene tilbage indenfor den aftalte løbetid.

Det er ikke umuligt at få en godkendelse af en låneudbyder, men hvis du gør, er det vigtigt du gennemlæser din låneaftale. Når låneudbydere laver en kreditvurdering, afgør dette hvor høj en rente du vil få på dit lån. Hvis du er registreret som dårlig betaler vil din rente være skyhøj fordi bankens usikkerhed for at få pengene tilbage er stor.

Vi anbefaler du ansøger om pengene et andet sted, Evt. dine forældre eller i banken.  Du kan også som anden mulighed sørge for selv at komme ud af RKI. Dette kan gøres på to måder:

Betal din gæld

Den hurtigste metode for at komme ud af RKI og slippe for at være stillet som dårlig betaler, er at betale den gæld der har anbragt dig der i første omgang. Når gælden er betalt, vil du automatisk blive slettet fra RKI- eller debitor registret og herefter vil du kunne optage lån alle andre.

Den lange proces

Når du bliver registreret i RKI- eller debitor registret, kan du Maks være der i 5 år for den pågældende gæld. Dette betyder at efter 5 år, vil du blive fjernet fra RKI men du vil stadig skylde penge til diverse kreditorer.

 

Love og vilkår

For at sikre dig de bedste vilkår, bliver der hele tiden ændret i lovgivningen. Dette betyder også du får en række fordele når du optager et lån. Vi vil herunder komme ind på et par af de fordele du har mulighed for at benytte, ellers kan du læse mere her andre love og regler:

Betænkningspause

Når du ansøger om et lån og bliver godkendt, vil du modtage din låneaftale. Fra det øjeblik du har modtaget din låneaftale, må låneudbyderen ikke kontakte dig i 48 timer. Denne lov/regel er lavet for at beskytte dig, så låneudbyderen ikke ”spammer” dig, eller du vil føle dig tvunget til at optage lånet.

Du har derfor mulighed for at tænke over, om den låneaftale du netop har modtaget er omkostningerne værd, uden nogen udefra komne påvirker dig til at tage en beslutning med det samme.

Fortrydelsesret

I det sekund du modtager dine penge på kontoen, påbegynder din 14 dages fortrydelsesret. Du har derfor 14 dage til at beslutte dig for om du vil tilbage betale det fulde beløb eller om du vil fortsætte med den låneaftale du har underskrevet.

Hvis du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du skrive en mail til den låneudbyder du har lånt pengene af, og tilbage betale det fulde beløb. Der kan være forskel på de forskellige låneudbydere, i nogle tilfælde skal du ikke betale gebyrer eller renter for de få dage du har lånt pengene i.

Hos andre låneudbydere skal du betale. De renter og gebyrer du skal betale, vil stemme overens med det du har underskrevet i din låneaftale.

Sådan tilbage betaler du

Inden du optager et lån, så lav en plan over dine kommende betalinger for den løbetid du har overvejet. Gode overvejelser inden du optager et lån kunne være, Har du råd til at tilbage betale regningen indenfor tidsfristen eller skal løbetiden forlænges, Hvad skal der betales samt. kan det vente til næste måned?

Det er nemt at komme ud i økonomiske problemer hvis du ikke overvejer de spørgsmål. Så husk at sørg for at finde den rigtige balance for din fremtidige økonomi, så du kan betale lånet tilbage uden at skulle hæfte for unødvendige gebyrer og renter.

Når du laver du laver dit budget, så husk at overvej følgende,

 1. Husleje
 2. Transport
 3. Mad
 4. Generelle regninger
 5. Anden gæld
 6. Penge til at hygge dig for

Hvis du har en plan over dette, og din månedlige løn rækker til at kunne tilbagebetale gæld og renter, så har du de bedste muligheder for.

God ÅOP når du låner 3.000

Når du leder efter et flot lån på 3.000kr., kan det være svært at skille bukkende fra fårene hvis man ingen erfaring har med dette. ÅOP betyder, Årlig omkostning i procent, og du kan igennem dette se hvor høj dit reelle gebyr/rente er for hele året. ÅOP er derfor et af de vigtigste nøgletal

Vi anbefaler derfor at du altid tager denne til følge inden du optager et lån. Du vil altid få oplyst denne information når du modtager lånekontrakten, og du har dermed mulighed for at sammenligne de lån du bliver tilbudt på årsplan.

Når du ansøger om et lån på 3.000kr., så vil du blive mødt af to muligheder for lånet. Du kan enten optage et lån med høj rente og højt etableringsgebyr. Når du gør dette, vil lånet typisk strække sig over 3-12 måneder afhængig af de forskellige udbydere.

En anden mulighed er at finde en låneudbyder, der fokuserer på kortsigtede lån. Disse lån er billigst hvis du betaler det hele første gang. Hvis du i stedet vælger at forlænge dit lån, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Opfyld diverse krav bankerne kræver

Når du er ude efter det bedste lån, kan du med fordel kigge efter låneudbydere som tillader dig at låne hos dem. Når du ansøger efter lån, afgør din alder en stor del af hvor meget du må låne og hvilken rente du vil blive bevilliget. Når en låneudbyder laver en kreditvurdering, vil du blive vurderet på en masse parametre.

Når du ansøger om et lån uden sikkerhed, vil du altid blive stillet en dårligere rente end ved et almindeligt banklån. Nogle låneudbydere tilbyder nemlig kun lån hvis du opfylder specifikke krav. De specifikke krav kan være:

Din alder

Din alder er med til at fast sætte din mulige rente når du ansøger om et lån. Nogle låneudbydere har derfor også fastsat en minimumsalder for hvornår du må låne igennem dem. Dette kan skyldes mange årsager, men typisk er det fordi, de vil give dig en alt for høj rente grundet din alder.

Indkomst

Nogle låneudbydere har ikke dette krav. Typisk henter låneudbyderen selv disse informationer når du ansøger med dit NemID. Ikke desto mindre er dette en stor faktor hos hver enkelt låneudbydere, fordi din indkomst afgør hvor stor sandsynlighed banken har for at få sine penge tilbage indenfor den aftalte løbetid.

RKI registreret

Hvis du er registreret som dårlig betaler igennem RKI eller debitor registret, vil dine chancer være mindre for at kunne optage et lån med gode renter. Flere og flere låneudbydere låner som udgangspunkt ikke til folk der er registreret som dårlig betaler, fordi muligheden for at de vil modtage deres penge igen er meget lille.

CPR eller NemID

Når du ansøger om et lån, skal du oftest opgive enten dit CPR-nummer eller logge ind med NemID. Dette skal du fordi, låneudbydere har en bedre mulighed for at give dig en bedre kreditvurdering. Når du logger ind med NemID giver du på samme tid sammenstykke til at låneudbydere må gå ind og hente din årsopgørelse.

De informationer de typisk kigger efter, er din årsomsætning, renter på tidligere gæld samt. din gennemsnitlige indkomst.

E-mail og telefon nummer

For nemmest at kunne kontakte dig, skal du opgive telefonnummer eller en aktiv e-mail. Disse beskeder kan indeholde påmindelser om betaling, så du ikke glemmer at indbetale din månedlige ydelse.

Lån billigt i dag

Du har mulighed for at vælge imellem et hav af låneudbydere. Faktisk kan du vælge imellem 42 forskellige låneudbydere som alle har deres unikke og specielle krav til deres nye kunder. Kravene er ikke store, og det er de færreste som ikke kommer igennem nåleøjet.

Dine muligheder for at optage et lån med 0% i rente har aldrig være større. Dine lån skal dog være kortvarige for at du kan optage lån uden renter eller gebyrer. Flere og flere låneudbydere er nemlig begyndt at tilbyde nye kunder en rente og gebyrfri periode for lån.

Hos nogle udbydere har du mulighed for at optage et rente- og gebyrfrit lån i op til 60 dage. Du vil også få mulighed for at vælge imellem en kort eller langvarigt lån. Fordelen ved det langvarige lån er, du vil få mulighed for at tilbage betale lånet i mindre portioner.

Vi hjælper dig med at finde et billigt lån

Hos Jyske lån hjælper vi alle vores kunder med at finde gode lån med fair rente. Dette er netop grunden til vi har så mange forskellige låneudbydere. Du har mulighed for at låne 3.000kr. på under 30 sekunder igennem Jyske lån. Hos nogle låneudbydere har du mulighed for at få udbetalt dit lån samme dag som du underskriver.

Som du nok allerede ved, er der meget forskel for hvilken låneudbydere du vælger at gøre brug af. Det er derfor også vigtigt at du kontrollerer hver enkelt låneudbyder inden du optager et lån igennem disse.

Låne eksempel på 3.000kr.

Som skrevet tidligere er mulighederne mange for at optage et lån på 3.000kr. Vi har derfor valgt at opstille et typisk lån som du kan optage igennem en af vores låneudbydere. Du skal dog huske at disse tal er lavet ud fra vores skribents egen kreditvurdering da han ansøgte om et lån.

Beløb 3.000kr.
Løbetid 12 måneder
Samlede omkostninger 1.402,5kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.402,5kr.
ÅOP 124,22%
Debitor rente 94,91%
Etableringsomkostninger 250kr.

 

I dette låneeksempel, kan du både se ÅOP, Debitor rente, samlede omkostninger, samlet tilbage betalings beløb osv. Alt dette vil du også modtage i din låne aftale når du er blevet godkendt af den enkelte bank. Det er derfor vigtigt du ikke ”bider” dig fast i de tal låneudbyderen giver dig når du besøger deres forside.

Generelle spørgsmål og svar

Hvem kan jeg låne af

Med Jyske lån står du altid først i køen til et hurtigt og billigt lån. Med vores mere end 40 låneudbydere har du mulighed for at ansøge om lån hos alle, hvis du opfylder deres krav. Alle låneudbydere har deres fordele og ulemper, og derfor er det vigtigt du har en Holding til hvilket lån der passer bedst til dine behov.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige låne udbyder, vi går faktisk så langt, at hvis du har nogen spørgsmål er du altid mere end velkommen til at skrive til os. Du vil ovenfor kunne se hvilke låneudbydere som tilbyder en lånemulighed på 2.000kr.

Det eneste du skal forholde dig til er, hvilken udbyder der tilbyder de mest fordelagtige betingelser for dig. Når du opskriver dig hos en låneudbyder, skal du forholde dig til følgende,

 • Lånets størrelse
 • Aldersgrænse
 • ÅOP
 • Renter og gebyrer
 • Stiftelses omkostninger
 • Tilbagebetalingsmuligheder
 • Administrationsgebyr

Hvis du aktivt bruger overstående når du søger efter lån og forholder dig kritisk omkring dem, vil du nemt kunne finde et lån der tilfredsstiller dine behov.

Hvorfor får jeg afslag på mine låneansøgninger

Det kan forekomme at du vil få et afslag på dine afsøgninger. Når en låneudbyder laver en kreditvurdering af dig, kigger de på mange faktorer for at give dig de bedste låne forhold. Vi vil herunder beskrive nogle af de mest almindelige grunde til hvorfor du vil få afslag på din låneansøgning.

Flere lån

Når du ansøger om et lån, ser vores låneudbydere ikke du har et igangværende lån hos en anden. Dette skyldes låneudbyderen har en mindre chance for at få sine penge til tiden. Du kan som udgangspunkt altid forhøje dit lån hos den låneudbyder du måtte have.

Registreret i RKI eller Debitor registret

Hvis du er registreret som dårlig betaler, vil du som udgangspunkt ikke blive godkendt hos diverse låneudbydere. Sørg derfor for ikke at være registreret. Du kan læse mere om hvordan du kommer ud af RKI længere oppe på siden.

Bedømmelse 4.76 / 17