Lån 25000

Lån 25.000 kr. nemt og hurtigt

Det er i dag utrolig nemt og hurtigt at ansøge om et lån på 25.000kr., og igennem Jyske lån kan du på under 30 sekunder sende en låneansøgning til en vilkårlig låneudbyder. Der er i alt 42 låneudbydere og alle er mere end klar til at hjælpe dig til et nemt og hurtigt lån.

De fleste som ansøger om lån på 25.000kr., har typisk et ønske om at forbedre deres hjem, betale uforudsete dyre regninger osv. Årsagen til hvorfor du låner, er ligegyldig når du låner online, sikkerhed skal der ikke stilles. Det er derfor utrolig fordelagtigt for dig som skal bruge penge her og nu.

Låne processen er nem og det eneste du skal gøre, er at vælge en udbyder indtaste dine oplysninger, og indenfor kort tid vil du få svar om du er godkendt til lånet eller ej.

Jyske lån hjælper dig til et nemt lån

Når du søger nettet tyndt for mulige lån, kan det hurtigt blive overskueligt. Med så mange udbydere, kan det hurtigt føles som en digital jungle at komme igennem samtlige udbydere, huske diverse fordel og ulemper hos dem alle.

Hos Jyske lån bestræber vi os på at hjælpe dig til et billigt lån uden så mange dikkedarer i processen. Vi har derfor samlet de mest attraktive låneudbydere og indsat dem i vores sammenligningstjeneste, for at du nemmere kan danne dig et overblik over de mange forskellige lån du har mulighed for at få.

Hvad du låner til, er helt op til dig. Når du låner igennem vores samarbejdspartnere, er det ikke et krav at stille sikkerhed. Det betyder på samme tid processen er markant forkortet i forhold til hvis du ansøger om et lån i banken. Du skal ligeledes heller ikke redegøre for hvad penge skal bruges til.

Lån 25.000kr som ung eller studerende

Som studerende kan der til tider være episoder hvor du oplever at dit budget ikke holder. Hvis du som så mange andre, heller ikke kan få SU lånet til at række langt nok, kan du med fordel tage brug af et billigt lån igennem Jyske lån.

Hvad du bruger dine 25.000 kroner på som studerende er helt op til dig. Med et online lån er du nemlig godt kørende. Vi ser flere og flere unge samt. studerende optage et lån igennem vores samarbejdspartnere fordi almindelige banker nægter unge at optage et lån, fordi de ikke kan stille høj nok garanti for en tilbage betaling.

Igennem disse 42 forskellige låneudbydere, har du mulighed for at finde et helt rigtigt lån som opfylder dine ønsker og behov. Om du vil låne mere eller mindre end de 25.000kr. er helt op til dig, dog er det et lovkrav du skal være fyldt 18 år for at kunne optage et lån.

Så nemt er det at låne igennem Jyske lån

Vi elsker at simplificerer låneprocessen og vil derfor beskrive hvordan du nemmest kan optage et lån ved brug af vores sammenligningstjeneste. Der går nemlig ikke lang tid fra du kigger efter et lån til du vil have pengene inde på din konto. Vores samarbejdspartnere benytter sig nemlig af straks overførsler, som gør det muligt for dig at modtage pengene inden for 1 arbejdsdag. 

Søg blandt de mange låneudbydere

Når du ankommer hos Jyske lån, vil du blive mødt af en to spørgsmål, hvor meget vil du låne og vælg din alder. Begge faktorer har kæmpe indflydelse på hvilke lån der bliver vist. Nogle låneudbydere tilbyder nemlig kun lån til kunder fra en speciel alder. Dette er typisk et krav den enkelte låneudbyder stiller, så det er derfor vigtigt du for den fravalgt fra starten så du ikke finder et lån som ikke er muligt at optage.

Når du har indtastet disse nøgletal, vil du få fremvist alle de forskellige låneudbydere, som tilbyder dig det lån du ønsker. Til fælles for dem alle, vil du opleve der i bunden af hver låneudbyder er opsat fordele som alle kendetegner de forskellige låneudbydere. Du har derfor nemt ved at vælge imellem de forskellige låneudbydere.

Valget er dit

Når du har kigget alle låneudbyderne igennem, anbefaler vi at du ansøger om et lån hos minimum 2 forskellige låneudbydere. For at ansøge om et lån, kan du benytte dig af vores ”ansøg lån” knap, som sender dig videre til den pågældende låneudbyders side.

Du vil herinde have mulighed for at indtaste det beløb du ønsker at låne samt. løbetid. Det er vigtigt du ser realistisk på hvor lang tid du ønsker at låne dine penge i, det kan hurtigt koste dig dyrt hvis du ikke overholder din månedlige ydelse.

Når du har indtastet beløb og løbetid, vil du nu blive bedt om at indtaste dine personlige oplysninger. Disse oplysninger er med til at lave en kreditvurdering af dig, så den online bank kan give dig bedste lån som muligt.

Læs og underskriv din kontrakt

Når du har sendt din låne ansøgning kan der gå mellem 30 sekunder til 1 time før du får svar, afhængig af låneudbyderen. Hvis du bliver godkendt, vil du modtage en mail kort tid efter godkendelse, og heri vil der være en låne aftale, samt. et link som fører dig til en online underskrift.

Du er ikke bundet af den ansøgning du har modtaget, og du kan til hver en tid afvise den hvis den ikke lever op til de forventninger du har sat. Hvis du har ansøgt om lån hos to forskellige låneudbydere, vil du kunne sammenligne begge lån med hinanden og vælge det lån som er mest fordelagtigt for dig.

Når du har kontrollere at lånet er ok, benytter du dig af det link du har modtaget. Igennem dette link bliver du ført til en sikker hjemmeside hvo du skal underskrive din låneaftale med dit NemID. I det du underskriver, påbegynder banken en straks overførsel. Nogle låneudbydere kan give dig sine penge indenfor en time hvor andre kan være helt op til 2 arbejdsdage om det. Dette afhænger af hvilken bank du benytter dig af, samt tidspunktet på døgnet.

En sammenligningstjeneste udover det sædvanlige

I vores søgen på at give dig det helt rigtige lån, har vi udviklet en sammenligningstjeneste som gør det muligt for dig at finde det helt rigtige lån indenfor kort tid. Vi arbejder hverdag på at optimere vores kunders brugerrejse, og vi stopper ikke før der ikke kan forbedres mere.

Brug ÅOP som guide til et flot lån

ÅOP er en forkortelse af, årlig omkostning i procent. Denne forkortelse er som lovkrav med på alle lån du måtte ansøge om. ÅOP kan give dig et hurtigt indblik i hvor meget lånet vil koste dig over et år. Derudover er ÅOP en nem indikator til at sammenligne lån med da alle udgifter er lagt sammen.

Du skal dog være opmærksom på at ved lån med kort løbetid, kan denne godt være misvisende. Det kan den fordi når du optager et lån med en løbetid på 30 dage, vil låneudbyderen typisk fastsætte et gebyr fremfor en rente, og derfor vil du få en vanvittig høj ÅOP, men hvis du betaler din gæld inden for løbetiden, dit lån være meget reelt.

Ofte stillede krav for låntagere

Det kan være svært at huske alle de forskellige krav som låneudbyderne lavet. Der er sjældent to låneudbydere som har nøjagtigt de samme krav, så for at gøre din søgen nemmere, har vi valgt at lave en kort opsummering af hvilke krav der hyppigst går igen.

Minimum og maksimums alder

For at kunne optage et lån, skal du ifølge dansk lovgivning være 18 år. Du vil have mulighed for at kunne optage et lån før du fylder 18 år, men så skal din værge eller dine forældre underskrive din kontrakt. Det betyder også at hvis du misligholder din gæld vil gælden blive sendt til dine forældre.

Nogle låneudbydere har forskellige minimumsalder for hvornår du må optage et lån, og her er det vigtigt du er opmærksom på dette, da du kan få et afslag på din låne kontrakt.

Flere låneudbydere er begyndt at sætte en grænse for hvilken alder du maks. må være. Det bunder ud i dan lave indkomst nogle pensionister måtte have. Det er vigtigt du op overvejer om et lån overhovedet er nødvendigt inden du tegner det.

Dansk statsborgerskab, E-mail og bopæl

Når du ansøger om et lån er disse tre typisk med på listen over krav hos alle. Alle tre sikrer låneudbyderen at kunne komme i kontakt med dig, hvis der skulle opstå nogle komplikationer undervejs, eller blot for generel informations deling.

NemID

Når du ansøger og underskriver lån, benytter dig typisk af NemID. Dette gør du, fordi det er blevet nemmere end nogensinde før at optage et lån online. Ved at benytte sig af NemID slipper du helt for at vente på en låne kontrakt som ankommer igennem posten. Før i tiden ville et lån udenom banken, kunne tage helt op til 14 dage at modtage grundet forsendelse af kontrakter med posten.

Registreret i RKI

Hvis du er registeret i RKI, vi du i de fleste tilfælde få afvist din låneaftale. Dette bliver du, fordi du er blevet registreret som grundet tidligere lån som du ikke kunne tilbagebetale inden for den aftale løbeperiode, eller ved generel misligholdt gæld. Inden du bliver registreret i RKI vil du modtage tre breve/rykkere.

Hvis du ønsker at slettet fra registret har du to muligheder for dette. Den første og den hurtigste er, betal din restgæld hurtigst muligt. Når dette er gjort, vil du blive slettet indenfor kort tid efter din indbetaling. Den langsomme metode er at vente indtil 5 år efter din registrering, hvor du automatisk vil blive fjernet igen. Efter du er fjernet, har du stadig gæld til den kreditorer du tidligere lånte hos. Se her om du er registreret i RKI

Årsopgørelse og dokumentation

Når du ansøger efter lån på mere en 20.000kr. vil du hos nogle låneudbydere blive bedt om at opgive din sidste lønseddel eller lønsedler fra de sidste 3 måneder. Når beløbet er så stort, skal du sende disse fordi, ved brug af denne information kan låneudbyderen give dig en bedre kreditvurdering. Jo flere oplysninger du opgiver, jo større chance for en god kreditvurdering.

Du vil også i få tilfælde skulle opgive din årsopgørelse. Bare rolig, du skal ikke ind og gemme kopier af denne. Når du ansøger med dit NemID, vil der i nogle tilfælde være en boks hvor du kan afkrydse om

Låne eksempel

Vi har opsat et låne eksempel, så du kan se hvad du skal kigge efter når du gennemser din låne kontrakt. Dette låne eksempel er taget direkte ud fra egen ansøgning, så derfor kan du opleve du ikke modtager samme tal, som i har indsat i vores eksempel.

Beløb 25.000kr.
Løbetid 24 måneder
Samlede omkostninger 4.845kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 29.845kr.
ÅOP 12,67%
Debitor rente 9,0%%
Etableringsomkostninger 1.250kr.

 

Lån til lige det du ønsker dig

Når du ansøger om et lån online igennem Jyske lån, er det ikke nødvendigt at stille sikkerhed, og du skal bestemt heller ikke redegøre for hvad du skal bruge pengene til. Når du ansøger om et lån igennem banken, vil du typisk igennem en masse procedurer, hvor en af dem er et personligt fremmøde med en rådgiver. Under denne samtale skal du redegøre for hvad du skal bruge pengene til, samt. dine planer for den månedlige ydelse.

Når du optager et lån igennem vores låneudbydere, oplever du intet af dette. Det eneste du skal gøre, er at opfylde enkle og minimale krav, også er du allerede godt på vej til dit nye lån på 25.000kr.

Lån penge med andre

Når du ansøger om et lån, er flere låneudbydere begyndt på at lave lex lån. Lån som disse gør det muligt for dig at låne penge med flere af gangen. Dette vil give jer en bedre kreditvurdering, fordi i er flere om at tilbage betale lånet. Du har derfor mulighed for at låne penge sammen med din kæreste, samlever, kone osv.

For at benytte sig af dette, kan du ved registrering af lånet afkrydse en boks hvor der står om i er flere om lånet. Du vil herefter blive bedt om at indtaste den eller de personer som skal være med på lånet. Ved at bruge denne metode, får du et billigere lån med en mere fordelagtig rente, mulighed for at kunne tilbage betale hele lånet hurtigere og derfor få mere ud af lånet.

Husk altid at være sikker på lånet er ”spiseligt”. I denne sammenhæng betyder det, at i alle skal være realistiske omkring løbetid og lånebeløb. Det kan hurtigt blive dyrt for jer hvis i misligholder gælden fordi i har sigtet lidt for højt i forhold til jeres egen økonomi.

Afslag på lån

Hvis du får afslag på din låneansøgning, kan der være mange grunde til dette. Vi har derfor valgt at opliste de meste hyppige grunde til hvorfor du bliver afvist.

Opfylder ikke krav

Når du ansøger hos forskellige låneudbydere, har de alle forskellige krav. Dette betyder også du skal være opmærksom på dette. Vi modtager nogle mails hvori de spørg hvorfor de er blevet afvist. Hurtigt kan vi afspore os til at der ikke er blevet opfyldt nogle krav. Husk derfor altid at kontrollere disse inden du ansøger om et lån.

Lån nummer 2

Hvis du har et lån hos en anden låneudbyder, kan du blive afvist. Dette gør du fordi banken finder meget usikkert at låne penge til en der allerede skylder penge hos andre online banker. Du vil oftest kunne forhøje dit lån hos den låneudbyder du allerede bruger.

Dårlig kreditvurdering

Hvis banken vurderer du har haft en dårlig indtjening hele sidste år, en lav indkomst for de sidste par måneder og tidligere har misligholdt din gæld, vil banken afvise dig, eller give dig en sky høj rente.

Bedømmelse 4.79 / 19