Lån 200.000

Lån 200.000 kr. til det du drømmer om

Står du og mangler penge til dit drømmehus, bil eller andet så kan du med fordel låne 200.000kr. nemt og hurtigt. Igennem Jyske lån kan du finde låneudbydere som kan tilbyde dig et lån helt op til 200.000kr. Når du benytter dig vores sammenligningstjeneste kan du låne udenom banken.

Med et låne beløb så højt, vil du hurtigt finde attraktive lån som alle er konkurrencedygtige med deres renter og gebyrer. Det er derfor utrolig vigtigt du undersøger markedet inden du tager den første der godkender dig. Benyt dig derfor af muligheden for nemt og hurtigt at finde flere låneudbydere og sammenlign de modtagende låneaftaler.

Du kan låne 200.000kr. på under 60 sekunder, hvis bare du sidder klar med alle de rigtige oplysninger er du hurtigt videre og kan nemt bruge dit lån til det du ønsker.

Lån 200.000 kr. med en attraktiv rente

Når du søger på nettet om et lån i så stor en mængde, kan det nemt blive svært at holde overblikket. Derfor har Jyske lån udviklet en sammenligningstjeneste der hjælper dig til at få overblikket over de mange låneudbydere markedet har at tilbyde. Som en ekstra tilføjelse, har vi beskrevet alle de mange forskellige låneudbydere, pointere deres fordel og ulemper, så du let kan vælge imellem hvem du mener der fortjener mest opmærksomhed.

At optage et lån online, er simpelt og utrolig nemt. Du skal blot opfylde en række krav, også er du godt kørende igen. De krav som bliver stillet, er simple og kan nemt blive opfyldt. For at være sikker på der er forståelse om alle krav, vælger vi at give en kort introduktion til de krav som vi ser hyppigt blive stillet af låneudbyderne.

Registrering og underskrift med NemID

Når det er så store summer vi arbejder med, er NemID et krav for at kunne låne penge. Du vil ved oprettelse af låneansøgning skulle bruge NemID, fordi låneudbyderen bruger ekstra oplysninger til at udarbejde en mere præcis kreditvurdering af dig, så du får den helt rigtige rente.

Ligeledes når du har læst og godkendt din låneaftale, skal du underskrive din låne aftale med dit NemID. Dette fungerer ligeså godt som hvis du sad i banken og underskrev på en kontrakt.

Dokumentation af løn fra foregående måneder

Når der søges om så stort et lån, skal du vedhæfte de sidste 3 lønsedler. Dette gøres for at se din indkomst, dets udvikling og bruge denne data for endnu gang at give dig en mere præcis kreditvurdering.

Årsopgørelse

Når du er i gang med at sende din låneansøgning, vil du have mulighed for at give låneudbyderen lov til at indhente data fra Skat.dk. Her vil de hente din årsopgørelse, og kontrollere tidligere gæld, misligholdelse og indkomst fra de foregående år. Hos nogle låneudbydere er det ikke et krav, men blot en opfordring, da det typisk vil give dig en bedre rente i sidste ende.

Du må ikke være registreret hos RKI eller debitor registret

Når du ansøger om et lån må du ikke være registreret som dårlig betaler igennem RKI eller debitor registret. Når man er registreret i RKI sender det et dårligt signal til låneudbyderen. Derfor har størstedelen af alle låneudbydere valgt at fravælge alle låneansøgere som er registreret som dårlig betaler.

Forsikringer til lån

Når man låner et så højt beløb, er det muligt at tegne en forsikring ved siden af ens lån. Denne forsikring er designet til hvis du kommer i økonomiske vanskeligheder, og har brug for nogle måneder uden at skulle betale ydelser.

Et typisk scenarie for brug af denne forsikring, er hvis du oplever meget sygdom, og derfor ikke får samme udbetaling som før, har du mulighed for at benytte dig af denne forsikring. Hvis du ligeledes mister dit job, kan du også gøre brug af denne forsikring.

Låne eksempel

Når du ansøger om et lån, kan det være svært for nye at kigge efter de rigtige tal og informationer. Vi har derfor valgt at indsætte et låne eksempel, med de tal vi mener der bedst og nemmest kan give dig et overblik. Dette låneeksempel er taget hos en af vores låneudbydere. Husk at dette lån er lavet ud fra en kreditvurdering af os, så du vil med garanti modtage et unikt tilbud, der stemmer overens med din kreditvurdering.

Beløb 200.000kr.
Løbetid 60 måneder
Samlede omkostninger 25.600kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 225.600kr.
ÅOP 4,95%
Debitor rente 4,95%
Etableringsomkostninger 0kr.

Din alder spiller ingen rolle

Når du ansøger om et lån hos en vilkårlig låneudbyder, vil du blive mødt at et minimumskrav for din alder. Ifølge dansklovgivning skal du som minimum være 18 år for at kunne optage et lån. Derudover har den enkelte låneudbyder egne krav og regler for de kunder som ansøger. Det betyder at selvom du netop er fyldt 18 år, kan du opleve afslag hos nogle låneudbydere fordi, de har sat en højere minimumsalder.

Få danskere ved, at der er en maksimumsgrænse for at optage et lån. Vi får flere henvendelser fra kunder som er blevet afvist trods de opfylder alle krav. Vi har dog kunne spore os ind på, at maksimumsalderen typisk rammer mellem 70-75år. Bankerne har lavet dette loft, da usikkerheden for at de for tilbagebetalt hele lånet er meget usikkert. Hvis du bliver godkendt i så høj en alder, er det ekstra vigtigt du gennemlæser din låneaftale da du højst sandsynligt vil opleve en høj rente.

love og regler

Både før og i de første 14 dage af dit lån, har du en række fordele du nemt kan gøre brug af. Vi vil herunder give dig et udsnit af to fordele du kan gøre brug af hvis du overvejer at optage et lån. Hvis du er interesseret i andre regler og love kan du læse om dem her.

Betænkningspause

Når du bliver godkendt til et lån, vil du modtage et en låneaftale. Fra det øjeblik du har modtaget din låneaftale, har du som låntager en betænknings periode på 48 timer. I denne periode må låneudbyderen ikke kontakte dig. Du har derfor en fri betænkningspause, til at finde ud af om denne låneaftale er den rigtige for dig. Mange kunder ansøger hos to, så de kan sammenligne begge lån med hinanden for at få den bedste låneaftale som muligt.

Fortrydelsesret

I det du modtager dit lån på kontoen, begynder din 14 dages fortrydelsesret. I de 14 dage har du mulighed for at beslutte dig om dette lån er omkostningerne værd i længden.

Hvis du vælger at gøre brug af din 14 dages fortrydelsesret, skal du som udgangspunkt skrive en mail. Dette gør du for at bevise du har kontaktet låneudbyderen tidsnok til at gøre brug af den. Du skal tilbagebetale det fulde beløb hos låneudbyderen, og i nogle tilfælde betale renter for den periode du har lån pengene i.

Det er ikke alle låneudbydere som har dette som et krav, og de fleste er til at forhandle med. De renter og gebyr du vil skulle betale for denne periode, vil stemmeoverens med hvad i har aftalt for hele perioden.

Flere personer om at låne 200.000 kr.

Du har nu mulighed for at låne penge sammen med andre. Trods jeres status, relation osv. kan dig og din samlever, ven, kæreste osv. nu optage et lån sammen. I nogle tilfælde kan du have svært ved at låne penge online, og ved at låne sammen med en anden vil dine chancer bliver øget markant.

Når i er 2 eller flere når i ansøger om et lån, vil i nemt og hurtigt blive godkendt. Låneudbyderne er utrolig positive for kunder som låner af flere personer. Når flere personer låner penge sammen, vil jeres sandsynlighed for at kunne tilbagebetale lånet være markant bedre, og derfor vil i også modtage bedre forhold for jeres låneaftale.

Det i skal være opmærksom på når i optager et lån sammen, er i begge står til ansvar for dette lån. Hvis den ene part ikke kan betale sin andel af lånet, er falder resten af den månedlige ydelse til den anden. Hvis der ikke kan betales, vil i modtage et rykkerbrev med gebyrer, og i værste tilfælde ende i RKI som dårlige betlere. Det er derfor vigtigt begge parter er indforstået med den månedlige ydelse.

Bedømmelse 4.79 / 19