Lån 20.000

Lån 20.000 vanvittig hurtigt

Når du gennemsøger internettet for at finde det rigtige lån, kan det hurtigt føles som en jungle at komme igennem en masse forskellige hjemmesider. Igennem Jyske lån har du mulighed for at benytte dig af vores sammenligningstjeneste. Denne service er gratis og denne service nemt give dig det overblik du har søgt.

Igennem vores samarbejdspartnere kan du låne 20.000kr. eller hvad du har lyst til. Låneudbyderne har ingen interesse i hvad du skal bruge pengene på, du bestemmer helt selv hvad dine penge skal bruges på, og skal derfor ikke redegøre hvorfor du skal have dem.

For os er det vigtigste vores kunders tilfredshed, og derfor opdaterer vi vores lån dagligt for at sikre os du får alle de rigtige informationer omkring det låneudbyder du læser om.

Det kan være en fordel at læse mere om de enkelte låneudbydere inden du optager et lån. Alt dette kan du gøre her, og du vil blandt andet få mere af vide om fordele og ulemper hos hver enkelt udbyder.

Når du finder en låneudbyder som, opfylder dine behov og ønsker, kan du på under 2 minutter sende din låne ansøgning og modtage svar på om du er godkendt. Når du har underskrevet din låne kontrakt, vil du inden for kort tid modtage dine 20.000kr. og bruge dem til hvad du ønsker.

Opfylder du de krav låneudbyderne stiller?

Når du kigger på det store digitale hav og dets låneudbydere, kan der være mange forskellige krav. For at gøre det nemmere for dig om du kan låne hos den enkelte låneudbyder, har Jyske lån lavet en side for alle vores samarbejdspartnere. Du vil derfor også have mulighed for at læse hvilke krav, muligheder, historie mm. om de forskellige låneudbydere.

Når du ansøger om lån online, låner du penge uden om banken, det betyder du ikke bliver stillet de samme krav som du gør i din lokale bank. Når du låner penge uden om banken skal du ikke stille sikkerhed for dine lån. Det betyder at du derfor har en større mulighed for at blive godkendt.

Vi vil herunder komme nærmere ind på de forskellige krav der bliver opgivet hos diverse låne udbydere:

Aldersgrænse

For at kunne ansøge om et lån, skal du som minimum være 18 år. Denne aldersgrænse er lavet for at beskytte dig bedst muligt. Hvis du er under 18år, har du stadig mulighed for at låne penge. For at kunne låne penge trods din lave alder, skal du have en underskrift fra din værge eller fra dine forældre.

Hvis du ikke tilbage betaler dit lån inden for den aftalte løbetid, eller du ikke betaler dine månedlige ydelser, vil lånet blive overdraget til den person som underskrev dit lån.

Nogle låneudbydere fastsætter også et loft på hvor gammel du må være for at optage et lån. Aldersgrænsen her kan være forskellig fra udbyder til udbyder. Vi får flere spørgsmål fra kunder, som bliver afvist hos nogle låneudbydere. Din alder betyder derfor også meget når du ansøger.

Dansk Statsborger

For at kunne optage et lån hos nogle låneudbydere, skal du være dansk statsborger. Du kan dog komme ud for hos nogle at du skal have borgerskab indenfor Skandinavien.

Dansk bopæl

For at kunne optage et lån skal du som udgangspunkt have dansk bopæl.

Indkomst

For at kunne give dig en mere præcis kreditvurdering, vil du i nogle tilfælde blive bedt om at skrive din gennemsnitlige indkomst. Når du skriver denne, har låneudbyderen en bedre indsigt i hvor meget du tjener, og kan dermed finde give dig en mere præcis rente. Jo højere renten er, dets dårligere kreditvurdering har du modtaget,

NemID

Du vil i næsten alle tilfælde benytte dig af NemID. NemID bliver brugt som et aktivt værktøj for at kunne underskrive din låneaftale online. Derudover kan NemID bruges til at indhente din tidligere årsopgørelse igennem skat. Dette er også en factor som gør du får en mere præcis kreditvurdering.

Registrering i RKI eller Debitor registret

Hvis du er registreret i RKI eller debitor registret er der få, hvis ingen, låneudbydere som vil tilbyde dig lån. Når man bliver registreret som dårlig betaler, sender det et signal til låneudbyderne om det lån du ansøger om, ikke vil blive tilbage betalt inden for den aftalte løbetid.

Lovgivningen er på din side

Både før og efter du optager et lån, har du lovgivningen på din side. Du vil opdage en række fordele både før og efter du har optaget et lån. Vi vil derfor fremsætte to af de mange fordele du kan gøre brug af. Læs mere her om

14 dages fortrydelsesret

Når du underskriver et lån, har du 14 dages fortrydelsesret. I de næste 14 dage kan du derfor vælge om du gerne vil fortsætte med lånet eller benytte dig af fortrydelsesretten.

Hvis du vælger at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du skrive en mail til virksomheden hvori du beskriver hvorfor du gerne vil benytte dig af den. Når låneudbyderen har modtaget din mail, vil de omgående give dig et kontonummer så du kan indbetale det skyldige beløb.

Du vil i mange tilfælde være nødsaget til at betale renter for den periode du har haft dit lån i. Du kan dog være heldig at nogle låneudbydere ikke vil opkræve renter fra dig.

Betænkningspause inden du optager et lån

Når du ansøger om et lån og på samme tid bliver godkendt, har du 48 timer betænkningspause. En betænkningspause er lavet for at hjælpe dig. For at forklare den helt basalt, så må den låneudbyderen ikke skrive til dig i 48 timer, så du har en ærlig chance for at gennemtænke dit valg.

Før denne lov var oprettet, havde låneudbyderne rig mulighed for at kontakte dig, og nærmest presse dig til at optage lånet.

Dine lånemuligheder trods RKI og Debitor registret

Hvis du er registreret i RKI eller debitor registret, vil du have svært ved at finde et lån. De fleste låneudbydere låner ikke til folk der er registret som dårlige betalere fordi, den rente de vil tilbyde, vil være utrolig svær at tilbagebetale.

Hvis du er i tvivl om du er registreret som dårlig betaler, kan du altid gå ind på Experian og logge ind med NemID. Du vil herefter blive guidet til hvordan du ser det.

Hvis du gerne vil du af ud af RKI eller Debitor registret, kan du gøre det på to måder. Vi vil herunder komme med de to muligheder du har for at komme ud af RKI,

Tilbagebetal til restgæld

Når du bliver registreret som dårlig betaler, er det typisk for en gæld du enten har fravalgt at betale, eller ikke har haft mulighed for.

For nemmest og hurtigst at komme ud af RKI eller Debitor registret, skal du tilbagebetale hele din gæld som du er registreret for. I det du har tilbagebetalt det fulde beløb, vil du igen blive fjernet.

Afson din tid

Hvis du er registreret som dårlig betaler, men ikke har råd til at tilbage betale din gæld, vil du efter 5 år automatisk blive slettet for den pågældende gæld du måtte have hos en låneudbyder. Du vil stadig skylde penge til den pågældende kreditorer, og i vil i fællesskab finde en løsning på gælden.

Lån dig til 20.000kr. hurtigt

Det er nemt at låne 20.000kr. i dag, og det tager bestemt ikke lang tid at ansøge om. Jyske lån har gjort det nemt for dig at låne penge, og med vores sammenligningstjeneste vil du kunne ansøge om et lån hos en vilkårlig låneudbyder på under 60 sekunder.

Vi hjælper dig igennem hele processen

For at hjælpe dig bedst muligt, arbejder vi hverdag på at forbedre din brugerrejse. Vi arbejder nemlig hverdag på at optimere vores sammenligningstjeneste, udvalg af låneudbydere og brugerflade, så du får den bedste oplevelse som overhovedet muligt.

Med tre simple trin kan du nemt og hurtigt låne dig 20.000kr. hvis ikke mere.

Udvalg lån og ansøgningsprocessen

Når du ankommer til Jyske lån, vil du det som første have mulighed for at vælge alder og det beløb du ønsker at låne. Når du indtaster dette, vil du få lån som er mest fordelagtige for dig og din alder. Nogle låneudbydere har også krav til alder mm.

Udvælg din låneudbyder

Efter du har segmenteret i forhold til din alder og dit lånebeløb, skal du vælge imellem de forskellige låneudbydere. For at gøre din beslutning nemmere, har vi under hver låneudbyder indsat tre fordele samt. rangeret dem, så du nemt kan segmentere mellem dem alle. Hvis du ønsker at låne mere end 20.000kr. er dette selvfølgelig også en mulighed.

Du er der næsten

Når du har udvalgt den eller de låneudbydere du føler der opfylder dine behov og ønsker bedst, påbegynder du din låne ansøgning. De fleste låne ansøgninger ligner hinanden, men der kan være forskel på nogle.

Afhængig af din alder og lånebeløb, ønsker nogle låneudbydere at du oplyser din gennemsnitlige løn, eller vedhæfter din sidste lønseddel. Låneudbyderne gør netop dette for bedst muligt at give dig det lån der passer bedst til din kreditvurdering.

Når du har ansøgt, og bliver godkendt, vil du modtage en E-mail, med din låneaftale og et link til at skriver under online. Når du har læst din lånekontrakt og bekræftet indholdet af den, følger du linket du har modtaget. Du vil nu blive bedt om at underskrive din lånekontrakt med dit NemID. I det sekund din låneaftale er underskrevet vil banken påbegynde en straks overførsel, så du hurtigst muligt vil modtage dine penge. Hos nogle låneudbydere vil du opleve kort ventetid før du modtager dine penge hvorimod andre låneudbydere kan der gå helt op til 2 arbejdsdage.

Lån 20.000kr. som studerende

Behovet for penge som studerende kan være stort. Derfor har Jyske lån gjort det nemt for dig at optage et lån hurtigt. Om du ønsker at låne penge til dine hobbyer, bøger, rejser eller andet er op til dig. Du kan nemlig låne penge uden at stille sikkerhed.

Lån til dine drømme.

Når du låner igennem vores låneudbydere, har du mulighed for at låne penge uden sikkerhed. Om du drømmer om at rejse på ferie med familien, eller bare færdiggøre nogle projekter på dit hus, er helt op til dig.

Det fedeste er, du ikke skal tage stilling til hvad låneudbyderen siger til dit lån. En af de største fordele ved at låne online er, at du ikke skal redegøre for hvad du vil bruge dine penge til. Når du ansøger om et lån i banken, vil du netop skulle redegøre for hvad du skal bruge dit lån til.

Lån trods din alder

Når man er oppe i alderen, kan det være svært at finde en låneudbyder som vil hjælpe en med hurtigt lån. Du vil igennem Jyske lån have mulighed for at for at finde nogle låneudbydere som låner penge til dig trods din høje alder.

Så længe du har en fast indkomst hver måned, vil du som udgangspunkt stadig være attraktiv for låneudbyderne. Vi vil dog også sige, at du virkelig skal overveje om et lån trods din høje alder er den bedste mulighed. såfremt du optager et lån, er et lån med lang løbetid måske den bedste mulighed. Økonomien kan let ”vælte” når man skal betale den månedlige ydelse, og derfor kan små beløb over en længere periode være en god mulighed.

Låne eksempel på 20.000kr.

Du har igennem Jyske Lån mulighed for at optage et lån på 20.000 kr. For nemt at give dig et hurtigt overblik i hvordan et lån vil se ud, har vi opstillet et lån på 20.000kr. igennem en af vores låneudbydere. Værd at bemærke, er de tal vi har oplyst, er taget fra en låne ansøgning fra vores skribent.

Det betyder din låne ansøgning kan være anderledes end denne.

 

Beløb 20.000kr.
Løbetid 12 måneder
Samlede omkostninger 4.428kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 24.428kr.
ÅOP 46,3%
Debitor rente 22,35%
Etableringsomkostninger 0kr.

 

I overstående låneeksempel, kan du både se den udregnede ÅOP, samlede omkostninger, tilbagebetalingsbeløb osv. Alle disse informationer har vi modtaget ved blot gratis at anmode om et lån. Husk derfor altid at anmode om lån hos flere låneudbydere, for at du bedst muligt kan få det lån der passer til dine behov og ønsker.

 

Bedømmelse 4.79 / 19