Lån 2000

Lån 2.000 på ganske få sekunder

Hvis du ønsker at optage et lån på 2.000 kr., eller mere, har du rig mulighed for at finde en attraktiv låneudbyder lidt længere nede på siden. Brug pengene på hvad end du ønsker, og betal et lille månedsbeløb tilbage gradvist med en billig rente. I perioder kan udgifterne være svingende eller også skal man blot bruge penge hurtigt. Derfor kan det være en nem og hurtig løsning, at optage et lån som er Hurtigt og sikkert.

Du skal blot bruge 5 minutter på at udfylde låneformularen med de korrekte oplysninger, og sende den færdige ansøgning afsted til låneudbyderen. Efterfølgende vil den individuelle låneudbyder foretage en kreditvurdering, ud fra de givende oplysninger fra din låneansøgning. Det tager ikke mere end et par sekunder fra de fleste låneudbydere at foretage en kreditvurdering, da de ofte bruger et automatisk system der krydstjekker dine oplysninger med deres krav. Du kan læse mere om kviklån her

Lån 2.000 kr. med hjælp fra Jyske Lån

Der findes mange forskellige låneudbydere på det danske marked, og derfor har vi samlet en komplet liste af alle låneudbydere, som låner penge uden om banken. At optage et lån online er simpelt og lige til. Du skal dog tage højde for minimumskravene for at kunne optage et lån, hos en af de mange låneudbydere.

Du har rig mulighed for at låne 2.000 kr., hvis du opfylder disse minimumskriterier

 • Du skal minimum være fyldt 18 år.
 • Du skal være dansk statsborger.
 • Du skal have bopæl i Danmark.
 • Du skal kunne dokumentere indkomst fra forrige måned.
 • Du skal vedhæfte din årsopgørelse fra skat.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Disse krav er ganske simple og der bliver ikke krævet meget fra dig som potentiel kunde. Dog kan der forekomme andre krav fra den individuelle låneudbyder, alt afhængig af, hvem du søger hos. Det er yderst vigtigt at du læser deres krav, da du vil med garanti få et afslag på din ansøgning, hvis du ikke opfylder deres krav. Se mere her om du er registreret i RKI

Lån med tilbagebetaling

Hvis du skal optage et lån online, så skal du huske at tage højde for den månedlige betaling inden du takker ja til lånet. Husk på at lånet skal tilbagebetales. Hvis du optager et lån, som du ikke har mulighed for at tilbagebetale til tiden, vil det have alvorlige konsekvenser for dig. Det vil ramme din nuværende økonomi, og det vil påvirke dine muligheder for at optage et lån i fremtiden.

Før du beslutter dig for at optage et lån på 2.000 kr., skal du sikre dig for at du kan betale lånet tilbage uden det påvirker din husleje, forbrug mm. Du bør derfor lave en budgetplan, så du med sikkerhed kan afsætte penge af til den månedlige betaling.

Hvis du ved hvor meget du tjener, og hvor meget du har udgifter, kan du ganske nemt danne dig selv et overblik over situationen. Måske kan du skrue ned for dine udgifter, ved at købe billige produkter eller andet.

Lån 2.000 kr. gratis

Hvis du ønsker at optage et kortvarigt lån som er gratis med 0% i rente, har du rig mulighed for at vælge blandt flere forskellige låneudbydere. De fleste tilbyder et gratis lån i 30 dage, hvor du skal sørge for at lånet er tilbagebetalt inden den rentefrie periode udløber.

Her i 2018 er det faktisk blevet muligt at optage et rentefrit lån i op til 60 dage. Så hvis du ønsker at optage lån der er lidt større end 2.000 kr., kan du nemt betale det tilbage, da du har længere tid til at afsætte penge af til lånet.

Låneeksempel på 2.000 kr.

Herunder finder du et eksempel på, hvordan et typisk lån af denne kaliber vil se ud. Du bør tage højde for at tallene kan variere fra person til person, da det afhænger af kreditvurderingen som låneudbyderen foretager på dig.

Beløb: 2.000 kr.
Låneperiode / tilbagebetalinger: 12 måneder.
Samlede kreditomkostninger: 817 kr.
Samlede tilbagebetalingsbeløb: 2.817 kr.
Debittorrente (årlig fast) / ÅOP: 72,0 %

 

Dette er et typisk låneksempel hvor der skal tilbagebetales 2.817. kr. i alt.

Et attraktivt lån for studerende

Som studerende kan økonomien godt være lidt ustabil, og der kan hurtigt forekomme uforudsete udgifter, som får økonomien til at briste. Det kan også være at du som studerende, skal bruge penge til nye bøger inden semesterstart eller at du blot skal bruge penge til ferie mm. – kun fantasien sætter grænser.

At optage et lån som studerende kan være svært, hvis man skal ned i banken. Bankerne vil gerne have at man stiller sikkerhed til lånet. Dette kan være et problem, da studerende som regel ikke kan stille nogen form for værdi, som bankerne finder interessante. I fleste tilfælde vil bankerne have man enten stiller sin bopæl eller bil som sikkerhed til lånet.

Optag et lån online, og slip for at stille sikkerhed til dit kommende lån. Låneudbyderne et blot interesserede i at lave en kreditvurdering på dig som låneansøger, hvorefter du vil have mulighed for at takke ja til lånetilbuddet, hvis du altså opfylder deres minimumskrav.

I forhold til den danske lovgivning skal man være myndig for at kunne optage et lån i Danmark, og derfor skal du som minimum være fyldt 18 år. Hvis du er yngre og ønsker at optage et lån, bør du snakke med dine forældre om mulighederne. F.eks. kan dine forældre optage et lån for dig, hvor de ender med ansvaret for at lånet bliver tilbagebetalt til den aftalte tid.

Hvis du ønsker en informativ og brugervenlig oversigt over udbydere som tilbyder et lån til studerende med en minimumsalder på 18 år, så skal du blot klikke her. Du skal blot vælge din alder, for at få en komplet liste af låneudbydere, der kan tilbyde dig et attraktivt lån. Læs mere om lån til studerende her.

Optag et lån som pensionist

Ønsker du at optage et lån som pensionist, og tænker det ikke er muligt uden nogen faste indkomster fra enten et deltids job eller fuldtidsjob?

Hvis du er kategoriseret som pensionist er du stadig attraktiv blandt vores store udvalg af låneudbydere. Alle sammen tilbyder lån til alle, som opfylder deres minimumskrav. Da du ikke har mulighed for at vedhæfte nogen form for indtægter fra eksterne virksomheder, skal du blot vedhæfte din månedlige udbetaling fra pensionen.

Husk at tage højde for den månedlige udbetaling, da du ikke har et arbejde hvor du kan skrue op for dine timer. Den ideelle løsning, vil formentlig være at optage lånet i en længere periode, så betalingen ikke ender med at briste din økonomi.

Brug pengene til dit behov

Hvad pengene skal bruges på, vedkommer ikke låneudbyderen, og de spørger ikke specifikt ind til pengene brug. Du har derfor rig mulighed for at bruge pengene på lige netop det du ønsker.

Det kan f.eks. være at du har en måned med overforbrug, hvor du lige skal bruge lidt penge til at klare dig resten af måneden. Måske ønsker du penge til at købe nyt tøj eller noget helt tredje. Uanset hvad lånet skal bruges på, så har det ingen indflydelse på det endelige svar fra låneudbyderen.

Love og regler

I forhold til dansk lovgivning må vi indrømme at reglerne indenfor lånebranchen bliver skærpet løbende. Dette skyldes at det er blevet populært at optage et lån hvor man kommer uden om banken og kan låne penge uden nogen form for sikkerhed.

Husk på at lovene er lavet til at beskytte dig. Der er f.eks. lavet en lov der omhandler impulskøb, hvor du ender med at få en tænkepause på 48 timer. Denne lov blev skabt på det grundlag af at forbrugerstyrelsen lavede en undersøgelse i 2015 der omhandlede fortrydelse af impulskøb.

40% ud af 100% fortrød deres impulslån på et beløb af 12.000 k. og derfor blev tænkepausen implementeret ind i den danske lovgivning. Hvis du ender med at fortryde låneaftalen indenfor 48 timer, vil du have mulighed for at annullere den ende aftale, uden nogen form for problemer.

Hvis du ønsker at blive klogere på de forskellige love der omhandler lån online, i forhold til at optage et lån på 2.000 kr., bør du læse mere hos retsinformation.dk.

Lån 2.000 kr. trods RKI

Hvis du er på jagt efter et lån, men er endt i saksen hos enten RKI eller Debitor Registret, vil du have svært ved at optage et lån. Stort set alle låneudbydere tilbyder ikke låneansøgere et lån, hvis de skylder penge til andre virksomheder.

Det er ikke umuligt at få et lån godkendt, selvom man er stemplet som dårlig betaler. Først og fremmest bør du ikke være kræsen, i forhold til hvad den individuelle låneudbyder tilbyder dig, da chancen for et ja ikke er stort.

Hvis du har fået nej blandt flere låneudbydere, bør du overveje at få betalt det skyldige beløb, så du bliver fjernet fra listen af dårlige betalere. Det kan virke uoverskueligt at få tilbagebetalt det skyldige beløb, specielt hvis man har behov for at optage et lån hurtigt.

Hvis du er fast besluttet på at søge om et lån selvom du er registreret i RKI, skal du være hudløs ærlig, da låneudbyderen automatisk finder ud af det ved hjælp fra kreditvurderingen. Ved at være ærlig og sætte et hak i feltet, forøger du dine chancer for et lån, da virksomheden vil prøve at finde en løsning.

Ofte vil dit lånetilbud have en meget høj rente, hvis de altså beslutter sig for at tilbyde et lån. Grunden til dette skyldes at den individuelle låneudbyder anser chancen for lånets tilbagebetaling til at være forholdsvis lille.

Attraktive låneudbydere

Hos Jyske Lån tilbyder vi vores besøgende en komplet liste af låneudbydere som tilbyder et lån i Danmark. Du skal blot tjekke listen igennem, og finde de låneudbydere som du finder interessante. Alle vores låneudbydere har både fordele og ulemper, da alle vores besøgende har forskellige behov og krav til deres lån.

Jyske Lån er 100% neutrale hvad angår de forskellige låneudbydere, og vi ønsker blot at hjælpe vores besøgende med at finde et nemt og retfærdigt lån, som de kan betale tilbage i fornuftige rater. Når du skal finde et lån og tegne en aftale med en af de mange låneudbydere, bør du tage højde for følgende ting inden:

 • Det ønskede lånebeløb
 • Hvor lang en låneperiode har du behov for
 • Generelle krav for at optage et lån
 • Låneomkostninger
 • Lånevilkår fra den individuelle låneudbyder

Ved at tage et kig på vores liste kan du hurtigt og nemt danne dig selv et solidt overblik, hvorefter du kan klikke direkte videre til den ønskede låneudbyder, hvor du vil have mulighed for at læse deres specifikke krav.

Samtidig med at du er inde og kigge på deres krav, bør du også lege lidt med deres låneberegner, hvor du har mulighed for at vælge hvor meget du ønsker at låne og hvor lang en låneperiode du ønsker. Ved at tage brug af låneberegneren kan du hurtigt se deres generelle omkostninger for et lån af den kaliber som du ønsker.

I forhold til det økonomiske aspekt, skal du tage højde for engangsomkostninger og de løbende omkostninger. Herunder finder du en liste over de typiske udgifter:

Engangsomkostninger:

 • Dokumentgebyret
 • Stiftelsesprovisionen
 • Ekspeditionsgebyret
 • Fast tinglysningsgebyret
 • Den variable tinglysningsafgift

De løbende omkostninger:

 • PBS-gebyret
 • Den månedlige rente
 • De månedlige og årlige kontogebyrer
 • Administrationsgebyrerne
 • Deportgebyrerne

Dette er blot et udsnit af de typiske omkostninger, dog er det forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder. Samtidig kan det virke uoverskueligt at kigge på alle de forskellige udgifter, og derfor skal du blot kigge på de årlige omkostninger i procenter. Du vil hurtigt kunne finde deres ÅOP, da det er lovpligtende at skilte med det. Du kan få mere information omkring billige lån her

Få et lån på få sekunder

Lån 2.000 kr. på 30 sekunder med penge samme dag. Selvom dette er et typisk slogan, som florer rundt i reklamer og på nettet, så er dette faktisk muligt, og kan gøres ganske simpelt.

Selvom alle låneudbydere tilbyder penge, så er de vidt forskellige når det kommer til priserne på lånet. Dette skyldes at det afhænger af lånebeløbet, løbeperioden, og den obligatoriske kreditvurdering, som virksomheden foretager på dig. Desuden har de alle forskellige krav til lånet, og derfor kan renten være forskellige blandt vores låneudbydere.

At ansøge om et lån på rekordtid er blevet ganske let, da du blot skal bruge en låneberegner, som videregiver dine ønsker til låneudbyderen.

Låneprocessen

Når du skal ansøge om et lån, skal du igennem nogle ganske simple steps, for at få lånet i hus. Herunder har vi lavet en simpel guide, som kan gøre det nemmere for dig, som ønsker at låne penge. Ved at optage et lån online, slipper du for at bruge din tid på at tage ned i banken, hvor du skal snakke med en bankrådgiver.

De fleste af vores låneudbydere laver en straks overførsel når lånet er blevet godkendt, og du skal derfor ikke vente længe før du har fået pengene direkte på din NemKonto. Få pengene ved hjælp fra 3 nemme step.

Step nummer 1

Først og fremmest skal du finde de låneudbydere, som du ønsker at optage et lån hos. Efterfølgende skal du blot klikke videre til de valgte låneudbydere, hvor din uforpligtende låneansøgning allerede er i gang. Her skal du vælge hvor meget du ønsker at låne og hvor lang en løbeperiode du ønsker.

Step nummer 2

Som et led i step 2 skal du udfylde alle deres felt informationer med dine personlige oplysninger, som selvfølgelig bliver opbevaret fortroligt og 100% sikkert. Husk at udfylde felterne med korrekt information, da de bliver brugt til at lave en kreditvurdering på dig som låneansøger. Husk at tjekke felterne af hvor du giver virksomheden lov til at følge op på dine oplysninger i forhold til om du er registreret i RKI eller hos Debitor Registret. Send låneansøgningen afsted med din digitale underskrift fra NemID.

Step nummer 3

Du vil modtage dit svar indenfor ganske få sekunder, og du skal derfor ikke vente mere end et par sølle sekunder. Da de fleste udbydere har et automatiseret system, vil du blive krydstjekket hurtigere end en rutineret medarbejder vil kunne gøre det på.

Nu hvor dit lånetilbud er kommet retur, skal du blot tjekke op på den endelige aftale. Husk at tjekke op på alle oplysninger, da lånebeløbet kan være ændret til et mindre beløb og samme er gældende for din låneperiode. Hvis du er enige med deres lånetilbud, skal du blot underskrive endnu en gang med din digitale signatur.

Efterfølgende eksekverer udbyderen med det samme, og laver en straks overførsel, så du har pengene hurtigst muligt.

Forøg dine lånechancer

Ved at forøge dine lånechancer, vil du kunne stå stærkere ude på markedet, og du vil have mulighed for at kunne vælge og vrage blandt flere forskellige låneudbydere som ønsker dig som kunde. Jyske Lån har selvfølgelig et par tricks i ærmet som kan hjælpe dig godt på vej.

Først og fremmest bør du ansøge hos flere forskellige udbydere. Du bør ikke forelske dig i en bestemt låneudbyder, da du højst sandsynligt kan få en mere attraktiv rente hos en anden udbyder. Ansøg som minimum 3 steder, så dine chancer vil være højere for at tegne en låneaftale.

Hvis du får et ja fra flere forskellige udbydere, kan du hurtigt se hvilket lån som er billigst for dig, blot ved at kigge på de årlige omkostninger i procenter.

Flere om et lån

Hvis du ønsker at forøge dine chancer for et lån yderligere, bør du overveje at optage lånet sammen med en anden person. Det kan f.eks. være en samlever, som du bor sammen med, din kæreste eller et familiemedlem.

Når du er i gang med at lave din låneansøgning, har du mulighed for at krydse et felt af hvor du vælger at optage et lån sammen med en anden person. Her skal i blot udfylde informationerne fra den anden lånepartner.

Ved at i er flere om et lån bliver i mere attraktive som kunder, da låneudbyderne anser chancen for at lånet bliver tilbagebetalt væsentlig større. Dette vil selvfølgelig resultere i at i begge 2 vil blive stillet til regnskab hvis låneaftalen ikke bliver overholdt.

Generelle spørgsmål fra vores kunder

Herunder finder du de mest hyppige spørgsmål vi har modtaget løbende.

Hvorfor har jeg ikke fået svar fra min låneansøgning?

Hvis du ikke har fået svar fra din låneansøgning indenfor ganske kort tid, kan det skyldes at din kreditvurdering bliver lavet manuelt eller fordi at systemet er gået ned. Derfor bør du give dem minimum en time til at færdiggøre din kreditvurdering. Hvis du stadig ikke har modtaget svar fra din låneansøgning bør du kontakte udbyderen og forklare situationen.

Hvorfor har jeg fået afslag på min ansøgning uden begrundelse?

Hvis du har opfyldt alle kravene fra den individuelle låneudbyder, bør du dobbelt tjekke om dine personlige oplysninger er 100% korrekte. Hvis dette er tilfældet, skal du begynde at tage højde for andre ting, som har kunne forårsage dit afslag.

Bare for en sikkerhedsskyld bør du tjekke om du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Dette kan gøres ganske nemt hos dininfo.dk, hvor du blot skal logge ind med dit NemID.

Nogen låneudbydere udsteder ikke lån til folk, som allerede har et lån hos en af konkurrenterne, og derfor bør du tjekke om dette muligvis kan være grunden til at du har fået et afslag.

Hvis ingen af disse grunde har haft indflydelse på dit afslag, bør du tage kontakt til deres kundeservice.

 

Kan jeg låne mere end 2.000 kr.?

Det er selvfølgelig muligt at låne mere end blot det specifikke beløb. Jyske Lån har en bred vifte af låneudbydere som tilbyder både mindre og langt større beløb.

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procenter. Ved at kigge på låneudbyderen ÅOP, har du mulighed for at se hvad hele lånet koster i procenter, uden at skulle gå i detaljer i forhold til de mange små ting man betaler til.

ÅOP er desuden et rentebegreb, der samler alle omkostninger til et specifikt beløb.

Kan vi være flere end 2 om lånet?

Det er desværre ikke muligt at være mere end 2 personer om et lån. Om i aftaler at være flere personer om lånet indbyrdes, er selvfølgelig op til jer selv. Det er kun 2 personer som kan stå til regnskab for det skyldige beløb.

Bedømmelse 4.79 / 19