Lån 15000

Lån 15.000 kr. på rekordtid

Ønsker du at optage et attraktivt lån som er til at tilbagebetale med en fornuftig rente? At optage et lån i dagens Danmark, er ganske simpelt og lige til. Det er endda muligt at søge om et lån på blot 2 minutter. Lån 15.000 kr. eller måske 5.000 kr. uden nogen form for sikkerhed. Der kan være mange gode grunde til, hvorfor man skal optage et lån, og derfor blander låneudbyderen sig ikke i, hvad du bruger pengene på.

Det kan være at du skal bruge et attraktivt lån, til at betale nogen forsømte udgifter, en afslappende ferie til syden, eller blot ønsker flere penge mellem hænderne generelt, til lige præcis hvad du ønsker. Med et online lån vil du have 100% frihed.

Jyske Lån hjælper dig med at finde det perfekte lån til dig og din situation. Du vil endda modtage svar på din hurtige ansøgningen indenfor 5 sekunder, og hvis du godkender lånetilbuddet, vil pengene blive sendt med straks overførsel til din NemKonto.

Blot ved at scrolle lidt længere ned på siden, vil du kunne finde låneudbydere som udsteder attraktive lån på 15.000 kr. eller mere, som er til at betale uden nogen form for skjulte udgifter.

Lån 15.000 kr. med hjælp fra Jyske Lån

Her hos Jyske Lån har vi kun en primær mission der udelukket handler om at hjælpe vores besøgende med at finde et attraktivt lån, som din pengepung vil takke dig for. Da alle personer er forskellige og har brug for at låne forskellige beløb samt. står i forskellige situationer, har vi samlet alle landets låneudbydere, så chancen for at du kan finde drømmelånet er større.

At optage et lån online er meget nemmere og hurtigere end at optage et lån i en fysisk bank. Grunden til dette skyldes at låneudbyderne kun har milde og enkle krav, som er lige til at overholde uden besvær. Du bør være opmærksom på at hver enkelte låneudbyder stiller forskellige krav til deres låneansøgere og derfor skal du være opmærksom. Se hvilke af vores 42 låneudbydere der kan hjælpe dig her

Vi har samlet de mest hyppige krav som går igen blandt vores låneudbydere:

 • Minimumsalderen er på 18 år.
 • Man skal have dansk statsborgerskab
 • Man skal have bopæl i Danmark
 • Man skal dokumentere sine seneste lønninger
 • Man skal dokumentere sin seneste årsopgørelse fra Skat
 • Absolut ingen registrering i RKI eller hos Debitor Registret

Som sagt er kravene ikke specielt strenge, og dette er også grunden til at et online lån har den højeste succesrate blandt alle mulige lån.

Hvorfor er aldersgrænsen på minimum 18 år?

Ifølge dansk lovgivning skal man minimum være fyldt 18 år gammel og være myndig før man må låne penge i Danmark.  Det er vigtigt at nævne at ikke alle låneudbydere udsteder lån til personer med en alder på 18 år. Det varierer typisk fra alderen 18 – 24 år., og derfor bør du være opmærksom, når du benytter vores søgemaskine.

 

 

Tag højde for dine lønninger og årsopgørelse

Det kan formentlig virke lidt besynderligt, at du både skal dokumentere for din årsopgørelse og dine seneste lønninger, men dette er der en ganske simpel grund til. Låneudbyderne vil selvfølgelig gerne have deres lånte penge tilbage, og derfor vil de gerne være sikre på at du som låntager, kan tilbagebetale hele lånet.

Ved at dokumentere din årsopgørelse har låneudbyderen mulighed for at tjekke hvor meget du har tjent i løbet af et år. Dette er specielt vigtigt da bankerne har et minimumskrav til de årlige indtægter. Hvor meget du skal tjene, afhænger af den individuelle låneudbyder.

I forhold til dine lønningssedler, vil låneudbyderen være sikker på at du stadig får en månedlig indkomst, så du har mulighed for at tilbagebetale lånet. Hvis du ikke ønsker at dokumentere disse dokumenter, har du stadig mulighed for at finde en låneudbyder, som kan udstede et lån til dig. Du bør være grundig ekstra grundig og tålmodig hvis du skal optage et lån uden dokumentation.

Lån 15.000 kr. med 3 nemme steps

Det kan virke uoverskueligt at skulle optage et lån online, men det er ganske nemt og sikkert med hjælp fra Jyske Lån. Ved at benytte dig af disse 3 simple steps vil du hurtigt kunne få penge på kontoen. Det er blevet ganske brugervenligt at optage et lån online, og du kan med sikkerhed selv optage lånet. Herunder finder du 3 trin til drømmelånet.

Trin 1 – Søgemaskinen

Som i det første led bør du benytte dig af vores brugervenlige søgemaskine, hvor du har mulighed for at få en komplet oversigt over alle landets låneudbydere som udsteder lån online. Når du tager brug af søgemaskinen, har du mulighed for at justere alderen samt. hvor meget du ønsker at låne. Hvis du er ældre end 24, er alderen irrelevant, da alle låneudbydere ønsker at udstede et lån til dig.

Trin 2 – Sammenlign på kryds og tværs

Nu hvor du har en komplet liste af låneudbydere, som opfylder dit lånebehov, er det tid til at skille fårene fra bukkene. Ved at sammenligne på kryds og tværs, vil du hurtigt kunne finde et par attraktive låneudbydere, som du ønsker at optage et lån hos. Hvis du ønsker at låne mere eller mindre end 15.000 kr., kan du f.eks. optage et lån på 10.000 kr., som er populært blandt vores besøgende.

Når du skimter oversigten igennem, har du mulighed for at se deres rente, uden at skulle gå ind på hver enkelte låneudbyders hjemmeside. Ydermere har vi penslet 3 af deres stærke fordele, så du har nemmere ved at finde et lån.

Trin 3 – Start din låneansøgning

Nu hvor du skal til at søge om et lån hos en eller flere låneudbydere, er det vigtigt at pointere, at din låneansøgning ikke er bindende og er derfor 100% gratis. Du kan med sikkerhed søge om et lån flere steder, uden problemer. Hvis du har spørgsmål undervejs, bør du kontakte den specifikke låneudbyders kundeservice, hvor du vil blive guidet igennem hele processen.

Når du har udfyldt felterne med dine personlige oplysninger samt. vedhæftet din årsopgørelse og seneste lønninger, skal du blot underskrive låneansøgningen med din digitale signatur fra NemID. Ved at underskrive digitalt, kan låneudbyderen være sikker på at det dig som ønsker at optage et lån.

Indenfor ganske få sekunder vil du modtage det endelige svar. Hvis du er blevet godkendt til et lån, skal du blot undersøge tilbuddet, og underskrive den endelige aftale, hvis du er enig med låneudbyderen. Efterfølgende vil banken lave en straks overførsel, så du kan få dine 15.000 kr., så hurtigt som overhovedet muligt.

Lån penge med 0% i rente

Hvis du ønsker at optage et lån gratis med 0% i rente, så er dette faktisk muligt. Det kan lyde for godt til at være sandt, men markedet er yderst konkurrencepræget, og derfor er flere låneudbydere begyndt at udstede gratis lån i op til 60 dage, til deres førstegangskunder.

Det er vigtigt at pensle at lånet skal tilbagebetales indenfor tidsfristelsen, da renten på lånet vil blive skyhøj, hvis ikke det tilbagebetales til tiden. Ydermere skal du være opmærksom på hvor mange rentefrie dage du har, da det afhænger af den individuelle låneudbyder. Faktisk udsteder de fleste kun gratis lån i op til 30 dage, hvor kun få giver deres kunder hele 2 måneder gratis.

*Primært kan man låne mellem 1.000 – 15.000 kr. med 0% i rente.

Herunder kan du se et typisk låneksempel med 0% i rente:

Kreditbeløb: 15.000 kr.
Løbeperiode: 60 dage
Rente: 0%
ÅOP: 0%
Omkostninger i alt: 0 kr.

Lån 15.000 kr. med en billig rente

At optage et lån på et relativt højt beløb, kan være svært at tilbage betale på 30 eller 60 dage med en gratis rente, og derfor bør man overveje at optage lånet i en længere periode med en fair rente, som man er sikker på at kunne tilbagebetale uden økonomien, begynder at briste.

Lånemarkedet er ramt af hård konkurrence mellem hinanden, og derfor kan du med sikkerhed finde et discountlån, som du vil blive glad for.

Herunder kan du se et typisk låneksempel med renter:

Lånebeløb: 15.000 kr.
Løbeperiode: 36 mdr.
Rente: 9,95%
Kontogebyr: 25 kr.
Etableringsomkostninger: 1.200 kr.
Tilbagebetaling i alt: 2767,5 kr.

*Dette er blot et typisk eksempel

14 dages fortrydelsesret på et lån

Hvis du ender med at fortryde dit lån på 15.000 kr., har du mulighed for at annullere lånet indenfor 14 dage, hvis du altså kan betale alle pengene tilbage. Lad os antage at du annullerer låneaftalen efter 10 dage, så vil du formentlig skulle betale renter tilbage for de 10 dage pengene har stået på din konto. læs mere her om hvilke vilkår og rettigheder du har, når du optager et lån.

 

Konsekvenser af et misligholdt lån

Som låntager er det yderst vigtigt at overholde låneaftalen, da man kan ende i en ond spiral af renters renter. Hvis du ikke betaler tilbage til tiden, vil det koste dig dyrt i både renter og tillæg. Husk på at prioriter dine betalinger, da låneudbyderne er strenge hvad angår de månedlige betalinger.

Hvis du ender i en uheldig situation hvor du ikke kan tilbagebetale lånet, bør du eksekvere med det samme og tage kontakt til låneudbyderen. Start med at forklare om situationen hvorefter i muligvis kan finde en løsning, så det ikke kommer til at koste dig det hvide ud af øjnene. Hvis du vælger at ignorere dine betalinger, for at betale dem senere vil du formentlig blive varslet med RKI i forhold til det skyldige beløb, hvor der også vil komme et rykkergebyr på 100 kr. oven i hatten.

Hvis du ender med at blive varslet op til 3 gange, så ender du formentlig i RKI eller hos Debitor Registret. Hvis du bliver stemplet som dårlig betaler, har du ikke mulighed for at optage lån i fremtiden, før det skyldige beløb er tilbagebetalt fuldt ud. Se mere her om du er registreret i RKI eller debitor registret

Lån 15.000 kr. som studerende

Hvis du er under uddannelse, kender du formentlig også til det økonomiske aspekt, hvor den månedlige SU måske ikke er nok til at kunne klare sig løbende på en måned. Specielt hvis man ender med uforudsete udgifter, som kan briste ens skrøbelige økonomi med raketfart. Derfor kan man nemt som studerende få brug for flere penge mellem hænderne.

Der kan være mange gode grunde til, at man skal bruge 15.000 kr. hurtigt. En af de rigtig dyre udgifter som studerende, er klart alle de forskellige bøger, man skal bruge til sit kommende semester. Studiebøger kan hurtigt komme til at koste mellem 2.000 – 5.500 kr. Alt afhængig af hvor mange bøger studiet kræver. Måske ønsker du penge til at tage på ferie sammen med studiekammeraterne, eller blot ønsker flere penge mellem hænderne til både udgifter og sjov. Uanset hvad du skal bruge pengene på, så har det ingen indflydelse på den endelige beslutning.

Hvis du vælger at søge om et lån som studerende, er det vigtigt at du dokumenterer din SU, så du viser låneudbyderen at du har en fast indkomst. Hvis du har et studiejob, bør du også dokumentere dine lønninger fra dit deltidsjob. Jo mere du kan dokumentere for, jo større er chancen for at kunne få godkendt lånet. Et online lån er yderst populært blandt studerende, da man ikke skal stille nogen form for sikkerhed.

Du vil have rig mulighed for at optage et attraktivt lån som studerende, og der er mange forskellige udbydere om buddet. Når du benytter dig af vores søgemaskine, er det vigtigt at du tager din alder i betragtning, så du har mulighed for at skille fårene fra bukkene, og få en oversigt med alle låneudbydere som ønsker at tilbyde dig et lån i betragtning af din unge alder.

Hvis du er studerende, og er yngre end 18 år gammel, så vil det ikke være muligt at låne penge. Hvis du stadig har behov for et lån, bør du tage kontakt til dine forældre og finde en løsning. F.eks. kan dine forældre optage et lån som de kan udstede til dig. Hvis dette er tilfældet, vil dine forældre stå til ansvar for at lånet bliver tilbagebetalt til den aftalte tid.

Lån til pensionist

I dagens Danmark er det omdiskuterede pensionistlån begyndt at briste rundt i de forskellige kommuner, da lånet faktisk er dyrere end antaget. Derfor er flere pensionister begyndt at gå uden om bankerne, for at kunne optage et ganske simpelt lån uden nogen skjulte udgifter. Desuden er man ikke særlig attraktiv hos de fysiske banker, som gerne vil have man stiller sikkerhed for lånet.

Hvis du overvejer at optage et lån online som pensionist skal du blot vedhæfte din fulde pension herunder dit persontillæg, så låneudbyderen har mulighed for at se din månedlige indkomst. Låneudbyderne ønsker blot at være sikre på at kunne få lånet tilbagebetalt.

Uanset hvilket alderssegment som du tilhører, så anbefaler Jyske Lån, at du optager et lån, som du med sikkerhed kan tilbagebetale. Hvis du ikke har et stort rådighedsbeløb, bør du overveje at optage lånet i en længere periode, så den månedlige betaling bliver mindre.

Tag højde for låneudbyderens ÅOP

ÅOP er en forkortelse for de årlige omkostninger i procent. I bund og grund handler det om at give et indblik i alle lånet omkostninger samlet til procenter. Du har mulighed for at finde ÅOP hos alle de forskellige låneudbydere, da det er lovpligtende at skilte med alle lånets omkostninger. ÅOP er en ganske simpel måde at se hvad lånet koster, uden at man skal dykke ned i hver enkelte udgift under hele lånets forløb.

Hvis du ønsker indsigt i de typiske omkostninger under en låneaftale, så har Jyske Lån lavet en ganske simpel oversigt over engangsomkostninger og løbende omkostninger.

Engangsomkostninger:

 • Dokumentgebyr
 • Ekspeditionsgebyr
 • Stiftelsesprovisionen
 • Fast tinglysningsgebyr
 • Den variable tinglysningsafgift

Løbende omkostninger:

 • PBS-gebyr
 • Månedlig rente
 • Administrationsgebyr
 • Månedlige og årlige kontogebyrer
 • Deportgebyr

Hvis man skulle tage højde for alle disse omkostninger, kunne man nemt miste lysten til at optage et lån online. Heldigvis trådte loven i kraft tilbage i 2017, hvor reglerne blev skærpet, netop for at hjælpe kommende kunder.

Forøg dine chancer med en anden person

Hvis du har problemer med at få godkendt et lån på egen hånd, bør du overveje at optage et lån sammen med en anden person, hvis dette er muligt. Da i er 2 personer om lånet vil banken lave en kreditvurdering på jer begge 2. Låneudbyerne er yderst positive, hvis man er 2 om lånet, da statistikkerne viser at chancen får lånets tilbagebetaling er langt højere.

At være 2 person om lånet, betyder også at i er 2 om ansvaret. Hvis en af jer lige pludselig ikke har mulighed for at betale, så vedhæfter den anden. Vær forsigtig og læg en strategi, som kan sikre lånets tilbagebetaling.

Det kan give god mening at optage et lån sammen i forbindelse med mange forskellige ting. F.eks. hvis du står og skal flytte lejlighed sammen med kommende roommate eller kæreste, kan det være svært at have råd til både indskud, husleje, forbrug og nye møbler til den kommende lejlighed. At låne 15.000 kr. eller mere kan hjælpe jer begge 2 godt på vej.

Optag et lån på 15.000 kr. trods RKI

Står du og skylder penge væk til et firma, hvorefter du er havnet i RKI eller Debitor Registret, vil det ikke være muligt at kunne optage et lån hos en af vores låneudbydere. Det er selvfølgelig muligt at søge om et lån selvom du er i RKI, hvor du kan krydse en rubrik af på låneansøgningen der omhandler RKI. Du vil formentlig få et afslag, men det skader ikke at give det en chance.

Hvis du stadig ønsker at låne 15.000 kr., har vi et par råd som kan hjælpe dig godt på vej.

Først og fremmest kan du vente i 5 år fra datoen du blev registreret i et af registrene. Du vil automatisk blive fjernet efter den lange periode på 5 år slutter, Det betyder selvfølgelig også at du ikke kan låne penge samtidig med at du er registreret.

For det andet kan du tilbagebetale det skyldige beløb, og dermed optage et lån efterfølgende. Denne løsning er formentlig nemmere sagt end gjort, og kræver viljestyrke, hvis beløbet er højt. Jyske Lån anbefaler at man tager kontakt til sin bankrådgiver, hvorefter i vil få skemalagt din økonomi med regninger forbrug og rådighedsbeløb, så du har mulighed for at justere på dit forbrug, og få et større rådighedsbeløb, til dine betalinger af det skyldige beløb.

Hvis du ikke ønsker at snakke med en bankrådgiver, kan du selvfølgelig også tage sagen i egen hånd, og selv skemalægge din egen økonomi ved hjælp af en skabelon, som du nemt kan finde på nettet.

Hvis du har fået tilbagebetalt dit skyldige beløb, bør du tage kontakt til Debitor Registret eller RKI, og bede dem om at fjerne dig fra listen med det samme. Lige så snart du er fjernet for listen, vil du være attraktiv blandt alle landets låneudbydere, så længe du kan opfylde deres simple krav.

Disse ting skal have styr på før du bør optage et lån

Når du skal finde dit kommende lån, er det vigtigt at du tager højde for nogen bestemte ting, inden du underskriver en låneaftale som du måske ender med at fortryde.

Inden du optager et lån, er det vigtigt at du har styr på disse ting:

 • Hvor stort et lån har du egentlig behov for?
 • Hvor lang en låneperiode har du behov for?
 • Kan du opfylde de hyppige krav der igen hos låneudbyderne?
 • Hvor meget vil et lån koste dig i forbindelse med renter og andre udgifter?

Husk på at lånet skal tilbagebetales, så det er en god ide at have styr på hvor mange penge man egentlig her behov for at låne. Ydermere er det vigtigt at pointere at Jyske Lån ikke favoriserer nogen låneudbydere, og derfor vil du med sikkerhed kunne finde en låneudbyder der passer til dig og dine behov, uden nogen form for manipulation.

Vi har over 40 forskellige låneudbydere med hver deres styrker og svagheder, og de har alle klart forskellige fordele i forhold til hvor meget du ønsket at låne, samt. hvor lang en låneperiode du ønsker. Husk at være specifik i forhold til både dit behov og dine krav. I sidste ende er det kun dig som står til ansvar for lånet.

Bedømmelse 4.73 / 15
Lån 15000 2019-02-12 14:05
Jyske Lån