Lån 100000

Lån 100.000 kr.

Går du med tanken om at optage et lån på 100.000 kr. eller mere, så har du rig mulighed for at få pengene på din konto med hjælp fra Jyske Lån. At optage et lån online er med sikkerhed det nemmeste sammenlignet med at optage et lån i en fysisk bank.

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor man står i en situation, og har brug for flere penge mellem hænderne. Måske ønsker man at tage på en tropisk ferie sammen med kæresten, et forlænget spaophold, penge til udgifter eller måske ønsker man penge til noget helt fjerde – kun fantasien sætter grænser!

Via. Jyske Lån kan du med sikkerhed søge om et lån på 100.000 kr., på ganske få minutter. Alle kan have brug for lidt ekstra penge i ny og næ, og derfor hjælper vi dig med at finde et attraktivt lån som er til at tilbagebetale med en billig rente – og vigtigst af alt, et lån som du bliver glad for!

Start jagten på det perfekt lån ved at scrolle lidt længere ned for en brugervenlig liste af udbydere som udsteder et online lån. Læs mere om forbrugslån her

Lån 100.000 kr. via. Jyske Lån

Her hos Jyske Lån har vi kun en enkelt mission, som vi ønsker at fuldføre 100% hver eneste gang. Vi vil hjælpe vores besøgende med at finde det perfekte lån, som er til at betale med en attraktiv rente.

At blive godkendt til et lån er forholdsvis nemt, specielt hvis du ønsker at optage et lån online. Der er selvfølgelig nogen krav som skal overholdes for at du kan blive godkendt til at låne penge. Kravene afhænger selvfølgelig af den individuelle låneudbyder, men der er også nogen krav som går igen og igen.

Vi har samlet de mest hyppige krav fra alle landets låneudbydere:

 • Du skal være fyldt minimum 18 år.
 • Du skal have dansk statsborgerskab
 • Du skal have en adresse i Danmark
 • Du skal kunne dokumentere dine lønninger fra daværende måned
 • Du skal kunne dokumentere din årsopgørelse fra skat
 • Du må ikke være registreret i RKI eller hos Debitor registret

I bund og grund er dette ret basale krav som er til at forstå, og som er ganske nemme at opfylde. Disse simple krav er grunden til at mange personer får godkendt deres låneansøgning på ganske kort tid. Se om du er registreret som dårlig betaler her

Hvorfor skal man være fyldt 18 år?

Det er lovpligtende at man skal være fyldt 18 år gammel for at optage et lån i Danmark. I forbindelse med at minimumsalderen er på 18 år, er det vigtigt at pointere at nogen låneudbydere ikke udsteder lån til yngre mennesker på under 21 år. I sidste ende handler det om den individuelle låneudbyders krav, og derfor bør du være grundig med din søgen, specielt hvis du er yngre.

Hvorfor skal man dokumentere sine lønninger og årsopgørelse?

Din årlige indtægt er formentlig et krav som skal opfyldes, og derfor er det vigtigt at du kan vedhæfte din årsopgørelse fra skat. Dette skyldes at låneudbyderne har krav til hvor meget man minimum skal have tjent på et år, for at kunne optage et lån. Grunden til at låneudbyderen sætter et minimumskrav skyldes, at de vil være sikker på at man kan betale lånet tilbage til den aftalte tid.

Du skal desuden også kunne dokumentere for dine sidste lønninger, som et bevis for at du stadig får indkomst hver eneste måned, så du har mulighed for at betale den månedlige rente. Dette er dog ikke tilfældet blandt alle vores låneudbydere, og du bør derfor være ekstra grundig med din søgen, hvis du ikke ønsker at vedhæfte nogen som helst form for dokumentation af din årlige indkomst og lønninger.

Få dit drømmelån med 3 simple trin

Nu hvor du skal i gang med at finde dit kommende drømmelån, kan det virke uoverskueligt at komme fra start til slut. Ved at bruge Jyske Lån som et led i din søgen, vil du spare dig selv for tid og besvær. Find dit lån med disse 3 simple trin:

Første trin – Brug vores søgemaskine

Det første trin i jagten på det perfekte lån, er at bruge vores brugervenlige søgemaskine, som vil give dig en oversigt over alle landets låneudbydere som udsteder lån online. Her har du også mulighed for at segmentere i forhold til både alder og lånebeløb. Ved at segmentere vil du hurtigere kunne danne dig selv et solidt overblik over låneudbydere som tilbyder et lån indenfor dine kriterier.

Det er vigtigt at du angiver din alder hvis du er 24 år gammel eller yngre, da nogen låneudbydere ikke udsteder lån til yngre mennesker.

Andet trin – Sammenlign på kryds og tværs

Efter du har segmenteret i søgemaskinen, vil du få en komplet liste af attraktive låneudbydere som kan udstede et lån til dig. Du har nu mulighed for at sammenligne alle de forskellige låneudbydere med hinanden på kryds og tværs samt. danne paralleller. Hvis du ønsker at låne mere end 10.000 kr. er dette selvfølgelig også en mulighed.

Tredje trin – start din låneansøgning

Nu skal du blot klikke videre ind på de forskellige låneudbydere som du ønsker at optage et lån hos, hvor din uforpligtende låneansøgning er klar til at blive udfyldt. Låneansøgningen skal anses som en forespørgsel til et lån, og den er på ingen måder bindende.

Du skal blot udfylde låneansøgningen med dine personlige oplysninger, som bliver beskyttet af låneudbyderen. Husk at dobbelttjekke dine oplysninger så de er 100% korrekte. Til slut skal du blot underskrive aftalen med din digitale signatur, så du kan bekræfte at det er dig selv, som sender låneansøgningen afsted.

Hvis din låneansøgning er blevet godkendt, vil låneudbyderen sende et lånetilbud retur til dig, med den endelige aftale, som skal underskrives før den er officiel. Husk på at det ganske gratis at få et lånetilbud fra alle vores låneudbydere.

Hvis du er enig med aftalen, skal du blot underskrive en gang til med din digitale signatur. Pengene vil efterfølgende blive sendt afsted med straks overførsel.

Lån 100.000 kr. med en konkurrencedygtig rente

I og med at lånemarkedet er blevet så stort som det er i dag, har man faktisk mulighed for at optage et lån med en konkurrencedygtig rente, da alle låneudbyderne konkurrerer med hinanden på kryds og tværs.

100.000 kr. er et relativt stort lånebeløb, og derfor bør du overveje at optage lånet i en længere periode, hvor du betaler det månedlige beløb af i en fornuftig rente som ikke vælter din økonomi på længere sigt. Det er vigtigt at du drager fordel fra det konkurrencedygtige marked.

Herunder kan du se et typisk låne eksempel på et udstedet lån af 100.000 kr., med en attraktiv rente:

Lånebeløbet: 100.000 kr.
Løbeperioden: 48 måneder
Debitorrente: 3.90%*
Månedlig ydelse: 2.575 kr.
ÅOP (Årlige Omkostninger I procent): 5.98% – 12,18%
Tilbagebetaling i alt: 123.579 – 137.874 kr.

 

Tillægsforsikring ved optagelse af et højere lån

Hvis du overvejer at låne 100.000 kr. eller mere, bør du overveje at tilkøbe en tillægsforsikring, som kan hjælpe dig i uheldige tider. Hvis du er uheldig at miste dig job eller måske er syg i en længere periode kan det være en god ide, at tilkøbe sig selv en tillægsforsikring, som hjælper dig økonomisk indtil du kommer op på benene igen.

Tillægsforsikringen koster selvfølgelig lidt ekstra oven i hatten, men til gengæld betaler den også din månedlige betaling, og holder dig stabil i forhold til låneaftalen, hvis du altså ender i en uheldig situation hvor du ikke kan tilbagebetale din månedlige betaling, grundet formindsket- eller ingen indkomst.

Her hos Jyske Lån anbefaler vi stærkt at man bør overveje at tegne forsikringen, og du har selvfølgelig mulighed for at tjekke om den individuelle låneudbyder udsteder en tillægsforsikring på deres hjemmeside.

Dette skal du have styr på før du optager et lån

Før du beslutter dig for at optage et lån hos en af de mange låneudbydere som vi har her på siden er det vigtigt at du har bestemt på et par vigtige faktorer, som kan sikre dig at du vil få det bedste lån i forhold til dit personlige behov.

Du skal tage høje for følgende:

 • Hvor mange penge ønsker du at låne?
 • Hvor stort et rådighedsbeløb har du?
 • Kan du opfylde de generelle krav fra låneudbyderne?
 • Hvor meget koster det ønskede lån?

Du bør altid søge om et lån hos flere forskellige låneudbydere, da det gavner dig på flere forskellige måder. Først og fremmest vil det øge din chance for at få et lånetilbud godkendt. For det andet har du mulighed for at vælge lånet med den bedste rente, hvis du altså bliver godkendt af flere forskellige låneudbydere.

 

Brud på låneaftalen kan koste dig dyrt

Når du får underskrevet den endelige låneaftale, er det yderst vigtigt at du overholder aftalen fra punkt til prikke. F.eks. hvis du ender i en situation, hvor du ikke har mulighed for at tilbage betale lånet i forhold til den månedlige rente, så vil din lån blive dyrere på længere sigt gennem renter og gebyrer.

Hvis du fortsat ikke betaler din månedlige betaling, vil du med sikkerhed blive varslet med RKI eller Debitor Registret. Hvis du ender med at blive varslet 3 gange, vil du formentlig blive stemplet som en dårlig betaler, og det vil have alvorlige konsekvenser for dine fremtidige muligheder.

Du kan nemt danne dig selv et solidt overskud over din privatøkonomi ved at lægge et budget, og regne ud hvor mange penge du bruger på regninger, forbrug mm. ved at få segmenteret ned i detaljer vil du kunne se hvor meget pusterum du har i din egen økonomi. Nu hvor du har styr på dit eget rådighedsbeløb, så ved du også hvor mange penge du kan undvære på at betale af på dit kommende lån.

Absolut ingen form for sikkerhed

En af de mange fordele ved at optage et lån online, er at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed. Selv ved et beløb på 100.000 kr. er det ikke nødvendigt at stille sikkerhed. Hvis du f.eks. skal optage et lån via. en fysisk bank, skal du med garanti stille sikkerhed til dit ønskede lån. Hvis du ikke har nogen værdi, så ønsker banken ikke at låne dig penge.

Det vil sige at det ikke er nødvendigt at du ejer et dyrt køretøj, hus eller en solid opsparing for at kunne optage et lån. Derfor har alle mulighed for at optage et lån igennem Jyske Lån nemt og sikkert uden nogen form for sikkerhed.

Lån 100.000 kr. til hvad som helst

Hvis du beslutter dig for at optage et lån på 100.000 Kr., så er der absolut ingen som stiller spørgsmålstegn angående hvad du skal bruge dine penge på. Det er formentlig lånets største styrke at låneudbyderen ikke blander sig i pengenes brug.

Hvis du ønsker at låne penge til at tage på ferie sammen med vennerne eller kæresten, eller måske ønsker du et nyt transportmiddel, så har du selvfølgelig mulighed for at optage et lån. Det er kun din fantasi som sætter grænser for lånets brug.

Lån 100.000 som studerende

Er du studerende og mangler flere penge mellem hænderne, så har du mulighed for at optage et lån gennem Jyske Lån. Som studerende kan økonomien let briste ved blot et par uforudsete udgifter.

Ofte har man ikke mange penge til rådighed, og det kan være svært at få det til at hænge sammen i forvejen. Selvom du er studerende, er du stadig attraktiv blandt låneudbyderne, og du kan med sikkerhed modtage et lån, hvis du overholder kravene fra den individuelle låneudbyder.

Det er altid rart med flere penge mellem hænderne specielt hvis man skal bruge penge på nye bøger til det kommende semester, eller skal bruge penge til et indskud til en ny studebolig samt. nye møbler og køkkengrej til de velkendte pasta retter med ketchup. Det kan også være at du ønsker penge til at tage på ferie sammen med familien eller vennerne, Uanset hvad dine penge skal bruges har det ingen indflydelse på den endelige beslutning fra låneudbyderen, også selvom du er studerende.

Hvis du føler at 100.000 kr. måske lige er i overkanten for en studerende har du selvfølgelig også mulighed for at låne et mindre beløb som f.eks. på 5.000 kr. eller måske et højere beløb på 10.000 kr., som kan dække dine udgifter.

Alle låneudbyderne her hos Jyske Lån udsteder lån til studerende. Nogen låneudbydere har selvfølgelig krav til en specifik årsindkomst, og derfor er det måske ikke muligt at låne penge hos dem, medmindre du har et studiejob ved siden af, hvor du tjener lidt ekstra penge til kontoen.

Hvis du beslutter dig for at søge om et lån som studerende, skal du blot vedhæfte din SU fremfor dine sidste lønninger, medmindre du havde et studiejob. Hvis dette er tilfældet, vedhæfter du selvfølgelig både din SU og din indkomst fra dit deltidsjob. Jo flere penge du tjener jo mere attraktiv er du i deres øjne. Din kreditvurdering vil med sikkerhed også blive bedre, da du tjener flere penge.

Hvis du ønsker at optage et lån, som studerende, og du er yngre end en alder af 18 år, er dette desværre ikke muligt. Dog har dine forældre mulighed for at optage et lån, og dermed udstede lånet til dig efterfølgende. Hvis i beslutter jer for at benytte denne løsning, er det dine forældre som vedhæfter på lånet.

Tag brug af vores brugervenlige søgemaskine og juster alderen, så du kan finde specifikke låneudbydere som udsteder lån til unge studerende.

Optag et lån som pensionist

Går du med nogle drømme som måske koster lidt ekstra for at realisere. Hvis dette er tilfældet, har du selvfølgelig mulighed for at optage et lån på 100.000 kr. eller måske ønsker du blot at låne 50.000 kr. Uanset hvad du har lyst til at låne, så har du selvfølgelig mulighed for at låne penge som pensionist.

Så længe du har indkomst vil du stadig være attraktiv hos låneudbyderen. Og da den gennemsnitlige pensionist, får et grundbeløb på omtrent 6.237 kr. før skat, hvorefter persontillægget også plusser det endelige rådighedsbeløb op, vil du altid kunne optage et lån hos en af vores låneudbydere.

Som pensionist bør du overveje at være yderst forsigtig med optagelsen af et lån, da du formentlig ikke har mulighed for at supplere din indkomst med ekstra timer fra et deltids arbejde. Hvis du ender med at optage et lån der brister økonomien, vil du have svært ved at rette op på økonomien igen. En god løsning vil være at skrue op for løbeperioden og dermed betale af i en længere periode, netop for at betale et mindre beløb om måneden.

Spar tid og benyt dig af ÅOP

Under optagelsen af et lån vil der selvfølgelig være en masse forskellige omkostninger under hele låneperioden, og det kan være svært at finde hoved og hale i alle de forskellige udgifter. Du bør derfor tjekke den individuelle låneudbyders hjemmesider, hvor de med sikkerhed skilter med de årlige omkostninger i procent (ÅOP), da det er lovpligtende.

ÅOP dækker for alle omkostninger i lånet, og derfor er det langt nemmere at benytte sig af de samlede omkostninger fremfor de individuelle omkostninger. Hvis du alligevel interesserer dig for de forskellige omkostninger, så har vi samlet de mest hyppige omkostninger som kan forekomme ved optagelsen af et lån. Læs mere her, om hvad ÅOP betyder

Engangsomkostninger:

 • Dokumentgebyr
 • Stiftelsesprovisionen
 • Ekspeditionsgebyret
 • Fast tinglysningsgebyr
 • Den variable tinglysningsafgift

Løbende omkostninger:

 • PBS-gebyr
 • Den månedlige rente
 • De månedlige og årlige kontogebyrer
 • Administrationsgebyr
 • Deportgebyr

2 personer om samme lån

Vidste du at det er muligt at optage et lån sammen med en anden person? Det kan f.eks. være at du ønsker at låne sammen med kæresten, en roommate eller måske et familiemedlem. Hvis du har svært ved at få godkendt et lån for dig selv, bør du overveje at optage lånet sammen med en anden person.

Låneudbyderne er utrolig positive hvad angår et lån for 2 personer. Dette skyldes at begge parter vil få lavet en kreditvurdering, og sammen vil chancen for at lånet bliver tilbagebetalt til tiden være markant højere. Dog skal i være opmærksom på at i begge står til ansvar for lånet, så hvis den ene lige pludselig har mulighed for at betale, så vedhæfter den anden person, og må derfor betale det hele, medmindre i vil ende med en kollektiv straf i form af et rykkerbrev med et rykkergebyr og endnu højere rente. Derfor er det vigtigt at i har en klar aftale hvad angår lånet.

Lån 100.000 kr. trods RKI

Hvis du er endt i den kedelige situation hvor du skylder penge, og er endt i RKI eller Debitor Registret, vil det formentlig ikke være muligt at få godkendt et lån. Dog har vi et par tricks som kan hjælpe dig godt på vej med dit drømmelån.

Når man bliver registreret i enten RKI eller Debitor Registret er man noteret på deres liste i hele 5 år, før man automatisk vil blive fjernet fra listen. Det vil sige at hvis du ikke betaler det skyldige beløb, skal du vente i 5 år før du har mulighed for at optage et lån igen. Dette er en meget nem løsning som kræver virkelig meget tålmodighed.

Jyske Lån anbefaler at man fokuserer 100% på at tilbagebetale det skyldige beløb så hurtigt som overhovedet muligt. Dette er selvfølgelig nemmere sagt end gjort, da økonomien formentlig er bristet. Et godt råd vil være at snakke med en bankrådgiver, som kan hjælpe dig med at få skemalagt din økonomi ned til sidste detalje.

Ved at få skemalagt økonomien har du mulighed for at danne dig et overblik over hele dit forbrug og dermed kan du begynde at justere dit forbrug, så du vil ende med et større rådighedsbeløb, som kan hjælpe dig med at betale det skyldige beløb.

Hvis du ikke ønsker at snakke med en bankrådgiver, har du også mulighed for at tage sagen i egen hånd. Du kan nemlig nemt downloade en skabelon på nettet, som kan hjælpe dig med at segmentere i din privatøkonomi.

Når du kommer ud af RKI eller Debitor Registret er det vigtigt at du ringer og oplyser dem at det skyldige beløb er betalt, så du kan blive fjernet fra listen med det samme. Lige så snart du er fjernet fra listen, vil du have mulighed for at kunne optage et attraktivt lån på 100.000 kr. Hvis du er registreret i RKI, kan du læse mere her, om hvordan du nemmest kommer ud af RKI