Lån 10000

Lån 10.000 kr. hurtigt og nemt

Et online lån er blevet et af de mest populære lånetyper, da det er ganske nemt og ligetil. Hvis du går med tanken om at låne 10.000 kr., uden at skulle gå ned i banken eller stille nogen form for sikkerhed, så er du havnet det helt rette sted. Der kan være mange gode grunde til, hvorfor man skal have flere penge til rådighed.

Måske skal pengene bruges på uforudsete udgifter, en ferie med familien til syden, til et boligindskud eller blot noget helt fjerde, som venter på at blive betalt med det samme. Med hjælp fra Jyske Lån kan du hurtigt og sikkert optage et attraktivt lån i dag, og få pengene med en straks overførsel.

Vi har lavet en oversigt over alle låneudbydere som kan tilbyde dig et lån, og du skal blot kigge listen igennem og finde de låneudbydere som du finder interessante. Du kan læse mere om hurtige lån her

Lån 10.000 kr. med hjælp fra Jyske Lån

Her hos Jyske Lån bestræber vi os efter at hjælpe dig med at finde et attraktivt lån, som passer til dine behov og din nuværende situation. Derfor har vi samlet alle landets låneudbydere, som kan tilbyde et lån online, og i sidste ende give dig flere penge mellem hænderne, som du kan bruge på lige præcis det du ønsker. Det er ganske nemt at optage et lån, men der er selvfølgelig nogle enkelte krav som man skal opfylde, for at kunne optage et lån hos den enkelte låneudbyder.

Herunder finder du de mest hyppige krav som går igen blandt låneudbyderne:

 • Man skal have en minimumsalder på mindst 18 år
 • Man skal have dansk statsborgerskab
 • Man skal have adresse i Danmark
 • Man skal dokumentere sine seneste lønninger
 • Man skal dokumentere sin årsopgørelse fra Skat
 • Man må ikke være registreret i RKI eller hos Debitor Registret

Generelt stiller låneudbyderne ikke specielle høje krav til deres kunder og besøgende, og derfor er chancen for at optage et lån utrolig høj sammenlignet med et normal lån fra banken.

Hvorfor skal man være minimum 18 år gammel for at optage et lån?

Det er lovpligtende at man skal være fyldt 18 år og være myndig, for at kunne optage et lån. Derfor er minimumsalderen på blot 18. Dog er det vigtigt at pointere at ikke alle låneudbydere tilbyder et lån til personer med 18 år i bagagen. Nogen stiller en minimumsalder på 21 eller 24 år, og derfor er det vigtigt, at du holder øje med deres krav i forhold til alderskravet.

Dine årlige indtægter og nuværende job

Låneudbyderen vil være sikker på at du som låne antager, kan betale lånet tilbage til tiden, og derfor vil de gerne se dokumentation for dine sidste lønninger og din årsopgørelse. Afhængig af den individuelle låneudbyder, har de hver især krav til minimumsindtægten på et år fra din side af.

I forhold til dine seneste lønninger, ønsker låneudbyderen at sikre sig at du er tilknyttet et fastarbejde hvor du modtager faste indtægter. Dog er dette ikke et lovkrav blandt alle låneudbyderne, og derfor skal du være grundig, hvis du ønsker at optage et lån uden dokumentation.

Sådan optager du et lån med 3 simple trin

Når du skal optage et lån, kan det gøres ganske simpelt med hjælp fra Jyske Lån. Du vil både spare tid og besvær, og bedst af alt, kan det gøres med disse 3 simple trin:

Trin et – søg

Først og fremmest bør du benytte dig af vores brugervenlige søgemaskine, hvor du har mulighed for at få et overblik over alle landets låneudbydere. Du har også mulighed for at segmentere i både alder og lånebeløb. F.eks. kan du vælge en specifik alder samt. et specifikt lånebeløb hvorefter du vil få en oversigt over låneudbydere som tilbyder lige præcis det beløb som du ønsker at låne.

Ved at være specifik med din søgning vil du spare dig selv for en del tid, da der er mange låneudbydere som har et krav om en specifik minimumsalder.

Trin to – sammenlign

Nu hvor du har en komplet oversigt over de forskellige låneudbydere som kan udstede et lån efter dine ønsker, så har du rig mulighed for at sammenligne på kryds og tværs. Samtidig med at du kigger listen igennem kan du se hvad minimumsbeløbet er på samt. det maksimale beløb. Så hvis du ønsker at låne mere end 10.000 kr., er dette også muligt. Vi har desuden også penslet deres minimums rente, så du nemt kan finde den billigste låneudbyder.

Trin tre – ansøg om et lån

Det er 100% gratis at optage et lån igennem Jyske Lån, og det kan gøres både hurtigt, nemt og sikkert. Der er ingen binding når du udfylder en låneansøgning, så du har rig mulighed for at søge om et lån blandt flere låneudbydere.

Alt du skal gøre at klikke videre ind på de ønskede låneudbydere, hvor din uforpligtende låneansøgning allerede er i gang. Hvis der herskes tvivl under låneansøgning, bør du tage kontakt til den individuelle låneudbyders kundeservice, hvor du vil blive guidet igennem låneprocessen fra start til slut.

Lån 10.000 kr. med 0% i rente

At låne penge gratis er faktisk en realitet og ikke bare ønsketænkning, selvom det lyder for godt til at være sandt. Ønsker du at optage et gratis lån med 0% i rente, bør du være sikker på at kunne betale hele beløbet tilbage indenfor deres tidsfrist. Ved at overstige perioden med 0% i rente, vil du ende med en relativ dyr rente, som vil koste dig flere penge på længere sigt sammenlignet med et lån med en defineret rente.

Låneudbydere som tilbyder deres kunder et gratis lån, har som regel en tidsfrist på 30 dage, hvor hele beløbet skal være tilbagebetalt. Eftersom at markedet er blevet mere konkurrence præget blandt låneudbyderne, så er nogen begyndt at udstede gratis lån op til 60 dage. Dog er det vigtigt at pointere at et gratis lån kun er muligt for førstegangskunder.

Hvis du har optaget et gratis lån hos den ønskede låneudbydere, og blot ønsker at låne penge som du kan tilbagebetale indenfor tidsfristelsen, bør du overveje at finde en anden låneudbyder som kan udstede et gratis lån.

Låneeksempel med 0% i rente

Kreditbeløb: 10.000 kr.
Løbeperiode: 30 dage
Rente: 0%
ÅOP: 0%
Omkostninger i alt: 0 kr.

 

Lån 10.000 kr. med en fornuftig rente

Selvom det er muligt at optage et gratis lån, er det ikke ens betydet med at man har mulighed for at tilbagebetale hele lånebeløbet indenfor 30 dage. Hvis du ønsker at optage et lån i en længere periode, kan dette sagtens gøres med en fornuftig rente som er til at tilbagebetale. Specielt fordi at lånebranchen er konkurrence præget, da der er mange låneudbydere efterhånden.

Du vil med sikkerhed kunne finde et attraktivt lån på 10.000 kr., hvor renten er konkurrencedygtig.

Låneeksempel med 9.95% i rente:  

Lånebeløb: 10.000 kr.
Løbeperiode: 12 måneder
Rente: 9.95%
Kontogebyr: 25 kr.
Etableringsomkostninger: 1.200 kr.
Tilbagebetaling i alt: 3.445 kr.

*Dette er blot et låneeksempel, og dit lånetilbud vil selvfølgelig se anderledes ud!

Konsekvenser ved brud af låneaftalen

Det er yderst vigtigt at overholde låneaftalen, da et brud på aftalen kan koste dig dyrt. I de fleste tilfælde vil dit lån komme til at koste dig mere, og derfor bør du altid prioritere dine betalinger.

Hvis vi antager at din økonomi er bristet, hvor du ikke har mulighed for at tilbagebetale lånet til tiden, så bør du altid tage kontakt til låneudbyderen og forklare situationen, så de er blevet informeret. Måske er det muligt at finde en løsning mellem dig og låneudbyderen, så det ikke kommer til at koste dig en bondegård samt. du undgår en varsel med RKI.

Hvis du ender med at blive varslet om RKI, vil du få et såkaldt rykkergebyr for hver eneste gang der kommer en påmindelse om, at du skal betale det månedlige beløb. Du vil blive varslet 3 gange før de må eksekvere på truslen. Hvis du ender med at blive registreret i RKI eller Debitor Registret vil du ikke have mulighed for at kunne optage et nyt lån i fremtiden før dit skyldige beløb er tilbagebetalt. Ser her om du er registreret i RKI eller debitor registret

Lån 10.000 kr. som studerende

Hvis du er studerende, kender du formentlig også til problemet med at få økonomien til at hænge sammen. Specielt hvis man ender med nogle uforudsete udgifter, som kan briste budgettet med raketfart. Derfor kan man nemt få brug for et billigt lån, som er til at tilbagebetale med en fornuftig rente.

Det kan f.eks. være at du mangler bøger til det kommende semester på studiet, eller måske mangler penge til at betale indskuddet på din nye studiebolig, som du har fået efter optagelsen på et nyt studie. Det kan også være at du blot ønsker flere penge mellem hænderne, så du får lidt mere frihed i hverdagene eller skal bruge penge til en ferie til syden. Lige meget hvad pengene skal bruges på, vil det ikke have nogen indflydelse på om du må optage et lån som studerende.

Som studerende kan det være svært at optage et lån i banken, specielt fordi indkomsten formentlig er lavere end en deltidsmedarbejde og en fultidsmedarbejder. Desuden har man heller ikke mulighed for at stille nogen form for sikkerhed når lånet skal optages, og dette kan være en afgørende faktor for om lånet bliver godkendt. Ofte stiller man bopæl eller køretøj i sikkerhed, og dette er måske ikke muligt for dig, som er studerende.

Alle vores låneudbydere udsteder lån til studerende. Du skal blot overholde kravene fra den individuelle låneudbyder, som de vælger at søge om et lån hos. Når der skal vedhæftes lønninger, skal du blot vedhæfte dine indtægter fra din SU og dit studiejob – hvis du altså har et. Hvis du er studerende og er yngre end 18 år, så har du desværre ikke mulighed for at optage et lån.

Hvis du stadig ønsker et lån selvom du kun er 16 eller 17 år, bør du tage en snak med dine forældre, for at høre om du har mulighed for at låne penge via. dem. Dine forældre kan formentlig optage et lån i deres eget navn, hvorefter de kan udstede lånet til dig. Hvis i vælger at tage brug af denne løsning, skal i være opmærksom på at det er dine forældre, som står til ansvar for at lånet bliver tilbagebetalt til tiden.

Ved at tage brug af vores søgemaskine, kan du nemt fin justere søgningen ved at angive din alder, hvorefter en liste med attraktive låneudbydere vil komme frem, som ønsker at låne penge til en studerende.

Optag et lån som pensionist

Hvis du er pensionist og ønsker at låne penge, kan det hurtigt blive svært, da du ikke har nogen indtægter fra et deltids- eller fuldtidsarbejde. Man kan hurtigt blive et sort får i bankens øjne, og derfor kan det være svært at optage et lån. Ved at optage et lån online, vil du selvfølgelig have rig mulighed for at kunne få 10.000 kr. eller mere mellem hænderne. Når du skal udfylde en låneansøgning, skal du blot vedhæfte din indkomst fra din pensionsanordning.

Selvom du er pensionist, får du stadig et grundbeløb på cirka 6.237 kr. om måneden før skat. Du får selvfølgelig også et persontillæg oven i hatten, som giver dig flere penge til rådighed. Da du stadig får indtægter som en person i arbejde, eller som en studerende der modtager SU, vil du selvfølgelig kunne optage et lån online.

Her hos Jyske Lån anbefaler vi, at du tager højde for den månedlige betaling, nu hvor du skal optage et lån. Grunden til dette skyldes at du ikke har mulighed for at skrue op for dine arbejdstider, hvis du ender med en brist i økonomien. Derfor bør du grundigt overveje at optage lånet i en længere periode, så den månedlige betaling er til at betale selv i perioder med færre penge på kontoen.

Find den bedste låneudbyder

Jyske Lån er 100% neutrale hvad angår de forskellige låneudbydere, og derfor har vi ikke mulighed for at nævne den bedste låneudbyder på markedet. I sidste ende afhænger det af dit eget personlige behov samt. hvilke krav som du kan overholde. Nu hvor du skal til at optage et lån. Jyske Lån ønsker ikke at påvirke deres besøgende med specifikke låneudbydere, og derfor kan du med sikkerhed finde en låneudbyder uden nogen form for manipulation.

Inden du optager et lån, bør du tage højde for følgende parametre:

 • Hvor mange penge har du behov for at låne?
 • Hvor meget har du mulighed for at tilbagebetale pr. måned?
 • Kan jeg opfylde standardkravene fra låneudbyderne?
 • Hvor meget koster det ønskede lån?

Det kan hurtigt blive uoverskueligt at skulle tage højde for alle disse parametre, men dette kan gøres på ganske få minutter. På vores oversigt har du mulighed for at se hvor meget du kan låne, hvor lang en låneperiode er mulig samt. aldersgrænsen på lånet. Desuden kan du klikke direkte videre ind til låneudbyderen, hvor du kan se deres specifikke krav, for at kunne optage et lån.

De årlige omkostninger i procent

I forhold til alle lånets omkostninger, kan det være svært at finde hoved og hale i alle udgifterne. Derfor har man gjort det lovpligtende at angive de årlige omkostninger procent (ÅOP), som viser hvor meget du skal betale i alt.

Det kan være ret uinteressant at dykke ned i de forskellige udgifter, og derfor bør du blot tjekke låneudbyderens ÅOP. Det er desuden lovpligtende at skilte med ÅOP, og derfor kan du nemt finde det på deres hjemmeside.

Hvis du alligevel ønsker at blive klogere på de forskellige udgifter i forbindelse med et lån, så har vi samlet de mest basale omkostninger. Det er inddelt i engangsomkostninger og løbende omkostninger:

Engangsomkostninger ved optagelse af et lån:

 • Dokumentgebyret
 • Stiftelsesprovisionen
 • Ekspeditionsgebyret
 • Fast tinglysningsgebyr
 • Den variable tinglysningsafgift

Løbende omkostninger i forbindelse ved optagelse af et lån:

 • PBS-gebyret
 • Den månedlige rente
 • De månedlige og årlige kontogebyrer
 • Administrationsgebyret
 • Deportgebyret

Optag et lån sammen med en anden person

Hvis du har svært ved at få godkendt et lån eller blot ønsker at optage et lån sammen med en anden person er dette selvfølgelig en mulighed. Hvis i vælger at være flere om lånet vil banken se det positivt og faktisk gøre lånet mere attraktivt for dig og din lånepartner, da banken får en større tryghedsfølelse for at lånet vil blive tilbagebetalt til den aftalte tid.

Hvis i vælger at optage et lån som 2 personer, betyder dette også at i begge 2 står til ansvar for at lånet bliver tilbagebetalt. Du skal være sikker på at din lånepartner kan tilbagebetale da lånet er solidarisk. Hvis en af jer ikke har penge til at tilbagebetale, skal den anden betale. Hvis dette ikke kan lade sig gøre vil der komme tillægs udgifter som vil ramme jer begge 2.

Hvis du skal til at stå på egne ben i forbindelse med at du skal flytte i en lejlighed sammen med en roommate, vil det være en oplagt mulighed at optage et lån sammen, så i kan få betalt indskuddet til lejligheden. Det kan f.eks. også være at du og din kæreste ønsker penge til at indrette lejligheden eller noget helt tredje.

Lån 10.000 kr. trods RKI

Hvis du er endt i den kedelige situation, hvor du skylder penge og er blevet registret i RKI eller Debitor Registret, er det desværre ikke muligt at optage et lån blandt alle vores låneudbydere. Du vil formentlig få et afslag, hvis du alligevel prøver på at søge om et lån, og derfor bør du overveje at komme ud af RKI eller Debitor registret før du forsøger på at optage et lån.

Hvis du stadig ønsker at låne 10.000 kr., har vi et par enkelte råd, som kan hjælpe dig.

Vores første råd er ganske nemt, men også en meget lang proces. Du kan vente i hele 5 år, hvor du automatisk vil blive fjernet fra listen hos RKI eller Debitor Registret. Dette er desværre en meget lang proces, og du vil ikke have mulighed for at optage et lån, før du er fjernet fra listen.

Vores sidste råd er klart det bedste men også det sværeste råd. Du bør fokusere på at tilbagebetale det skyldige beløb, så du bliver fjernet fra RKI eller Debitor registret. Dette er nemmere sagt end gjort, specielt hvis du i forvejen har behov for at låne penge. Jyske Lån anbefaler at man tager en snak med sin bankrådgiver, og får skemalagt sin økonomi, så du kan begynde at tilbagebetale det skyldige beløb så hurtigt som overhovedet muligt.

Du har også mulighed for at tage sagen i egen hånd, hvor du kan downloade en skabelon, som kan hjælpe dig med at danne et overblik over dine udgifter og penge som du har til rådighed.

Hvis du er kommet ud af RKI eller Debitor Registret har du selvfølgelig mulighed for at optage et lån. Selvom du har været stemplet som dårlig betaler, har du stadig ret til at optage et lån, så længe at du ikke er registreret i din nuværende låneansøgning. Du bør også ringe og informere firmaet om at du har tilbagebetalt din gæld, så de kan fjerne dig med samme fra listen.

Generelle spørgsmål og svar

Vi har samlet de mest hyppige spørgsmål som går igen blandt kunder og besøgende

Kan jeg låne mere end 10.000 kr.?

Det er selvfølgelig muligt at låne mere end 10.000 kr. alt afhængig af hvilken låneudbyder som du vælger at søge et lån hos. Det er også muligt at låne mindre end 10.000 kr.

Hvordan modtager jeg mine 10.000 kr.?

Når du har skrevet under på den endelige aftale, vil dine penge blive sendt direkte til din NemKonto. Hvis du ikke har en NemKonto er det yderst vigtigt at du får oprettet sådan en, så de har mulighed for at sende pengene til dig.

Hvis du har indtægter fra et job, har du også en NemKonto, da det fungerer på samme måde.

 

Kan vi være flere end 2 om lånet?

Det er ikke muligt at være mere end 2 personer i forbindelse med at søge om et lån.

Min ansøgning er ikke godkendt hvad gør jeg?

Hvis din ansøgning ikke er blevet godkendt, bør du dobbelttjekke de oplysninger som du har videregivet til låneudbyderen. Ofte er der tale om en tastefejl, så systemet ikke kan lave en kreditvurdering på dig. Hvis dette ikke er tilfældet, bør du tjekke om du er blevet registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hvis du stadig opfylder alle kravene fra låneudbyderen, bør du tage kontakt til deres kundeservice og spørge ind til problemet. I tilfælde kan det være en teknisk fejl, som har forårsaget problemet, og det kan der selvfølgelig rettes op på.

Bedømmelse 4.76 / 17