Lån 1000

Lån 1000 hurtigt og nemt

Du har mulighed for at finde en låneudbyder som kan tilbyde dig et lån på 1.000 kr. her hos Jyske Lån. Brug dit lån til hvad som helst – kun fantasien sætter grænser. Til tider kan man have brug for lidt ekstra penge mellem hænderne, og derfor kan det være en god løsning at optage et kortvarigt lån, som er hurtigt og billigt. Du har også mulighed for et lån 5.000 kr., hvis du ønsker endnu flere penge mellem hænderne.

Det tager ganske få minutter at udfylde låneformularen på din tablet, telefon, eller computer og få den sendt afsted til låneudbyderen. Der vil blive lavet en obligatorisk kreditvurdering på dig som låneansøger, og du vil modtage dit svar indenfor ganske få sekunder. Du skal blot angive hvor meget du vil låne, hvor lang en løbeperiode du ønsker på dit lån, og udfylde alle felterne med dine personlige oplysninger, som i øvrigt bliver opbevaret fortroligt.

Det har aldrig været nemmere at optage et lån i dagens Danmark. Og det er en af de mange grunde, som har gjort et forbrugslån populært blandt befolkningen i Danmark.

Tilbagebetaling

Hvis du skal låne penge, så skal du have styr på dine kommende udgifter, da lånet skal betales tilbage løbende med de månedlige udgifter. Hvis du optager et lån, som du ikke kan tilbagebetale til den aftalte tid, vil du ende med en masse økonomiske problemer, som vil skade dig både kortvarigt og på længere sigt, og mange andre kedelige konsekvenser.

Du bør altid have et solidt overblik over din økonomi og dit forbrug, specielt nu hvor du skal til at optage et lån. Sørg for at have din økonomi i balance, og vær sikker på at du kan afsætte penge af til tilbagebetaling af det skyldige beløb. Ved at have styr på din økonomi, kan du hurtigt danne dig selv et solidt overblik over, hvor meget du skal låne og hvor hurtigt du kan betale det skyldige beløb tilbage.

Generelle udgifter til din budgetoversigt kunne være følgende:

 • Madforbrug
 • Husleje
 • Varme og el
 • Telefonregning
 • Fitness abonnement

Ved at have styr på din månedlige indkomst og dit månedlige forbrug, vil du have mulighed for at kunne skabe den perfekte oversigt over dine indtægter og udgifter.

Lave en budgetplan før du optager et lån på 1000 kr.

Chancen for et lån er større hvis du opfylder specifikke kriterier

Hvis du har faste indtægter, vil chancen for at få godkendt et lån være væsentlig større, da bankerne vurderer betalingen af lånet ud fra ens faste indtægter. Indtægten fra den individuelle person, er sikkerheden for at der kommer penge på kontoen, som kan bruges til at betale det aftalte beløb tilbage løbende.

I forhold til de økonomiske krav fra de forskellige låneudbydere, kan vi konstatere at kravene er forskellige, og derfor er det vigtigt som låneansøger, at man undersøger kravene grundigt før man ansøger hos den specifikke låneudbyder. Hvis du ansøger hos en låneudbyder som har krav om en større indtægt ende den du tjener, så vil du desværre ende med et afslag.

En fast indtægt kan f.eks. være fra et fuldtidsjob på 37 timer, deltidsjob, fritidsjob fuldtidsjob pension dagpenge eller noget helt tredje. Så længe at du har en fast indkomst hver måned, har du mulighed for at søge om et lån hos de fleste udbydere. Om du er studerende, ung eller pensionist spiller ingen rolle, når der skal lånes 1.000 kr., du skal blot opfylde kravene fra den individuelle låneudbyder.

Jyske Lån hjælper dig med et lån på 1.000 kr.

Her på Jyskelaan.dk har vi en komplet oversigt over de forskellige låneudbydere som befinder sig på det danske lånemarked. Alle låneudbyderne låner penge ud til befolkningen så længe de kan opfylde kravene fra den individuelle låneudbyder.

Du kan låne 1.000 kr. hvis du opfylder disse minimumskriterier

 • Har en minimumsalder på 18 år
 • Er dansk statsborger
 • Har bopæl i Danmark
 • Fast månedlig indtægt
 • Ingen registrering i RKI

Udbyderne kræver generelt ikke meget fra deres låneansøgere, men dog kan andre krav forekomme hos den individuelle låneudbyder. Kravene kan sagtens variere og derfor bør du altid undersøge lånemarkedet grundigt, før du søger hos en specifik låneudbyder.

Låneksempel på 1.000 kr.

Herunder finder du et klassisk eksempel på et lånetilbud, så du kan danne dig et helhedsbillede af de forskellige omkostninger som forekommer ved at optage et lån.

Beløb: 1.000 kr.
Låneperiode /tilbagebetalinger: 3.
Samlede kreditomkostninger: 400 kr.
Samlede tilbagebetalingsbeløb: 1.400 kr.
Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: 221% / 650%

 

Lån 1.000 kr. som studerende

Hvis du er studerende og ønsker at låne 1.000 kr. til f.eks. uforudsete udgifter, så skal du være opmærksom på at det er lovpligtende at være 18 år og myndig, før du kan optage et lån i Danmark. Det er desværre ikke alle låneudbydere fra vores liste, som tilbyder unge personer på 18 år et lån, og derfor bør du ikke spilde tid på at se deres lånetilbud.

I stedet for at tjekke alderskravet fra de forskellige låneudbydere, så har du mulighed for at få en liste med alle låneudbyderne som tilbyder et lån til personer på 18 år her hos Jyske Lån. Du skal blot vælge din alder lige her, for at få den fulde liste af låneudbydere for dit kommende lån.

Hvis du som studerende skulle søge om et lån hos banken, ville din chance for at optage et lån, være ekstrem lille. Bankerne er kendt for at ville have økonomisk sikkerhed, i form af at man stiller sit hus eller sin bil i sikkerhed. Som studerende har man ikke mulighed for at stille sikkerhed som banken godkender, og derfor er man ikke attraktiv hos bankerne.

Ved at søge om et lån online er dine chancer markant højere end at søge om et lån i en fysisk bank. Låneudbyderne er blot interesserede i at lave en kreditvurdering, hvor de tjekker op på din økonomi og om hvorvidt du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Finder du en låneudbyder hvor du opfylder alle kravene, skal du blot udfylde låneformularen og sende din låneansøgning afsted. Du skal desuden ikke være bange for at sende din låneansøgning afsted, da din låneansøgning ikke er bindende og dermed er den uforpligtende. Læs mere om lån til studerende lige her.

Lån 1.000 kr. som pensionist

Hvis du som pensionist overvejer at optage et billigt lån, og tænker at det er umuligt uden faste indtægter fra et fuldtidsjob, så tager du ganske enkelt fejl. Som pensionist er du stadig attraktiv som låneansøger hos de forskellige låneudbydere, hvis din økonomi er stabil. Selvom dine indtægter er langt mindre sammenlignet med et fuldtidsjob, så kan du stadig få grønt lys.

Som pensionist bør du sikre dig at kunne betale det aftalte beløb tilbage til tiden, da det kan ende med alvorlige konsekvenser for dig selv. Selvom det kan virke bedst at betale tilbage hurtigst muligt, bør du overveje at betale tilbage i en længere periode med mindre rater, da det kan forhøje dine chancer for at tilbagebetale hver neste måned uden at din personlige økonomi brister.

Lån 1.000 kr. trods RKI

Hvis du har stillet dig selv i dårligt lys hvad angår tilbagebetaling af dine regninger, og ønsker at optage et lån, så har du mulighed for at finde en låneudbyder, som ikke stiller krav til RKI eller Debitor Registret. Til gengæld er der ikke mange låneudbydere som tilbyder deres kunder et lån trods RKI, og derfor har du kun mulighed for at finde få låneudbydere som er attraktive for dig.

Låneudbyderne ønsker som regel ikke at låne penge til folk i RKI, da de anser chancen for tilbagebetaling til at være relativ lav. Hvis en låneansøger er registreret i RKI når de søger om et lån, Så forventer låneudbyderen at man først og fremmest tilbagebetaler det skyldige beløb tilbage til RKI eller Debitor Registret.

Hvis du vælger at søge om et lån blandt de mange låneudbydere på siden, så skal du huske at sætte et hak ved RKI når du søger om lånet (hvis du er registreret som dårlig betaler). Det er vigtigt at være 100% ærlige omrking ens ansøgning, da du giver låneudbyderen samtykke til at tjekke, om du er registreret hos enten RKI eller Debitor Registret. Om du fordrejer sandheden eller er 100% ærlig, så vil låneudbyderen få det korrekte resultat og derfor bør man være ærlig og stille sig selv i bedre lys.

Et hav af låneudbydere

Jyskelaan.dk har en komplet liste over udbydere som tilbyder lån direkte fra deres hjemmeside. Hver enkelte låneudbyder har deres fordele og ulemper, da alle kunder har forskellige behov til deres lån. Dette er desuden også grunden til at vi ikke kan pinpointe det perfekte beløb til vores kunder. Som potentiel kunde hos en af de mange låneudbydere skal du tage højde for følgende:

 • Lånebeløbet
 • Løbetiden/låneperioden
 • Alderskrav
 • Generelle krav
 • Låneomkostninger
 • Lånevilkår

Du bør derfor gennemse vores liste og finde en låneudbyder som opfylder dine krav til et lån som passer perfekt til dig og dine behov. Du har mulighed for at klikke direkte videre til den ønskede låneudbyder, hvor du hurtigt kan danne dig selv et overblik over lånets helhed.

Ved at vælge det ønskede beløb og den ønskede løbeperiode, kan du hurtigt danne dig selv et overblik over det økonomiske aspekt. Du skal bl.a. tage højde for følgende udgifter:

Engangsomkostningerne:

 • Dokumentgebyret
 • Stiftelsesprovisionen
 • Ekspeditionsgebyret
 • Fast tinglysningsafgiften
 • Den variable tinglysningsafgift

De løbende omkostninger:

 • PBS-gebyret
 • Den aftale rente
 • De månedlige og årlige kontogebyrer
 • Administrationsgebyrerne
 • Deportgebyrerne

Det kan virke uoverskueligt at danne sig selv et overblik over alle disse forskellige økonomiske parametre, og derfor bør du blot kigge på låneudbyderen ÅOP, inden du dykker ned i de økonomiske detaljer. Det er ganske hurtigt og lige til at finde låneudbyderens ÅOP, da det er dansk lovkrav at skilte med de årlige omkostninger i procenter.

Så billigt og nemt er det at låne 1.000 kr. på få minutter

Lån 1.000 kr. hurtigt og nemt med lav rente og gratisoprettelse. Dette slogan kunne være en ud af mange fra de forskellige låneudbydere vi har her hos Jyske Lån. Selvom dette er et slogan, så er det faktisk muligt, og kan gøres ganske simpelt.

Alle vores låneudbydere er unikke har hver især deres egne priser på et lån. Priserne er beregnet ud fra hvor meget du ønsker at låne, løbeperioden og den personlige kreditvurdering. I sidste ende bestemmer du selv hvor meget du ønsker at låne, og derfor har du også indflydelse på hvor meget renten på lånet ender med at blive fastsat til. At ansøge om et lån online er enormt brugervenligt, da du blot skal bruge en låneberegner som giver dig et indblik i løbeperioden, lånets størrelse, og den årlige ÅOP.

Typisk vil et lån koste dig mellem 15 og 30% i ÅOP, men det svinger meget mellem de forskellige låneudbydere. Din kreditvurdering har selvfølgelig indflydelse på om du ligger i den lave eller høje ende i forhold til låneudbyderen rentesats, og derfor bør du altid søge om et uforpligtende tilbud for at se hvor god en kreditvurdering du har hos den enkelte udbyder.

Sådan låner du 1.000 kr.

Det er utroligt nemt at låne 1.000 kr. hos en af vores mange låneudbydere, og det tager kun ganske få minutter at få sendt en låneansøgning afsted. Ved at søge om lånet online, slipper du for at bruge tid på at tage ned i fysisk bank, hvor du skal snakke med en bankrådgiver om at optage et lån.

De fleste udbydere laver en straks overførsel på det aftalte lånebeløb, og derfor har du chancen for at modtage pengene indenfor ganske kort tid. Nedenunder kan du se hvordan man optager et lån med 3 nemme step.

Step 1

Find en låneansøger som tilbyder et lån på 1.000 kr. og tryk videre på knappen ”Ansøg nu”. Du vil efterfølgende blive videresendt til låneansøgningen fra den valgte udbyder, hvor du blot skal udfylde den brugervenlige låneformular med dine personlige oplysninger.

Step 2

Når du har udfyldt låneansøgningen, skal du acceptere låneudbyderens brugerbetingelser, give dem tilladelse til at lave en personlig kreditvurdering samt. give dem samtykke til at tjekke om du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Når du har hakket felterne af, skal du blot underskrive låneansøgningen digitalt med dit personlige NemID, for at sende låneansøgningen videre til låneudbyderen.

Ved at underskrive digitalt med dit NemID, kan låneudbyderen sikre sig at låneansøgeren ikke er en person som f.eks. prøver på at lave person bedrageri igennem dine personlige oplysninger. Derfor er det vigtigt at pointere at du ikke binder dig til en låneaftale, bare fordi du underskriver låneansøgningen digitalt.

Step 3

Indenfor ganske få sekunder vil du svar på om du har mulighed for at optage et lån på 1.000 kr. De fleste låneudbydere har et system som automatisk laver en kreditvurdering, og derfor tager dem som regel ikke mange sekunder at krydstjekke deres krav med dine oplysninger.

Når du har fået et lånetilbud retur, skal du blot tjekke om du er enige med dem om den endelige aftale. Det er yderst vigtigt at du tjekker dit lånetilbud godt og grundigt igennem, da der kan forekomme ændringer i forhold til kreditvurderingen som låneudbyderen har lavet på dig.

Det kan f.eks. være at de har tilbudt dig et mindre lånebeløb, eller måske ønsker de at forlænge eller forkorte løbeperioden. Som regel laver de ingen ændringer men det er vigtigt at være forpasselig, da ændringer kan forekomme i særtilfælde.

Jyske Lån hjælper dig med dine lånemuligheder

Her hos jyskelaan.dk bestræber vi os efter at kunne rådgive vores besøgende med ekspertviden og professionel service. Dette har resulteret i at vi er kommet frem med et slutprodukt, som kan hjælpe dig med at finde det perfekte lån ganske hurtigt og nemt.

Når du skal ansøge om et lån på 1.000 kr., så anbefaler vi at du som låneansøger ikke blot søger om et lån hos en enkelt låneudbyder med derimod søger om et lån hos minimum 3 forskellige. Ved at søge om et lån 3 steder, vil det gavne dig på flere måder.

Først og fremmest vil din chance for at optage et låne være langt større sammenlignet med at søge om et lån hos en enkelt låneudbyder. For det andet vil du have mulighed for at kunne vælge den bedste rente blandt flere låneudbydere, hvilket vil resultere i et billigere lån for dig. For det tredje kan du vælge den låneudbyder du finder mest attakriv hvis renten stort set er det samme.

Husk også at tjekke hvad andre kunder mener om de specifikke låneudbydere som du ønsker at optage et lån hos. Du skal blot huske at tage de negative kommentarer med et gran salt, da mange af kommentarerne er tilknyttet utilfredse kunder, som ikke har overholdt den aftalte betalingsfrist.

Optag et lån med en anden person

Det er blevet populært at være flere personer om et lån i dagens Danmark, da det har sine fordele at være 2 om lånet. De fleste låneudbydere har et felt, hvor man kan vælge en medansøger til sit lån. Du vil med garanti kunne forøge din chancen for at optage et lån, og du vil også have mulighed for at låne et højere beløb, hvis du ønsker det.

Ved at have en medansøger med på lånet, giver i låneudbyderen en større sikkerhed for at lånet vil blive tilbagebetalt. Lånet kan desuden også blive billigere da der bliver lavet en kreditvurdering på jer begge 2.

Du kan f.eks. søge om et lån sammen med et familiemedlem, roommate, din partner eller ven, som du ønsker at optage et lån med. Lad os antage at der skal betales et indskud på en studielejlighed, hvor du har valgt at flytte sammen med en ven eller bekendt. Da dette er en fællesudgift som skal betales, har i rig mulighed for at søge om et lån i fællesskab, hvor i begge vil blive stillet til ansvar.

Love og regler

Der forekommer løbende nye love og regler i forhold til at optage et lån hurtigt og nemt online. De nye love er bl.a. med til at beskytte dig imod de berygtede impulslån, hvor man takker ja til et lån, uden at tænke overkonsekvenserne.

Derfor er der kommet en ny lov om 48 timers tænkepause på et lille lån. Dette skyldes en analyse udført af konkurrence- forbrugerstyrelsen i 2015, der fik et resultat på at 40% ud af 100% fortrød deres impulslån på 12.000 kr. Ydermere var markedet eksploderet, da det var ganske nemt at optage et lån uden om banken.

Denne lovændring giver dig 48 timer til at annullere den endelige aftale, hvis du altså har fortrudt lånet. Ydermere må låneudbyderen ikke kontakte dig i de 48 timer, da det kan have indflydelse på din endelige beslutning.

Hvis du ønsker at læse mere om de nye love i forhold til at låne 1.000 kr. bør du klikke ind på retsinformation.dk.

Generelle spørgsmål fra vores kunder

Herunder finder du en oversigt over de typiske spørgsmål
som går igen blandt vores kunder.

Hvad er ÅOP?

Årlige omkostninger i procenter er det mest sigende tal, når der skal optages et lån fra en af de mange låneudbydere.

ÅOP er faktisk et rentebegreb som tager alle omkostninger i et lån og giver det en samlet oversigt i procenter.

Kan jeg låne mere end 1.000 kr.?

Alle vores låneudbydere på jyskelaan.dk tilbyder mere end blot 1.000 kr. Som kunde har du rig mulighed for at vælge hvor meget du ønsker at låne i forhold til lånebeløbets maksgrænse. Maksgrænsen afhænger af den individuelle låneudbyder, da de alle sammen tilbyder forskellige beløb.

Hvad er rentebetaling?

Rentebetalingen er beløbet som skal tilbagebetales i starten af hver enkelte måned under hele løbeperioden. Rentebetalingen afhænger af din aftale mellem dig og din låneudbyder.

 

Jeg har ikke fået svar på min ansøgning?

Hvis du ikke har fået et svar på din låneansøgning, bør du altid kontakte låneudbyderen som du har ansøgt hos. De fleste udbydere har en livechat, hvor du hurtigt kan komme i kontakt med en af deres ansatte. Du har også mulighed for at tage kontakt til dem via. deres telefonnummer.

Hvorfor har jeg fået et afslag på mine låneansøgninger?

Der kan forekomme mange bump på vejen under optagelsen af et lån. Først og fremmest bør du dobbelttjekke om du har skrevet dine oplysninger 100% korrekt. Efterfølgende bør du tjekke om du er registreret i RKI eller Debitor registret.

Hvis du ikke kan finde grunden til at du bliver afvist, bør du søge flere steder, for at se om afslaget fortsætter løbende. Ydermere kan du tage kontakt til en af låneudbyderen og spørge ind til afslaget. Som regel fortæller virksomheden ikke grunden til afslaget, men hvis det er en teknisk fejl eller andet, kan det selvfølgelig blive løst.

Bedømmelse 4.79 / 19