Kviklån uden sikkerhed

De bedste lån på markedet venter lige om hjørnet!

Her hos Jyskelån fokuserer vi på at samle de bedste lån, til vores kunder. Vi bestræber os på at gøre det nemt og overskueligt at finde netop dét lån, som passer bedst til dig.

Hvis de scroller ned, vil de finde vores ekstensive liste over markedets 42 udbydere. Vi har udviklet en låneberegner til nemmere at kunne sammenligne udbydernes tilbud!

Så nemt er det!

Kig vores liste igennem, med alle de forskellige udbydere og klik på den du er interesseret i. Så er du allerede godt i gang med at tage et lån, hvor du blot skal udfylde låneformularen!

 • Det er altid gratis at modtage lånetilbud, det er fuldstændig op til dig selv, hvad du gør med tilbuddet

Jyskelån, proces

 

 

 

 

 

Kviklån uden sikkerhed

Der er mange situationer og specifikke krav man skal have i tankerne, når man overvejer at tage et lån. Et af de oftest stillede spørgsmål er; kan jeg tage et kviklån selvom jeg ikke har ejendele af værdi, som jeg kan stille sikkerhed med? Svaret er oftest ja, da det er rimelig sandsynligt at man kan tage et kviklån, ved langt de fleste udbydere.

Ved at tage et kviklån uden sikkerhed, så siger man ja til at betale større rente, over kortere tid, end ved et normalt banklån. Fordelene ved at tage et kviklån uden sikkerhed er, at man både slipper for at skulle stille større værdigenstande som kausalitet, som et hus eller en bil og at man har pengene hurtigere til rådighed.

Ordinære banker vil oftest stille spørgsmål til lånets natur, altså hvad man har tænkt sig at anvende pengene på. Dette undgår man ved de fleste kviklån kreditorer, da de også har forståelse for, at lånet skal afgøres hurtigt og være til rådighed snarest muligt.

Et kviklån uden sikkerhed er altså for den, som kunne være interesseret i at tage et banklån, men ikke nødvendigvis er i en situation, hvor der er større værdigenstande at anvende som pant.

Det kan også klart anbefales, selvom man ejer værdigenstande, da lånoptagelsesprocessen er langt hurtigere end ved ordinære banker. Det er også et lån bedst tilegnet den lånoptager, som skal bruge pengene hurtigt.

Jyskelån, security

 

Når banker opretter lån med sikkerhed, så er det fordi de ønsker en garanti, skulle der eventuelt være brug for en gældsopkrævning. Den sikkerhed man stiller, har banken ret til at indkræve for at opfylde gælden. Dette betyder at man er dårligere stillet ved et kviklån uden sikkerhed ved en eventuel gældsopkrævning.

I og med at man ikke har stillet en genstand af værdi som sikkerhed, så vil kreditorerne opkræve reel kapital som tilbagebetaling ved eventuel gæld. Hvis ikke der er reel kapital at opkræve, så må kreditoren tage værdigenstande, som opkrævning fra skyldneren.

I det her tilfælde har man ingen indflydelse på hvad der bliver taget. Der er altså tale om en måde hvorpå man hurtigt kan låne penge, men står til at kunne falde lige så hurtigt i gæld, hvis ikke man har mulighed for at kunne tilbagebetale indenfor den givne periode. Derudover skal det også påpeges, at kviklån oftest har højere renter, så jo længere der går før man tilbagebetaler, vil det eksponentielt blive dyrere end ved ordinære banker.

Kviklån uden dokumentation

Et lån uden dokumentation er den bredde definition af online lån som man kan tage. Herunder vil det førnævnte, kviklån uden sikkerhed, også høre under. Det er lån lige fra SMS-lån til kviklån. Man vil kunne søge om et lån, uden at skulle værditjekkes ved godkendelse.

Det essentielle for disse lån er at det udelukkende fungerer online. Ved lånoptagelse skal man logge ind med sit NEMID kort, for at kunne identificeres. Det betyder, at det er nødvendigt at være dansk statsborger for at kunne optage dette lån, da det ellers ikke er muligt at verificere kunden.

Når man tænker på banklån, så associerer man oftest den lange procedure med sikkerhed. Når man sidder inde i sin bank, så ved man at der er styr på tingene og at alt går som det skal, fordi de tager god tid på sig.

Derfor kan det virke noget paradoksalt at skulle tro på, at det er sikkert at tage et lån over nettet, når selve ansøgningsprocessen tager 2 minutter. Bekymringen er forståelig, men der er ikke bevist en større risiko for fejlbehandling online end i fysiske banker.

Kviklån uden kreditvurdering

Det begynder måske alt sammen at lyde lidt ens, og selvom det var tilfældet med kviklån uden dokumentation og kviklån uden sikkerhed, så er kviklån uden kreditvurdering en helt anden sag. Det fungerer ud fra den samme præmis som før nævnt. Kreditorerne vil have et eller andet bevis for, at man kan betale sit lån tilbage.

Hvor uden sikkerhed refererede til ens materielle værdigenstande, så fokuserer en kreditvurdering udelukkende på ens finansielle situation. Her er det altså ligegyldigt, om man har en bil eller et hus, så længe man kan fremvise en bankkonto, som ikke har været for meget i minus, eller ofte misser regninger.

Givetvis vil kreditorer oftest afvise at lave aftaler med kunder i RKI-register. Der findes to registre som håndterer RKI. Det er Experian og debitorregistret, alt efter sagens natur.

Tilbage til det store spørgsmål, er det muligt at tage et kviklån uden kreditvurdering? Både ja og nej. Det vil variere afhængigt af udbyderen og af lånets størrelse. Langt de fleste udbydere vil se kunden mere gunstigt og ens manglende kapital, hvis det ikke er et stort lån. Dette er i forbindelse med, at alle institutioner løber en risiko ved at låne kunden penge.

Derfor vil der altid værre lavere risici associeret med mindre lån, end med større. Som tommelfingerregel kan man altid forvente en kreditvurdering på store lån, som f.eks. et lån på 100.000,-

Hvilke krav stilles der til et lån?

Kreditorerne indenfor kviklån har forståelse for kundens ønske, om hurtig lånoptagelse. Derfor vil der altid være relativt få krav til kunden. Man skal som minimum være 18 år gammel, men der er ikke nogen begrænsning efter det punkt. Altså kan den specifikke kreditor kræve at man er 21, eller ældre end det. Man vil altid skulle have en gyldig dansk adresse.

Dette er i forbindelse med opkrævning af gæld, skulle det finde sted. Man vil også skulle have en gyldig e-mailadresse, da det oftest vil være virksomhedens foretrukne kommunikationsvej. Sidst men ikke mindst, så skal man kunne verificere sin aftale gennem NEM-ID. Det fungerer som en bekræftelse af kundens tilhørsforhold i landet.

 • Minimum 18 år
 • Dansk statsborger
 • NEM-ID
 • Gyldig e-mailadresse samt CPR-registrering
 • Fast indtægt

 

 Jyskelån, attention

 

Hvad kan man låne penge til?

Ved lån hos ordinære banker, så vil man altid blive spurgt om hvad pengene skal gå til. Hvis man ønsker at låne 1.000.000,- så skal banken vide, om man har til intention at starte virksomhed, købe hus eller investeringer af den natur. Det er dog ikke tilfældet med kviklån uden sikkerhed.

Kreditorerne, som nævnt før, har forståelse for kundens situation, hvor tiden ofte er knap. Af denne årsag, vil de ikke stille dybdegående spørgsmål til lånets natur. Det betyder essentielt at man kan tage lån til alt, lige fra køb af en ny bil til drømmeferien på Gran Canaria.

Tag kontakt til minimum tre udbydere

Vores anbefaling er at minimum tage kontakt til tre forskellige udbydere. Det anbefales ikke at ansøge om lån hos dem alle, da selve processen vil foregå meget hurtigt, og man kan derfor ende i en situation med tre forskellige lån samtidig, hvis man ikke slår koldt vand i blodet.

Grunden til at man skal kontakte flere udbydere er, at selvom alle kreditorer vil få dem selv til at lyde som den bedste udbyder, så kan der forekomme stor variation mellem udbydere.

Der er forskellige parametre som disse kan trække på, for at få dem selv til at fremstå billigst, når man taler om lån uden sikkerhed og lån uden kreditvurdering. Her er det vigtigt at bevare overblikket, og tænke over hvad man egentlig bliver fortalt.

Som en tommelfingerregel bør man altid kigge på ÅOP, da den er lovpligtig at opgive for kreditorselskaberne. Denne giver en indikator på ens årlige omkostninger i procent. Det gør den ideel til at sammenligne kviklånsudbydere med.

Optag et lån som studerende

Kviklån bliver ofte beskrevet som en faldgrube for unge mennesker, som ikke sætter sig ordentligt ind i forholdene vedrørende lånet. Som studerende på 18 eller derover har man naturligvis altid mulighed for at tage et studielån, som har den laveste rente på markedet. Dette gør det ideelt for studerende, da deres udsigt for tilbagebetaling ofte er langtrukken.

Problemet med studielån er, at man som maksimum kan tage lån på 3000,- pr studiemåned i kalenderåret. Det vil altså sige, at hvis man ønsker at tage et lån i marts 2019, så vil man med studiestart i januar 2019, være berettiget til 9000,-. Det gør kviklånet mere attraktivt, hvis man nu har brug for en ny computer eller andet der kræver en større sum penge øjeblikkeligt.

Det er altså muligt at optage lån selvom man er studerende. Man skal dog, som nævnt tidligere, huske at fokusere på ens egne muligheder for tilbagebetaling. Studerende vil oftest ikke have ejendele af større værdi, så ved fejlet betaling kan man komme til at stå meget dårligt, når gælden skal opkræves.

Studerende er meget attraktive for låneudbydere, da de står i en gunstig situation, hvor de vil have et attraktivt rådighedsbeløb i nærmeste fremtid.

Banker vil som regel ikke låne ud til studerende, med mindre de kan vise en sund kontobalance, så de må oftest tage et lån uden sikkerhed.

Optag et lån som pensionist

Som låneoptager skal man altid overveje sin egen økonomiske situation. Hvor den studerende kan se frem til en fremtid på arbejdsmarkedet, så skal pensionisten overveje hvor meget der er plads til i økonomien.

Da de oftest ikke vil kunne supplere deres indkomst med arbejde, så kan deres økonomi lide stor ballast af lånoptagelse. Da pensionister som regel har en stabil indkomst fra deres pensionsopsparing, så vil låneinstitutioner oftest glædeligt betjene dem.

Det er anbefalet for pensionister at tage lån af en moderat størrelse, men hvis man ønsker et større, så kan man med fordele sprede tilbagebetalingen over en længere periode. Dette gør ens lånepakke mere fleksibel, og man undlader dermed at lægge for meget pres på ens økonomi.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Dette er et begreb man vil se hver gang, man optager et lån. Som nævnt tidligere, så er det lovpligtigt at være informeret om af kreditorer ved forbrugslån. Årsagen til dette er, at mange låneinstitutioner kan have kringlede gebyrer, som kan forekomme svære at gennemskue. Det kan være alt lige fra startgebyr til håndteringsgebyr.

Så det bliver svært at se, hvad man egentlig kommer til at betale for sit lån. Her giver ÅOP altså et helhedsbillede af, hvad man står til at skulle betale årligt i procent.

 

Optag et lån som studerende

Kviklån bliver ofte beskrevet som en faldgrube for unge mennesker, som ikke sætter sig ordentligt ind i forholdene vedrørende lånet. Som studerende på 18 eller derover har man naturligvis altid mulighed for at tage et studielån, som har den laveste rente på markedet. Dette gør det ideelt for studerende, da deres udsigt for tilbagebetaling ofte er langtrukken.

Problemet med studielån er, at man som maksimum kan tage lån på 3000,- pr studiemåned i kalenderåret. Det vil altså sige, at hvis man ønsker at tage et lån i marts 2019, så vil man med studiestart i januar 2019, være berettiget til 9000,-. Det gør kviklånet mere attraktivt, hvis man nu har brug for en ny computer eller andet der kræver en større sum penge øjeblikkeligt.

Det er altså muligt at optage lån selvom man er studerende. Man skal dog, som nævnt tidligere, huske at fokusere på ens egne muligheder for tilbagebetaling. Studerende vil oftest ikke have ejendele af større værdi, så ved fejlet betaling kan man komme til at stå meget dårligt, når gælden skal opkræves.

Studerende er meget attraktive for låneudbydere, da de står i en gunstig situation, hvor de vil have et attraktivt rådighedsbeløb i nærmeste fremtid.

Banker vil som regel ikke låne ud til studerende, med mindre de kan vise en sund kontobalance, så de må oftest tage et lån uden sikkerhed.

Optag et lån som pensionist

Som låneoptager skal man altid overveje sin egen økonomiske situation. Hvor den studerende kan se frem til en fremtid på arbejdsmarkedet, så skal pensionisten overveje hvor meget der er plads til i økonomien.

Da de oftest ikke vil kunne supplere deres indkomst med arbejde, så kan deres økonomi lide stor ballast af lånoptagelse. Da pensionister som regel har en stabil indkomst fra deres pensionsopsparing, så vil låneinstitutioner oftest glædeligt betjene dem.

Det er anbefalet for pensionister at tage lån af en moderat størrelse, men hvis man ønsker et større, så kan man med fordele sprede tilbagebetalingen over en længere periode. Dette gør ens lånepakke mere fleksibel, og man undlader dermed at lægge for meget pres på ens økonomi.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Dette er et begreb man vil se hver gang, man optager et lån. Som nævnt tidligere, så er det lovpligtigt at være informeret om af kreditorer ved forbrugslån. Årsagen til dette er, at mange låneinstitutioner kan have kringlede gebyrer, som kan forekomme svære at gennemskue. Det kan være alt lige fra startgebyr til håndteringsgebyr.

Så det bliver svært at se, hvad man egentlig kommer til at betale for sit lån. Her giver ÅOP altså et helhedsbillede af, hvad man står til at skulle betale årligt i procent.

Tilbagebetaling

De specifikke detaljer omhandlende tilbagebetaling af lån vil ofte variere, fra det ene kreditorselskab til det andet. Det er derfor vigtigt at læse de krav som stilles for tilbagebetaling. Både inden, men også efter lånoptagelsen.

Som en tommelfingerregel må låneinstitutionerne ikke ændre detaljerne vedrørende tilbagebetaling, hvis det skulle ske, så skal man have en advarsel i hænde i god tid før tilbagebetalingsforholdene ændres.

Der er meget strikse krav indenfor tilbagebetaling, og der vil ofte blive ageret ud fra et no-nonsense koncept. Det kan virke ret barskt. Her er det vigtigt at huske, at disse institutioner håndterer alle former for kunder, selvfølgelig dem der betaler til tiden, men også dem der ikke gør.

Jyskelån kort

 

Konsekvenser

Det her er den mindre sjove del af kviklån. Hvis man står i den situation at man ikke tilbagebetaler sin gæld, eller misser sine betalingsfrister, så vil man blive meldt til RKI. Det fungerer oftest således at sagen bliver givet videre til et opkrævningsselskab.

Når først de har en sag i hænde, så er det ikke længere muligt for kunden at kontakte kreditorselskabet for at ordne problemet. Det vil derfor være opkrævningsselskabets job at skabe kontakt og opkræve gælden.

Et opkrævningsselskab vil ofte forsøge at komme frem til en afbetalingsaftale med skyldneren. Det er den letteste måde at komme ud af situationen på, og de kan forekomme medgørlige hvis man selv er det.

Det skal dog siges, at for hvert led der bliver trukket ind i processen, bliver der tillagt gebyrer. Inkassoselskabet lægger et sagsbehandlingsgebyr og det samme gør fogedretten. Det betyder dermed at ens gæld stiger eksponentielt jo længere man er i gæld.

Kreditoren man skylder til, vil ofte også lægge rykkergebyr på. Hvis det ikke er en mulighed at opkræve kapital, kan de tage det til Fogedretten, som vil forsøge at indkræve værdigenstande fra skyldneren.

Er det heller ikke en mulighed, så kan man erklære sig insolvent. Hvis man virkelig ikke ejer noget af værdi, så vil man opnå en fredet periode, hvor kreditorer ikke kan opkræve gæld fra skyldneren. Staten er dog ligeglad med denne fredning, og vil ofte opkræve gæld alligevel. Perioden varer som udgangspunkt 6 måneder, hvorfra kreditorselskaber kan opkræve gælden igen.

Optag et lån udenom RKI

Som udgangspunkt kan man godt tage et kviklån, selvom man står i RKI. Det skal dog siges, at det er langt de færreste kreditorer som vil gå med til det. Det vil også komme på bekostning af dårligere vilkår. Hvis man står i RKI er man nemlig en bevist skyldner, og kreditorer løber en større risiko ved at låne kunden penge.

Man skal aldrig tage et nyt lån, for at betale sit gamle af. Det vil ofte blot føre til at man bliver skyldner ved et andet selskab, under dårlige forhold, hvilket ikke giver nogen mening.

Det anbefales at man håndterer sin nuværende gæld, før man tager sig et nyt lån, medmindre der findes en garanti for, at man vil modtage penge i nærmeste fremtid.

Det at spå om sin formue i fremtiden er ganske svært, så anbefaling står ved. Så vidt det er muligt, bør man håndtere sin nuværende gæld før man påtager sig en ny.

Nogle af de områder hvor RKI kan påvirke ens liv, er når man f.eks. vil købe en telefon på afbetaling. Det vil de fleste mobilselskaber ikke gå med til. Endnu værre, så er der nogle telefonselskaber der ikke ønsker kunder, som er i RKI. Hvis man har tanker om at købe sin egen lejlighed, så kan det også være afgørende for om man får lov til det.

Det er næsten garanteret at man ikke kan købe lejlighed, da banker nægter at give lån til medlemmer af RKI. Man kan også ende ud i at håndværkere ikke vil tage imod ens jobopslag, af frygt for at de ikke vil blive betalt. Udover de mest åbenlyse påvirkningsområder, så er det som minimum ikke en særlig attraktiv gruppe at være medlem af.

Det skal også påpeges at virksomheder ikke bare kan smide dig i RKI. Der er tydelige regler for hvordan det skal foregå:

 

 • Man skal have modtaget 3 skriftlige advarsler, hvor de har 10 dages mellemrum
 • Der må ikke trues med RKI før den 3. advarsel
 • Den 3. advarsel skal true med RKI
 • Statsgæld skal overgå 7.500,- før det bliver meldt til RKI
 • Man skal være over 18 år, for at komme i RKI
 • Hvis man er uenig med registreringen eller beløbet, må man ikke tilmeldes RKI

 

Men der er alligevel håb for dem der ender i RKI, da en registrering kun varer i fem år. Det vil altid kunne findes frem, at man har stået i RKI, men efter de fem år så vil man automatisk blive slettet.

Det betyder ikke at ens gæld bliver fjernet hos diverse selskaber, det betyder essentielt bare at man skal komme i gæld igen, før man bliver registreret på ny.

Hvis man betaler sin gæld, så vil man blive fjernet fra registeret, Her er det essentielt at man beder det firma der registrerede en, om at tage dig ud igen. Det er deres job, og hvis ikke de gør det, vil man fortsætte med at stå der.

Hvis man ikke har indsigt i ens fremtidige muligheder for at betale tilbage et eventuelt kviklån, så anbefales det at man ikke tager det.  

RKI skelner også mellem et åbent og et lukket register. Hvis du skylder under 1000.- er du i det lukkede register, hvor dine oplysninger ikke er offentlige. Ved gæld på 1.000,- eller derover er dine oplysninger offentligt tilgængelige.

Jyskelån, fattig

Hvad er bedst kviklån eller banklån?

Når man taler om et banklån, så er fokusset oftest på lån der dækker over en længere periode. Det kan være lån til at købe et hus, en ny lejlighed eller en bil. Begrænsningen på hvad du kan låne i banken, er sådan set en sag mellem dig og din egen bank.

Det kan også ofte være en hård samtale at skulle tage, da der for langt de fleste mennesker er tale om en bank man har haft det meste af sit voksenliv.

Af den årsag har de indsigt i alle ens op – og ned ture. I økonomi og finans er der ondt om plads til følelser, så det kan nogle gange være en ret så kold og kynisk diskussion at skulle tage, hvorvidt banken føler det er en god idé at man tager et lån eller ej.

Udover det, så vil de jo som førnævnt også altid helst gerne se en ren overførselshistorikken, sund økonomisk stabilitet samt en eller form for værdigenstand som kan lægges i pant. I særdeleshed er det panten, der fungerer som kausalitet, der tipper skalaen.

Her kan det forekomme mere bekvemt når man skal tage sig et kviklån. Det er ikke nogen hemmelighed at de er struktureret til at imødekomme de fleste kunders ønsker, og selvom de har krav der skal opfyldes, så ses det tidligere at de er ret så banale.

Af den årsag kan man sige at der er en vis grad af villighed fra kviklåns kreditorerne til at låne ud, i modsætning til bankerne der holder kortene lidt tættere ind til brystet.

Det må man sige kan være både på godt og ondt, fordi kviklån har efterhånden opnået et ry for at være et farligt lån at tage. Her er der mange der advarer mod netop disse, da de hårde regler angående tilbagebetaling oftest kan overset i farten.

Det er forståelige pointer, men de er baseret ud på stereotypen om at man kun tager et kviklån, fordi man er i økonomisk urede. At man har brug for penge nu og her, derfor er det ens eneste udvej.

Kviklån og interaktionen med kviklånskreditorerne kan sagtens være en samtale drevet af fornuft, som opnår rimelige resultater for begge parter.

Ens ferie kan være planlagt i ugevis, men i sidste øjeblik så kommer der en ekstra udgift, som man ikke har råd til, før man modtager løn i den nye måned. Så ville man passende kunne tage sig et kviklån, med 30 dages fri rente f.eks. I det tilfælde ville kviklånet uden sikkerhed være ideelt.

Uanset hvad man vælger, så er der klare fordele ved begge, som bør overvejes nøje før man tager sig et lån.

Bedømmelse 4.29 / 24