Kviklån 30 dage

Aldrig har det været lettere at søge om kviklån, med Jyskelån!

Jyskelån er din garanti for de bedste lånemuligheder på markedet. Vi tjekker løbende udbydernes tilbud for at vide os sikre på, at vores kunder modtager det bedste derude!

Ved blot at scrolle en smule ned vil de se vores liste, med alle landets udbydere. Hvad det bedste lån er i netop DIN situation, er op til dig selv, men vores låneberegner er tilstede for at gøre processen lettere!

Lån på få sekunder!

Det kræver ikke mere end et enkelt klik for at være direkte på din foretrukne låneudbyders side, og så kan du snart købe lige hvad du går og drømmer om!

  • Der er aldrig binding på lånetilbud, så sørg for at modtage så mange tilbud som muligt!

Jyskelån, proces

 

 

Kviklån 30 dage

Et kviklån kan variere både i størrelse og i længde. Låneformen kan beskrives som hurtig, nem og lige til. De har ofte en høj rente, men tilbyder en omgående levering af kapital samt en del fleksibilitet. Der findes mange forskellige slags selskaber, og selvom de umiddelbart kan forekomme ens, så er det ikke tilfældet.

For eksempel findes der selskaber vis lån varer i 30 dage, som ofte er associeret med en eller anden form for særtilbud. Her vil der være tale om et skræddersyet tilbud om at den f.eks. er rentefri.

Kviklån med kort varighed vil næsten altid være i små beløb. De fleste udbydere vil tilbyde lån fra 1.00020.000,- Mens disse lån er korte, inden man skal betale dem tilbage og beløbene er relativt små, så skal man ikke lade sig narre.

Når man tager dette lån, er det uhyre vigtigt at være sikker på ens tilbagebetalingsmuligheder, når perioden udløber. Grunden til dette er at så snart man når til den afsluttende periode af et kviklån, så begynder det for alvor at koste penge, stort set for hver dag man går over.

Hvis man er for ilter og optager et lån på en given længde, som man ikke kan imødekomme, så vil det have en negativ effekt på ens fremtidige muligheder inden for at optage et nyt lån.

Når man tager disse korte lån, så vil deres ÅOP altid være høj, men det vigtigste her er at vurdere alle sin muligheder på markedet, inden man beslutter sig. Hvis en markant bedre ÅOP kommer på bekostning af 1000kr fra hvad man ønsker at låne, så kan det betale sig at gå på kompromis med sit lånebeløb.  

30 dages rentefrit

En anden populær tilbudsform blandt kreditorerne er at de tilbyder de første 30 dage rentefrit. Denne slags tilbud belønner til gengæld de låntagere der kan betale deres gæld hurtigt.

Det skal forstås som, at hvis gælden er betalt tilbage indenfor 30 dage, så vil man ikke skulle betale noget ekstra for at have lånt dem.

I modsætning til den anden låneform, så dedikerer man sig her til en længere lejeperiode, men får blot den første måned gratis. Her skal der tages højde for, at selvom kreditorerne siger at den første måned er rentefri, så betyder det ikke nødvendigvis at de har fjernet startgebyr eller håndteringsgebyr. Derfor skal man altid sørge for at læse det med småt, når man vurderer hvilket selskab man vil tage sit lån hos.

Disse tilbud kan virke for gode til at være sande når man kigger på dem. Hvordan skal en kreditor kunne tjene penge, hvis man giver den første måned gratis? Her er det vigtigt at huske, at der er mange forskellige udbydere på markedet, som i bund og grund tilbyder det samme produkt.

Derfor gælder det om at differentiere sig fra resten. Derfor kan man anvende en bekræftet teori indenfor psykologi, hvor en kunde med en positiv oplevelse har større sandsynlighed for at vende tilbage. Når dette så sker, er det klart at priserne vil være som normalt.

Jyskelå, mønter

 

Krav til lån

Lån af denne natur, hvad enten det er lån hvor man får den første måned rentefrit, eller lånet blot er kort, så vil der være krav til låntageren. For alle kreditorer i Danmark er det et krav at man som minimum er 18 år gammel. Dette kan dog variere fra den ene kreditor til den anden, nogle kan sågar kræve at man er 25 år gammel.

Disse alderskrav er til stedet, for at passe med kreditorens segmentering for at opnå højst mulig tilbagebetalingsrate. Af den årsag er der nogle der fravælger unge mennesker i alderen 18-20. Hver kreditor har altså sine egne kriterier, hvad der fungerer et sted kan være helt anderledes et andet.

Disse krav gælder uanset hvilken længde lånet er på, eller hvor stort et beløb. Fælles for kviklån er nemlig at selv de korte 30 dages lån til 15 års lån, så arbejder de inde for samme parametre.

Fælles for de fleste kreditorselskaber er dog kreditvurderingen. Disse selskaber tager naturligvis en risiko ved at låne ud, og vil derfor være sikker på at du, som låntager, har en stabil økonomi som kan sikre din evne til at betale gælden tilbage. Det er også et krav at man anvender NEM-ID til at give sin underskrift ved lån, og at man har bopæl i Danmark.

Det er generelt set meget svært at finde en kreditor, som er villig til at give lån til folk der er i RKI. Hvis det skulle ske, så vil det aldrig komme op på et særligt højt beløb, da kreditorerne vurderer det som for stor en risiko. 

 

  • Minimum 18 år
  • Fast indtægt
  • Dansk adresse
  • NEM-ID
  • Oftest ikke medlem af RKI

 

Som med alle slags lån, så skal der grundig overvejelse til, før man bør tage dem. Som nævnt før, så er der ikke særligt store krav til at tage kviklån. Det lægger bare mere fokus på, at man skal sørge for at være ansvarlig selv, og tænke sig om.

Eftersom det er muligt for stort set gud og hver mand at tage disse lån, så må man have sit eget filter på, sådan så man kan begrænse sig og tage den rette beslutning.

Det er ikke bare lutter grønne skove. Såvel som man skal overveje alle de forskellige selskabers plusser, så bør man i den grad også se på deres minusser. Det vil ikke kun være internt imellem dem på markedet, men se hvordan sådan et lån som helhed ville ende med at påvirke ens liv.

I sådanne overvejelser er det ikke blot et spørgsmål om man har brug for at lån, om ens økonomi kan holde til det, men om den ting man føler man behøver penge til, virkelig er det værd. Fordi det er så let at låne, er det også nemt at falde i igen, uden at bruge sin sunde fornuft.

Tilbagebetalingskrav

Uanset om man tager et 30 dages kviklån, eller benytter sig af et lån med 30 dages rentefrit den første måned, så ender man det samme sted, hvis ikke man betaler. I sådan en situation kan det i værste tilfælde ende med RKI og gældsopkrævning.

RKI er det værst tænkelige scenarie man kan komme i, som lånoptager. Det betyder nemlig at man er blevet erklæret en skyldner, altså en kunde som ikke kan betale sin gæld. Som medlem af RKI kommer der en håndfuld af begrænsninger, bl.a. vil man være uønsket ved nogle mobilselskaber, have problemer med at købe på afbetaling eller købe ejendom.

Bedømmelse 4.38 / 24