Billigste kviklån

Det er absurd let at finde det perfekte lån!

Hvis du står i en situation hvor du allerede har besluttet dig for at du vil tage et kviklån, men det hele er lidt for uoverskueligt og overvældende, så er du kommet til det rette sted.

Her hos Jyskelån er vi stolte af at kunne sige, at vi har samlet markedets bedste lån under samme tag. Du finder både råd om forskellige låneformer, samt informative artikler til at hjælpe dig og de bedste tilbud fra udbyderne på markedet.

Det er super nemt og lige at gå til, der er ingen grund til at vente!

  • Det er ulovligt at binde kunder på tilbud, så søg endelig løs.

Jyskelån, proces

Billigste kviklån

Det vil aldrig være en nem beslutning at tage et kviklån. For det første, så skal man afgøre med sig selv, hvorvidt man virkelig har brug for et lån. At tage lån uden at det er absolut nødvendigt kan ikke anbefales.

Så hvis du bare godt kunne tænke dig at have lidt ekstra penge i opsparingen, så er et lån bestemt ikke løsningen for dig.

For det andet, hvilken udbyder skal man så vælge? Der er et hav af forskellige kreditorer på markedet, hvilket skyldes danskernes interesse i låneformen. Det er ikke altid lige nemt at se hvad forskellen på diverse udbydere er, når det eneste som er transparent ift. Betaling, er deres ÅOP da det er påkrævet af loven.

Nye lånoptagere laver ofte den fejl, at de ser ud fra det beløb de kunne ønske sig, lad os sige 30.000kr og sammenligner ÅOP fra en given udbyder, med konkurrenterne uden at skalere beløbet.

Det betyder dermed, at man sammenligner ÅOP på 30.000kr hos én udbyder med ÅOP hvor lånet er på, lad os sige 100.000kr, og beslutter sig herefter.

Det er bestemt ikke den rigtige fremgangsmetode, da ÅOP altid vil ændre sig når man justerer beløbet. Dét man skal gøre i stedet er, at man skal sammenligne det præcise beløb samt periode påtværs af udbydere.

Altså i vores tilfælde vil man, via vores låneberegner, tage alle udbydere der tilbyder 30.000kr og vælge den samme tilbagebetalingslængde.

Her kan vi sige at det er på 5 år. Det vi står tilbage med på den anden side, vil altså derfor være en ÅOP der er sammenlignelig på tværs af udbydere.

Det giver dig som kunde en bedre basis for, hvem du skal vælge. Derudover skal man altid huske, at forskellige kreditorer er gearet mod lån af en bestemt størrelse.

Her tænker vi ikke på det faktum, at nogle udbydere varierer i forhold til minimum og maksimum beløb, men at kreditorerne tilbyder forskellige former for lån.

Det vil derfor ikke være hensigtsmæssigt at sammenligne et sms-låns ÅOP med et forbrugslåns, da det, på trods af ligheder, er to vidt forskellige låneformer.

Af den årsag kan det billigste kviklån ikke defineres som en definitiv størrelse, og vi kan derfor ikke påstå at vi har fundet det alsidige lån, som vil passe til enhver type behov. Sådan er det desværre ikke, hvis det var tilfældet, så ville vi allerede have skrevet om det!

Det bedste man kan gøre som kunde på markedet, er at være informeret. Kviklåns industrien er lig så mange andre, på dét punkt at uvidenhed kun får dig i klemme. Der er intet at vinde ved at være ignorant, det vil blot føre til at man får en dårligere aftale, end man er berettiget.

Det handler ikke om at stille kreditorerne i et dårligt lys, når vi skriver således, men det er bare realiteten af det. Det er en hård industri, hvor kreditorerne kæmper en hård kamp om at få kunder over til sig.

På trods af den stabile vækst, er det langt fra de fleste danskere som vælger låneformen. Det er i hvert fald ikke så udbredt, at udbyderne vil overtale kunder til at betale mindre.

I det her tilfælde ville det lidt være som hvis du havde sat et loppemarked op. Kunderne kigger forbi engang imellem, og virker generelt interesseret i dine varer. En dag kigger en kunde forbi, og beslutter sig for at købe en vase til 40kr.

Det er jo super fedt for dig, du får solgt din vase. Men dagen inden har du fundet ud af, at den samme vase bliver solgt længere nede af gaden til 20kr.

I sådan en situation ville man aldrig fortælle kunden om den billigere løsning. Man er jo interesseret i at tjene penge. Det er også sådan kreditorerne fungerer.

Jyskelån, rater

Lang tilbagebetaling

Nu kan det godt lyde som om, at vi har talt lån med en lang tilbagebetalingsfrist helt op til skyerne. Selvom det bestemt i mange situationer er en gunstig løsning for kunder, så er der også en bagside af medaljen.

Når man optager et lån som skal vare over en længere periode, så er det yderst vigtigt at have styr på sin økonomiske situation i fremtiden.

Det er desværre lettere sagt end gjort, men man skal som minimum have styr på sin umiddelbare fremtid. Vi vurderer at man skal have god indsigt i sin økonomi mindst et halvt år frem. Alt kan ske i livet, men det vil være et godt startpunkt.

Et lån der strækker sig over en længere periode, har den bonus at der oftest vil være en lav månedlig ydelse. Det kan virke ret så indlysende, da man jo af den årsag kan sprede ens tilbagebetalingsbeløb over længere tid.

Af den årsag er der mange vælger en længere anordning, da det giver øjeblikkelig frihed for kunden.

Og det kan man som sådan også sige er sandt. Med en lavere månedlig ydelse, så slipper man for at tænke for meget over at man har taget et lån, fordi man kun skal betale en lille brøkdel tilbage hver måned. Hvilket må siges ikke at lyde værst.

Men helt så enkelt er det naturligvis ikke, fordi ellers ville det være den eneste låneform som der blev taget i Danmark, og hvis du har læst vores andre artikler, så er du allerede klar over at det ikke er tilfældet.

Fælles for alle kviklån i Danmark, store som små, lange som korte, så skal det fremgå tydeligt hvad ÅOP på lånet er. ÅOP står for den Årlige Omkostning i Procent, og er til for at klargøre alle de parametre som let kan overses, når man optager lån, for at samle dem under en samlet værdi.

Det vil altså sige, at selvom man er i tvivl om diverse gebyrer i form af startgebyr, håndteringsgebyr og mange andre, så skal ÅOP vise den samlede omkostning for kunden. Årsagen til at man skal forstå ÅOP, er fordi at man altid vil se en højere ÅOP på lån der strækker sig over længere tid.

Det er denne parameter der for mange låntagere kan virke uoverskuelig, da den øgede årlige omkostning ikke nødvendigvis hænger sammen med den månedlige ydelse.

Vores råd herinde er derfor, at som udgangspunkt ikke at fiksere på den månedlige ydelse.

Den skal naturligvis også balanceres, sådan så ens økonomi er stabil igennem månederne, men i sidste ende vil det være den endelig pris på ens lån, som skal være den afgørende overvejelse.

Da den oftest vil have den største indflydelse på ens økonomi, når lånet er overstået. En klar forståelse af ÅOP giver et overblik over hvad lånet ender på ift. Størrelse.

Den månedlige ydelse gør sig mere gældende, når man skal til at lægge et budget for tilbagebetaling. Det er klart at det vil være en stor del af ens budgettering, da det med størst sandsynlighed vil være kundens hyppigste og måske største udgift over låneperioden.

Når man ser på den værdi som er opgivet ved ÅOP af den givne udbyder, så vil det oftest være et estimat i form af et interval. Ved et lån på 200.000kr kan et selskab f.eks. sige at ÅOP vil være et sted fra 12%-26%

Derfor er det vigtigt, at selvom du finder en ÅOP på siden, som du synes lyder rimelig at se den igennem igen inde på lånesiden.

Den vil oftest ikke være den laveste interval tilbudt, men har tværtimod en tendens til at være i den høje ende. Igen, uopmærksomhed eller mangel på viden er ikke kreditorernes skyld, men dig som kunde.

Som tommelfingerregel bør man altid læse aftalen igennem, for hver instans man klikker videre i gennem. Der kan være ting, som man har misset, eller er blevet tilføjet i mellemtiden. Når alt kommer til stykker, så tager man lånet udenom bank og dets rådgivere. Derfor kan man ikke forvente de samme forholdsregler, eller service man ellers er vant til.

Det er ikke særligt ofte at kunden føler sig snydt efter deres låneforløb, men som du sikkert allerede ved, så er der situationer hvor kunden har alligevel har følt sig uretfærdigt behandlet, efter deres oplevelse med kviklån. Det sker oftest efter en eller anden form for misforståelse, hvilket heldigvis er nemt at undgå, med de simple trin som vi har pointeret gennem artiklen. 

Stort eller småt kviklån?

Så hvad skal man egentlig vælge, hvis man vil have det billigste lån der findes, på det danske marked? Det kan være svært at svare på, og vi har allerede nævnt nogle vigtige pointer igennem denne artikel, men det vigtigste må, uanset situation, være forståelse for hvad pengene skal bruges til.

Lad være med at tage lån, til ting du ikke behøver, som nævnt tidligere. Det kan kun siges for lidt, at lån ikke er noget man bare tager. Det kræver en enorm mængde eftertanke.

Her ved Jyskelån er vi ikke enige med det ofte optegnede billede, af at kviklån er en hurtig vej til gæld, fordi sådan behøver det ikke at være.

Hvis man har styr på sin økonomi og overholder sine frister, samtidig med at man giver sig tid til at forstå de omstændigheder der gør sig gældende ved ens kontrakt, så er der absolut intet at frygte.

Dem der oftest bliver ramt hårdest af kviklån, når vi snakker om gæld, er de individer som ikke giver sig tid til at sætte sig ind i stoffet, eller blot ikke forstår det.

Små kviklån kan være gavnende for mange forskellige mennesker, samtidig med at formålet bag dem også kan skifte. Hovedsageligt vil små kviklån naturligvis give størst mulighed for at afdække mindre behov, såsom en ny cykel eller lignende.

Hvis man allerede har en stabil økonomi, men mangler det sidste beløb for at have råd, så kan små kviklån i særdeleshed være en god løsning, da de ofte kan komme med en 30 dages gratis periode.

Står man og mangler de sidste kroner og ører til at lægge et indskud på en lejlighed, og ved at man vil modtage lån indenfor nogle uger eller dage, så kan kviklånet supplere perfekt til det man mangler.

Ren principielt kan vi sige, at kreditorerne er ligeglade med hvad du kan finde på at bruge pengene til. Det betyder til gengæld også at du skal være det modsatte.

Ingen i industrien har tænkt sig at udspørger dig, om det er en god idé eller ej, hvilket gør at du må stå på mål for dine egne beslutninger, uanset hvad.

Dog kan man konstatere, at hvis du ender med at have en ekstraordinær dårlig kreditvurdering, eller hvis du har stået i RKI, så er det de færreste selskaber som vil acceptere din låne anmodning.

Jyskelån, change

Så skulle man blive afvist mange steder, på trods af vores tidligere anbefalinger, bør man måske genoverveje om et lån virkelig er den rette beslutning.

I sidste ende er der ikke én form for lån der er bedre end den anden. Man bør selvfølgelig anvende så mange rådgivere som man kan, og lufte sine intentioner inden man tager lånet, således er man bedst dække ind. Der er til gengæld ingen som kan sige hvad der med sikkerhed er godt at låne til, og hvad der ikke er.

For når det kommer til stykket, hvis du kan tilbagebetale dit lån, uden at det påvirker dig ift. Gæld og komme i RKI, så må man sige at du håndtere de risici der er ved kviklån, på den rigtige måde.

Ingen i industrien kan se fremtiden, så hvis n udbyder afslår din ansøgning, men du er sikker i din sag, så siger vi fra Jyskelån at du skal fortsætte med at søge.

Kort tilbagebetalingsfrist

Som nævnt før, så kan kviklån variere i størrelse og i anvendelsesområde. Man kan låne stort og småt, til ambitiøse formål eller hverdagssager. Af den årsag så er der naturligvis også forskellige regler og forhold, som gør sig gældende ved diverse lån.

Når man optager et lille lån, hvilket oftest er i radiussen 500-10.000kr så vil kviklånsudbydere ofte fokusere på en kort tilbagebetalingsfrist.

Det er baseret ud fra en tankegang om, at der ikke lægges stort pres på kunden i forhold til opsparing, så de er i stand til at betale lånet tilbage.

Altså, kreditorer fungerer ud fra præmissen om at kunder kan varetage små lån langt bedre end store. Det er en forståelig konklusion, eftersom man må sige at et 1.000krs lån er nemmere at betale tilbage end et 100.000krs lån.

Det siger sig selv, at jo højere beløb du låner, desto højere vil den månedlige ydelse blive og omvendt. Medens vi anbefaler at optage små lån over kort tid, da de ellers blot vokser eksponentielt, grundet ÅOP, så bør man ikke optage store lån på kort sigt.

Hvis du låner 100.000kr over en periode på 12 måneder, så vil du mange steder stå med en månedlig ydelse på 10.000-15.000 kroner.

Det betyder altså, at medmindre du har pengene andetsteds fra, så vil det lånte beløb hurtigt og drastisk begynde at forsvinde, blot på de store tilbagebetalinger.

For at opsummere, undlad at tage lån med en kort tilbagebetalingsfrist på store beløb. At låne 500kr i en måned, kan ikke have sådan en stor indflydelse på ens økonomiske situation, når ens løn triller ind på kontoen.

Derimod kan de månedlige ydelser på storelån være så voldsomme, at de alene kan drive din økonomi i jorden.

Sådan får du det billigste kviklån!

Den eneste måde at opnå det billigste kviklån på, er ved at gennemsøge markedet. Vende enhver sten der er at vende, indtil man føler sig sikker i alle udbyderes styrker og svagheder. Nøgleordet er information, og vil være forskellen ift. om du får den bedste aftale, eller den værste.

Man skal indstille sig på at det er en hård industri, selskaberne er sultne og kæmper for at få dig som kunde. Det vil de naturligvis ikke vise, så de forsøger at slippe afsted med deres dårligere tilbud.

Så længe man ikke lader sig slå ud af deres indstilling, så er der nogle virkelig gunstige låneformer og tilbud man kan gøre nytte af.

I sidste ende er det dig som kunde, som sidder med magten i forhandlingerne. Gør god brug af de mange udbydere på markedet, og sørg for at den forhandler du besøger ved det. Der er ingen årsag til at undersøge markedet, uden at gør det klart ved møderne, og bruge det som et redskab.

Hvis det virker uoverskueligt at søge igennem alle de forskellige udbydere, samtidig med at se hvad den enkelte tager i ÅOP, startgebyrer eller lignende, så har vi her på hjemmesiden, som sagt, vores låneberegner.

Den hjælper med at overskueliggøre processen, og vi garanterer at det kun er de bedste udbydere, som vi har her på hjemmesiden.

Hvis du ikke føler dig helt parat til at gå i gang med at søge lån, selv efter at have læst den her artikel, så har eksperterne her ved Jyskelån gjort deres bedste for at skrive artikler der afdækker alle de problemstillinger du kunne løbe ind i, samt svare på spørgsmål. Vi er din direkte adgang til de billidste lån på markedet!

Jyskelån, planning

Bedømmelse 4.67 / 21