Kronelån

Hvem er Kronelån?

Kronelån er en af de nye udbydere af hurtige lån, på det danske marked, hvor du kan låne mellemstore beløb, mellem 100 kr. og 15.000 kr. Denne låneudbyder er relativ ny på markedet, men har med sine specielle fordele allerede vist sig som en populær udbyder til hurtige privatlån i Danmark.

Kronelån vil gerne bruge så mange af deres ressourcer på at låne penge til gode kunder, derfor kan man som ny kunde hos Kronelån kun låne 4000 kr. Efter tilbagebetalingen kan man låne helt op til 15.000 kr., til det man lige står og mangler.

Betaler man sit første lån på 4000 kr. eller derunder tilbage på én måned eller derunder, så er lånet ganske gratis. Der kommer altså hverken renter, gebyr eller lignende på, hvis du eksempelvis låner 4000 kr. den 25. i måneden, og betaler pengene tilbage til Kronelån den 8. i den følgende måned. Faktisk er den sidste måned i dit låns løbetid altid gratis, hvorfor den første og eneste afbetalingsmåned altid er gratis.

En anden særlig og yderst fordelagtig detalje ved Kronelån er, at du som låner selv bestemmer, hvor længe du vil være om at tilbagebetale dit lån, du kan dog ikke lade din gæld vokse. På den måde, er et privatlån hus Kronelån faktisk en kassekredit. Hos Kronelån betaler du kun renter og ingen gebyrer. Du kan læse mere om kviklån her

 

kronelaan
Lånebeløb
1.000 - 15.000 kr.
Tilbagebetaling
3 - 120 mdr.
Min. alder
19 år
Rente
19%
 • Ansøg på under 60 sekunder
 • Ansøg med NemID
 • Debitorrente 228% årligt
8 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 4.000 over 3 måneder. Etb. omk. 0 kr. Mdl. gebyr 0 kr. ÅOP 706,4%. Fast debitorrente 228%. Mdl. ydelse 760 kr. Samlede kreditomkostninger 2.280 kr. Samlet tilbagebetaling 6.280 kr. - maks ÅOP: 706.4%

Fordele & ulemper

De generelle fordele

Hos Kronelån er du sikret et lynhurtigt lån, og de yder en god service og yderst kompetent rådgivning, omkring netop dit lån og dine behov. En af de helt store servicemæssige fordele ved Kronelån er, at de tilbyder chat i deres kundeservice. Her er mange af konkurrenterne desværre bagefter, og udbyder kun telefonisk kontakt. Mange værdsætter nemlig den hurtige og nemme skriftlige kommunikation, som de er vant til fra sms og mail.

Fordele ved at vælge Kronelån er blandt andet:

 • Lynhurtig og nem låneansøgning
 • Du får svar på din ansøgning med det samme
 • Penge på kontoen inden for 30 minutter
 • Mulighed for kundeservice over chat og/eller telefon
 • Lav rente

De generelle ulemper

Hos kronelån finder du ikke mange ulemper som decideret er til gene for kunderne. Dog er deres beløbsgrænse relativ lille, og den er endnu mindre for førstegangskunder. Ydermere har de sat en minimunsbegrænsing på deres løbeperiode.

Et par af de ulemper som er, ved at benytte Kronelån er:

 • Minimun på 4000 kr. for nye lånere
 • Fast rente og relativ høj ÅOP
 • Mindst 3 måneders binding
 • Maksbeløb på 15.000 kr.

Sådan ansøger du hos Kronelån

Har du besluttet dig for, at Kronelån skal være udbyderen som låner dig pengene til det du lige står og mangler, så er låneprocessen super nem. Processen kan deles op i 4 lette trin og foregår online. Derfor kan du i god ro og mag sidde derhjemme, når du gør op med dig selv, hvor mange penge du har behov for at låne.

Først skal du beslutte dig for dit låne beløb. Gør op med dig selv, om du kan nøjes med et lavere beløb eller en korte løbetid. Tænk over, hvad du helt konkret skal bruge pengene til. At tage hurtige lån, kan koste dig en del i renter, derfor bør du tænke dig godt om, inden du beslutter dig for beløbet. Kronelåns låneberegner kan hjælpe dig med at se, hvor meget det vil koste dig at låne et givent beløb henover en ønsket periode.

Dernæst skal du udfylde din låneansøgning. Det tager ikke mere end 2 minutter at udfylde din låneansøgning.

Som tredje punkt i låneprocessen, sender du din låneansøgning afsted via et enkelt klik. Det gør du ved at underskrive den elektronisk med dit NemID. På den måde giver du Kronelån lov til at lave en hurtig kreditvurdering af dig.

Som sidste punkt i låneprocessen får du selvfølgelig svar tilbage fra Kronelån. Det får du lynhurtig og inden for et par minutter. Du får svar i den mail, som du har opgivet ved din ansøgning. Er alt som det skal være og godkender du herefter den endelige kontrakt fra Kronelån, så kan du se pengene på din konto inden for 30 minutter.

Fleksibel afbetaling med Kronelån

Vælger du Kronelån som din låneudbyder, så kan du nyde godt af en fleksibel og medgørlig afbetalingsperiode. Du kan nemlig helt selv bestemme, hvor længe du vil låne dine penge hos Kronelån.

Du kan vælge at betale dit beløb af lynhurtigt på 1 eller 2 måneder, eller at strække et relativt lavt beløb over et år eller flere. Det er helt op til dig selv.

Ligesom Kronelån ikke beder dig om at stille sikkerhed ved dit lån, ligesom de fleste fysiske banker gør ved privatlån, så beder Kronelån dig heller ikke om at vælge en bestemt afbetalingsperiode. De blander sig ikke i, hvor længe du ønsker at være om at betale dine penge tilbage. Så længe du betaler din månedlige rente, så er Kronelån glad for at have dig som kunde.

Krav til lånere hos Kronelån

Ønsker du at gøre brug af et gratis første lån på 4000 kr. hos Kronelån, så skal du kunne opfyldefølgende kriterier, som ligner kravene hos de fleste andre udbydere af kviklån.

 • Være fyldt 19 år
 • Ikke være opskrevet i RKI
 • NemID-registreres med dit nøglekort
 • Have dansk adresse, telefonnummer og statsborgerskab
 • Have en aktiv e-mailadresse
 • Kreditvurderes af Kronelån, hvilket sker øjeblikkeligt ved låneanmodningen

Låneeksempel Kronelån

Låneeksempel hos Kronelån  
Ønsket lånebeløb 6.000 kr.
Løbetid 3 måneder
Debitorrente 228 % (fast)
ÅOP 706,4 %
Månedlig ydelse 7140 kr.
Etableringsomkostninger 0 kr.
Tilbagebetalt beløb 9420 kr.

Herover ser du et eksempel på, hvordan det ville se ud, hvis du vælger at låne 6.000 kr. henover 3 måneder, hos Kronelån. Som du kan se det, så vil din rente og dine årlige omkostninger i procent, ÅOP, ligge fast uanset hvad, og det er hos Kronelån relativt højt grundet de ikke eksisterende etableringsomkostninger og gebyrer, som hos andre udbydere kan være omkring de 3000 kr.

Skal du låne hurtige penge nu og her, og skal det gå virkelig hurtigt, så er Kronelån en virkelig god udbyder. De godkender og indbetaler lynhurtigt, så du kan få klaret de økonomiske ærinder, som du skal have overstået.

 

kronelaan

Capitolia Aps
Kronelån
Østergade 13
1100 København K

Telefonnummer: 44229080

Kundeservice per telefon og chat:
Mandag – fredag
8.00 – 18.00

Bedømmelse 4.76 / 17
Kronelån 2019-02-12 13:58
Jyske Lån