Kassekreditten.dk

Hvem er Kassekreditten?

Kassekreditten er en af Danmarks få udbydere af kassekreditter på nettet. Det danske firma, Finans 247 ApS er ansvarlig for Kassekreditten. Hos Kassekreditten er det muligt at låne fra 5.000 kr. til 15.000 kr. De går meget op i sikkerhed, når de optager et lån i dit navn, og derfor matcher de dit CPR-nummer med dit NemID samt foretager en PID-validering, så de kan være sikker på at din sikkerhed er i top. Du kan læse mere om kviklån her

Billigt laan hos Kassekreditten
Lånebeløb
3.000 - 15.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 124 mdr.
Min. alder
21 år
Rente
12,5%
  • Ansøg på 30 sekunder
  • Få pengene samme dag
  • Attraktiv rente
8 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 10.000 over 12 måneder. Etb. omk. 495 kr. ÅOP 319,7%. Mdl. ydelse 1250 kr. Samlede kreditomkostninger 15.495 kr. Samlet tilbagebetaling 25.495 kr. - maks ÅOP: 339.8%

Fordele & ulemper

Billige etableringsomkostninger

Det fordelagtige ved at have en kassekredit er at dine etableringsomkostninger er meget små. Hos Kassekreditten ligger oprettelsesgebyret på 495 kr. Dette adskiller sig meget fra optagelse af forbrugslån, som oftest opkræver flere tusindkroner i stiftelsesomkostninger.

Du bestemmer afdragsbeløbet

Der gælder ikke de samme betingelser, når du har gæld til Kassekreditten, som når du har forbrugsgæld. Hos Kassekreditten bestemmer du nemlig selv, hvor meget du hver måned vil afdrage med. Du kan justere dit afdragsbeløb alt efter hvor mange penge, du har den pågældende måned.
Dog skal man være opmærksom på at det selvvalgte afdragsbeløb også kan blive en ulempe, da du ikke er forpligtet på samme måde som ved et forbrugslån. Derved vil tilbagebetalingsbeløbet kun vokse sig større, hvis du ikke betaler tilbage.

Lån uden sikkerhed

Selvom der ved en kassekredit er flere betingelser og vilkår, der skal være opfyldt end ved forbrugslån, skal der hos Kassekreditten ikke stilles sikkerhed i nogle af dine værdifulde aktiver i form af bolig eller hus. Kassekreditten blander sig på ingen måde i, hvad du vil bruge dine lånte penge på. Du kan derfor frit og nemt bruge dine penge på en ferie, ny opvaskemaskine, ikke-betalte regninger osv.

Få det meste ud af dine penge

Kassekreditten er med til at skabe en sikkerhed omkring din økonomi, så du i dagligdagen ikke skal bekymre dig om at gå i minus. Kassekreditten fungerer som et økonomisk sikkerhedsnet i tilfælde af store uforudsete udgifter og regninger, som du ikke kan betale.
Hvis du ofte er en person, der trækker over i slutningen af måneden, er det væsentligt billigere rentemæssigt at have en aftale med banken end hvis man blot trækker over uden at informere sin bank.

Fortrydelsesret 

Som udgangspunkt er aftalen mellem dig og din bank bindende, men Kassekreditten giver dig hele 14 dages fortrydelsesret, hvis du ombestemmer dig i processen. Hvis du fortryder, skal du enten skriftligt eller mundtligt henvende dig til Kassekreditten og fortælle at du fortryder dit køb og derefter betale pengene tilbage. Der vil i denne proces være nogle gebyrer som du ville skulle betale, men de er langt fra de gebyrer man betaler ved etableringen af et forbrugslån.

Lav rente

Kassekreditten har en månedlig rente på 12,5%, hvilket er en del billigere end de fleste andre online kassekreditter. Du skal derfor betale 12,5% af det beløb, du har trukket fra kassekreditten i hver af de 12 måneder du har til rådighed før beløbet skal være tilbagebetalt. 

Hvad er en kassekredit?

– En kassekredit giver dig mulighed for at trække over på din konto uden du risikerer at dit kort bliver spærret.
– Du vælger selv, hvor mange penge du ønsker at trække ud af din kassekredit.
– Du skal kun betale renter af de penge du trækker ud af din kassekredit. På den måde fungerer kassekreditten primært som din økonomiske buffer.
– Kassekreditten benyttes i en periode, hvor du har brug for ekstra økonomisk råderum.

Kassekreditten er derfor ikke beregnet til, hvis du vil betale de høje renter for at få pengene på din konto med det samme. På den måde adskiller kassekreditten sig fra de andre forbrugs- og kviklån.

Krav til bevilling af kredit hos Kassekreditten

– Du skal være fyldt 21 år.
– Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.
– Du skal have et CPR-nummer og folkeregisteradresse.
– Du skal have et dansk mobiltelefonnummer og en dansk bankkonto.
– Du skal have adgang til e-Skat og have en årsopgørelse.

Kravene til en kassekredit er en del højere end til forbrugslån, men at have en kassekredit vil skabe en stor økonomisk sikkerhed, når du ved at du har adgang til et økonomisk råderum, hvis økonomien glipper.

Ansøg hos Kassekreditten på under 2 minutter

Vælg dit lånebeløb

Først skal du vælge dit lånebeløb og din betalingsdato, hvorefter du bliver sendt videre til en ny side. Det er helt uforpligtende at sende en låneansøgning. Det er først når du underskriver lånedokumentet at det binder.

Udfyld personlige oplysninger

Nu skal du angive dit CPR-nummer, telefonnummer, e-mail og acceptere Kassekredittens betingelser og lånevilkår.

Giv din fuldmagt til e-Skat

Kassekreditten skal kunne tjekke dine seneste lønsedler, offentlige udbetalinger, månedlige udgifter og din årsopgørelse. Dette er alt sammen oplysninger, der skal danne grundlag for at vurdere dig som kreditværdig.

Underskriv med NemID – Hvis du bliver godkendt som kreditværdig, vil Kassekreditten sende dig en lånekontrakt som du bedes underskrive med dit NemID, så de kan verificere dine oplysninger og for at give dig en hurtig og sikker handel.

Få din udbetaling lynhurtigt

Hvis du får din godkendelses inden kl. 12 vil du med stor sandsynlighed modtage pengene inden for samme dag. Hvis du får din godkendelse efter kl. 12, vil dine penge være overført på din konto den næste hver dag.

Hvad siger kunderne?

En god måde at vurdere en låneudbyder på, er ved at slå dem op på Trustpilot. Her vil tidligere kunder dele deres oplevelse med lige præcis den låneudbyder, du overvejer at benytte. Kassekreditten har i alt 277 anmeldelser, hvoraf 80% af dem omtaler Kassekreditten som værende fremragende. Dette giver samlet set låneudbyderen 5 ud af 5 stjerner, hvilket fortæller os at Kassekreditten er troværdig og behandler sine kunder med omtanke.  

Billigt laan hos Kassekreditten

Kassekreditten
Bredgade 75
1260 København K
Åbningstid man – fre: 09:00: 17:00  

Bedømmelse 4.73 / 15
Kassekreditten.dk 2019-02-12 13:57
Jyske Lån