Hot Lån

Hvem er Hot Lån?

Hot Lån er ejet af virksomheden Bonavent Invest, som blev etableret I 1999. Hos Hot Lån kan du låne op til 75.000 kr. og få penge direkte ind på din konto dagen efter du har ansøgt. Godkendelse af lånet tager kun 30 sekunder, så du får hurtigt et svar på om du er godkendt eller ej. Du kan ovenikøbet få lov til at betale af på lånet over 6 år og få en lavere årlig omkostning i procent, hvis du ønsker dette.

Du kan få mere information omkring billige lån her

Hotlån
Lånebeløb
3.000 - 75.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 72 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
22,5%
  • Godkendelse eller afslag på 30 sekunder
  • Godkend og underskriv med NemID
  • Ansøg anonymt
6 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: kr. 40.000, månedlig ydelse kr. 1.143 i 5 år, samlede omkostninger kr. 28.580, samlet tilbagebetalingsbeløb kr. 68.580. Debitorrenten er variabel og udgør 20,2%. ÅOP er 26,4% forudsat betaling via Betalingsservice.

Fordele & ulemper

Fordelene hos Hot Lån

Alle banker og låneudbydere har deres individuelle fordele og ulemper. Her får du, hvad du kan forvente, når du låner penge hos Hot Lån

Hurtig godkendelse eller afslag

Det tager kun 30 sekunder før du får svar på din ansøgning. Hot Lån er en af de få låneudbydere med kortest besvarelsestid i forhold til mange banker. Du skal blot udfylde ansøgningsformularen, som kun tager et par minutter og du får svar 30 sekunder efter indsendelsen af ansøgningen.

Lån op til 75.000 kr. og få pengene udbetalt dagen efter

Hos Hot Lån har du mulighed for at låne helt op til 75.000 kr. og du har pengene senest dagen efter du har ansøgt om lånet. Har du behov for at låne mere, findes der andre låneudbydere, hvor du har mulighed for at låne endnu mere.

Anonym ansøgning

Når du ansøger om et lån hos Hot Lån, er din ansøgning anonym. Det vil sige, at dine informationer ikke bliver videregivet. Du bliver derudover heller ikke stillet til ansvar for hvad du skal bruge pengene til.

Der bliver ikke stillet spørgsmål til, hvorfor du skal låne

Mange låneudbydere kræver information om, hvorfor du skal låne penge. Denne information er ikke nødvendig for Hot Lån. Du kan fri vælge lige det lån, som passer til din smag uanset beløbet og, hvor lang en løbetid du fortrækker.

Din ansøgning er ikke bindende

Fortryder du din ansøgning, eller har du behov for at annullere den og lave en ny, så har du fri mulighed for dette.

Den obligatoriske 14 dages fortrydelsesret

Så længe du ikke har benytte dig af de lånte penge, har du mulighed for at fortryde dit lån med fortrydelsesretten §19 i aftaleloven. Denne paragraf, kan være ganske nyttig, hvis der skulle opstå uoverensstemmelser mellem parterne. Læs mere om dine rettigheder her

Ulemperne ved Hot Lån

Ligesom fordelene, vil der i mange tilfælde også være et par ulemper ved de forskellige låneudbydere. Hot Lån er dog en af de få med ganske få ulemper.

Du har ikke mulighed for at låne mere end 75.000 kr.

Har du behov for at låne flere penge end de 75.000 kr. som Hot Lån har til rådighed per lån, kan du enten tage to lån, så personen du bor sammen med, også kan ansøge om et lån og derved kan i få 150.000 kr. i stedet for de 75.000 kr. Er dette ikke en mulighed, må du finde en anden låneudbyder. Der findes en del andre låneudbydere, som udlåner højere beløb end Hot Lån har at tilbyde.

Minimumsbeløbet er på 3.000 kr.

Du kan minimum låne 3.000 kr. Vil du låne et mindre beløb, har du mulighed for at låne hos en anden lånudbyder. Det er dog de færreste, som låner mindre end 3.000 kr.

Du kan ikke komme direkte i kontakt med Hot Lån

Skal du i kontakt med Hot Lån, skal du have fat i samarbejdspartneren, som er basisbank. Du kan finde kontakte oplysninger i bunden af Hot Låns website.

Næsten samme rentesatser som mange andre låneudbydere

Hot Lån har ikke ekstra billige rentesatser end mange andre udbydere. Dog kan du regne med en hurtig proces, hvor du allerede har dine lånte penge., dagen efter du har ansøgt.

Hvornår må du låne hos Hot Lån?

Når du skal låne penge hos Hot Lån, er der nogle forskellige parametre som skal opfyldes før du kan få lov at låne pengene.

Du skal være fyldt 18 år

Ifølge lovgivningen, må du ikke låne penge af virksomheder, hvis ikke du er fyldt 18 år eller derover.

Står du i Ribers (RKI) eller Debitor Registret, kan du ikke låne hos Hot Lån

Står du i registret for dårlige betalere, vil du også få vanskeligheder for at låne penge hos Hot Lån. Generelt set, kan det være en stor udfordring at få lov at låne, hvis du er registreret i disse registrer.

Du skal have en gyldig Nem ID-konto

Når du ansøger om et lån online, skal du have en Nem ID-konto, for at få pengene overført til dig. Har du ikke sådan en, er det ganske nemt at få oprettet hos en bank, og det er helt gratis.

Du skal være bosiddende i Danmark

Bor du ikke her i landet, kan det være svært at få lov at låne, da låneudbyderen ikke har nogen for viden om, hvor du befinder dig henne.

Eksempel på lån hos Hot Lån ved 40.000 kr.

Nedenfor kan du se et overblik over et hypotetisk lån hos Hot Lån. Denne tabel vil give dig et indblik i, hvad det vil sige at have et lån.

Lånebeløb 40.000 kr.
Løbetid 60 måneder (5 år)
Ydelse per måned 1.469 kr.
Årlig omkostning i procent (ÅOP) 28-1%
Debitorrente 22,35%
Kreditomkostninger 38.127 kr.
Tilbagebetalingsbeløb 88.127 kr.

Spørgsmål og svar

Hvad koster det at låne hos Hot Lån?

Først og fremmest kommer det an på, hvor mange penge du vil låne og, hvor lang en løbetid du ønsker på lånet. Som tommelfingerregel kan du regne med en højere årlig omkostning i procent jo mindre du låner i kortere løbetid og omvendt, jo mere du låner i længere løbetid, vil give dig en lavere årlig omkostning i procent.

Er renten fast?

Hos Hot Lån, er renten variable. Det vil sige, at renten kan stige og falde i løbet at perioden du låner pengene i.

Skal man stille Hot Lån sikkerhed for lånet?

Hos Hot Lån behøver du ikke stille sikkerhed for lånet du tager.

Hvilke informationer kræver Hot Lån?

Når du skal låne penge hos Hot Lån, skal du oplyse dit navn, adresse og CPR-nummer, for at de kan identificere dig. Du vil også blive bedt om at indsende billede dokumentation.

Kan man betale hele lånet af?

Du kan som udgangspunkt indfri din gæld når som helst. Du binder dig ikke for noget hos Hot Lån.

Hvordan forgår betalingen?

Du betaler ét beløb, hver måned. Dette forgår gennem betalingsservice.

Hvornår vil pengene være på kontoen?

Efter godkendelsen af ansøgningen, vil du få overset hele det lånte beløb, senest én dag efter godkendelsen.

Hotlån

Hotlån
Tigervej 31
4600 Køge

Bedømmelse 4.73 / 15
Hot Lån 2019-02-12 13:56
Jyske Lån