HG Finans

Hvem er HG Finans

Når vi ser på HG Finans, er det tydeligt de er blevet en erfaren spiller på det danske lånemarked. De tror på enkle, fair og trygge lån som alle kan forstå.

I samarbejde med Basisbank A/S, som er en af det mest etablerede banker i Danmark, udbyder HG Finans lån. Alle er velkomne og du skal ikke stille sikkerhed når du optager et lån. Du har derfor mulighed for at optage et lån uden at skulle bekymre dig om hvad du skal ”pantsætte”.

Du har derudover mulighed for at låne mellem 3.000 – 50.000kr. igennem HG Finans. Læs mere om HG Finans længere nede på siden.

HGfinans
Lånebeløb
3.000 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 72 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
15%
 • Hurtig udbetaling
 • 100% gennemsigtighed
 • Betal tilbage når det passer dig
5 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 14,85 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,7 – 36,8%. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Lån til hvad du ønsker

Igennem HG Finans kan du låne til lige hvad du ønsker. Om du ønsker at låne til en uforudset regning, lidt penge til en vild bytur eller en rejse til familien er helt op til dig. Du skal ikke redegøre for hvad pengene skal bruges til.

Der er mange fordele og få ulemper ved at vælge HG Finans som låneudbyder, og vi har opstillet et par stykker for at vise dig hvorfor de er en del af eliten.

Fordele

 • Hurtigt svar på din ansøgning
 • Straks overførsel / hurtig udbetaling
 • Konkurrence dygtig rente
 • 100% fortrolighed med henblik på dine personlige oplysninger
 • Bred vifte af lånemuligheder

De fordele du ser ovenfor blot en lille dal af hvad HG Finans har at tilbyde, så du kan sikkert og trygt låne igennem dem. læs mere om lån udenom banken her

Ulemper

 • Ingen individuel vejledning eller rådgivning
 • Ingen chat på hjemmesiden

Ulemperne er få, og de to vi har fundet, har ikke den store betydning. Dog skal de stadig med, da nogle ønsker at kunne chatte med selve banken om råd og vejledning til et nyt lån eller igangværende lån. Det er også værd at bemærke, at du ikke kan få rådgivning igennem HG Finans. Dog anbefaler vi du i stedet kontakter en lokal rådgiver som hjælper dig gratis.

Så nemt er det at låne penge

HG Finans har en flot brugerflade, som gør det nemt og overskueligt for dig at låne penge. Vi vil give dig 3 simple trin til hvordan du hurtigt og nemt kan låne til det du går og drømmer om i hverdagen. Spænd derfor sikkerhedsselen, for du har optaget et lån indenfor 120 sekunder med vores guide.

Trin 1 – Find det rigtige beløb og løbetid

Ved at scrolle længere op på siden, har du mulighed for at finde et link der fører til HG Finans. Med denne smutvej er du hurtigt inde på den rigtige side. På denne side skal du vælge det ønskede beløb du ønsker at låne.

Når du har valgt de rigtige oplysninger, kan du under låneberegneren se et estimeret beløb for hvad du skal betale om måneden. Hvis du føler dette er for meget, kan/skal du igen regulerer på løbetiden af lånet. Du vil kunne se en markant forskel for de mulige løbetider. Når du finder den månedlige ydelse du finder mest tilfredsstillende, skal du trykke dig videre på ”ansøg her” knappen.

Trin 2 – Dine personlige oplysninger

Du vil nu blive videreført til en ny side hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger. Du skal være opmærksom på at, det ikke er nødvendigt at skrive sig op til deres markedsføring. Dette er blot for at du kan modtage de bedste lånemuligheder, konkurrencer mm.

Hos HG Finans behandler de dine oplysninger fortroligt, og du kan derfor være 100% sikker på de ikke sælger eller videregiver dine personlige oplysninger til en tredjepart.

Når du har indtastet alle de oplysninger de kræver, skal du trykke på send knappen. Det er Basisbank der laver en kreditvurdering af dig, og derfor kan du forvente det går hurtigt. De er så hurtige, at der i gennemsnit går 60 sekunder fra du har sendt din låneansøgning til du modtager et svar.

Trin 3 – Læs og underskriv

Når du bliver godkendt, vil du modtage vil du modtage en E-mail hvori din låne kontrakt befinder sig. Det er utrolig vigtigt du gennemlæser denne, da det er individuelt for hvad du modtager af rente. Hvis du finder denne rente tilfredsstillende, skal du tage brug af det link der også befinder sig i den mail.

Når du trykker på dette link, vil du blive videreført til en ny sikker hjemmeside hvor du skal underskrive din lånekontrakt med dit NemID. Ved at benytte NemID slipper du får at møde fysisk op i banken eller vente på at sende kontrakten retur med posten.

I det du har underskrevet lånekontrakten, går der ikke lang tid før du modtager dit lån. Med HG Finans kan du forvente at senest få dine penge dagen efter. Dette afhænger af hvornår du underskriver dit lån.

Låneeksempel igennem HG Finans

 

Beløb 8.000kr.
Løbetid 24 måneder
Samlede omkostninger 3.363kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 11.363kr.
ÅOP 42,9%
Debitor rente 18,4%
Etableringsomkostninger 0kr.

 

Ovenfor ser du et låneeksempel. Dette låneeksempel er lavet ud fra egen kreditvurdering, hvilket gør at to lån sjældent er ens. Husk derfor altid at kontrollere din låneaftale inden du underskriver den. Det kan hurtigt have store konsekvenser for dig, hvis du ikke gør det. Alle Der ansøger får en unik kreditvurdering, så to er aldrig ens.

Krav til låntager

Inden du ansøger hos HG Finans er det utrolig vigtigt du opfylder de krav de stiller for deres nye kunder. Disse krav er nemme og ligetil, så bare rolig. De få krav HG Finans stiller til dig inden du optager et lån,

 • Du skal have en fast bopæl i Danmark.
 • Du skal være over 18 år gammel.
 • Du skal have en fast indtægt.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hav styr på dit budget

Inden du optager et lån, anbefaler vi du har styr på dit budget. Du kan med fordel, opsætte dit budget grafisk med sticky notes. Ved brug af disse kan du nemt og hurtigt få et godt overblik, så du hurtigt kan få en stabil økonomi igen.

Tænk før du optager et lån

Uanset hvilken alder du er, er det vigtigt du overvejer om det er nødvendigt at låne penge. Husk derfor altid at spørge en rådgiver, dine venner eller andre hvad de mener. Du er også altid velkommen til at skrive til HG Finans, og de vil hjælpe dig med de spørgsmål du har.

Dine rettigheder

Når du optager et lån, har du en række fordele du kan gøre brug af. Nogle af dem kender du sikkert i forvejen, så vi har valgt at fokuserer på 2 som du sikkert ikke kender til.

Betænkningspause

Når du har ansøgt om et lån online, har du en betænkningspause på 48 timer. I denne periode må den pågældende låneudbyder ikke kontakte dig om det lån du netop har skrevet dig op til. Du har derfor 2 dage til at overveje om lånet er noget for dig. Husk derfor altid at overveje om det er det værd at låne penge.

Har du andre muligheder, eller er HG Finans den bedste beslutning. Det er helt op til dig hvad du går i denne periode. Trods HG Finans ikke kontakter dig, har du stadig mulighed for at gå ind og underskrive lånet. Når du har underskrevet, ophæves din betænkningsperiode igen, og banken må gerne starte igen dialog med dig.

14 dages fortrydelsesret

Mange danskere ved ikke de kan gøre brug af deres 14 dages fortrydelsesret, hvis de fortryder lånet. Du skal dog være opmærksom på at du skal gøre bestemte ting, før banken godtager din brug af fortrydelsesretten.

Hvis du fortryder dit lån, er det vigtigt du kontakter den låneudbyder du har lånt pengene hos. Når du gør det, anbefaler vi du sender en E-mail som det første, blot for at kunne dokumentere, at du gør brug af fortrydelsesretten indenfor perioden.

For at være sikker på de er opmærksomme på dette, kan du ringe til dem. Du vil herefter blive kontaktet i forhold til tilbageførsel af det beløb du har modtaget. Du skal tilbagesende det fulde beløb, og i nogle tilfælde med renter for den periode du har haft pengene i. Det afhænger selvfølgelig af hvilken låneudbyder du har. Se mere her om dine rettigheder

HGfinans

 

 

 

 

 

 

 

 

Teglholm Allé 15

2450 København SV

Tlf: 70 22 09 29

email: info@hgfinans.dk

Bedømmelse 4.79 / 19
HG Finans 2019-02-12 13:56
Jyske Lån