Gokredit

Hvem er Gokredit

Gokredit er et dansk ejet firma, der blev etableret i 2015. Leden af denne virksomhed består af 2 kvinder der før har arbejdet tæt i andet firma. Deres målsætninger er klar, de vil udbyde lån til danskere hvor der er fokus på simpelhed, hurtig udbetaling og høj sikkerhed.

Til daglig benytter Gokredit sig af avancerede systemer, både for at sikre en høj kvalitet til dig som forbruger samt. for hurtigere at kunne kreditvurderer dig, og alle andre ansøgere. Deres system er nemlig sat op med direkte forbindelse til E-Skat og NemID. Dine penge vil blive overført til din Nemkonto, hvilket også er den sikreste måde at overføre penge på.

Derudover er der ligeledes arbejdet på den brugervenlige hjemmeside som er programmet så du selv kan låne igennem din mobil eller tablet.

Du kan få mere information omkring billige lån her

gokredit
Lånebeløb
3.000 - 10.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 120 mdr.
Min. alder
24+ år
Rente
20%
 • Kreditvurdering
 • Få pengene samme dag
 • Kviklån
9 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 5.000 kr. Antal betalinger: 14, Månedlig ydelse: 1.000 kr. Årlig fast debitorrente: 382,15%, ÅOP: 631,57%, Samlede kreditomkostninger:9.000 kr., tilbagebetalingsbeløb: 14.000 kr., Etableringsgebyr: 1.000 kr.

Lån nemt igennem Gokredit

Igennem Gokredit kan du låne penge hurtigt og nemt. Med stor tidligere erfaring og høj kundetilfredshed, vil du med sikkerhed opnå et tilfredsstillende lån uden nogen dikkedarer. Med henblik på alle de fordelagtige grunde til at vælge Gokredit, har vi valgt at opsætte både fordele og ulemper for dem.

Vi har netop gjort dette for at gøre din søgen efter det perfekte lån nemmere.

Generelle fordele

 • Hurtigt svar og udbetaling
 • Mulighed for både kredit og kviklån. Begge til hver deres formål
 • Afdragsfri måned

Som en ny spiller på det danske marked, skal Gokredit etablere sig og have en stor nok kundebase, før de kan færdig udvikle gode låneaftaler. En af de store fordele hos Gokredit er, deres låne udvalg. I stedet for kun at tilbyde et kviklån, har de også gjort det mulig at optage en kredit.

Begge låntyper rammer hver sin målgruppe og dermed kan de få flere kunder. Derudover tilbyder Gokredit en gratis afdragsfri måned for kunder der har optaget et lån. Dette betyder ikke låne mindskes, men derimod kan du bruge en af de måneder hvor pengene ikke rækker langt nok.

Generelle ulemper

 • Minimums alder 25 år
 • Ingen livechat

Som en af de største ulemper, har Gokredit sat en minimumsalder på 25 år. Dette betyder at de har fjernet en stor del af markedet. Ydermere er der ingen livechat på selve websitet, hvilket gør det sværere for nye samt almindelige kunder at komme i kontakt med dem. Dette kan give dem et fald i nye kunder grundet den manglende mulighed for et hurtigt svar om lån.

Låneeksempel igennem Gokredit kviklån

Vi har herunder opsat et låneeksempel for Gokredit igennem deres kviklåns mulighed. Det understående låneeksempel er lavet ud fra vores egen kreditvurdering, så du kan derfor ikke regne med du får et lån der er præcis det samme.

Husk derfor altid at kontrollere om det lån du optager stemmer overens med de forventninger og ønsker du har. Når du modtager din egen lånekontrakt, skal du kigge efter de ting vi har indsat i skemaet under. Hvis du gør dette, kan nemt og hurtigt få et overblik over dit lån.

Beløb 4.000 kr.
Løbetid 30 dage
Samlede omkostninger 820 kr.
Månedlig ydelse 4.820 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 4.820 kr.
ÅOP 866,81 %
Debitor rente 0 %
Etableringsomkostninger 820 kr.

Krav til låntager

Inden du optager et lån igennem Gokredit skal du opfylde en lang række krav for at blive godkendt. Nogle af dem er meget almindelige og vi ser dem ofte hos mange andre låneudbydere. Dog er der mange som er unikke for deres egen side. Nedenfor kan du se alle de krav som er relevante for dig som låntager. Husk at kontrollere om du opfylder alle krav, for hvis ikke kan du blive afvist.

 • Være i alderen fra 25 til 69 år
 • Have et dansk CPR-nummer
 • Have bopæl og folkeregisteradresse i Danmark (hemmelig adresse samt adresse på Grønland og Færøerne accepteres ikke)
 • Må ikke være registreret i danske registre over dårlige betalere eller hos GoKredit
 • Være kreditværdig i overensstemmelse med GoKredit’s kreditvurdering
 • Have et fungerende dansk mobiltelefonnummer
 • Have en fungerende e-mailadresse
 • Have et gyldigt NemID
 • Have en gyldig Nemkonto
 • Foretage indlogning på E-skat med NemID og derved give GoKredit adgang til sin personlige skattemappe indeholdende seneste årsopgørelse samt de seneste 3-12 måneders lønsedler.

Tænk før du optager et lån

Husk at overvej om et online lån er den rigtige beslutning, inden du gå ud og optager et lån. Det kan hurtigt blive svært at opretholde en stabil økonomi, når der ydermere skal betales en månedlig ydelse. Vi anbefaler alle kunder de opsætter deres budget grafisk, så de nemmere kan få et overblik over de penge du har til rådighed efter alle regninger er betalt.

Dine vilkår som kunde hos Gokredit

Vi kender alle til at tage forhastede beslutninger, og det samme gælder for lån. Både for og efter vi har underskrevet, har vi en række fordele som der kan tages brug af hvis man fortryder eller betvivler sit lån. Vi har derfor beskrevet de to vigtigste vilkår du kan bruge som kunde.

Betænkningsperiode

Når du ansøger om et lån har du en betænkningsperiode på 48 timer. Det betyder, at den låneudbyder du har ansøgt hos, overhovedet ikke må kontakte dig i første 48 timer fra du har modtaget din lånekontrakt. Denne lov er lavet for at beskytte dig mod afpresning til at optaget et lån.

14 dages fortrydelsesret

I det du har underskrevet din lånekontrakt, har du en fortrydelsesret på 14 dage. I denne periode kan du overveje om det lån du har optaget, er pengene værd. Vi oplever sjældent folk der benytter sig af denne ret, da kunder hos Gokredit ofte er tilfredse med det lån de modtager.

Hvis du vælger at gøre brug af denne fortrydelses ret, anbefaler vi, at du skriver en mail hvor du beskriver hvorfor du gør brug af dette. Det er vigtigt du skriver en mail, da du kan blive bedt om bevise du har rettidigt benyttet denne ret. Læs mere her om dine rettigheder.

gokredit

 

 

 

 

 

GoKredit ApS.
Fuglebækvej 2C,
2770 Kastrup Danmark
Bedømmelse 4.79 / 19
Gokredit 2019-02-12 13:55
Jyske Lån