Forbrugslån

Find dit drømmelån på ganske få sekunder

Her hos Jyske Lån bestræber vi os efter at finde et attraktivt forbrugslån som du vil værdsætte, og som er skræddersyet til dine personlige behov.

Scroll ned og få en samlet oversigt over de forskellige låneudbydere som tilbyder et forbrugslån. Du vil desuden også have mulighed for at sammenligne på kryds og tværs, takket være vores informative bokse.

Sådan gør du

Når du har taget et kig på de forskellige låneudbydere, skal du blot trykke på dem der har vækket din interesse, og starte din ansøgning med det samme. Søg gerne flere steder så du har mulighed for at få den perfekte rente.

PS: Låneansøgninger er ikke bindene, så du har intet at frygte!

Saa nemt optager du et billigt kviklaan

 

 

 

Fordele og ulemper ved et forbrugslån

Der vil altid være fordele og ulemper ved at tegne et lån. Vi har her beskrevet de fordele og ulemper vi finder ved et lån.

De generelle fordele

 • Når du ansøger om et online lån, har du mulighed for at have pengene dagen efter på din konto.
 • Du skal ikke stille sikkerhed overfor låne udbyderen, som du skal ved båd- eller billån
 • Eftersom der er kommet mange låneudbydere på kortet de sidste år, betyder det også et markant fald af renter og gebyrer på diverse lån.
 • Du skal underskrive med NemID, hvilket betyder ikke skal printe og underskrive en kontrakt i fysisk form.
 • Fast ydelse hver måned, ydelsen bestemmer du selv samt løbetiden

De generelle ulemper

 • I forhold til et banklån er renten højere end ved andre lån. Dette er til dels fordi der ingen sikkerhed stilles.
 • Hvis den månedlige ydelse misligholdes, kan dette have store konsekvenser for dig, og du kan blive registreret som dårlig betaler i RKI eller debitor registret.
 • Der er højere samlede omkostninger og flere forskellige gebyrer

Hvilke krav er der til at kunne optage et lån

Når du ansøger om et forbrugslån er der specielle krav du skal kunne opfylde før du kan blive godkendt. Vi har fundet de krav som går igennem hos diverse af vores samarbejdsudbydere.

 1. Du skal mindst være 18 år gammel før du kan optage et lån
 2. Afhængig af lånets størrelse skal der fremvises den sidste modtaget lønseddel, for at kunne optage et lån på over 50.000kr.
 3. Minimum indkomst på 125.000kr. (afhænger af beløbets størrelse)
 4. Fast arbejde
 5. Har ikke et andet forbrugslån hos andre.
 6. Du må ikke være registreret som dårlig betaler igennem RKI eller debitor registret

Hvis du såfremt opfylder alle krav, er der stadig chance for du ikke bliver godkendt. Når du anmoder om et lån, giver du på samme tid låneudbyderen lov til at gå ind og kontrollere dine personlige oplysninger. Hvis dette ikke stemmer overens med de informationer du har skrevet eller andre krav, har låneudbyder mulighed for at afvise dig.

Hvilke faktorer skal der til for at kunne få et attraktivt lån

En rente kan være svær at definere. Når du ansøger om et forbrugslån, er renten forskellig og varierer fra gang til gang og fra låneudbyder til låneudbyder.

Din kreditværdighed

Et forbrugslån er et lån uden sikkerhed. Til forskel fra et realkreditlån som stilles med sikkerhed, kan banken ikke tage ting fra dig. Dette betyder også, at i det der ikke stilles sikkerhed, vil renten blive højnet markant.

Når du ansøger om lån, kigger låneudbyderen på din kreditværdighed og vurderer herefter hvor høj din rente på lånet skal være. Det betyder, hvis du har en god kreditværdighed, har du gode chancer for at kunne låne et højere beløb end andre, og tilmed få tilbudt en lav rente.

Hvis du derimod har en dårlig kreditværdighed, kan du opleve du ikke bliver godkendt, eller ikke må lån det fylde beløb som du ønsker.

Låneudbyderen vurderer derfor om du har mulighed for at betale din gæld tilbage rettidigt. Det betyder at, hvis du vurderes som med en god kreditværdighed, vil du få bedre renter grundet din mulighed for at betale lånet tilbage.

Størrelse og løbetid

Når du ansøger om lån er det vigtigt du tænker fremadrettet. Når du indtaster dit ønskede lånebeløb, bestemmer du også løbetiden over lånet. Når du har reguleret dette, så det passer til din økonomi, er det vigtigt du gør dig nogle overvejelser inden du låner pengene. Har du et budget til dette om 5 måneder, 10 måneder eller hvad nu hvis du mister dit job.

Flere tilbud inden du låner.

Når du ansøger om et lån, vil du først få et låne tilbud, med en dertilhørende kontrakt. Du har derfor ikke bundet dig til nogen aftale før du underskriver med dit NemID. Det er derfor vigtigt du ansøger om flere tilbud og sammenligner de bedste tilbud. Når du har modtaget alle tilbud kan du sortere i hvilke der er bedst.

Det er vigtigt at nævne, at på trods dit ny optagede lån, har du stadig mulighed for at fortryde dette. Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder at du har fri mulighed for at opsige dit helt nye lån, hvis du betaler det fulde beløb tilbage med det samme.

Hvis du uheldigvis ikke fik udnyttet dine 14 dages fortrydelsesret, skal du ikke fortvivle. De fleste udbydere hjælper dig alligevel, og du kan i mange tilfælde stadig betale beløbet tilbage. Bemærk dog, at selvom du indfrier lånet skal der stadig betales renter for den periode du har haft pengene i.

Altid i underskud sidst på måneden?

Hvis du ligesom andre er i pengenød i slutningen af måneden, er det vigtigt du får dette stoppet. Hvis du gentagne måneder skal lave et forbrugslån i slutningen for at kunne have råd til at handle ind, har du også en fornemmelse af hvor dyrt det er.

Overvej om du skal lave et optimeret budget som fokusere på hvad du ønsker i hverdagen. Eventuelt arbejd lidt længere for at generere højere indtægter til dig selv, eller starte en opsparing inden du laver en masse impulskøb.

Hvis du såfremt ikke har råd til ovenstående, kan et lån være din sidste udvej. De fleste lån er der et stiftelsesgebyr, som bliver pålagt i den periode du låner pengene. Det er derfor vigtigt du ikke låner penge hver måned, for dette kan blive en dyr omgang for dig.

Hvis du aldrig har lånt penge før, er der flere udbydere som der udbyder et gratis lån i 30 dage. Efter første lån vil der igen være stiftelsesomkostninger, gebyrer eller renter.

Hvis du ikke har mulighed for at låne gratis, og stadig er i desperat brug for penge, kan du gøre en af følgende muligheder.

Afbetaling

Når du står sidst på måneden og mangler penge til og det daglige. Hvis dette er tilfældet, så har vi et tip til dig. Du har mulighed på nogle hjemmesider for at betale igennem noget der hedder Viabill, klarna og andre.

Hvis du betaler igennem Viabill betaler du ikke gennem dit kreditkort som du plejer, men derimod betaler du med månedlige afdrag over et valgfrit antal måneder. Du betaler ikke mere for dine vare hvis du overholder dine betalingsdatoer, og dermed er lånet 100% omkostningsfrit.

Kreditlån

Når du tegner et kreditlån, kan du regulere på afbetalingsstørrelsen. Du kan optage dette lån hos mange låneudbydere. Din egen bank kan give dig mulighed for et gratis overtræk. Hvis du dog overstiger maks. beløbet vil der komme høje renter på, som hos en online låneudbyder.

Husk du altid kan forhandle med banken om et bedre tilbud eller finde et online.

Mulige lån

Hvis du har brug for et mindre beløb en gang, kan et Minilån være en god mulighed. Det første lån er ofte gebyr og rentefrit, men efterfølgende vil der blive pålagt det. Hvis lånet er større, kan et forbrugslån være mere fordelagtigt for dig.

Et forbrugslån har en løbetid fra 3 måneder og helt op til 6 år, beløbet går fra 3.000 – 400.000kr. Det kan være billigere i længden at tegne et forbrugslån i stedet for et minilån.

Dit lånebehov

Når du gentagne måneder bliver mødt af flere regninger end hvad budgettet kan holde til, er det vigtigt du er opmærksom på dette. Du skal først tage til overvejelser om det er en kortfristet låneperiode, eller om du er ude i et voksende lånebehov.

Hvis du såfremt har et voksende lånebehov, er det vigtigt du øjeblikkelig stopper og fokuserer på din økonomi. Hvis du stadig ikke kan finde hoved og hale i din økonomi, kan du gøre brug af en uvildig rådgiver. Det er ofte gratis, så husk at gøre brug af dette.

Fortrydelsesret

Du kan ifølge kreditaftaleloven, fortryde din kreditaftale i 14 dage. Du kan som udgangspunkt gøre det både skriftligt, men også mundtligt. Vi anbefaler dog, gør det skriftligt over e-mail grundet bedre bevis fremførelse i form af dokumentation.

Når du benytter dig af fortrydelsesretten, har du 30 dage fra det tidspunkt du har oplyst kreditudbyderen du vil fortryde. Der kan dog forekomme gebyrer på det beløb du har lånt og tilbagebetalt.

Kan et lån være gratis

Det lyder umuligt, men det er det ikke. Du har mulighed for at få et gratis lån igennem flere forskellige låneudbydere, hvis du vel og mærke ikke har været kunde før, da tilbudet er gældende førstegangskunder.

Sikkerhed og dokumentation for lån

Din sikkerhed prioriteres højt, og derfor har mange låneudbydere implementeret online signatur ved brug af NemID. Dette bliver gjort for din sikkerhed, så ingen kan udgive sig for at være dig. Du kan derfor trygt søge lån hos vores samarbejdspartnere.

Nye regler for Forbrugslån gældende i 2018

Tilbage til den 1 januar i 2017 trådte nye regler i kræft for forbrugslån, som skulle gavne kunderne. En af de nye regler er med til at sikre forbrugerbeskyttelsen på et forbrugslån med en løbetid på under 120 dage.

Det vil sige at hvis du søger om et lån med en kort løbeperiode på under 120 dage, skal du have en 48 timers tænkepause. Denne regel er lavet grundet drastiske beslutninger fra kunder, som har taget et hastelån, uden at tænke over konsekvenserne som forekommer, hvis lånet ikke bliver tilbagebetalt til den aftale tid.

Husk på at reglen er berettiget impulslån på under 3 måneder, så det er ikke gældende for lån der overstiger 120 dage. Du har mulighed for at læse mere om de forskellige regler hos retsinformation.dk.

Gode råd

Når du har bestemt dig for at du gerne vil tegne et forbrugslån, så er det utrolig vigtigt du indhenter et endeligt tilbud fra alle låneudbydere, og derfra vælge hvilket tilbud der stemmeroverens med dine ønsker og behov for hvordan lånet skal se ud.

Eftersom det er online lån som stilles uden sikkerhed, er renten høj, og vi anbefaler du ikke låner mere end hvad du har brug for. De fleste låneudbydere tilbyder høje forbrugslån, og det er nemt og fristende at anmode om. Det er altid dejligt med ekstra penge på lommen, og særligt når du kan bruge dem som du vil.

Den bedste huskeregel er, jo flere penge vil du skulle betale tilbage i slutningen, grundet renter og gebyrer.

 

 

Hvem udbyder lån?

Mulighederne er mange for hvem der udbyder forbrugslån. Et kært barn har mange navne, men de fleste lånetyper som kviklån og kassekredit går under betegnelsen forbrugslån. Og der findes et hav af attraktive låneudbydere, som står klar til at hjælpe dig.

Hvis du gerne vil spare tid og penge, kan du søge her ved brug af Jyske lån.

Find den rette låneudbyder

 

Online lån VS Banklån

Der er mange fordele og ulemper ved begge lånemuligheder. Vi prøver her at skrive nogle af de ting vi finder interessant

Forbrugslån

Ved et forbrugslån skal der ikke stille sikkerhed for dig lån. Din rente er derfor højere end normalt og du kommer også til at skulle betale mere i samlede omkostninger. Du slipper dog for den lange proces der er i banken, og ligeledes slipper du for at skulle redegøre for hvad du skal bruge pengene på.

Kravene for et forbrugslån er derfor også anderledes i forhold til i banken. Alder, indkomst og beløb er blot nogle af de tre ting hvor man kan se en forskel hos banken.  Kreditvurderingsprocessen skal du også igennem hos en online låneudbyder som ved et banklån.

Banklån

Afhængig af størrelse af det beløb du vil låne, bruger banken dine lønsedler, skatteopgørelser mm. Til at kreditvurdere dig. Det er derudover ikke ligegyldigt for banken hvad du skal bruge pengene på. Banken vil dig det bedste og prøver at sikre du gør det rigtige inden du tager et lån.

Kravene i banken er helt anderledes end ved de online låneudbydere. I banken skal du have en høj fast indtægt, minimum være 23 år, være dansk statsborger og ikke registreret i RKI. Den høje faste indtægt kan variere afhængig af dit låne beløb.

Renter

Vi har opsat et forbrugslån hos en af vores samarbejdspartnere, Nemlig Santander. Vi har taget udgangspunkt i deres online låne beregner for at se hvilke lån vi har mulighed for at tage.

I dette skema er der taget udgangspunkt i den dårligste kreditvurdering man kan få. Hvis man ser på tallene, ser de ikke så dårlige ud. Du skal dog stadig være opmærksom på den lånekontrakt du selv får. Der kan være ændringer i din kontrakt.

Lånebetingelser Beregnet lån
Lånebeløb 50.000 Renter i alt 10,304 kr kr.
Løbetid 3 år ÅOP i procent 13,36%
Årlig rente 12% Gebyr 1.800 kr.
Stiftelsesomkostninger (4% af samlede beløb) 1500 kr. Månedlig ydelse 1.542 kr.
Gebyr pr. betaling 25 kr. Samlet pris 60,304 kr.
Betalinger Månedlig

RKI

Mange udbydere låner ikke penge til folk der er registreret som dårlige betalere hos RKI eller debitor registret. Du kan dog stadig finde forbrugslån, hvor du har mulighed for dette. Men inden du gør det, skal du overveje om lånet er det værd, og om du kan betale din månedlige ydelse tilbage.

Når du tegner et lån igennem en låneudbyder selvom du er registreret som dårlig betaler, er lånet sat med en skyhøj rente. Der vil derudover blive pålagt ekstra stiftelsesomkostninger og gebyrer, da din kredit sikkerhed er dårlig. Det er derfor vigtigt du læser din låneaftale igennem en ekstra gang inden du skriver under.

Vi prøver at hjælpe dig til en fremtid med mere overskud i økonomien, hvilket er grunden til at ingen af vores samarbejdspartnere vil lave et lån til danskere som er registreret i RKI eller debitor registret. Læs mere her om hvordan du kommer ud af RKI

Vigtigheden bag ÅOP

Årlige omkostninger i procent (ÅOP), er et vigtigt element når du kigger efter et nyt lån. Ved et forbrugslån er ÅOP et af de vigtigste tal du skal kigge på. Ved lån på over 1 år kan du sammenligne ÅOP på diverse lån. Du kan igennem vores sammenligningstjeneste sortere efter det laveste resultat for ÅOP.

Selve ÅOP dækker over samlede omkostninger for hele lånet. Her tænkes der, gebyrer i form af oprettelse-, stiftelse- og administrationsgebyrer. ÅOP er den røde tråd igennem hele lånet, for hvor mange kreditomkostninger vil have om året.

Udbetaling af lånet

Med et online lån er du hurtigt videre på farten. Du skal ikke bruge unødig tid på processer der tager på til 14 dage i en fysisk bank. Med vores samarbejdspartnere er du hurtigt videre, med penge på lommen inden for 2 dage og nogle helt ned til en time.

Vi har samlet alle de forbrugslån som er mest attraktive for dig. Du har mulighed for at låne fra 100 – 400.000kr.

Kundeservice og brugervenlighed

Hos Jyske lån sætter vi stor lid til god kundeservice og brugervenlighed. Vi hjælper dig til et nemmere valg af lån og rådgiver dig gerne hvis du mangler vejledning.

Forbrugslån og mulighederne bag det.

Når du optager et forbrugslån, er der mange goder ved dette. Du har lånemuligheder helt op til 400.000kr. og du behøver ikke stille sikkerhed for det. Ved at låne penge i stedet for at spare op, vender du egentlig bare rundt på din fremgangsmåde. I stedet for at spare op i et år, afbetaler du i stedet for i et år.

Ulempen ved det, er du betaler lidt mere end hvis du havde sparet op.

Lån til dine drømme

Går du også rundt med en drøm, om at opleve verden eller drømmer du om en ny bil? – Hos Jyske lån hjælper vi dig med at følge dine drømme selvom budgettet ikke er til det. Med et online lån kan du gøre hvad du vil, uden nogen vil sætte spørgsmålstegn ved det. Du har også mulighed for at udnytte de goder der er ved nogle lån.

Du kan ved enkelte låneudbydere få et lån uden renter de første 60 dage.

Få penge til drømmerejsen

Uforudsete udgifter

Nogle måneder kommer der uforudsete udgifter. Det kan betyde at det bliver svært for dig, at få den økonomien til at holde sig oven vande. Mange har set dette som et problem gennem årene, og nu er det nemmere end nogensinde før at låne penge til netop dette.

Du kan som udgangspunkt låne præcis det beløb din udgift er på, og betale tilbage når løbetiden, som du bestemmer, er overstået. Låneformen er enkelt, og vi hjælper dig helt til dørs med valg af låneudbyder.

Få de bedste tilbud igennem Jyske lån

Med vores sammenligningstjeneste har du mulighed for at finde det lån der passer til dine behov og ønsker. Vi hjælper dig fra start og stopper ikke før du har fået et lån du er ønsker og er glad for. Du kan få mere information omkring billige lån her

Sådan ansøger du

Der er et hav af låneudbydere at vælge imellem og du skal være sikker før du optager et lån. Vi kommer her med en guide for hvordan du nemmest kan optage et forbrugslån.

 1. Når du ankommer til jyskelaan.dk, har du mulighed for at indtaste dit ønskede lånebeløb og hvor gammel du er. Når du har indtastet følgende oplysninger, trykker du se alle låneudbydere.
 2. Når du har valgt det lån som er mest attraktivt for dig, klikker du på ”ansøg lån”.
 3. Du indtaster dine personlige oplysninger, og ansøger om lånet igennem låneudbyderen. Hvis du såfremt skal bruge dokumentation, vedhæfter du dette til dem
 4. Hvis du bliver godkendt, vil du modtage en mail, med din lånekontrakt samt. vejen til din e-mail signatur.
 5. Du læser din låneaftale igennem og hvis den opfylder alle dine kriterier, skriver du under med NemID.

Generelle spørgsmål

Vi har samlet alle de mest hyppige spørgsmål vores kunder stiller, for at gøre det nemmere for dig.

Hvor meget kan jeg låne?

Der er langt imellem mindstebeløbet og maks. Beløbet du har mulighed for at låne. Men det er et kryptisk spørgsmål. Afhængig af din årlige- og månedlige indkomst har du mulighed for at låne forskellige beløb. Der er nogle krav eller kriterier som de online låneudbydere overholder. Hvis du ønsker et mindre lån, kan du altid tage et kig på kviklån.

Er det muligt at indfri lånet før tid?

Med vores mange forskellige låneudbydere kan der være forskel på hvis procedurer du har. Som udgangspunkt har du mulighed at indfri din gæld hos diverse udbydere, også inden din løbetid er ovre. Mange låneudbydere mener, det er bedre både for dig og dem, selvom de ikke får samme udbytte af lånet de forventede.

Hvor meget koster et lån??

Det er et af de spørgsmål vi får flest af. Selvom det kan være svært at forklare, prøver vi alligevel.
Når du optager et forbrugslån, afhænger prisen af en masse forskellige faktorer. De mest almindelige faktorer for at kunne udregne hvad det koster for dig er, den gennemsnitlige rente du får gennem hele forløbet, hvor længe du vil optage lånet, ÅOP og lånets størrelse.

Disse faktorer bliver bestemt fra låneudbyder til låneudbyder, og bliver reguleret af dig som låne aftager i forhold til beløbet og løbeperiode.

Så meget koster et forbrugslån

Hvordan ansøger jeg om et lån??

Når du vælger en af vores samarbejdspartnere på siden, kan du se forskellene og vælger den der er mest fordelagtig for dig.  Du skriver dine oplysninger og derefter ansøger du om lånet. Hvis du bliver godkendt modtager du en låneaftale. Når denne er underskrevet, går der op til 2 hverdage før du modtager pengene.

Hvordan klager jeg?

Hvis du såfremt ikke er tilfreds med dit lån, har du 14 dage til at sende klagen på mail til den låneudbyder, du har lånt pengene igennem. Der står ofte i din låneaftale hvem du skal skrive til.

Du har også mulighed for at benytte dig af et andet site. Du kan klage igennem EU-kommissionens online klageportal. Når du klager over låneudbyderen, skal du også inkluderer dem i mailen. Du kan klage her

Hvor mange lån kan jeg ansøge om?

Du kan ansøge om alle de lån du gerne vil, og modtage 100% uforpligtigende tilbud. Du har derfor også mulighed for at vælge mellem alle lån, og få det mest fordelagtige for dig. Det er først i det sekund du underskriver med dit NemID at låneaftalen er gældende.

Kan andre se min ansøgning?

Når du ansøger online, bliver dine personlige data krypteret så ingen kan se dem. Hver bank har deres egen sikkerhedsprotokol, som hjælper dig med at føle dig sikker, og dine oplysninger bliver forholdt fortrolig under hele processen.

Hvis jeg er registreret i RKI, kan jeg så låne?

Igennem de låneudbydere vi har samlet, kan du ikke låne hvis du er registreret i RKI eller Debitor registret. Dette er gjort for din sikkerhedsskyld, og vi ønsker ikke du skal ødelægge eller sætte din økonomi på spil.

Hvor lang tid tager det før i besvare min ansøgning?

Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder. I nogle tilfælde kan du søge om et lån og få svar inden for 60 sekunder, hvorimod andre kan der gå op til 1 arbejdsdag. Det afhænger af størrelsen af dit lån og din låneudbyder. Nogle låneudbydere bruger ekstra tid på at give dig en fair kreditvurdering, og undersøger derfor i ekstra tid. Jo bedre kreditvurdering, dets bedre rente og gebyrer.

Bedømmelse 4.69 / 16
Forbrugslån 2019-02-12 13:55
Jyske Lån