Extracash

Hvem er Extracash?

Extracash er en finansiel virksomhed, der udbyder forbrugslån til den private forbruger, som ikke har mulighed for at låne penge i banken eller ønsker et hurtigt, enkelt og anonymt lån, hvor der ikke bliver stillet for mange spørgsmål. Extracash har et tæt samarbejde med Basisbank, og det er dem, der varetager din ansøgning og finansierer dit forbrugslån. Extracash har derfor ingen indflydelse på rentens størrelse, skjulte gebyrer eller eventuel pengeopkrævning.

 

ExtraCash lån
Lånebeløb
3.000 - 75.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 72 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
15%
  • Nem oprettelse
  • Underskriv digitalt
  • Kreditaftalen kan opsiges uden omkostninger
6 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 40.000 kr., månedlig ydelse kr. 1.143 i 5 år, samlede omkostninger kr. 28.580, samlet tilbagebetalingsbeløb kr. 68.580. Debitorrenten er variabel og udgør 20,2%. ÅOP er 26,4% forudsat betaling via Betalingsservice.

Fordele & ulemper

Du er anonym

Hos Extracash er du som privatperson helt anonym. Det betyder, at der ikke vil blive stillet krav til, hvad du bruger dine lånte penge på. En del af at være anonym betyder også at lånet er uden sikkerhedsstillelse, som indebærer at du ikke behøver at have værdifulde aktiver i form af en bolig eller en bil.

Lynhurtig lånoptagelse

At optage et lån hos Extracash kan gøres på under 1 minut. Hvis du sender din ansøgning indenfor deres åbningstid, får du en godkendelse eller en afvisning indenfor for kun 30 sekunder. Kun 2% oplever at få et svar indenfor 10 minutter, hvilket stadig er forbløffende hurtigt.

Du kan låne op til 75.000 kr.

Du kan på under 1 minut låne helt op til 75.000 kr., og kan tilbagebetale dem over en 5-årig lang tidsperiode. Du vil have pengene imellem hænderne inden for nogle få dage.

Bestem helt selv din låneperiode

Hos Extracash er det helt op til dig at beslutte, hvor lang din låneperiode skal være. Hvis du mangler penge nu, men ved at du vil have flere penge om 4 år, kan du strække din låneperiode til 4 år. Dog har Extracash en maks. låneperiode på 5 år.

Skjulte gebyrer

Når du optager et lån hos Extracash skal du være opmærksom på, at der er mange skjulte gebyrer. For eksempel er der nogle stiftelsesomkostninger på 3.200 kr., hvilket er en stor procentdel, hvis du optager et mindre lån. Desuden er der også et månedligt faktureringsbeløb på 33 kr.

Maks lånebeløb

Det er ikke muligt for dig at låne et højere beløb end 75.000 kr., og det kan dårligt nok strække sig til en bil. Men du kan med fordel optage et nyt lån. Her skal du bare være opmærksom på, at det kan blive dyrere, og at du ikke har mulighed for at stille dine værdifulde aktiver til sikkerhed for at få en bedre pris.

Fuld fortrydelsesret

Ligeså snart du underskriver med dit NemID bliver aftalen bindende. Alle processer før dette step binder dig ikke. Dog er det en kæmpe fordel at du stadig har 14-dages fuld fortrydelsesret fra lånets stilles til rådighed. Så hvis du ønsker at fortryde dit lån, kan du med fordel ringe til Basisbank og få det arrangeret. Dog skal du være opmærksom på, at du skal betale de renter tilbage, der er opstået i de 14 dage.

Lån fra 3.000 til 75.000 kr.

På Extracash’ hjemmeside kan du låne imellem 3.000 og 75.000 kr. Du kan altid sende en uforpligtende ansøgning, da ansøgningen ikke er bindende. Cirka halvdelen af låneudbydere i samme kategori som Extracash tilbyder et beløb, der ligger langt under de 75.000 kr. Derfor er Extracash en fordelagtig låneudbyder for dig, der ønsker at låne et større beløb.

Hvordan optager jeg lånet?

Det er utroligt simpelt at låne penge på online finansieringstjenesen Extracash. Hvis du bliver godkendt og dermed vurderet til at være kreditværdig, kan pengene allerede nå din konto inden for 2 dage.

Fastsæt dit lånebeløb og rater

Det er blevet et lovkrav at oplyse de årlige omkostninger i procent (ÅOP), og det gør det derfor nemt for dig at regne på dit lån og sammenligne låneudbydere med hinanden.

På Extracash.dk vil du på første side kunne vælge dit lånebeløb og løbetid. Her ville deres låneberegner visualisere, hvordan dit lån udvikler sig over tid.
For at konkretisere det, vises nedenfor et repræsentativt eksempel på et lån på 20.000 kr. med 24 månedlige betalinger.

Samlet kreditbeløb 20.000 kr.
Månedlige betalinger 24
Månedlig ydelse 1.134 kr.
ÅOP 36,5%
Debitorrente 22,35% p.a.
Kreditomkostninger 7.219 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb 27.219 kr.

Bemærk at denne beregning forudsætter, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetalingen foregår via Basisbank. Det er altid muligt for dig at betale din gæld inden fristen og dermed undgå at betale de resterende renter.

Krav

  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal have dansk bopæl
  • Du skal have dansk statsborgerskab
  • Du skal dokumentere din seneste lønseddel
  • Du skal dokumentere din årsopgørelse

Udfyld din låneansøgning

Efter du har fastlagt dit lånebeløb og løbetid, skal du sende en ansøgning med henblik på at blive godkendt som kreditværdig. De oplysninger du vil blive bedt om at udfylde, er beskrevet i det følgende:
– Du skal besvare spørgsmålet om, du er registreret i RKI eller Debitor Registret
– Du skal oplyse, hvilken konto pengene skal udbetales til.
– Du skal oplyse dit private telefonnummer.
– Du skal oplyse din private e-mail, hvor du vil få tilsendt dit endelige svar.

Underskriv med dit NemID

Efter du har udfyldt ansøgningen og sendt den afsted, vil du i løbet af få døgn modtage en fysisk kontrakt med posten og en online kontrakt via din mail. Du kan nemt og hurtigt underskrive din kontrakt ved at benytte dit NemID. Her vil samarbejdspartneren Basisbank bearbejde og verificere dine oplysninger, og du vil have pengene på din konto indenfor en meget kort tidsperiode.

Hvem kan søge om et lån hos Extracash?

– Man skal minimum være fyldt 18 år, ellers vil du med det samme få et afslag på din ansøgning.
– Du skal være dansk statsborger og have et gyldigt NemID.
– Du skal have en stabil indkomst på over 150.000 kroner årligt.
– Du må ikke være registreret i RKI eller andre registre for dårlige betalere.

At optage et lån hos Extracash er derfor enkelt og retfærdigt, og henvender sig til en stor del af den myndige danske befolkning.

Du kan læse mere om kviklån her

ExtraCash lån

ExtraCash
Basisbank A/S
Teglholm Allé 15
2450 København SV
E-mail: info@extracash.dk
Åbningstid: man – fre 9:00 – 21:00

Bedømmelse 4.76 / 17
Extracash 2019-02-12 13:53
Jyske Lån