D:E:R

Siden 1970 har DER finans tilbudt forskellige lånemuligheder til deres kunder. I dag er DER en stærk spiller inden for online lån; de tilbyder forskellige lån, så du kan finde det lån, der passer helt perfekt til dig og dine behov.

DER privat finans tilbyder lån til lige det, du går og drømmer om. I samarbejde med L’easy koncernen har DER specialiseret sig i billige kviklån, lån og finansiering af hvidevarer og elektronik. DER tilbyder tre former for lånemuligheder til private kunder, så du har muligheden for at vælge dét lån, der passer til dig.

Hos DER tilbyder de dig rådgivning, inden du tager lånet. De har over 100 medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med spørgsmål og vejledning. Det er muligt at kontakte dem på mail og telefon i deres åbningstid mellem 08-22 alle dage.

Du kan læse mere om kviklån her

Lånebeløb
10.000 - 100.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 72 mdr.
Min. alder
18 år
Rente
10%
 • Fast årlig lav rente
 • Betalingsperioden kan du selv vælge
 • Betal det skyldige beløb uden omkostninger
7 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 40.000 kr. over 12 - 72 mdr. Etb. omk. 3.200 kr. Fast årlig debitorrente 9,90% - 26,08%. ÅOP 13,62% - 30,95%. Maks. effektiv rente 46,36%. Tilbagebetaling 54.409 - 73.655 kr. Kreditomkostninger 14.409 - 33.655 kr. - maks ÅOP: 46.35%

Fordele & ulemper

 • Debitorrente fra 9,9%

 

 • Betal, når du vil

 

 • Bestem selv, hvor lang løbetid der skal være på dit lån

 

 • Mulighed for at få en personlig rådgiver
 • Lån 10.000 kr. på trods af RKI

 

 • NemID registrering

 

 • Man kan minimum låne 10.000 kr.

 

 • Man modtager først pengene næste arbejdsdag

D:E:R LÅN

Hos DER er der tre forskellige lånepakker, alt efter din økonomi og dine behov. Hvis din indtægt er meget svingene, kan du med fordel tegne et pauselån med DER. Pauselån gør, at du kan sætte dit lån på pause i de måneder, hvor din indtægt ikke kan følge betalingerne.

Afhængig af dine behov til et lån, har du mulighed for at vælge mellem 3 forskellige lånetyper.

 

 

Privatlån Plus

Med et privatlån plus har du mulighed for at låne op til 100.000 kr. med en fast lav rente på 9,9% – og en fleksibel tilbagebetaling. Uanset løbetid på dit lån, har du selv mulighed for at bestemme tempoet på lånet. Med denne lånemulighed kan du sætte afdraget højere i nogle måneder.

Pauselån

Med et pauselån har du mulighed for at sætte dit lån på pause, hvis din hverdag ikke kan hænge sammen.
Når du sætter lånet på standby, har du mulighed for at få 2 rentefri måneder, hvor der ikke bliver pålagt gebyrer eller renter. Du har mulighed for at udnytte dette 2 gange i din låneperiode.

Det er derfor enormt vigtigt, at du indstiller tilbagebetalingsraten til et beløb, du kan betale hver måned.

 

Tryglån

Når man er på udkig efter et lån for at realisere sine drømme, kan man hurtigt blive afskræmt af høje lånesatster og kort løbetid.
DER tryglån giver dig dog muligheden for at låne 50.000 kr., som du kan afbetale over 60 måneder fremfor en kort løbetid.

Med et tryglån bestemmer du selv løbetid og lånebeløb, og hvis det det værste skulle ske – at du mister dit job og din økonomi ser sort ud – så stiller tryglån din sikkerhed. Et tryglån giver dig en forsikring, som dækker dine afdrag det næste år. Dermed kan du gå rundt med ro i maven, indtil du har fundet et nyt arbejde.

Et tryglån som dette er et unik lån, som ingen traditionelle banker tilbyder deres kunder. Det kan derfor være en stor fordel for dig at tegne netop dette lånetilbud.

 

Priseksempel for lån

Låneeksempel Privatlån plus
Beløb 30.000kr.
Løbetid 24 måneder
Debitorer rente 9,90% – 26,08%
ÅOP 18,72% – 36,71%
Etableringsomkostninger 2.400kr.
Samlede omkostninger 35.694kr. – 40.876kr.

Dette priseksempel er lavet inde på DER’s egen hjemmeside. Når dette lån tegnes, har du 14 dages fortrydelsesret fra dagen, hvor du underskriver med NemID.

Ansøger må ikke være registreret i RKI eller debitor registeret, og ansøger skal opfylde alle krav for at blive godkendt. Aftalen kan indfries til enhver tid uden nogen ekstra omkostninger.

Krav

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du må ikke være registreret hos RKI eller Debitor registret.
 • Du har NemID til registrering af konto
 • Du skriver dig op med en aktiv mail og dansk telefonnummer
 • Du er dansk statsborger
 • Du har dansk folkeregisteradresse

Er privatlåns renten fast eller variabel

Hos DER finans er der 3 lånemuligheder, som alle holder en fast rente. Det er dog muligt at få ændret denne, hvis du tager kontakt til DER og laver en aftale omhandlende renteændring.

Sådan får du et DER Privatlån Plus

Hvis du ønsker at få realiseret dine drømme, er det muligt at låne penge hos DER finans. Det er muligt at ansøge om lånet online, og du får svar indenfor 2 minutter ved hjælp af NemID. Alt du skal gøre er at gå ind på DERs hjemmeside og udfylde ansøgningsskemaet.

Når du udfylder ansøgningsskemaet, får du mulighed for at tilpasse lånebeløbet og perioden for herefter at kunne se, hvilken månedlig ydelse du vil kunne få. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, hvilken månedlig ydelse du skal betale – det afgør nemlig, hvor meget du skal afbetale.
Husk, at beløbet skal være realistisk, så du ikke kommer ud i komplikationer, når du skal betale din månedlige ydelse.

Når du har bestemt dit lånebeløb og løbetid, bekræfter du, at de indtastede informationer er rigtige. Herefter starter ansøgningsprocessen, som du kan læse nærmere om herunder.

Selve ansøgningsprocessen kan opdeles i 3 faser.

I første fase indtaster du det beløb, du ønsker at låne samt den ønskede låneperiode. Beløbet, du låner samt løbetiden danner grundlaget for, hvor meget du skal betale tilbage og hvad din månedlige ydelse sættes til.

Når du trykker ‘Ansøg nu’, bliver du sendt videre til en ny side, hvor du skal indtaste dine personlige data. Dette inkluderer,

 1. Fulde navn og bopæl
 2. Alder og CPR-nummer
 3. Telefonnummer og e-mailadresse
 4. Familiære forhold, såsom civilstatus og hjemmeboende børn.
 5. Indtægt og jobsituation.

Som afslutning i første fase skal du indtaste, om du har gæld, kreditkortoplysninger samt registreringsnummer og kontonummer.

I anden fase Underskriver du med dit NemID. Som mange andre låneleverandører kan de vurdere din kreditværdighed. De kontrollerer, om du er skrevet i RKI eller Debitor registreret.

I tredje fase får du svar, om du er godkendt til lån. Svartid kan variere fra, hvornår du sender ansøgningen. Hvis den sendes i åbningstiden, kan der forventes svar indenfor 1 time.

Hvis såfremt låneansøgningen bliver godkendt, får du tilsendt et lånetilbud. Det er vigtigt, at du læser denne grundigt, da der kan være ændringer i låneaftalen. Hvis du ønsker at benytte dig af lånetilbuddet, skal du underskrive med NemID.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan du låne til

Du kan låne til lige, hvad du vil. DER finans fører ikke kontrol over, hvad du bruger pengene på.

Hvordan ansøger du?

Når du har udfyldt ansøgningsformularen, bliver der foretaget en kreditvurdering. Ansøger du indenfor åbningstiden, vil du få svar indenfor en time.
Hvis du har spørgsmål til processen eller brug for hjælp, er du altid mere end velkommen til at ringe til deres kundeservice.

Hvad kræver DER af dig

 • At du er fyldt 18 år
 • At du ikke er registreret hos RKI eller Debitor registret.
 • At du har NemID til registrering af konto
 • At du skriver dig op med en aktiv mail og dansk telefonnummer
 • At du er dansk statsborger
 • At du har dansk folkeregisteradresse

DER finans laver derudover en individuel kreditvurdering, når du ansøger om et lån hos dem.

Skal der stilles sikkerhed til et lån?

Hos DER skal der ikke stilles sikkerhed.

Jeg kan ikke søge om lån.

Hvis du ikke kan søge om lån, kan der være mange årsager til dette. Det kan være, du ikke har accepteret cookies fra hjemmesiden. Dette kan betyde, at du ikke kan se alt indhold eller at hjemmesiden ikke fungerer optimalt.

Hvad er lånerenten?

Lånerenten kan variere mellem forskellige lån – og også udfra din kreditvurdering. Lånerenten ligger på 9,90% – 26,08%

Kan jeg låne penge gennem et opkald og mail?

Det kan du ikke hos DER. DER har ansat rådgivere, som kan hjælpe dig til, hvilket lån der er det rigtige for dig.

Hvordan bliver lånet udbetalt?

Nå du har underskrevet med dit NemID, bliver pengene overført direkte til din bankkonto. Der kan dog forekomme komplikationer, som kan resultere i, at du først modtager pengene dagen efter.

Hvor længe kan jeg have mit lån?

Du har som hovedregel den løbetid, du selv bestemmer i ansøgningen. Med DER har du mulighed for at betale dit lån hurtigere af. Du kan selv vælge at hæve afdraget i en måned eller generelt fremadrettet.

Hvornår og hvordan får jeg svar på min ansøgning?

Du vil modtage svar inden for en time i åbningstiden. Svaret vil blive modtaget på enten mail eller telefon.

Kan jeg slippe for at bruge NemID og hvordan underskriver jeg med det?

DER bruger NemID for at forkorte tiden for din låneansøgning. I forhold til underskrivning af låneaftale, får du tilsendt en mail med et link, der giver adgang til den elektroniske underskrift. Når du er logget ind, kan du godkende aftalen, og gemme en kopi af aftalen.

Du har mulighed for at klage

Hvis du føler der er har været en dårlig håndtering af dit lån, er det mulig at klage til ankenævnet for finansieringsselskaber. Ankenævn for finansieringsselskaber er et privat ankenævn, og behandler forbruger klager omhandlende lån.

Hvad kræver de når jeg ansøger om lån:

 

 • Navn – herunder fulde navn
 • Adresse
 • E-mail
 • Telefonnummer
 • Indtægt
 • Udgifter

Læs mere om hurtige lån her

 

D:E:R Privat Finans

Østre Stationsvej 1-5

5000 Odense C

Mail: der@der.dk

Telefon: 70 70 24 24

Bedømmelse 4.73 / 15
D:E:R 2019-02-12 13:53
Jyske Lån