Coop Bank

Hvem er Coop bank

Coop bank er en andelsejet forening, som blev grundlagt i 2013. Banken blev grundlagt på baggrund af medlemmers ønsker om enkelthed og 100% gennemsigtighed. Coop bank har ingen fysiske filialer, men tilbyder betalingskort, online lån og opsparingskonto mm.

Medlemmer af banken har mulighed for at hæve kontanter, indsætte kontanter og modtage bank service i alle Coops 1200 butikker. Banken henvender sig til medlemmerne, for at fokusere på en nem og overskuelig bank som alle medlemmer kan gøre brug af.

Coop bank har samme kerneværdig som Coop selv – at tilbyde ærlige varer til ærlige priser, hvorfor de har 110.000 kunder og omkring 60 medarbejdere.

Lånebeløb
10.000 - 300.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 120 mdr.
Min. alder
19 år
Rente
10%
 • Ingen stiftelses omkostninger
 • Bedst i test 2018
 • Ansøg selvom du ikke er medlem af Coop
7 / 10

Repræsentativt eksempel på et lån: 150.000 kr. Den variable debitorrente udgør 4,95 - 9,95 %. Hvis lånet afvikles over 84 måneder med en månedlig ydelse på 2.109 - 2.454 kr., udgør de samlede kreditomkostninger (rente) 27.156 – 56.136 kr., dvs. et samlet tilbagebetalingsbeløb på 177.156 – 206.136 kr. ÅOP udgør 4,95 – 9,95 %.

Fordele og ulemper

Kassekredit fra 20.000

Coop Bank tilbyder deres kunder en kassekredit fra 20.000 kr. til 300.000 kr.

100% gennemsigtighed

Coop bestræber sig efter at være 100% gennemsigtige, uden nogen skjulte udgifter mm.

Coop bank har forskellige lån, som passer til dine behov

En af Coop’s styrker er at de tilbyder forskellige lånetyper til deres kunder.

Mulighed for lån som 18-årig

Du har allerede mulighed for at optage et lån, i en alder af 18 år.

 

Intet oprettelsesgebyr

Hvis du skriver under på en låneaftale fra Coop Bank, så skal du ikke betale et oprettelsesgebyr.

Ingen fysiske filialer

Alt foregår 100% digitalt

Penge er først på din konto inden for 2-3 arbejdsdage

Grundet de nye regler som er trådt i kræft i forhold til tænkepausen, så skal der gå 48 timer før Coop må sende pengen til din konto.

Ingen chat på hjemmeside

Coop tilbyder ingen direkte chat på deres hjemmeside, men du har mulighed for at ringe til deres kundeservice.

Kontomuligheder

Igennem Coop bank kan du oprette forskellige kontoer. Du har som kunde derudover mulighed for at få en kassekredit, på op til 50.000 kr.

Coop Konto

Coop bank har udviklet en konto der fungerer som en madkonto eller gebyrfri lønkonto. Denne konto har en variabel rente, med attraktive 0,25 % i indskud – dog op til 50.000 kr.

På denne konto kan du tilknytte et visa dankort eller et debetkort gratis, og stadig have mulighed for at have 50.000 i kassekredit. Denne konto giver dig mulighed at have flere kort til samme Coop konti, og som en ekstra bonus får du også gratis net- og mobilbank.

Denne konto kan ikke tilgås hvis du er registreret i RKI eller debitor registret. Coop bank giver dog stadig muligheden for et basal indlån, med et MasterCard Debet eller basal betaling.

Madkonto

For at hjælpe familier eller samlevere bedst muligt, har de udviklet en konto som fungerer bedst som madkonto. Du får mulighed for at få flere kort til denne konto. Der er ligeledes gratis oprettelse for denne konto, og du har mulighed for at hæve penge fra madkontoen i kassen, hos din lokale Coop butik.

Lønkonto

Med en lønkonto hos Coop bank får du en attraktiv rente og ingen gebyrer. Med denne konto får du et tilknyttet betalingskort, mobil- og netbank, samt en kassekredit på 50.000 kr.

Budgetkonto

Med en budgetkonto igennem Coop bank har du muligheden for at bevare overblikket, selv i de måneder med uforudsete ekstra regninger.

Højrentekonto

Med en konto som højrentekontoen, har du mulighed for at indsætte 750.000 kr. Denne konto er perfekt til opsparing, grundet den attraktive rente på 0,5 % pr. år, og sikrer, at du har mulighed for at tjene godt på kontoen. Ulempen ved denne konto er, at pengene er bundet i 12 måneder hvor du ikke kan hæve penge herfra.

NemKonto

Denne konto bliver brugt af alle offentlige myndigheder, da der udbetaled SU, pension mm., til denne konto.

Mulige betalings kort

Hos Coop bank har du mulighed for at anskaffe dig en række forskellige betalingskort.

VISA/Dankort

Med et Visa/Dankort har du, igennem Coop bank, mulighed for at vælge et kreditkort, som giver dig mere en 20 % i medlemsbonus, når du handler i Coops butikker. Denne bonus kan bruges hos Coops samarbejdspartnere, for køb af diverse produkter.

Ydermere har du mulighed for en kassekredit, på op til 50.000 kr., og kortet kan bruges internationalt. Dette kort har ingen oprettelsesgebyr eller årligt kortgebyr.

MasterCard Debet

Med et MasterCard debet har du aldrig mulighed for at hæve over på kontoen. Du har derfor mulighed for at kontrollere økonomien og slipper for alle de irriterende overtræk, som kan forekomme.

MasterCard Debet er også med i bonusordningen, så du har mulighed for at få 20 % mere i bonus på dette kort. Dette kort har ingen oprettelses gebyr eller årligt kort gebyr.

MasterCard Kredit

MasterCard kredit er ligesom Visa/Dankortet et betalingskort som kan bruges internationalt. Dette kort er anderledes i forhold til de andre betalingskort. Dette kort tager nemlig hensyn til, om du bruger det til fornøjelser eller til uforudsete udgifter. Du har en rentefri kreditperiode på 45 dage, fra du får overtræk på kontoen. Kortet har intet årligt kortgebyr, men har en rente på 12,5 %.

MasterCard kredit er ligeledes med i bonusordningen, og du får også 20 % mere i medlemsbonus i diverse Coop butikker.

MasterCard Sort

Med et MasterCard Sort har du mulighed for altid at have forsikring på dig. Dette kort henvender sig derfor særligt til ferier. Med dette kort slipper du helt for at betale for gebyrer når du hæver penge i diverse automater.

Ydermere er du gratis forsikret på alle dine udenlandsrejser, som du betaler med dette kort. Dette kort dækker ligeledes over afbestilling af billetter, forskellige arrangementer mm.

Dette kort har ikke et oprettelsesgebyr, og er som de andre kort, giver det 20% flere points i Coops bonusordning.

Krav

 • Du skal være fyldt 18 år for at tage lån
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal oprette dig hos Coop for at kunne åbne kontoer
 • Du skal have E-mail og Dansk telefonnummer
 • Du skal have Cpr-nummer og fast bopæl

Lånemuligheder

Igennem Coop bank har du mulighed for at tegne forskellige lån. Disse lån er gjort så simple for deres kunder, at du hverken skal tænke på oprettelses- eller andre gebyrer, og kun fokusere på renter.

For at sikre dig de bedste vilkår, er NemID påkrævet, hvis du skal låne penge. Med NemID er det nemt og hurtigt at låne penge, men det stiller også en sikkerhed for alle andre kunder og medejere.

Kassekredit

Hos Coop bank har du mulighed for at få finansiel hjælp, når pengepungen er tom. Du kan som nævnt tidligere låne helt op til 50.000 kr., så du får  muligheden for at betale de regninger, du mangler.

CoopLån 20+

Denne lånemulighed er til dig, som gerne vil udbedre køkkenet derhjemme, men mangler det sidste på opsparingen. CoopLån20+ er et lån, som giver mulighed for at låne 20.000-300.000 kr.

Ligesom andre lån, har denne en fast rente på 9,95 %, og er i 2018 blevet kåret til det bedste lån af forbrugerrådet Tænk Penge. Løbetiden på dette lån ligger på 12-120 måneder.

CoopLån 100+

Hvis dit  lån skal være større end 100.000 kr., kan du med fordel søge om Cooplån100+. Dette lån henvender sig til kunder, der skal have ny bil, lave forbedringer af bolig osv. Dette lån har en attraktiv rente på 5,95 %, og lånet kan variere fra 100.000-300.000 kr. Den faste ydelse og løbetid på lånet kan selv bestemmes, dog indenfor 12-120 måneder.

Hvis renten ikke kan tilbydes på CoopLån100+, kan der tilbydes et alternativt lån med højere rente.

Betalingsservice

For at sikre, at du har fuld kontrol over dine faste udgifter, kan du tilmelde dig gratis til betalingsservice. Der er ingen gebyrer ved tilmelding, og du kan slippe for uforudsete og oversete regninger. Ved brug af denne service får du også et overblik over kommende måneders betalinger.

Priseksempel for lån

Låneekssempel CoopLån 20+
Beløb 30.000
Løbetid 24 måneder
Debitorer rente 9,95%
ÅOP 9,95%
Etableringsomkostninger 0
Samlede omkostninger 33,075

Dette priseksempel er lavet inde på Coop banks egen hjemmeside. Når dette lån tegnes, har du 14 dages fortrydelsesret, fra dagen på, du underskriver med eget NemID.

Ofte stillede spørgsmål fra potentielle kunder

Kan jeg låne penge selvom jeg er registreret i RKI?

Det kan du. Hvis du er registreret i RKI kan du ansøge om opskrivning til en basalkonto. Se om du er registreret som dårlig betaler her

Hvad kræver Coop bank af dig?

 • Du er mindst 15 år gammel for oprettelse af konto
 • Du har NemID ved registrering af konto
 • Du skriver dig op med en aktiv mail og dansk telefonnummer
 • Du er dansk statsborger og har dansk bopæl
 • Du er ikke registreret i RKI og Debitor registret
 • Du har dansk folkeregisteradresse
 • Oprettelse på Coop, før der tegnes lån

Coop laver derudover en individuel kreditvurdering, når du ansøger om lån hos dem.

Skal der stilles sikkerhed til et lån?

Der skal ikke stilles sikkerhed hos Coop bank. Du har mulighed for at låne helt op til 300.000, uden at stille nogen form for sikkerhed. Læs mere om kreditaftale loven.

Hvad er lånerenten?

Lånerenten afhænger af, hvilket lån du ønsker at tegne hos Coop bank. Hvis du ønsker CoopLån 20+, er renten 9,95 %. Hvis du derimod ønsker Cooplån 100+, har du mulighed for en rente på 5,95 %

Hvornår har jeg pengene på min konto?

Pengene vil være på din konto, 2-3 arbejdsdage efter lånet er blevet godkendt.

Hvor længe kan jeg have mit lån?

Coop bank har en løbetid på 12-120 måneder afhængig af lånet.

Er NemID nødvendigt?

Ja, for at stille sikkerhed for andelsejere og kunder, bruges der NemID

Du kan læse mere om forbrugslån her

Coop Bank
Roskildevej 65
2620 Albertslund

Tlf: 43 86 11 11

Bedømmelse 4.8 / 20
Coop Bank 2019-02-12 13:53
Jyske Lån