Billige lån

Find det billigste lån i 2018

Her hos Jyske Lån hjælper vi dig med at finde billige lån, der passer perfekt til dit personlige behov og situation.

Få en samlet oversigt over de billigste lån på markedet lige her og nu. Ydermere kan du let sammenligne de forskellige lån med hinanden, takket være vores simple oversigt.

Sådan gør du

Du skal blot klikke videre ind på de låneudbydere, der har vækket din interesse mest, og starte på din låneansøgning. Din låneansøgning er ikke bindende, og derfor kan du nemt sende din ansøgning afsted, og få et uforpligtende tilbud.

Saa nemt optager du et billigt laan

Billige lån

Her hos Jyske Lån har du mulighed for at se en oversigt over de billigste lån. Dog kan vi ikke pinpointe en specifik låneudbyder da der vægtes på den individuelle.

F.eks. kan et lån hos en specifik låneudbyder være dyr for dig, hvorimod lånet kan være den bedste løsning for en anden person. Det er vigtigt at tage udgangspunkt i sig selv, når man skal ud og låne penge.

Hvor meget skal du låne og hvor lang en låneperiode ønsker du som låntager? Dette er spørgsmålet som den individuelle låntager skal stille sig selv.

Hvis man ønsker at optage et lån uden sikkerhed, skal man formentlig gå efter et kviklån, minilån, sms-lån eller et forbrugslån, da disse forskellige lånetyper ikke stiler nogen som helst krav, hvad angår sikkerhed. Du skal dog være forpasselig, da disse lånetyper er kendt i krogene for deres høje renter og skjulte udgifter. Men er dette tilfældet?

Hvis du undersøger markedet grundigt, vil du faktisk kunne finde et lån der passer perfekt til dig, med en fornuftig rente og ingen skjulte udgifter. Det handler om at være stædig og prøve på at finde billige lån, der vil tilfredsstille dine behov som låntager.

Billige hurtige lån

Hvis du ønsker at optage billige hurtige lån, bør du undersøge markedet online. Ved at undersøge de forskellige lånetyper online, vil du få indsigt i hvor skræmmende nemt det er at optage et lån på ganske få minutter.

Sådan foregår billige lån online

Det har aldrig været nemmere at optage et lån, som det er i dagens Danmark lige nu og her. Man finder mange forskellige lånetyper lige her, som har billige lån der er lige til at søge på under 5 minutter.

Du skal blot vælge en af de mange låneudbydere som du finder her på siden. Efterfølgende skal du blot klikke på låneudbyderen, for at starte din uforpligtende låneansøgning.

Sådan optager du Billige lån med låneberegneren

Hvis du vælger en af de mange låneudbydere, kan du få et indblik i hvor nemt det er blevet at foretage et lån på få minutter. Du skal blot benytte dig af den brugervenlige låneberegner, som kan hjælpe dig med både beløbet og låneperioden.

Vælg det ønskede beløb

Hos LÉASY minilaan er det muligt at låne fra 5.000 – 10.000 kr. og du vil derfor frit kunne vælge det ønskede beløb mellem det laveste lånebeløb og det højeste lånebeløb. Ved at vælge et højere beløb, vil samlede kreditomkostninger, rentebetaling og samlede tilbagebetalingsbeløb stige, da man har med større beløb at gøre på samme låne periode.

Vælg den ønskede løbetid

Nu hvor lånet er valgt, skal du tage stilling til hvor lang en låneperiode du ønsker. Hvis du vælger en kort låneperiode, skal du formentlig betale relativt meget tilbage om måneden, i forhold til en lang låneperiode hvor det månedlige beløb vil være væsentligt lavere.

Udfyld informationsfelterne

Så enkelt som noget kan være, skal man blot indtaste ens fulde navn, herunder telefon, E-mail, adresse og fødselsdag.

Efterfølgende skal man acceptere lånebetingelserne og privatlivspolitikken samt. give låneudbyderen rettigheder til at hente oplysninger fra RKI og Debitor Registret.

Underskriv med NemID

Efterfølgende skal du underskrive låneaftalen, med noget så simpelt som en digital signatur. Dette gøres ved brugen af NemID, med en unik kode for hver eneste gang NemID skal tages i brug.

Modtag lånetilbud

Låneudbyderne online behandler din sag inden for ganske kort tid, og ofte bliver det gjort automatisk af et teknisk system. Du vil derfor få svar indenfor ganske få sekunder.

Lånetilbuddet kan være lidt anderledes i forhold til dit ønskede lån, og dette skyldes kreditvurderingen virksomheden har lavet på dig.

Underskriv og modtag kvittering

Det er vigtigt at pointere at et lånetilbud ikke er forpligtende før det er underskrevet, og derfor bør du altid forsøge at optage lån hos flere virksomheder, der opfylder dine krav, da du muligvis kan få en billigere rente et andet sted. Husk altid på at undersøge markedet, før du er fastbesluttet på at låne hos et bestemt firma.

Hvis du er enig med lånetilbuddet, skal du blot underskrive aftalen med din digitale signatur. Du vil efterfølgende modtage pengene indenfor ganske kort tid.

Billige lån: Ansøg flere steder

Her hos Jyske Lån, råder vi altid vores læsere til at undersøge markedet grundigt, og søge om et lån hos flere forskellige låneudbydere. Vores anbefalede minimumskrav er 3 ansøgninger, fra 3 forskellige låneudbydere.

Først og fremmest øger det din potentielle chance for at optage et lån, og for det andet vil du have mulighed for at kunne vælge lånet med den bedste rentesats. Husk på at en låneansøgning aldrig er bindende og vil altid være uforpligtende, og du kan derfor søge hos det antal låneudbydere du lyster.

Billige lån for studerende

Hvis du er kategoriseret som studerende, kan det virke uoverskueligt og umuligt at optage et lån. Specielt fordi der er andre regler gældende for studerende. Studerende kan som regel altid kun vælge de dyreste lån, hvilket er absurd da studerende har færre penge mellem fingrene om måneden.

Jyske Lån vil guide dig som studerende, så du vil blive klogere på de forskellige lånemuligheder studerende kan benytte sig af, samt. hvordan du kan finde et lån som teenager.

Det er ikke specielt attraktivt og motiverende at forsøge på at optage et lån som studerende, da låneudbyderne tilbyder alt for høje renter, til en studerende som typisk kun får en indkomst fra SU.

I og med du som studerende er begrænset på fritid, vil det være svært at få økonomien til at blomstre, uden det går udover dit studie. Ene og alene af denne grund, ser låneudbyderne dine chancer for at overholde betalingsfristelserne som lav. Det kan derfor være svært at finde en låneudbyder som tilbyder et lån der er til at betale.

Det er ikke umuligt at optage et lån allerede fra en alder af 18-19 år, dog er det typisk et kviklån, som er attraktivt for studerende, hvor man kan låne et kort beløb med en kort løbeperiode. Man skal dog være opmærksom på at renten er relativ høj i forbindelse med et kviklån, da der ikke stilles sikkerhed til lånet.

Allerede i en alder af 20 år, vil dine lånemuligheder være langt større sammenlignet med et lån i en alder af 18 år. Flere forskellige låneudbydere har nemlig en minimumsalder, som er gældende for at kunne optage et lån. Mulighederne for grønt lys hos både et mindre og et større beløb er betydelig større, men renten vil formentlig stadig være større, da de ser hårdt på studerende med lav indkomst.

Den individuelle kreditværdighed er alfa omega hos de forskellige låneudbydere, og de vil altid slå ned på personer som har en lavere indkomst, også selvom man altid har betalt sine regninger.

Tag brug af et studiejob

Hvis du ønsker at blive mere attraktiv som studerende blandt låneudbyderne, er det vigtigt at have en større indkomst. Derfor er det mulighed at have et studiejob, hvor man tjener lidt ekstra ind til privatøkonomien.

Ved at have en større månedlig indkomst, vil din kreditvurdering formentlig blive væsentlig højere, og du vil derfor få en lavere og mere attraktiv rente.

Hvis du modtager SU, skal du være særlig opmærksom på at du ikke må tjene for meget ved siden af din SU. Beløbet du må tjene ved siden af din Su hedder ”fribeløb”. Hvis du ender med at tjene for meget, skal du betale tilbage i SU, og du skal derfor være opmærksom på at din indkomst ikke må overstige det maksimale beløb.

Satserne for fribeløb 2018

Ungdomsuddannelser – laveste fribeløb

Dette beløb må ikke overstiges

7.749 kr. pr. måned.
Videregående uddannelser – laveste fribeløb

Dette beløb må ikke overstiges

12.222 kr. pr. måned.

Hvis du ønsker at læse mere om fribeløbet, bør du gøre det hos SU.DK.

Planlæg et struktureret budget

Om du er studerende eller fast-arbejder, bør du altid fastlægge et budget, så du er i stand til at vide, hvor meget du har råd til at låne.

Ved at få lavet et budget, vil du kunne danne dig et samlet overblik over dine udgifter og generelt dit forbrug. Du bør derfor lave dig et budget skema, hvor alle dine udgifter er kategoriseret fra punkt til prikke. Du bør lave et budgetskema baseret på et helt år, så du har et langsigtet økonomisk overblik.

Hvis du ikke har styr på dine udgifter, må du starte med estimeret tal, netop for at danne dig et overblik over de økonomiske aspekter. Du vil på længere sigt have mulighed for at specificere dine tal yderlige og have et mere konkret budget.

Hvis du ikke lige har styr på hvordan man planlægger et budgetskema og hvordan man opsætter det, har du mulighed for at finde tonsvis af gratis skabeloner og eksempler på nettet.

Ved at tage brug af en skabelon, vil du have mulighed for at indtaste dineoplysninger, hvor programmet selv udregner dine endelige tal. Du vil til slut have et rådighedsbeløb, som er det beløb du har til fri brug.

Billige lån uden sikkerhed

Et billigt lån uden sikkerhed er også kategoriseret som et forbrugslån, kviklån, Minilån mm. Et lån uden sikkerhed er et online lån, hvor du ikke skal ”pante” nogen form værdi. Det kan f.eks. være at du mangler penge til et større køb eller penge til en mindre investering, hvor du ikke har mulighed for at låne med sikkerhed.

Alle disse forskellige lån uden sikkerhed har 2 ting til fælles: En høj rente og høje gebyrer. Dog er dette ikke et stort problem, da konkurrencen er hård på lånemarkedet. I og med der er så mange om buddet, er de nødsaget til at presse renten yderligere ned, for at være konkurrencedygtige.

Da markedet er så konkurrencepræget som det, er der flere låneudbydere som har valgt, skille sig lidt ud fra mængden ved at sænke renten, og fjerne de fleste gebyrer, da virksomhederne godt er klarover hvor hård en konkurrence der er.

Ydermere tilstræber nogle udbydere at tilbyde billige lån, uden nogen form for sikkerhed, som gør dem langt mere konkurrencedygtige og attraktive for nye potentielle kunder. Dette kan resultere i at du kan finde et lån der passer efter dine behov og uden sikkerhed.

Løbeperiode på billige lån

En af de mest attraktive grunde til at optage et billigt lån, er den dynamiske løbeperiode, som de fleste låneudbydere tilbyder deres kunder. Dog kan løbeperioden ikke ændre på din samlede gæld. Men du vil have mulighed for at have indflydelse på den månedlige betaling, så du kan betale af, uden at blive økonomisk ramt.

Du skal dog tage højde for at en længere løbeperiode, vil give dig højere renteudgifter, men kan være den optimale løsning for dig, som ønsker at betale et mindre beløb om måneden.

Billige lån rentefrihed

Hvis du ønsker at optage et billigt lån gratis, er dette også en mulighed. Et rentefrit lån har i de fleste tilfælde en løbeperiode på 30 dage. Dette lån er til dig, som har en god privatøkonomi, og kan betale tilbage kort sigtet.

Et rentefrit lån er typisk et kviklån, hvor de 30 dages rentefrihed som regel kun er tilknyttet nye kunder. Desuden skal du som låntager være opmærksom på, at renten vil formentlig stige efter de 30 dage, hvis ikke der bliver betalt indenfor den gratis periode.

Afdragsfrihed med billige lån

Hvis du ønsker at optage et større lån, har du mulighed for at vælge afdragsfrihed, formentlig i nogle valgfrie måneder, som du selv vælger. Dette vil ikke have indflydelse på din gæld, men vil derimod give dig luft i nogle måneder, hvor økonomien ikke rækker til forbruget.

Kreditvurdering på billige lån

De fleste låneudbydere på markedet laver en individuel kreditvurdering, af personen som søger, og denne kreditvurdering vil have indflydelse på din rente. Dog har virksomhederne altid et minimums- og et maksimumssats, og renten vil derfor blive sat mellem disse 2 rentegrænser, i forhold til den individuelle låneansøger.

I og med renten er individuel fra person til person, vil du selvfølgelig kunne drage fordel fra en bedre privatøkonomi. Jo bedre din økonomi er, jo bedre en rentesats vil du blive tilbudt fra låneudbyderne.

Billige lån for pensionister

Hvis man er kategoriseret som pensionist i en alder af 65-68 år afhængig af fødselsåret, vil det stadig være muligt at kunne optage et lån, selvom man ikke har fuldtidsarbejde. Hvis man er enlig, vil man hovedsageligt modtage 12.462 kr. om måneden, hvorimod hvis man er gift, vil man modtage 9.199 kr. Du skal dog være opmærksom på at disse indtægter kan være lavere i forbindelse med eksterne indtægter.

Lånemulighederne for en pensionist, kan være relativ lav, da ens indkomst ikke er af høj kaliber. Ydermere kan det være at du ikke har mulighed for at stille sikkerhed i forbindelse med et lån, hvor man ofte bruger sit hus eller sin bil for at sikre sig lånet.

Få låneudbydere accepterer pensionen som en månedlig indtægt, og det derfor ikke umuligt at finde en låneudbyder som accepterer en. Dog vil din kreditvurdering være begrænset, og du vil formentlig ende med en ubehagelig høj rente.

De mest attraktive lånemulighed for pensionister

Hvis du derimod ønsker at optage et lille lån, har du gode muligheder for at søge om et forbrugslån til pensionister. Der findes nemlig mildere krav indenfor denne lånekategori.

Du kan f.eks. låne helt op til 50.000 kr., uden at skulle dokumentere nogen form for indtægter, form af lønningssedler og årsopgørelse. Så hvis du ønsker at søge om et billigt lån, kan du finde et hav af låneudbydere lige her.

Billige lån for samlever og ægtepar

I forbindelse med at optage et attraktivt lånetilbud, har i mulighed for at være 2 personer om lånet. Ved at være 2 om lånet, vil jeres udgifter pr. næse også være lavere. Desuden er låneudbyderne positive hvad angår flere om lånet, da kreditvurderingen i fleste tilfælde, vil blive bedre, og give jer en lavere rente.

Hvis i ønsker at få en billigere rente, har i mulighed for at søge om et lån online. Stort set alle udbydere tilbyder muligheden for at søge om et lån som 2 personer. Låneudbyderne har dog nogle krav til et lån som 2 personer, hvilket er at man enten skal være samlever eller gift.

Billige lån uden renter

Vidste du at der findes nogle enkle lånetyper, hvor det er muligt at få rentefrit?

Hvis der er noget man skal være særlig opmærksom på som låntager, så er det renten på lånet. Det er bestemt ikke uden grund, at man holder øje med renten, da den har stor betydning for den endelige pris for lånet.

Hvis du ønsker at optage et rentefrit lån, bør du undersøge lånetypen kviklån. Et kviklån er til dig som ønsker at optage et hurtigt lån med et billigt lånebeløb. Beløbet er ofte mellem 1.000 og 10.000 kr., og du skal derfor også være opmærksom på den korte løbetid.

Du har mulighed for at blive tilbudt et rentefrit lån mellem 30 til 60 dage, afhængig af den individuelle låneudbyder. Du skal dog være opmærksom på at der vil være en meget høj rente på lånet, og du bør derfor være sikker på at kunne betale tilbage inden din rentefrie periode udløbet. Du kan med fordel takke ja til dette tilbud, hvis du mener økonomien holder til det.

Vær opmærksom på følgende

Et rentefrit lån er blevet yderst populært de sidste par år, hvilket er forståeligt med den attraktive 0 i rente. Som låntager skal du tage højde for tilbagebetalingen indenfor den rentefrie periode, da et kviklån har en meget høj rente, som vil koste dig dyrt på længere sigt.

Du skal desuden også kigge på stiftelsesomkostningerne da flere låneudbydere hiver deres penge hjem i andre udgift. Men bare rolig alle virksomhederne skal dokumentere synligt for deres udgifter, så der vil ikke være nogen form for skjulte udgifter.

I få tilfælde skal du også kigge på eventuelle administrationsomkostninger, da du kan risikere at betale låneudbyderen for at administrere lånet.

I forhold til den givende løbeperiode, skal du være opmærksom på at kunne betale beløbet tilbage til tiden hver eneste måned, da du vil risikere at få skyhøje renter. Derfor er det vigtigt at have styr på din økonomi, om hvorvidt du kan betale pengene tilbage til tiden.

Hvis du har fået en eller flere låneudbydere i kikkerten bør du, altid undersøge kundetilfredsheden. Man kan hurtigt blive forelsket på det ydre, og derfor bør man lige undersøge sagen nærmere. Hvis kundetilfredsheden er dårlig på trustpilot, bør man lige tænke sig om en ekstra gang, om det er den rette låneudbyder for en.

Billige lån med NemID

Du vil altid kunne finde fordele og ulemper ved alle lånetyper, og derfor bør du prioritere efter dine behov. F.eks. hvis du vil optage et realkredit- eller banklån, vil du have en væsentlig lavere rente end et kviklån mm. Dog er det en lang låneproces der kræver en del tid og dokumentation for årlige indtægter mm.

Hvis du vil optage et kviklån, kan du være positiv over den tidsbesparende og lette måde at søge om et lån. Du skal blot søge online på låneudbyderens hjemmeside, og starte din låneproces med det samme. Du underskriver også lånekontrakten digitalt med dit NemID, hvilket gør det endnu nemmere at få fuldført lånet.

I og med det hele foregår online, hurtigt og nemt, skal du være opmærksom på den høje rente som følger med. Der bliver heller ikke stillet nogen form for sikkerhed til lånet, hvilket også er med til at gøre renten højere.

Alle lån med NemID forgår online, da NemID bruges til at lave en digital signatur. Du slipper derfor for hele processen, hvor lånet skal sendes til postkassen, underskrives og sendt retur igen. Et online lån med NemID, kunne f.eks. være Kviklån, sms-lån og minilån.

Husk at undersøge markedet for et lån der passer til dine behov med en rente der er til at betale. Ved at undersøge markedet, vil du kunne se hvad de forskellige låneudbydere har at tilbyde, og kan dermed sikre dig et godt lån.

Gode råd som kan gavne din låneproces 

Herunder finder du gode råd der kan gavne dig som låntager.

Undgå RKI

Hvis du ønsker at foretage dig et billigt lån, må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis du søger om et lån hos en af de mange låneudbydere vil du ende med afslag på stribe. Hvis du er i tvivl om hvor vidt du er registreret som dårlig betaler bør du logge ind på dininfo.dk, hvor du kan logge ind med dit personlige NemID.

Sådan kommer du ud af RKI

Hvis du er end i en kedelig situation som dårlig betaler, vil det have konsekvenser for dine lånemuligheder. Samme er gældende for mange andre køb som store ferier, og leje af lejlighed mm. Du bør derfor bestræbe dig efter at komme ud af registret som dårlig betaler.

Den bedste løsning er selvfølgelig at betale hele beløbet med det samme, da du vil komme ud af registret stort set med det samme. Hvis du har betalt og stadig er registret er det fordi, der i sjældne tilfælde kan gå op til 30 dage. Her er det muligt at tage kontakt til enten RKI eller Debitor registret, og bede dem pænt om at fjerne en fra listen.

Den anden løsning er ikke ideel, men kan være nødsaget, hvis man ikke kan betale det skyldige beløb. Fra dags dato du er registreret i RKI eller Debitor Registret, vil der gå 5 år præcist før du er fjernet fra registret. Denne løsning er ikke optimal, da du stadig vil skylde penge, og du skal vente længe, før du har mulighed for at optage et lån.

lån 5000 billigt

Hvis du står og mangler 5.000 kr., kan du nemt søge om et lån blandt mange forskellige låneudbydere. Du har mulighed for at søge om et lån fra din computer, tablet eller mobil, fra låneudbyderens hjemmeside. Du skal derfor ikke møde fysisk op i bank, og du har mulighed for at søge om lånet på farten.

Det kan f.eks. være at du står og mangler penge til uforudsete udgifter, resten af måneden eller måske noget helt tredje. Der er ingen grænser for hvad du kan bruge pengene på, da du må bruge pengene på lige hvad du lyster.

I forbindelse med optagelse af et kviklån, minilån eller et sms-lån, skal man som regel ikke fortælle låneudbyderen, hvad pengene skal bruges på. Som kunde har du økonomisk frihed, og kan derfor værne om dit privatliv.

lån 10000 billigt

Hvis du ønsker at låne det dobbelte, er dette også en mulighed. Det kan f.eks. være at du ønsker en ferie for dig eller familien, hvor det lige kræver lidt ekstra, for at få drømmeferien i hus.

Laan 1000 hurtigt og nemt

lån 15000 billigt

Du har også mulighed for at låne 15.000 kr., hvis du ønsker flere penge mellem fingrene i en periode. Det kan også være at du ønsker at bruge pengene på en splinter ny cykel, tandlægeregning eller noget helt tredje som vil gavne dig.

Forbrugslån 15.000 kr.

I forbindelse med at skulle låne 15.000 kr., kunne et forbrugslån være en mulighed. Dog har et forbrugslån en høj rente sammenlignet med andre lånetyper, og du skal derfor være indforstået med den korte løbe tid og høje rente.

Du vil have en fordel som låntager, hvis du har en solid økonomi, da din rente vil være sat lavt, og du skal derfor betale mindre sammenlignet med en høj rente.

Kassekredit 15.000 kr.

Hvis du ønsker et lån hvor du kan tage penge når det lyster, bør du undersøge kassekredit nærmere. Ved at have en kassekredit, kan du hæve penge fra en tilgængelig konto, hvor du kun betaler renter fra de penge du har trukket ud af kontoen.

I få tilfælde er det også muligt at optage en rentefri kassekredit, hvis pengene betales tilbage indenfor kort tid.

lån 50000 billigt

Hvis du ønsker at låne 50.000 kr., er dette en mulighed blandt mange låneudbydere. Samme er gældende for hvilken lånetype man ønsker, da der er mange om buddet. Herunder vil du blive klogere på de forskellige lånemuligheder, og kan dermed finde dit drømmelån.

Andelsbolig

Hvis du står og mangler de sidste 50.000 kr., som økonomisk supplement til et potentielt andelskøb, kan du søge om et andelslån i banken. Bankerne sætter selv renten for lånet, men derfor har du stadig mulighed for at forhandle om en mere attraktiv rente, hvis du er anset som en god kunde hos din bank. Det kan f.eks. være i forbindelse med at du har en god og solid økonomi.

Billån

Et billån er stort set det samme som et andelsboliglån, og foregår på præcis samme måde. Hvis du er husejer og har en friværdi, kan du nogen tilfælde optage et billån i din friværdi, og sikre dig selv en lavere rente.

Forbrugslån

Hvis du ønsker at foretage et online lån på 50.000 kr., kan dette gøres hurtigt med et forbrugslån online. Kun fantasien sætter grænser hvad angår pengenes brug, og du skal ikke informere de fleste låneudbydere om pengenes brug.

Denne lånetype anses som et lån med høj rente og en kort låneperiode, som er hurtigt og nemt at søge om. Derfor bør du altid søge om et forbrugslån mindst 3 forskellige steder.

Et plus ved et forbrugslån er at nogle låneudbydere tilbyder rentefrie måneder, hvor du har mulighed for at pause dit lån, i forbindelse med måneder hvor økonomien ikke rækker til budgettet.

Spørgsmål og svar

Hvordan kan jeg finde den laveste rente på et billigt lån?

I forbindelse med at finde det perfekte lån til dig, anbefaler vi at du i første omgang tager et kig på låneoversigt. På siden vil du kunne se alle de forskellige låneudbydere som tilbyder lån online.

Vi anbefaler at du som potentiel kunde, tager udgangspunkt i 3 forskellige låneansøgninger hos 3 forskellige virksomheder. Husk at være særlig opmærksom på lånets ÅOP, som er de samlede omkostninger for et lån på et år.

Jeg har fortrudt min låneaftale, hvad gør jeg?

Først og fremmest kan der opstå flere scenarier, så lad os tage dem fra en ende af. I forbindelse med at ansøge om et lån, vil du modtage et lånetilbud, hvis ikke du har fået et direkte afslag fra låneudbyderen.

En låneaftale er ikke bindende selvom du har underskrevet den med en digital signatur, så du kan være ganske rolig.

Hvis du har accepteret det endelige lånetilbud, og underskrevet med NemID, har du stadig mulighed for at annullere aftalen. Alle virksomheder skal give dig 14 dages fuld fortrydelses ret, og du kan derfor fortryde dit køb indenfor de 14 dages fortrydelsesret.

Nogle virksomheder kræver renter for de dage du har haft pengene på egen konto, og du bør derfor forvente at modtage en lille efter regning på et par dages renter.

Hvis aftalen har overskredet de 14 dage, har du ikke mulighed for at få annulleret din aftale med låneudbyderen.

Hvorfor har jeg fået afslag på min låneansøgning?

Hvis du har fået afslag på din låneansøgning, kan det skyldes flere ting. Jyske Lån giver dig herunder en oversigt over de fleste tilfælde på et nej:

Dine oplysninger er indtastet forkert
Hvis dine personlige oplysninger ikke er 100 % korrekte, er der stor chance for at din ansøgning vil få et afslag indenfor ganske få sekunder. Det er derfor yderst vigtigt at du dobbelttjekker dine oplysninger, da låneudbyderne benytter sig af et program, som automatisk laver en kreditvurdering på dig.

Du overholder ikke kravene

Hvis du ikke overholder standardkravene fra låneudbyderne, vil du få et køligt afslag på stedet. Derfor er det vigtigt at du undersøger kravene hos den individuelle låneudbyder inden du sender en ansøgning afsted, da det ikke er muligt at skjule noget fra dem.

I og med du underskriver den endelige aftale, giver du også låneudbyderen samtykke til at lavet et baggrundstjek på dig. Under dette baggrundstjek vil de blandt andet tjekke, om du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Din årlige indkomst er for lav

Låneudbyderne har forskellige krav til hvor meget den individuelle potentielle kunde skal tjene årligt, for at kunne modtage et lånetilbud. Det er derfor vigtigt at tjene mere end minimumskravet fra låneudbyderen, da du vil få et afslag på stedet, hvis du ikke opfylder kravet.

Dine dokumentationer er forkerte

I og med du skal kunne dokumentere for dine sidste måneders indkomst, er det yderst vigtigt at du sender de korrekte, da lønningssedler et halvt år tilbage ikke tæller med i din kreditvurdering. Du skal derfor være opmærksom på at sende de korrekte lønsedler afsted første gang.

 

Kan jeg få et billigere lån som låntager igennem Jyske Lån?

Desværre kan vi ikke have indflydelse for et billige lån hos den individuelle låneudbyer, da Jyske Lån udelukket er en samlingstjeneste. Derimod kan vi hjælpe med en overskuelig oversigt over de forskellige lånemuligheder og låneudbydere som befinder sig på det nuværende marked.

Ved at tage et kig på vores liste af forskellige låneudbydere, vil du kunne danne dig et overskueligt overblik, der vil spare dig en masse tid og besvær.

Kan jeg låne mere end låneudbyderen tilbyder?

Alle låneudbydere har en maksimal beløbsgrænse, og det er ikke muligt at låne mere end det givende beløb fra den individuelle låneudbyder. Det er dog muligt i få tilfælde at optage et nyt lån hos en anden udbyder, men dette er ikke en ideel løsning.

I og med du har et lån i forvejen, vil din kreditvurdering formentlig blive dårligere og det vil få din rente til at stige.

Jyske Lån anbefaler at man laver en specifik oversigt over udgifter og indtægter, hvorefter man ser på mulighed for at spare i forskellige kategorier.

F.eks. kunne man muligvis skære ned på mad budgettet, ved at købe et billigere alternativ, end det man køber normalt.

Hvor meget skal jeg betale om måneden?

Hvor meget du skal betale som låntager afhænger af den individuelle kreditvurdering som låneudbyderen har lavet på dig. Herunder er beløbets værdi også en væsentlig faktor der spiller ind samt. din ønskede låneperiode.

Du vil først have mulighed for at se de præcise omkostninger for lånet, når du har sendt din låneansøgning afsted samt modtaget et lånetilbud. Når du søger om et lån, vil tallene starte med at være estimeret tal, hvor der ingen kreditvurdering har været endnu.

Du skal derfor ikke forvente at tilbuddet bliver lige præcis, som det estimerede tilbud du søger om til at starte med.

Jeg kan ikke betale det skyldige beløb, kan i låne mig penge?

Jyske Lån kan desværre ikke hjælpe med denne form for service. Vi anbefaler stærkt at du tager tyren ved hornene og kontakter din låneudbyder hurtigst muligt. Ved at tage kontakt hurtigst muligt, og forklarer situationen 100% ærligt, vil i formentlig kunne finde en haste løsning, som kan få dig på rette kurs igen.

Husk på at låneudbyderen også ønsker at modtage sine penge fremfor at true med at smide en i RKI eller Debitor registret.

Hvor stor en indflydelse har den individuelle kreditvurdering?

Den kreditvurdering som låneudbyderen laver specifikt på dig, er alfa omega hvad angår dine totale udgifter for hele lånet. Det er nemlig kreditvurderingen som afgør hvilken rente du bliver tilbudt.

Kreditvurderingen går ind og undersøger følgende:

  • Dine chancer for at kunne tilbagebetale lånet
  • Hvilken rente du bliver tilbudt
  • Er du registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Risikoen for at du ikke betaler beløbet tilbage til den aftale tid
Bedømmelse 4.71 / 14
Billige lån 2019-02-12 13:52
Jyske Lån