Bedste kviklån

Vi har gjort alt det hårde arbejde, så kom i gang!

Herinde på vores side har du rigeligt med mulighed for at læse om diverse låne former, vi anbefaler klart at anvende vores låne beregner, som viser de forskellige udbyderstilbud, tilbagebetalingsperioder og renter.

Vi har samlet en bred vifte af låntyper, store som små, lange som korte. Derfor kan du nemt danne dig et overblik over hvad forskellige udbydere tilbyder, og bestemme dig for hvad der passer dig bedst.

Skulle du stadig være i tvivl efter at have fundet frem til et interessant tilbud, så kan de fortsat læse herinde på siden om de forskellige låneformer og anden viden, som kan hjælpe dig i din beslutningsproces.

Hvad venter du på, scroll ned og se de forskellige udbydere. Hvem ved, måske er det perfekte lån allerede klar til dig!

  • Du kan roligt læne dig tilbage og se alle tilbud igennem, det er der ingen der kan binde dig op på!

Jyskelån, proces

 

 

 

 

Bedste kviklån

Hvis du står og overvejer at tage et kviklån, så har du nok spurgt dig selv allerede: Hvordan ved jeg om et kviklån er godt, og hvad er egentlig det bedste på markedet? Det er ikke et nemt spørgsmål at svare på, da det varierer fra kunde til kunde, men i denne artikel vil vi forsøge at fortælle om måder man kan differentiere på udbyderne.

Der er mange forskellige komponenter som udbydere trækker på, for at få kunder til at vælge netop deres tilbud. I sidste ende kan disse udbydere opreklamere deres tilbud så meget de vil, men det vil altid koge ned til hver enkelte kundes behov. Nogle kunder vil foretrække en længere låneperiode, hvor de langsomt kan betale af. Disse kunder vil oftest være interesserede i store køb, som en familie charterrejse, indskud til en lejlighed eller lignende.

Andre vil have pengene med det samme – og betale indenfor kort tid. For disse kunder handler det ikke om langsigtede investeringer, men de i stedet tager lånet oftest for at udfylde et sporadisk økonomisk hul.

Med vores samling af de bedste og mest populære kviklån på markedet, så venter dit kviklån lige om hjørnet. Det er vigtigt at huske, at kviklånet er en fleksible størrelse, og det kan derfor bruges til mange forskellige formål. Ved sammenligning af lånetilbud, anbefaler vi at man fokuserer på ÅOP, da det er den mest transparente målingsenhed på tværs af lån.

Jyskelån, bank

Hvilken slags kviklån passer mig bedst?

Nu har vi fastslået at hvor godt et kviklån er, afhænger af hvad ens intentioner for lånet er. Det næste spørgsmål er så om hvilken slags lån, passer bedst til hvilken situation. Der findes en del forskellige låntyper, så vi tager dem fra toppen af. Først er der kviklånet, hvilket er den mest kendte betegnelse som beskriver lån der har en kort ansøgningsproces og som har få krav til kunden.

Det er designet ud fra kortsigtede behov, hvortil der også vil forekomme en høj rente. Lånets rente varierer ofte i forbindelse med størrelsen på det lånte beløb. Udbydere kan være tilbøjelige til at give lavere renter, hvis man låner et højere beløb.

Et forbrugslån er af samme natur som et kviklån. Dens levetid vil oftest være kort, hvor beløbene ikke er alt for høje. Afgørende for forbrugslånet er at det oftest bliver taget i forbindelse med finansiel knaphed, i slutningen af måneden. Det er altså et lån som typisk bruges til at afdække ens normale dagligdags aktiviteter.

Sms-lånet er en variation af kviklånet, og minder i brede træk meget om det. Hvor det tidligere blev nævnt, at kviklånet ikke begik sig med meget store lån, så er sms lån endnu mere orienteret mod små lån. Her kan man oftest låne noget mellem 1000kr-5000kr. Karakteristisk for dette lån er dets hurtige udbetaling, muligheden for at foretage lånet over sms, samt en lave rente.

Minilån er endnu en variation af kviklånet. Som navnet lægger op til, så er der tale om små lån i rækkevidden fra 1000-6000kr. Disse lån er hurtige til at blive godkendt og kræver blot en online signatur via. NEM-ID. Disse lån varer i kort tid, og har derfor også en høj rente sammenlignet med andre låneformer.

Som alle andre kviklån, så er billige lån et lån man tager uden sikkerhed. Billige lån afdækker egentlig blot hele kviklåns spekteret, hvor fokusset især ligger på særlige tilbud som kreditorerne anvender, for at lokke kunder til. Det kan være 30 dages rentefrit eller et såkaldt ”gratis lån”.

Alle disse låntyper fokuserer på at det skal gå stærkt. Kreditorerne har forståelse for, at kunder vil have afviklet interaktionen hurtigst muligt, og komme i gang med at bruge deres nye penge. Af denne årsag kan lånene oftest tages via mobilen og på farten, hvilket yderligere booster den komfort der allerede er ved at tage et kviklån.

Er det muligt at få lavere renter hos udbydere?

Vi vil altid anbefale at man tjekker markedet, før man dedikerer sig til en specifik udbyder. Årsagen til dette er ret simpel, men da markedet er så presset med mange forskellige virksomheder, så vil de alle forsøge at komme med tilbud bedre end de andre. Derfor bør man som kunde tage et skridt tilbage, og se hvad virksomhederne kan tilbyde.

Når man har fundet en udbyder, som passer til ens behov, så er der nogle variable man kan skrue på, for at få en lavere rente. Til at starte med, så vil der altid være en højere rentesats jo yngre du er. Hvis du er 18 år gammel, så vurderer kreditorerne at der er lang vej til en stabil og god indkomst. Af den årsag vil de altid sætte renterne højere, da de påtager sig større risici ved aftalen.

Derimod kan du forvente en mere medgørlig rentesats hvis du er 21+ med fast arbejde eller en kort udsigt til det. Ofte vil fremvisning af en lønseddel i kombination med en god løn medvirke til nedsættelse.

Jyskelån, puzzle

 

Hvis man har lavet sin forhåndsanalyse når man tager kontakt til udbyderne, så vil man ofte også stå i en situation hvor man kan anvende konkurrenters priser til at opnå en lavere rente. Parametre såsom mængde og længde vil ikke kunne ændres på, da disse selskaber er låste i deres løsning. Hvis et selskab promoverer en låneperiode på maksimum 72 måneder, så kan det ikke ændres.

Det vil altså sige, at dér hvor man som kunde kan have indflydelse på lånet, er ved den rente man skal betale løbende eller i form af ÅOP. Ved at kende markedet kan man dermed holde en dialog med udbyderne, og se om man kan få presset dem længere ned. Som regel har kreditorerne lidt plads at vende sig på, så hvis man gør en indsats, bør det være muligt.

 

 

Råd til håndtering af RKI-indmeldelse

Hvis man ender i RKI så handler det om at afvikle gælden så hurtigt som muligt. For hver ny påmindelse, eller instans der bliver inddraget i processen, så vil gælden vokse. Fogedretten tillægger gebyrer og opkrævningsselskabet vil gøre det samme.

Med andre ord, så vil ens gæld kun vokse desto længere det tager at afvikle den. Vi anbefaler derfor at man betaler gælden nærmest på hvilken som helst mulig måde. Man skal ikke tage et nyt kviklån, men det er meget bedre at skylde sin mor eller far penge, end det er at sidde fast i RKI.

Hvis man formår at betale sin gæld, hvad enten det er en hurtig – eller langsom betaling, så er det vigtigt at kontakte det selskab man skyldte pengene til. Man må ikke tro at gælden er håndteret så snart den er betalt. Det er nemlig virksomheden man skyldte pengene til, som skal stå for udmeldingen fra RKI.

Det er til gengæld nemt at se om man fortsat står i RKI, man kan benytte dininfo.dk som er oprettet af Experian. Der kan man via sit NEM-ID kontrollere om man stadig står der. Det er den nemmeste måde at kontrollere, at man er blevet udmeldt, da selve tilmeldingen til lånet også foregik via NEM-ID.

3 faldgruber man bør være opmærksom på ved kviklån!

  • Tag ikke et lån, uden en klar tilbagebetalingsplan
  • Undersøg markedet! Den første er ikke nødvendigvis den bedste
  • Tag højde for ÅOP ved lånoptagelse og vær opmærksom på skjulte gebyrer!

Disse tre punkter kan forekomme som logiske for mange, men det er stadig værd at påpege. Når man begår sig indenfor industrien, så kan man hurtigt blive fikseret på alle de søde ord og gode tilbud man bliver lovet.

Da industrien af ren natur er karakteriseret af fart, omstillingsparathed hvor alt bevæger sig ekstremt hurtigt, så skal man bruge tid på at lægge en ordentlig plan. De ansatte hos din udbyder er naturligvis interesseret i at du kan betale tilbage, men i sidste ende har de ikke tænkt sig at tale dig ud af lånet eller minde dig om det. Det er dit eget ansvar at være informeret.

Som nævnt tidligere i artiklen, så kan vigtighed bag research ved lånoptagelse ikke nævnes nok. Når alt kommer til stykket, så er det sælgere der sidder i lånekontorerne. De er med andre ord ansatte til at få deres eget selskab til at fremstå fantastisk, sammenlignet med konkurrenterne. Det kan ikke være anderledes, hvilket betyder at man som kunde holder et stort ansvar.

Jyskelån, billede

 

Det er ikke særligt kompliceret at uddanne sig selv omkring markedet og hvad man kan få. Det eneste det kræver af dig er lidt tid til at foretage google søgninger, og nærlæse det der står med småt. Det behøver ikke være sværere end som så, man skal blot vide hvad man leder efter.

Vi anbefaler at man holder øje med ÅOP, hvilket er den mest sammenlignelige variabel på tværs af udbydere, samt udbyderens politik i forbindelse med startgebyrer, håndteringsgebyrer og for sene betalinger. Den sidste pointe vil nogle overse, fordi de ikke anser sig selv som en dårlig betaler.

Selvom det er tilfældet, så anbefaler vi klart at man har styr på denne del af ens udbyders løsning. Det er blot så skulle uheldet være ude og man misser en betaling alligevel, så vil man ikke blive fuldstændig overrasket over de gebyrer der kommer som konsekvens. Igen, at være informeret omkring så meget som muligt er målet her.

Kviklåns muligheder og begrænsninger

Mulighederne for kviklån virker nærmest endeløse. Der findes udbydere der giver store lån, helt op til 400.000kr lige så vel som der findes udbydere der tilbyder 1000 kroners lån. Når man kombinerer det med faktummet om at udbyderne oftest er ligeglad med hvad man anvender pengene til, så virker det som det perfekte lån.

Det er rigtigt, at kviklån i mange situationer er optimalt for de fleste mennesker. Desuden er dets applikationer utroligt mangfoldige og er tilgængelig for unge såvel som for ældre. Dog er det med kviklån som det er med mange ting i livet. Hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det som regel også det.

Der er naturligvis en bagside af medaljen og vi har hintet til den i løbet af denne artikel, men vil nu slå det helt fast. Kviklåns industrien og de udbydere der er, de fungerer ud fra et no non-sense koncept. Der er ikke plads til for sene betalinger, eller dårlige undskyldninger.

I den forstand, hvis man sammenligner det med ordinære banker, så minder de meget om hinanden. Banker har heller ikke meget plads til følelser eller hverdagens problemer, som kommer i vejen for en betaling i tide.

Hvis man vælger ikke at følge vores råd om at have en plan klar om tilbagebetaling, inden man optager lånet, så skal man ikke tro at man kan snakke sig ud af problemerne der følger. Dårlige betalere vil ende i RKI uden undtagelse. På det punkt er udbyderne meget konsekvente.

Det skal dog understreges at man skal have modtaget 3 rykkere via posten, før at selskaber kan begynde at true med RKI eller indmelde en. Når det først er sket til gengæld, så er ens kommunikation med udbyderen slut. De vil ikke længere varetage håndteringen af gæld og man vil højst sandsynligvis ikke kunne låne af dem igen.

Det vil blive overdraget til et indkrævningsselskab, som vil tage kontakt. Den foretrukne løsning for disse selskaber er som regel at foretage en afbetalingsløsning, som er god for begge parter. Hvis ikke det kan løses på den måde, og de ikke kan indkræve gælden på anden vis, vil det ende i fogedretten.